Lång dag. Förmiddagen var lugn förutom två busiga valpar. Kl 13 hade jag körlektion i Linde, det gick bra, en del o träna på men det är därför jag åker dit, för att få veta vad jag gör fel! Efter det har jag plockat lite här hemma och sedan ridit Sally. Wilma och Jesper hjälpte mig att filma för att kunna skicka till dem som är intresserade.

Imorgon bär det av mot Stockholm igen. Inte ett dugg taggad men sånt är livet tyvärr. Innan det ska jag hinna fixa lite här hemma och helst även hinna rida ut en sväng på Sally.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Idag skulle Lalle som sagt dräktighetskollas och hon är dräktig med Gisborne VDL! Åh vad jag är glad och lättad. Nog för att precis allt kan hända, speciellt så här tidigt i dräktigheten, men hon har i alla fall en bebis i magen.

Likes

Comments

Just nu sitter jag ute och njuter av eftermiddagssolen! Av någon anledning har jag knappt varit i solen de få fina dagar vi haft, antingen har jag jobbat eller så har det bara inte blivit av. Men nu njuter jag!

Idag åkte jag med Wilma in för att visa henne vart hon ska då hon började på Jensen idag. Sedan åkte jag hem och bara var en stund. På eftermiddagen var jag ner och red Sally och tog en promenad med Frasse. Mitt under vår promenad går han in bakom mig, trycker mulen mot min rumpa och tömmer näsborrarnas innehåll på mig... Bara älskar den där muppiga hästen.

Imorgon ska Lalle kollas! Så alla håller tummarna på att hon tagit sig och är dräktig!

Ikväll och under veckan ska jag försöka tidsinställa några inlägg för nästa vecka då jag är på EM hela veckan. Men självklart kommer ni även få uppdatering därifrån.

Likes

Comments

Jag som många andra vill ha PS träns, självklart för att de är snygga men främst för att det sägs att de funkar så bra och att det blir stor skillnad på hästen. Nu är jag inte i behov av någon stor skillnad på Frasse men han är en så känslig häst så jag vill ha allt så bekvämt som möjligt för denna fina pojken som bär runt på mig. Jag har alltid varit insnöad på high jump och varit fast bestämd för att den dagen jag investerar i ett PS träns ska det bli den, men på sistone har dressyrmuppen i mig börjat kika fram igen så jag har verkligen fastnat för flying change. Så jag är nästan inne på att köpa båda men det blir ju så fruktansvärt dyrt! Så jag får ta och fundera vidare.

Kanske ser bättre ut med high jump när man har hoppsadel? Ja jag har i-landsproblem.

Klicka på bilderna för att komma till tränsen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu börjar hösten sakta men säkert närma sig, jag gillar hösten när det är bra väder, annars är det bara jobbigt att sommaren är över och vintern knackar på dörren. Men allt blir bättre av shopping! Så här är lite saker till både häst, hund och ryttare. En ny hundbädd till stallet kanske? Passa på för det är rea på en del av sakerna just nu! Själv funderar jag starkt på Bucas täcke till hundarna.

Klicka på bilderna eller på länkarna nedan för att komma till produkterna.

Likes

Comments

Crystal Ice Bugatti

Hane

Född: 10 juni 2017

Mor: Orions Ice at Crystal Ice

Far: Cadella Ben at Änglas

Likes

Comments

Jag har sovit väldigt dåligt senaste veckan, sisådär 2-4 timmar per natt... Denna natten lär inte bli lättare, för nu har tankarna satt igång. Inga dåliga tankar nödvändigtvis, men tankar, planer för framtiden och allt där emellan. Jag är världens lyckligaste människa som äger så underbara hästar, att jag sen glidit ifrån ridningen lite har sina anledningar men jag är på väg tillbaka.

Men jag vill så mycket, just nu känns det som att jag är i det där mellanläget där jag lite står o trampar och inte kommer nån vart för att jag helt enkelt är i det läget i livet. I januari börjar jag utbilda mig till hästmassör och innan och under den tiden ska jag jobba som en tok för jag vill inget annat än att kunna köpa en gård och göra det jag brinner för! Jag vill leva det livet som jag inte vill ta semester ifrån.

