Från en gudomlig brunch i veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter en löprunda med Ewa fick jag feeling och gick och handlade ingredienser till nyttiga och supergoda kakor som min mamma tipsade mig om.

Medans jag väntar på att kakorna ska bli klara i ugnen så har jag börjat kolla på "13 reasons why", upp till bevis om den är så bra som alla säger att den är!

Likes

Comments

Gå promenader- nyttigt för både kropp och knopp! Inte dåligt med bra sällskap heller.

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min vackra mammas födelsedag! Grattis ännu en gång och tack för allt du gör för mig och allt du är. Världens starkaste och bästa mamma <3

Likes

Comments

Efter påsklunch och middag på olika håll så åkte jag till Emma och umgicks med mina fina tjejer. Mycket dans och skoj, precis som det ska va!

Likes

Comments

Snöig och suddig morgon. Började dagen med en löptur med mamma. Så duktiga! Har efter det träffat min saknade Hedda som är hemma en sväng och nu sitter jag och väntar på Linnea.

Bild från igår när jag och Frida lagade påskmat, himmelskt gott!

Se till att umgås med personer som får er att må bra nu i påsk. Även om det alltid är viktigt. Glad påsk mina vänner!

Likes

Comments

Tisdagsdejt med Ewa för att fira att vi fått nytt jobb och ännu en gång blir arbetskollegor, hurra! Vi käkade på Pinchos men blev faktiskt riktigt besviken. Fick kall mat och nej, inte alls som mina förväntningar. Mötte sedan upp Matilda för lite catch up. Godingar!

Likes

Comments

Mer tacos åt folket! Tror på en gladare och lyckligare befolkning då, haha. Skämt åsido, eller inte?

Startade dagen med en pw med Frida och Emma. Frida sov gos mig inatt, så mysigt för det händer inte så ofta nuförtiden när man bor med varsin sambo. Det är ju något man saknar- sleepovers!

Likes

Comments

Attack (terrordåd!?) i Stockholm idag och det är fruktansvärt. Helt brutalt galet. Tackar alla skyddsänglar som skyddat alla mina nära och kära. Men lider med alla inblandade och anhöriga.

Nu är jag hemma från Stockholm igen då det inte fanns några andra alternativ. Tyvärr så får jag inte träffa min saknade Hedda men det får bli en annan gång. Vi tar det säkra före det osäkra!

På tal om annat så har jag haft en fantastisk dag med min lilla stjärna. Sol och häng i lekparken, lunch på Coffehouse by george, jordgubbar till mellis och massa pusselmys och soffmys. Så tacksam!

Likes

Comments

Nouw Magazine