In och skänk pengar ni också! Jag har skänkt pengar till ”Carl Hedin ryttarbössan”, gör det ni också antingen till den eller en annan. Inget barn är till salu!

​https://bossan.musikhjalpen.se/insamling/carl-hedin-ryttarbossan​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första veckan med jobb hemifrån avklarad! Det har funkat rätt så bra faktiskt, skönt att kunna komma hem och ta hundarna själv så man slipper ha hundvakt hela tiden.

Igår kväll var det julbord på jobbet, så jag klev upp 5:30 och tog ut hästar och fixade klart hela stallet och började sedan dagen med att jobba hemifrån för att sedan vid lunch åka till jobbet för att sedan vara med på julbordet efteråt. Hade en sjukt trevlig och rolig kväll och satte mig i bilen och åkte hem vid 22:30 för att orka köra hem.

Idag släppte mamma ut
och mockade mina boxar, sjukt snällt när hon visste att jag behövde vila då jag aldrig riktigt får göra de just nu. Denna veckan har tagit otroligt på mina krafter! Så jag fixade mat och vatten i stallet och så var jag ute på promenad med hundarna i två omgångar. Nu när jag var nere och tog in borstade jag och mös med Frasse och Wallmo lite. Det är ju två sjukt mysiga hästar som älskar uppmärksamhet!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, men blir nog sängdags tidigt för att sedan ta nya tag imorgon! Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Kan i alla fall inte sova så kan lika gärna kika in här! Idag har jag jobbat första dagen där jag jobbar fram till lunch och sedan jobbar andra halvan av dagen hemifrån. Detta för att inte behöva skaffa någon som får ta hand om hundarna hela dagarna! Rastgårdarna ska ju upp men kan inte fixa de som är kvar själv så får vänta tills Jesper kommer hem igen så han kan hjälpa mig!

I övrigt så går allt bara på rutin, jobba, mocka, äta, sova. Hinner inte med så mycket annat för tillfället.. men men, håller på och försöker luska i hur jag ska lösa livet på bästa sätt!

God natt!

Likes

Comments

Sitter nu i soffan och försöker finna orken till att gå upp för trappen och gå o sova. Helgen har spenderats i stallet vilket all min lediga tid kommer att göra framöver! Jesper har nämligen åkt till Tyskland för jobb och i ett par veckor nu har jag hand om hans hästar också. Man blir ju själv bra sugen på att åka o jobba med hästar, så har faktiskt börjat kolla på lite hästjobb här i Sverige i första hand, men med de djur jag har kan det vara lite svårt att få tag i ett jobb.

Nu i veckan står jobb och stall på schemat i alla fall! Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Black Friday var ju i fredags och jag antar att många gjorde mycket olika fynd, tyvärr inte jag då pengarna går till lite annat för tillfället. Men jag blir bra sugen nu när de flesta även har Black Weekend, PS of Sweden till exempel. De har 40% på utvalda produkter och då bland annat en lädergrimma jag tittat på väldigt länge men även deras Monogram täcke. Är så kär i dessa täcken! Skulle så gärna vilja ha varsitt till hästarna. Är väldigt kluven på vilken färg men tror nog faktiskt att det skulle bli i blått om jag skulle köpa sådana. Ordinarie pris på dessa täcken är 1 399 kr men just nu kostar de endast 839.40 kr, jag får verkligen kämpa för att inte klicka hem dem nu på en gång...

Klicka på bilderna för att komma till täcket.

Likes

Comments

Detta väder blir man ju tokig på, ena stunden är de svinkallt och nästa är det 10 grader ute. Väglaget blir ju alldeles underbart!

Dagen började med utsläpp av hästar, sen hem och mata hundar och äta lite frukost själv. Innan vi sen gick ner till stallet för o mocka så tog vi en promenad med hundarna. Det är mer eller mindre kaos här hemma nu med två löptikar och två hanar så efter en promenad är dom lugna en stund i alla fall.

På eftermiddagen körde jag in lite folk från Nora till Örebro och åkte även med Jesper och hälsade på en av våra kattungar som Smulan fick i somras, en bortskämd liten pojke den där Theo!

Nu ligger jag i alla fall i soffan och ska fortsätta titta på Reign innan det är dags för hästarna att komma in!

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Blää tiden springer iväg! Det är redan vinter och snö!

Mycket har hänt sedan sist. Jag har sagt upp mig i Stockholm och har ev en helg kvar att jobba. Jag har fått möjlighet att jobba hemifrån på andra jobbet så nu kan jag jobba 7 dagar i veckan.. hehe...

Jag har haft körkort sedan 1 november! En sjuk lättnad och det är så skönt att kunna ta mig vart jag vill när jag vill. Har även köpt min drömbil!

Ja jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga just nu mer än att jag ska försöka kika in här lite oftare nu när det känns som att energin är på g tillbaka.

Likes

Comments

Alltså jag håller på o bli tokig! Har en förkylning som leker bergodalbana och vägrar bli bra... Tror jag är inne på vecka nr tre nu. Men men, blir en förbannat dålig lön om det fortsätter såhär.

Men förutom att försöka jobba, vila och mocka bajs så gör jag inte ett piss.. Dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte med ett skit! Men Jaguar har flyttat på prov till ett perfekt hem! Dom vill bara se så det funkar med katten så vi får hålla tummarna. Corvette kommer det en familj ikväll och hälsar på som jag hoppas vill ha henne då jag tror att det skulle passa hennes personlighet hur bra som helst. Tills dess är dagens mål att kunna prata utan att det känns som det går knivar genom halsen.

Imorgon är det fredag och det innebär jobb, stall och ridning!

Likes

Comments

Jag är verkligen en zombie som bara går på autopilot just nu. Allra helst då jag har en förkylning som vägrar släppa!

Update då? Hundarna är för tillfället 6 st.... Två är ju dock bara hemma för omplacering och förhoppningsvis flyttar de i veckan.
Lalle är redan tjock (?!?!) men en del är ju rundbal i hagen tjock i alla fall, hon är idag på dygn 81 och ska kollas nästa gång den 1a november. Den dagen har jag för övrigt både uppkörning och skrivning bokad, så mycket stressmoment på en dag!

Men för att göra livet lite ljusare, har idag beställt en iPhone 8 då det börjar bli dags att byta telefon igen! Han visste inte riktigt när han skulle få in just den jag skulle ha då jag beställde en med 256gb minne.

Jag känner verkligen att jag bara svamlat igenom detta inlägg, men bättre än inget! Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments