Hej!!

Nu har jag äntligen fått minecraft på mobilen!! Har haft minecraft förut men de var ganska så längesen. Vill ha de på datorn också men orkar inte fråga. Aja hejdå 👋🏼

  • 1 readers

Likes

Comments

Hej jag har nu precis kommit hem från skolan..... var lite roligt idag..... speciellt på sy slöjden

Likes

Comments

Hej!! Jag har träffat Samir badran andra gången. Så roligt och fick många bilder o videos.❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen bära min kanin, jag har fått ganska så många rivmärken men jag är van med det nu. Det är ganska så svårt att bära denhär kaninen för den sprattlar ganska så mycket, men de är därför jag tränar den att inte sprattla.

Ha de bra ❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Jag har velat haft en kanin länge o har nu fått det. Är såååååå glad verkligen, o har bestämt att den ska heta robino för att jag tycker att namnet var bra och passade.

Jag har klarat att bära den tre gånger. Men alla de andra tusen gångerna sprattlade den så mycket så de var svårt. Men den är söt o så. Det är en kille.

❤️❤️🐰

Likes

Comments

Hej! Nu har skolan börjat o har börjat i sjuan. Det känns ganska så konstigt o spännande. Men jobbigt när vi måste plugga o allt det där, men det är roligt att träffa sina vänner igen o så.

Likes

Comments

Hej! Jag rider de är den sporten jag gör. Förut har jag gått i gymnastik och piano, men gymnastiken blev för svår och pianot tråkigt. Så nu går jag istället i ridning.

Jag rider varje tisdag, jag tycker de är så lite, o då längtar jag till tisdag förutom skolan, o skolan börjar snart 👎🏼👎🏼😑. Om två dagar, jag tycker att tiden har gått så fort.

Jaja ha en bra dag

Likes

Comments

Hej! Jag hade tänkt att göra en vinbärskaka själv😋 har aldrig gjort de själv bara en gång med min mamma som jag minns.

Håller tummarna uppåt för att det ska bli bra 👍🏼👍🏼

Likes

Comments

Hejsan! Igår klippte jag mig på stan! Hos frissan, blev jätte nöjd o de blev perfekt !!

Det var de jag bara hade att skriva👻

Ha en bra dag !💗

Likes

Comments

Hej!

Idag bestämde jag o Linnea för att jogga, så då gjorde vi det. Innan gjorde vi / jag några musicalys. O sedan efter de sköt vi lite😝

De är ganska så varmt just nu o idag så vi bestämde för att jogga. Just nu vilar jag och så ska vi ut och jogga sen senare😘

Likes

Comments