I dag har jeg været et smut forbi American Dreams i Aalborg for at prøve deres lækre pels jakker. Jeg var lidt i tvivl med hensyn til størrelsen, farve og model, så tænkte det var en god ide at tage ind og prøve dem, i stedet for at bestille den over hjemmesiden. Jeg fik prøvet lidt forskelligt og endte slet ikke med den jeg havde regnet med. Jeg ville have købt pelsen i farven Coffee som i kan se lige her. Jeg synes den passer godt til både min hudfarve og min hårfarve, men blev introduceret for en helt ny model, som jeg meget bedre kunne lide. Denne model er dejlig blød at den nærmest virker ægte og ikke mindst ser ægte ud, og som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, er det vigtigt for mig at den føles så ægte som muligt. Pelsen er stor, men ikke for stor, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Modellen jeg endte med at købe hedder "Blake" og den findes lige nu i tre forskellige farver: grå, sort og grøn. Jeg ville ikke have den grå, selvom den var super smuk, da jeg ville have en mørk pels her til vinteren, så valget stod mellem den grønne og den sorte jakke. Selvom jeg faldt pladask for den grønne endte jeg med at købe den sorte. Sort er klassisk og kan styles med det meste og så synes jeg også bare den ser super elegant ud. Jeg er så glad for den og er sikker på at jeg ikke kommer til at gå i andet, det næste lange stykke tid. Her ses nogle af de jakker jeg fik prøvet og selvfølgelig den jeg endte med at tage med mig hjem. Er de ikke bare smukke?

Ha' en dejlig dag!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så er ferien slut, for dem der overhovedet har haft ferie! Jeg har arbejdet hele weekenden, så dagen i dag er bare blevet brugt på ren afslapning inden det er tilbage på uni igen i morgen. Jeg er i det vildeste Gucci humør for tiden, så har ovenover fundet de items jeg er (mest) obsessed med at the moment. Er ekstra vild med de øverste sneakers, så dem på Farfetch ved en tilfældighed og blev forelsket med det samme. Også den lyse pink Dionysus taske er det smukkeste jeg længe har set. Jeg elsker at der findes så mange variationer af Guccis Dionysus taske (bare Guccis tasker generelt), så vi ikke alle skal rende rundt med den samme model! Det er tit sådan, at når først noget bliver populært, så skal ALLE have præcis det samme, så kedeligt! Jeg følger en masse daily fashion inspiration accounts på instagram, da jeg elsker at se de forskellige outfits folk har på til for eksempel fashion week, det designer tøj, tasker og sko der er populært i øjeblikket og bare generelt mode billeder.

Håber lidt Gucci inspiration kan pifte sådan en grå og trist mandag lidt op!

I må have en skøn aften.

Likes

Comments


Så blev det fredag! Jeg skal bruge dagen på at gøre rent og rydde lidt op her hjemme og så skal jeg på arbejde. Jeg skal arbejde resten af ugen, så der bliver ikke meget sjov og ballade i denne omgang. Vejret er lige til at blive hjemme med noget lækkert mad og en masse Netflix film eller en god serie! Jeg er typen der elsker at se programmer som "Housewives of Beverly Hills" og "Keeping up with the Kardashians", jeg elsker alt hvad der indeholder drama! Jeg ser Housewives of Beverly Hills fordi jeg synes det ervildt at se hvordan voksne kvinder opfører sig som var det et afsnit af Gossip Girl og så ser jeg KUWTK fordi jeg bare elsker/hader dem. Jeg synes det er stort at de holder sammen som en familie og altid støtter hinanden ligemeget hvor dårlige valg de nu hver især tager. Og så er jeg selvfølgelig også ekstra vild med at man kan få en lille bid af deres glamourøs livsstil. I kan desuden se alle afsnit af KUWTK på www.ventlyfe.com og det nyeste afsnit fra sæson 14 kan i se lige her .

I må have en lækker weekend!

Likes

Comments


Godmorgen!

