Han förtjänar allt det vackra i livet. Min fina pappa❤️ Som jag älskar dig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lagets krigaranda tog oss igenom 2,4mil i de Sörmländska skogarna för några veckor sedan. Är så taggad på denna säsong. Hoppas verkligen att vår utveckling kommer ge resultat på plan.

Likes

Comments

I maj fick vi ett nytt stjärntillskott i släkten. Ännu en kusin som jag ska lära allt jag kan och som jag ska göra allt för.

Likes

Comments

Hej mina vänner! Vad hände? Jani, någonstans efter hemkomsten från andra sidan jorden så kände jag väl inte att min vardag var så mycket roligare och intressantare än någon annans. Därav inget bloggande. Inte för att min vardag är roligare nu heller haha, eller är den? Trots allt så är det skönt att få spotta ur sig några ord om dagen ibland! Alltid intresserar det någon.

Likes

Comments

Från en gudomlig brunch i veckan.

Likes

Comments

Efter en löprunda med Ewa fick jag feeling och gick och handlade ingredienser till nyttiga och supergoda kakor som min mamma tipsade mig om.

Medans jag väntar på att kakorna ska bli klara i ugnen så har jag börjat kolla på "13 reasons why", upp till bevis om den är så bra som alla säger att den är!

Likes

Comments

Gå promenader- nyttigt för både kropp och knopp! Inte dåligt med bra sällskap heller.

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min vackra mammas födelsedag! Grattis ännu en gång och tack för allt du gör för mig och allt du är. Världens starkaste och bästa mamma <3

Likes

Comments

Efter påsklunch och middag på olika håll så åkte jag till Emma och umgicks med mina fina tjejer. Mycket dans och skoj, precis som det ska va!

Likes

Comments

Snöig och suddig morgon. Började dagen med en löptur med mamma. Så duktiga! Har efter det träffat min saknade Hedda som är hemma en sväng och nu sitter jag och väntar på Linnea.

Bild från igår när jag och Frida lagade påskmat, himmelskt gott!

Se till att umgås med personer som får er att må bra nu i påsk. Även om det alltid är viktigt. Glad påsk mina vänner!

Likes

Comments

Nouw Magazine