Ja jag har höga drömmar och mål, jag siktar högt för gör man det inte kommer man ingenstans. Hade jag inte siktat så högt och kämpat så för det jag vill hade jag inte varit där jag är idag. Även om jag många gånger kan vara väldigt kluven över vad jag faktiskt vill, men sån är jag, men bestämmer jag mig för något så är det helt enkelt så!

Haha oj vad det känns som att detta inlägg vart flummigt, bara försöker själv få ut tankarna ur huvudet. Men just nu så satsar jag på att få igång Frasse ordentligt och visa för alla hur fel de hade, den hästen har så mycket potential under rätt förutsättningar. Hoppa kan han, hade han haft psyket med sig hade han varit bland stjärnorna! Han har även ett fantastiskt steg och en otrolig ridbarhet. Nej han kommer aldrig komma till världscupen och allra helst inte med mig. Men han kan komma så mycket längre än många tror, jag har själv sett vad den hästen kan göra på väldigt kort tid med rätt förutsättningar. Jag har ridit en hel del olika hästar under mina år i sadeln. Jag kommer ihåg Lillis, när hon dog trodde jag aldrig att jag skulle hitta en häst som henne, ett tag funderade jag på att bara lägga ner. När jag sen satte mig på Frasse under några månader.. Jag visste att det bara var under en kort period och att han så småningom skulle flytta... Men jag har aldrig någonsin ridit en häst som klickat så bra! Det var handen i handsken! Att han sen slets ifrån mig hastigt och lustigt på ett sätt jag inte förväntade mig, jag kommer ihåg när jag stod där i en b kortsbil omringad av en massa blåögda människor som vägrade lyssna och lovade Frasse att "mamma" skulle komma och hämta hem honom en dag, när jag sedan åkte därifrån trodde jag verkligen att det var sista gången jag såg honom. Träffade honom två gånger till efter det och varje gång kändes det som en kniv i bröstet, min handen i handsken häst stod där och jag trodde att jag aldrig mer skulle få se honom. Ingen var lyckligare än mig när jag en sen kväll, snarare natt, lastade av honom här hemma. Jag grät glädjetårar, min älskade pojke var hemma. Det finns dom som tror lite på Frasse, de flesta tvivlar, men några tror på honom, men ingen tror på honom som jag gör! Jag vet att om jag bara ger honom rätt förutsättningar så kommer han att kunna motbevisa alla som tvivlar.

Som ni kanske märker så är tankarna lite överallt om ni nu orkat läsa. Men men. Nu ska Frasse få det han förtjänar för han är den bästa❤️ och jag hoppas att Lalle är dräktig, för isåfall hoppas jag att min framtid växer där inne!

Finaste Frasse med Jesper på ryggen.

Likes

Comments

Lång dag idag, hade nämligen bokat in risk 1 & 2 idag så det är vad jag gjort mellan 8-16! Dagen var faktiskt väldigt rolig och lärorik. Jag var så nervös inför halkan då jag faktiskt knappt kört bil på ett år.. Men det gick väldigt bra och jag är sjukt nöjd!

När jag kom hem var det lite hundbus och städa av köket som stod på schemat. Det följdes av matlagning och middag och nu ligger vi i soffan o ser på film. Hästarna fick vila idag pga att jag varit borta och det kassa vädret.

Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Som en del av er säkert vet så ska jag till EM i Göteborg hela vecka 34. Jag ser så mycket fram emot att få titta på tävlingar hela veckan men även shoppingen. En sak som jag har tittat på otroligt länge men som jag väntat med då jag vetat sen i våras att jag ska till Göteborg är Freejump stigbyglar. Dels så tycker jag dom är sjukt snygga, men jag har problem med att mina fötter domnar när jag rider med vanliga stigbyglar. Jag behöver ha en bred stigbygel så att trycket inte blir på en punkt. Jag har då tittat runt en del men valet landade ganska snabbt på Freejump då jag trivs att rida med dom.

Jag har alltid velat haft blå, men när jag först bestämde mig för att jag ville ha sånna så fanns det bara ljusblå. De är väldigt fina de med men jag föredrar mörkare färger och dessutom så har Jesper ljusblå, så hur lyrisk tror ni jag vart när dom kom i marinblått! Så en sak jag SKA köpa.

Stigbyglarna finns att köpa hos bland annat Hööks, klicka på bilden för att komma till stigbyglarna.

Likes

Comments