Jeg er blevet helt vild med leopard print og vil gerne anskaffe mig en leopard jakke, men synes det er svært at vælge, Ovenover har jeg fundet mine to yndlings. Hvad synes i? De kan begge findes i butikkerne også. Det er to vidt forskellige pelse til hver sin pris. Jeg elsker at man kan style jakken med så meget forskelligt, det kan være en læder nederdel med en lækker skjorte eller nogle fede sorte jeans og en sort top, for at pifte outfittet op og give det lidt spil. Når det er faux fur går jeg meget op i at pelsen stadig føles blød, jeg bryder mig ikke om når pelsen føles fake, selvom den er det. Den skal føles og se så ægte ud as possible! Lidt leo inspiration ovenover, til at starte dagen med.

Håber i får en dejlig dag!

Likes

Comments  1. Jeg kan godt lide at høre vandet fra vandhanen løbe. Jeps. For eksempel når jeg børster tænder så SKAL jeg kunne høre vandet løbe, selvom jeg går rundt i lejligheden og børster tænder. Aner ikke hvorfor, går helt i panik hvis nogen lukker for vandet imens. Det beroliger mig, på en eller anden meget mærkelig måde.
  2. Jeg kan ikke FORDRAGE når folk smasker eller bider negle. Bare det at jeg ser nogen bide negle, ude på gaden for eksempel, får mit blod til at koge.
  3. Jeg har altid neglelak på tæerne, jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst har set dem uden neglelak på. Jeg synes mine fødder ser underlige ud uden. Som regel er farven på neglelakken altid rød.
  4. Jeg har virkelig svært ved at tage på, hvilket nok er positivt eftersom jeg spiser konstant og alt helst skal være usundt.
  5. Jeg laver næsten aldrig mad, måske 5-6 dage ud af en hel måned (gotta love justeat).
  6. Jeg spiser ikke fisk fordi jeg synes det ser for levende ud og spiser hverken and eller lam, fordi jeg synes det er synd for dyrene (kan forestille mig deres ansigt i det jeg skal til at spise dem). Kylling har jeg det meget mærkeligt med for tiden, så spiser næsten kun oksekød! (ved ikke hvorfor jeg ikke kan forestille mig koens ansigt).
  7. Jeg drikker ikke andet end pepsi max. Nogengange går der DAGE før jeg lægger mærke til at jeg ikke har indtaget en eneste tår vand.
  8. Det første jeg gør når jeg kommer hjem er at tænde for fjernsynet. Jeg HADER at der er stille når jeg er her hjemme, så mit tv er tændt konstant.
  9. Jeg havde engang 136 par bukser.
  10. Jeg skal altid se Sex and the City afsnit mens jeg tager makeup på.

Likes

Comments

Da jeg vågnede i morges og kiggede ud af vinduet tænkte jeg, "Nej!", det er så gråt og mørkt og VÅDT udenfor og jeg føler slet ikke jeg er klar til det her. Jeg tog min dyne med ind i stuen og tændte for Netflix. Jeg havde de sidste par dage på Instagram set reklame for en ny serie og da jeg så at den var kommet på Netflix blev jeg da lidt nysgerrig. Serien hedder DYNASTY og er SÅ spændende!! Der er kun et afsnit, men den er virkelig værd at se. Den handler om en velhavende familie som er omringet af drama. Den anden serie er RIVERDALE. Den handler om nogle unge som bor i Riverdale, og efter at man pludselig finder ud af at en de går i skole med er fundet død, begynder der at ske en masse mærkelige ting, som de så vil undersøge. Den er også super interessant og den fangede mig virkelig. Sæson 2 er netop landet på Netflix, så det er nu man skal gå i gang med sæson 1!


Likes

Comments

Fur season is here! Endelig, endelig er det blevet koldt nok til at man kan iføre sig kæmpe lækre puffede pelse igen and i love it. Jeg er obsessed med pels for tiden, pels på sko, pels på tøj, pels tasker, pels på nøglering, faux fur, you name it, jeg kan bare ikke få nok! Mine yndlings at the moment er pels med leopard print og i farven pink. Jeg har næsten lige fået denne lækre pels fra MbyM og jeg føler nærmest ikke jeg går i andet. Den er så klassisk og så kan man style den med næsten det meste. Den findes både i kort og i lang model, jeg er bare mest til de lange modeller. Let me know what you think.


💋

Likes

Comments