Hey alle

Så er blæsevejret og gråvejret kommet.. Personligt savner jeg allerede de få varme solskinsdage vi har haft hehe. Men med det kolde vejr følger også muligheden for at hoppe i en stor lækker striktrøje! Der er i år kommet så mange fine striktrøjer både i forskelllige farver og mønstre yay!
Ovenover har jeg samlet 5 trøjer som jeg synes er super gode her til efteråret. Jeg har i forvejen den blå strik i min garderobe som jeg er mega glad for, da den varmer virkelig godt og bare er mega lækker!

Knus J

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey alle!


Jeg har i dag brugt min dag med min søde veninde, Frida. Da hun skulle klippes kørte vi først indtil hendes frisør og fik hende klippet hehe ;)
Derefter kørte vi lidt rundt i Århus og endte ude ved Moesgaard strand, hvor vi gik en lille tur. Jeg nyder allerede at have ferie og synes næsten det er helt trist at skulle tilbage til de mange lektier og afleveringer... Men nok om det.

Vi fik også lige skudt lidt outfit billeder hehe ... jeg havde selvfølgelig mine nye sneakers på ;)
Jeg håber at i nyder jeres ferie mindst ligeså meget som jeg gør!

Knus J

Jakke: Zara / Tørklæde: Uterqüe / Trøje: Weekday / Bukser: Envii / Sko: Nike

Likes

Comments

Hey alle

Jeg købte for nylig disse sneakers som jeg allerede er blevet SÅ glad for!! De er fra Nike og er modellen: Air max 97 ultra 17. Jeg vil sige at købet var lidt et sats, da jeg ikke var sikker på om de ville klæde mig men wow, hvor er de fede og mega gode at gå i! Dog er de ikke ligefrem billige.. Jeg gav 1400 kr for mine, hvilket jeg synes er i den dyre ende. Men de er helt klart pengene værd, hvis man søger nogle sko som ser super fede ud og støtter din fod på samme tid!

Jeg modtog skoene i onsdags og har stort set gået i dem siden hahah. Billederne herunder er fra i går, hvor jeg var sammen med en veninde efter skole. Om aftenen tog vi i byen men der var sååå mange mennesker derinde at det ikke var til at være nogen steder. Derfor tog vi tidligt hjem, da vi også begge var virkelig trætte heheh.

I dag tog jeg ud til en veninde fra min klasse, hvor vi drak kaffe og snakkede i 4 timer haha. Derefter skulle jeg i biografen med min mor og lillesøster og se "I am not your negro". Resten af aftenen skal jeg bare slappe af.

I morgen skal jeg træne, lave lektier og så kommer min morfar forbi og siger hej.

Har i eller skal i lave noget spændende i weekenden?

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Jeg kan af og til føle at det næsten er umuligt af følge med i de nyeste fashion trends. Derfor tænkte jeg at det kunne være fedt med et indlæg som dette, hvad synes i?

Jeg har herunder samlet nogle billeder af tidens fashion trends lige fra tracksuit til den ternede jakke. Hvis du vil være med på moden skal du eje: en ternet jakke, farverigt tøj (fx: en strik eller en t shirt), et track suit (overordnet bare et sæt), en lang jakke. Der er selvfølgelig andre trends men dette var nogen af dem. Jeg er selv ret vild med alle de farver som er kommet på mode!

Personligt elsker jeg billeder som disse da jeg får helt vildt meget inspiration til min egen Gardarobe.

Jeg håber i har det godt og fik lidt inspiration!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle!

Puha, jeg har så travlt lige for tiden.. glæder mig virkelig til efterårsferien hehe. Men selvom jeg har travlt vil jeg stadig prøve at få opdateret bloggen ofte.

Her under har jeg samlet en lille "playliste" med nogle af de sange jeg hører lige for tiden. Måske finder i nogle til jeres egne playlister?

Jeg håber i får en skøn aften!
Skriv endelig hvis i har ønsker til oplæg her på bloggen!

Knus J

Likes

Comments

Jeg savner.. ferie. Jeg savner at have tid til lige det man havde lyst til.. og kunne være længe oppe og sove længe hehe.

Jeg glæder mig til.. en tiltrængt weekend! Og sold på min skole, fredag yayy! Generelt bare til at føle mig mindre stresset med hensyn til skolen og lektier haha.

Jeg bruger meget tid på .. lektier æv.. men også på min træning, hvilket giver mig et pusterum og ny energi. Jeg går lige for tiden rigtig meget på forskellige hold med mine veninder, hvilket er mega hyggeligt og hårdt. ;-)

Lige nu kunne jeg godt bruge..nogle flere dage med sol og færre timer.

Jeg blevet helt vild med.. sangen "Erstatning" med Katie Keller og den nye med Sam Smith "Too good at goodbyes" årh den er så vild den sang!

