Hej! Idag är det och har varit en jätte jobbig dag. Jag har gjort matte hela dagen. Eftersom att imorrn på måndag så ska jag vara klar med kanske typ 5 sidor. (Eftersom jag låg efter i matte typ)

Och kollade lite på yt snabbt 2 videos. Och så efter det matte igen. Och nu så ska jag träna på engelska läxa tills imorrn också. Ååååh. Jaja.... de är det jag bara har gjort hela den här dagen.

Hejdåå 👋🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Kommer inte vara så jätte aktiv så ni vet. Vet inte heller typ vad jag ska lägga ut. Men nu ska jag äta kladdkaka som jag gjorde igår och har nyss kommit hem från skolan

Likes

Comments

Hej! Har inte varit så jätte aktiv vet inte helt varför, men iallafall så kastade jag iväg min mobil i gruset så den fick en spricka i sig 😂😂 (var lite sur O mådde lite dåligt då bara haha)

Och så idag har jag varit på stan med en vän och köpt kläder för har typ inga kläder, kan kanske visa kläderna imorrn. Ja men nu ska jag sova och duschade nyss så

Hejdåå 👋🏼❤

Likes

Comments

Heeej!!! Äntligen fredag och har tagit skolfoto idag. (Eller vad de nu heter) det var ganska stelt men ja...

Just nu är jag med min kanin och skriver det här. Och Tova Helgesson ska vara på tv4 20:00 😁😁✌🏼 längtar.

Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva...

Hejdååå 👋🏼

Likes

Comments

Hej! Just nu har jag kommit hem från skolan och kollar på Thomas sekelius och Felicia Bergström på yt. Men i skolan på sista lektionen när det var SO så hade vi oförberedd redovisning

Och man var man 4 st i varje grupp. Och så skulle man ställa sig framför tavlan i klassrummet och berätta en kort text som man hade skrivit.

Och när jag redovisar så ändrar jag typ min röst. Vet inte riktigt varför men jag hatar verkligen min röst. Den låter så ljus O liten typ. Medans andra har mörkare röster.

Men ja... och så rodnar jag också, de var ännu jobbigare. Men nu har jag kommit hem så.......
Hejdåååå 👋🏼❤

Likes

Comments

Hej! Kom precis hem från skolan nu och det gick ganska bra. Men jag hatar verkligen idrotten i skolan. Vet inte riktigt varför men jag är inte bra på idrott o så typ.

Men det var ganska roligt idag på idrotten annars brukar vi typ köra fotboll och bara boll spel typ. ( det är jätte tråkigt)

Men nu så är jag hemma kollade lite i min nya mattebok (fattade ingenting) och så nu vill jag typ äta något. 🤗

Hejdååååå👋🏼

Likes

Comments

Hej! Det var längesen jag la ut något så jag tänkte börja lägga ut oftare.

Så de jag kan berätta just nu är att jag har börjat i 8:an har 1 engelska läxa just nu om att man ska kunna 20 glosor. (Har inte pluggat än hehe) och jag har slutat i ridning för längesen.

Och det enda jag gör på dagarna är typ att äta och kolla youtube haha. På youtube brukar jag kolla på Thomas sekelius. Han är min favorit youtuber och har träffat han 1 gång. 😁😁.

Men ja.. hejdååååå

Likes

Comments

Hej! Idag kände jag mig för att köpa choklad och tuggummin. Alla mina tuggummin som jag har haft innan har tagit slut. Hahaha jag kan inte sluta äta tuggummi. Och så köpte jag choklad för att jag blev sugen på det.

Jag slutade också efter lunch i skolan idag. För att en lärare är sjuk.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag ätit kebab och ja vet inte vad jag ska skriva mer haha.

Likes

Comments