Såg för ett tag sen flera stycken göra detta så jag hakar på!

Tre saker jag älskar
Innebandy
Att raka benen
Min pojkvän

Tre saker jag hatar
Sådana som diskuterar feminism även fast de inte kan ett skit:)
Att gå ut och springa
Äckligt jobbiga människor

Tre saker jag ser fram emot
Sommaren
Spanien
Gothia

Tre saker jag vill
Gå på en festival
Åka på reda utomlands med Max
Ändra hela min stil

Tre saker jag inte kan
Matte
Vara tyst
Vara trevlig i skolan

Tre saker jag kan
Störa
Förolämpa
Argumentera

Tre saker jag pratar om ofta
Politik
Fotboll/innebandy
Människor jag hatar

Tre saker jag önskar
Att folk kan sluta vara så jävla trångsynta
Att jag aldrig mer ska skada mitt knä
Massor av nya kläder

Tre saker jag blir lugn av
Stå och lattja med en fotboll typ haha
Äta
Prata med astrid

Tre saker jag ska göra i helgen
Match
Träning
Date med min fina pojkvän

Tre saker jag gjort den senaste veckan
Tränat
Sovit hos Max
Varit med mina finfina vänner<3333

Tre saker jag borde
Plugga mer matte
Äta nyttigare
Sluta kolla så mycket serier

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det som nog alla vet, internationella kvinnodagen. Enligt mig är detta livets bästa dag. Men för er stackars män är ju detta sååå hemskt. För att börja med, så säger ni att vi kvinnor inte är förtrycka, men varför är ni då så jävla mycket emot att endast en dag är tillägnad oss? Och för att påpeka så har ni män också en dag som är tillägnad er:) Det roliga är att när ni argumenterar så använder ni er av en massa olika skällsord som hora, fitta, feministhora, äcklig osv... och då säger ni alltså att vi inte är förtryckta?! Ni fäller era egna argument. Det värsta är också att ni män har fått feminism att handla om er. DET HANDLAR INTE OM ER, DET HANDLAR OM OSS. Feminism handlar om jämställdhet mellan de olika könen. Allt handlar redan om er män, så låt då detta handla om oss. Så killar, pojkar, män osv... Feminism handlar inte om att hata män, utan om att älska kvinnor. Så för guds skull låt oss för helvete älska oss själva under en dag utan era klagomål och påhopp.

Likes

Comments

Just nu är jag i Sälen med min familj och Sofias familj. Har varit riktigt mysigt och backarna är jättebra. Dock var det lite sämre väder idag då det typ haglade. Vill verkligen inte åka hem, fast saknar min goding rätt mycket haha.
Igår var vi på mysigaste resturangen. Där fick man äta tre olika sorters kött som det fanns olika speciella tillbehör till. Supergott verkligen!

Likes

Comments

Har haft mysigaste fredagen med mitt hjärta. Vi hade tänkt gå på bio men vi orkade inte. Så istället blev det megamys hemma! Max sov hos mig och han åkte hem vid tolv. Nu ska jag iväg och träna, så får vi se vad jag hittar på ikväll!

Likes

Comments

Hej!
Vet inte riktigt hur detta kommer gå men jag gör så gott jag kan. Tänkte bara prova lite men antagligen kommer jag skämmas ihjäl och lägga ner det här innan jag ens börjat haha.

Dagen har spenderats med M och vi gjorde inte så mycket. Åt gifflar och drack oboy haha. Ingen träning idag konstigt nog, men nu ska jag plugga inför spanska provet på onsdag!

Likes

Comments