Hey alle

Jeg elsker at træne og gør det cirka 4-5 gange om ugen. Derfor musik en meget vigtig del af mine workouts, da jeg synes det hjælper med at motivere mig til at yde mit bedste, hver gang. Jeg har herunder samlet mine top 10 træningssange lige for tiden, håber i kan bruge den til jeres træning eller bare som en motivationsbooster. Jeg hører meget blandet og det skifter hele tiden, hvad jeg hører.

Kunne i tænke jer flere indlæg omkring træning? 

Knus J

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey alle

Jeg vil i dette indlæg præsenterer jer for en af mine rigtig tætte veninder, Emma. Hun går til daglig på Marselisborg Gymnasium.
For at i kan lære hende og os bedre at kende har jeg stillet hende nogle spørgsmål.

Hvor mødte vi hinanden?
Forældreskolen i 0. Klasse.

Hvor længe har vi været veninder?
Lige siden 0. klasse 😉

Et af vores bedste minder?
Årh.. det er et virkelig svært spørgsmål, da vi jo har så mange. Jeg tror bare at vi altid har det så pisse grineren når vi er sammen så det er svært at vælge et bestemt minde.

Hvad laver vi altid når vi ses?
Vi tager altid på cafe og drikker kaffe. Vi griner altid bare ved at kigge på hinanden. Vi har super mange interne jokes som kun de færreste forstår Hahha.

Hvordan vil du beskrive vores venskab?
Jeg vil beskrive vores venskab som rigtig godt. Det er ikke altid vi er så gode til at skrive til hinanden og ses, men når vi endelig gør, så er det som om vi aldrig har været adskilt. Vi har det altid pisse sjovt og det værdsætter jeg meget. Vi er gode til at booste hinandens selvtillid når man får brug for det. Vi snakker om vores problemer og løsninger på situationer.

Hvilken rolle har vi hver i sær i vores venskab?
Det er et svært spørgsmål. Jeg synes vi minder meget om hinanden, så jeg vil sige vi begge er den sjove i vores venskab.

Noget vi nemt bliver uenige om?
Vi bliver nok mest uenige om hvornår vi skal ses, da vi ligesom begge to har en ret stram tidsplan.
Ellers bliver vi også uenige når vi er stive, om hvor vi skal tage hen eller hvornår vi skal gå osv.


Jeg håber i kunne lide dette indlæg.
Hvis i har lyst kani følge hende på instagram: emmasteff
Lad mig endelig høre, hvis i kunne tænke jer flere af disse indlæg.
Knus J

Likes

Comments

Jeg er glad for.. min træning og er især blevet rigtig vild med at bokse. Det er virkelig hårdt men pisse fedt! Jeg kan klart anbefale jer at prøve det, hvis i trænger til at blive presset til jeres max. Derudover hænger det også godt sammen med billedet oven over, da folk tit bliver overrasket over at jeg går til boksning - nemlig fordi jeg er en pige. Oven i det er jeg ikke særlig høj haha så udstråler ikke ligefrem bokser. MEN det skal ikke afholde mig fra at lave det jeg synes er fedt! Det er en vigtig ting at huske.

Jeg er træt af.. drama. Kort sagt, synes virkelig det er træls at være i og umodent..

Jeg synes det er fedt at.. vi kommer nærmere julen for jeg kan snart ikke vente mere på at det er acceptabelt at høre julemusik haha. Jeg er næsten altid den første der begynder på julemusik og julesnak haha.

Jeg glæder mig til.. de kommende måneder som er fyldt med 18 års fødselsdage, familie arrangementer og så er der ikke længe til jul (yay!)

Jeg er blevet helt vild med.. Netflix serien Riverdale. Det er virkelig en god serie som jeg virkelig er blevet vild med. SÅ vild at jeg ser med hver torsdag når der kommer nye afsnit hehe. Derudover er jeg begyndt at følge med i Landmænd søger kærlighed som bliver vist hver tirsdag. Jeg ser det med min mor og det er så hyggeligt ahha.