Jeg er virkelig glad for.. mit nye ur som jeg købte på trendsales for nogle uger siden - til en virkelig god pris!

Jeg er træt af .. Vejret. Det er simpelthen så deprimerende at se på og være i. Man kan slet ikke planlægge noget fordi det skifter hele tiden!

Jeg er for nylig begyndt på.. at se krimi serie på netflix. Jeg kan især anbefale Real Detective og Your worst nigthmare - de er helt vildt spændende!


Likes

Comments

Hey alle

Endelig weekend! Jeg ved ikke med jer, men jeg synes virkelig at min uge har været lang .. MEN nu er det weekend og jeg glæder mig!
I dag, fredag, skal jeg efter skole mødes med en veninde og drikke en kop kaffe. Derefter smutter jeg hen og træner en times tid. Om aftenen skal jeg holde pigehygge med to af mine veninder, Sanne og Victoria, hvor vi skal se tøsefilm og spise slik hehe.

Lørdag skal jeg arbejde til kl 16, hvor jeg derefter skal ned og træne. Om aftenen kommer min veninde Frida til hygge og sleepover.

Min søndag kommer nok mest til at bruges med Casper, dog tror jeg at Frida og jeg skal træne om morgen inden hun smutter.

Selvom det er en noget presset weekend glæder jeg mig helt vildt, da jeg får set en masse af de mennesker jeg holder af.

Jeg håber i får en skøn weekend!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle!

Så blev det mandag igen... men for mig har denne været en af de nemmere af slagsen! Jeg havde nemlig fri kl 11:15, hvorefter jeg tog ind til godsbanen med min veninde Astrid. Hun havde taget sit kamera med, hvilket vi selvfølgelig udnyttede ;)

Derefter fik vi noget frokost sammen, samt ordnede nogle ærinder. Da klokken blev 14 tog jeg hjem til Casper, hvor jeg sover til i morgen. Vi har hygget og lavet lækker pizza til aftensmad, nu står den på Netflix resten af aftenen. Jeg kan anbefale serien der hedder "Jessica Jones" - den er så god!

Håber i alle har haft en god mandag!

Knus J

Nedenunder kan i se nogle billeder fra min dag:

Likes

Comments

Hey alle!

Nu nærmer efteråret sig stille. Derfor tænkte jeg at det ville være oplagt at lave en lille "efterårsjakke guide". Jeg har fundet 4 jakker, hvor to af dem er i den dyre ende og de andre i den lidt lavere ende. Personligt synes jeg alle jakkerne er mega fede!
Jeg har allerede den første jakke som jeg er mega glad for! Den kan klart anbefales hertil efteråret. Den er god fordi den passer til stort set alt, hvilket gør at det er en jakke som man kan have i lang tid.

Jakke nummer 2 er nok lidt mere en vinterjakke, men jeg er bare helt vild med det der pels - agtige look som den har. Jeg kan forstille mig at det er en jakke som man rigtig kan pakke sig ind i hehe.

Den 4. jakke er lidt anderledes men det er det som gør den så cool! Det er nok også en af de lidt varmere jakker som måske vil være bedre når det bliver rigtig koldt.

Jakke nummer 3 er god, både med pris og farve. Da den er så enkel er den også nem at style og matche med det meste tøj. Den vil give dig et mere klassisk look fordi den ligner lidt en trenchcoat både i modellen og farven.

Jeg håber i fik lidt inspiration til jeres egen efterårsjakke!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle!

Jeg tænkte at jeg ville fortælle om min søndag + mine planer for denne uge.

I går ( søndag) var jeg inde i Århus med min far, da festugen jo er begyndt. Vi gik rundt og kiggede de forstille ting som der var, ligefra markeder til koncerter. Vi spiste frokost på The burger snack, som virkelig er et godt sted! Derefter vi gik op for at se Salling Rooftop som jo er helt nyt. Det er virkelig fedt og hyggeligt, så det er helt sikkert et sted jeg kommer til at besøge flere gange!

I den kommende uge skal jeg en helt masse, føler mig allerede lidt stresset, haha. I dag skal jeg i skole og derefter på arbejde i 3 timer. Tirsdag skal jeg efter skole, se min søde kæreste, Casper, og til personale møde. Onsdag efter skole skal Casper, og jeg "fejre" at vi har været sammen i 16 måneder (Jaii). Torsdag, står den udover skole på træning og arbejde. Fredag skal jeg også arbejde zzz.. Lørdag har jeg planlagt at skulle indtil Århus med min veninde og drikke kaffe, måske shoppe lidt ;). Sidst men ikke mindst skal jeg træne søndag og nok se Casper.

Håber i har haft en skøn weekend og får en dejlig uge!

Knus J

Likes

Comments