...på alla dessa bebisbilder! Haha. Nu är mina två veckor med helledigt över och det är en hel månad sedan jag jobbade! Imorgon åker vi till Stockholm för att fira midsommar, lördag jobbar jag kväll och sedan dubbelt som vanligt på söndag. Inte nog med det, kommer hem runt 00:30-01:00 och sedan lär jag gå upp senast kl 6 för på måndag morgon kör jag första passet på mitt förhoppningsvis nya jobb! Ska bli spännande att testa på nåt nytt, även om det kanske inte är så nytt. Jobbar i alla fall 8-16 då och när Jesper slutat och kommit hem på så ska vi åka och lämna Lalle på seminstation för att se lite hur hon ligger till i brunsten och förhoppningsvis betäcka henne. Men mer om det vid ett senare tillfälle!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det finns ingen kärlek som är lika stor som kärleken mellan en mor och hennes barn❤️ Världens bästa Ice med hennes fina Porsche

Likes

Comments

Ja precis som rubriken lyder! Har köpt ett bärnstenshalsband till Diana och hon är minst sagt skeptisk medan jag är hur nöd som helst över det. Nu återstår det bara att se om det fungerar så bra som det ska göra för då får även Ice ett.

Likes

Comments

Kattungen som är först ut med att öppna ögonen. Dom är så sjukt söta, eller ja alla bebisar är ju det. Vi har lite av BB här hemma med alla dessa små. Men som det ser ut nu så är det bara en kattunge kvar, resten har nog redan hittat egna hem. Valparna är det lite annat på men flera som är intresserade så tror inte det blir ett problem att hitta ett hem!

Likes

Comments

Skrev för ett tag sedan att Frasse har blivit sponsrad. Han vart sponsrad med produkter för hans soleksem av Ekholm visions PROB produkter.

Frasse har haft soleksem på sina vita ben, som ni ser på bilderna nedan så såg det inte trevligt ut. Han hade på mulen också till en början men de försvann efter ett tag med det på benen vägrade att ge sig. Till en början så blossade det nästan upp och såg lite värre ut, med det är rätt så vanligt när man använder produkter som faktiskt fungerar! Men det tog ca en till två dagar så vände det och började bli bättre.

Jag är supernöjd med produkterna och kommer aldrig köpa något annat! De har även andra produkter så in och kika på vad som finns!

Jag har använt mig av:

Prob tjärschampoo för att tvätta rent benen med jämna mellanrum. Detta schampoo är grymt för vita ben! Frasses ben har nog aldrig varit så vita och fina!

Sedan har jag varvat med Prob oljan och Superkrämen för att behandla eksemen och på en månad var allt borta.

Nu får ni tänka på att han hade rätt så mycket på benen. Det på mulen höll på att komma tillbaka (började flagna) så jag smorde in EN gång med superkrämen sen var det helt borta! Så det är väldigt effektiva produkter.

Länk till deras sida har ni HÄR


Dag 1

Efter 14 dagar

Efter en månad.

Likes

Comments

Att ha så mycket djur som vi har nu är lite av en heltidssysselsättning. Jag började dagen med att rasta och mata hundar och katter och även se över alla bebisar så att de mår bra. Sedan ner till stallet för att ge hästarna frukost. Efter det tog jag en break i soffan och tittade klart på senaste säsongen av Empire och fortsatte sedan på den nya säsongen av Orange is the new Black. Sedan var det samma visa igen typ, rasta hundar, mata mammorna i huset och sedan fotade jag valparna. Jag fotar alla valpar med systemkameran en gång i veckan för att verkligen kunna se förändringen eftersom att de växer så fruktansvärt fort.

Har äntligen bestämt mig för tema och döpt alla valparna. Bilkullen vart det denna gången, passar mig med min kärlek för bilar! Här kommer bilder och namn.

Crystal Ice Bugatti
Crystal Ice Tesla
Crystal Ice Corvette
Crystal Ice Jaguar
Crystal Ice Mercedes Benz
Crystal Ice Porsche

Likes

Comments

Som rubriken lyder, det har varit lite intensiva dagar! Okej 13 valpar är det inte men 6 hundvalpar och 7 kattvalpar som jag väljer att kalla dem.

I fredags tog jag studenten (!!!!), och det känns fortfarande inte riktigt sant, men så är det! När jag står på flaket får jag även ett samtal om att Smulan håller på att föda, eftersom att jag åkt rätt länge och Jesper fick väldigt bråttom hem så valde jag att hoppa av flaket och följa med hem och som sagt, 7 underbara små kattungar tittade ut.

Efter det var det studentmottagning uppe hos mor och far, jag hade jätte trevligt och är så tacksam för alla som kom och för att mamma ställt upp med matlagning och planering! Efter mottagningen gick jag hem och la mig och vila ett tag, var så trött så det var helt sjukt, men efter en powernap gick vi upp till mor o far igen och fortsatte att umgås med gästerna som skulle vara kvar över natten. Nu väntar alla sig att jag ska skriva att jag drog ut på krogen, men nej, Ice var för nära inpå att börja valpa och jag var helt slut. Tur var det för under natten började Ice valpa och ja, hon ligger nu på övervåningen med 3 tikar och 3 hanar, den ena sötare än den andra. Ice sköter sig exemplariskt även denna gång och valpningen gick mycket smidigare nu, även om den gick otroligt enkelt förra gången också. Men denna gången visste hon vad som händer.

Här kommer det en blandad kompott av mobilbilder från helgen.

Likes

Comments