Jeg ville gerne bruge mere tid på.. bloggen. Jeg har simpelthen så meget jeg skal. Derfor bruger jeg ikke den tid som jeg egentlig gerne ville bruge på bloggen.. Jeg håber det med tiden bliver bedre så jeg kan få mere tid til den.Knus J

Likes

Comments

Jeg elsker at finde inspiration til min tøjstil. Appen Pinterest er virkelig god på det punkt! Den er fyldt med alle slags billeder og man kan finde virkelig meget inspiration derinde.
Herunder har jeg samlet lidt inspiration til efterårstøj/outfits.

God onsdag!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Så sluttede efterårsferien øv... men det skal nu også blive godt at komme tilbage til hverdagen og skolen.
Jeg har haft en rigtig god men travl efterårsferie. Ferien er blevet brugt med en masse veninder, nogle byture og træning. Selvom jeg har lavet en masse, synes jeg alligvel at ferien er gået alllt for hurtigt hahah. Men sådan tror jeg altid man har det med ferier.

Jeg håber i har haft en rigtig skøn ferie!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Så er blæsevejret og gråvejret kommet.. Personligt savner jeg allerede de få varme solskinsdage vi har haft hehe. Men med det kolde vejr følger også muligheden for at hoppe i en stor lækker striktrøje! Der er i år kommet så mange fine striktrøjer både i forskelllige farver og mønstre yay!
Ovenover har jeg samlet 5 trøjer som jeg synes er super gode her til efteråret. Jeg har i forvejen den blå strik i min garderobe som jeg er mega glad for, da den varmer virkelig godt og bare er mega lækker!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle!


Jeg har i dag brugt min dag med min søde veninde, Frida. Da hun skulle klippes kørte vi først indtil hendes frisør og fik hende klippet hehe ;)
Derefter kørte vi lidt rundt i Århus og endte ude ved Moesgaard strand, hvor vi gik en lille tur. Jeg nyder allerede at have ferie og synes næsten det er helt trist at skulle tilbage til de mange lektier og afleveringer... Men nok om det.

Vi fik også lige skudt lidt outfit billeder hehe ... jeg havde selvfølgelig mine nye sneakers på ;)
Jeg håber at i nyder jeres ferie mindst ligeså meget som jeg gør!

Knus J

Jakke: Zara / Tørklæde: Uterqüe / Trøje: Weekday / Bukser: Envii / Sko: Nike

Likes

Comments

Hey alle

Jeg købte for nylig disse sneakers som jeg allerede er blevet SÅ glad for!! De er fra Nike og er modellen: Air max 97 ultra 17. Jeg vil sige at købet var lidt et sats, da jeg ikke var sikker på om de ville klæde mig men wow, hvor er de fede og mega gode at gå i! Dog er de ikke ligefrem billige.. Jeg gav 1400 kr for mine, hvilket jeg synes er i den dyre ende. Men de er helt klart pengene værd, hvis man søger nogle sko som ser super fede ud og støtter din fod på samme tid!

Jeg modtog skoene i onsdags og har stort set gået i dem siden hahah. Billederne herunder er fra i går, hvor jeg var sammen med en veninde efter skole. Om aftenen tog vi i byen men der var sååå mange mennesker derinde at det ikke var til at være nogen steder. Derfor tog vi tidligt hjem, da vi også begge var virkelig trætte heheh.

I dag tog jeg ud til en veninde fra min klasse, hvor vi drak kaffe og snakkede i 4 timer haha. Derefter skulle jeg i biografen med min mor og lillesøster og se "I am not your negro". Resten af aftenen skal jeg bare slappe af.

I morgen skal jeg træne, lave lektier og så kommer min morfar forbi og siger hej.

Har i eller skal i lave noget spændende i weekenden?

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Jeg kan af og til føle at det næsten er umuligt af følge med i de nyeste fashion trends. Derfor tænkte jeg at det kunne være fedt med et indlæg som dette, hvad synes i?

Jeg har herunder samlet nogle billeder af tidens fashion trends lige fra tracksuit til den ternede jakke. Hvis du vil være med på moden skal du eje: en ternet jakke, farverigt tøj (fx: en strik eller en t shirt), et track suit (overordnet bare et sæt), en lang jakke. Der er selvfølgelig andre trends men dette var nogen af dem. Jeg er selv ret vild med alle de farver som er kommet på mode!

Personligt elsker jeg billeder som disse da jeg får helt vildt meget inspiration til min egen Gardarobe.

Jeg håber i har det godt og fik lidt inspiration!

Knus J

Likes

Comments