Hey alle!

Jeg er for nylig flyttet sammen med min mor og søster, derfor har jeg jo fået nyt værelse som skal indrettes. Jeg har fået de fleste møbler på plads og mangler stort set bare noget på væggene og andre "pynte ting". Derfor tænkte jeg, at jeg i dette indlæg ville vise jer lidt forskellige bolig tilbehør som jeg er vild med.

Det første jeg har kigget på er billeder til mine vægge, da jeg synes hvide vægge er SÅ kedelige. Jeg kigger rigtig meget på en hjemmeside der hedder http://www.desenio.dk , de har alle slags billeder og plakater til gode priser. Jeg synes helt klart at i skal tjekke dem ud, hvis i mangler noget at hænge på jeres vægge.

Nedenfor kan i se tre eksempler på deres plakater:

Udover billeder til væggen, har jeg også kigget på hjemmesiden http://www.ellos.dk, som er en side med stort set alt indenfor bolig. Jeg har selvfølgelig været inde og kigge på deres ting og der kom da en ting eller to på ønskelisten. ;)
Har nedenfor vist to af deres ting:

Sidst men ikke mindst, har jeg været inde og kigge Ikeas hjemmeside. De har en masse gode ting til rigtig gode priser! Jeg har allerede planlagt en tur derud snart hahha. Selvom jeg altid føler man bruger en halv på at gå rundt derinde, så ved man at man altid kan finde noget.
Herunder ser i nogle af deres ting:

Jeg håber i kunne lide dette indlæg og fik lidt inspiration. Nu vil jeg smutte i seng så jeg kan være frisk til skole i morgen øv øv, hvor blev sommerferien af??

Vi ses

Knus J

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey alle!

Jeg har hen over sommeren købt lidt forskelligt, som jeg tænkte at jeg ville vise frem her på bloggen. Nogle af tingene er købt i udlandet, så det er ikke sikkert at de fås her i Danmark. Men jeg skulle mene at de fleste ting er til at få fat i. Hvis i vil have mere info om hvor tingene er fra eller andet, så skriv endelig til mig. :)
Personligt elsker jeg selv at læse indlæg som disse, da jeg plejer at få inspiration til min garderobe. Det plejer at hjælpe mig til at udvide min tøjstil, hvis i forstår. Man får øjnene op for nogle trends, som man måske ikke selv havde kigget efter, hvilket jeg synes er mega fedt!

Strik fra Weekday til 350kr. Jeg købte den i en størrelse S, da jeg godt kan lide at den sidder lidt løst. Det er en perfekt strik her til efteråret, da den ikke er særlig tyk men alligevel varmer (hvis det giver mening hahha).

Øreringene fra H&M på tilbud til 40kr.

Trøje fra Zara, i størrelse S som jeg har fået af min søde kæreste. Jeg er så vild med de mange broderier på den og de store ærmer. Jeg vil nok tage en stram top på under den, da den er ret gennemsigtig, men vildt god til det vejr vi har i øjeblikket.

Bluse med binde detalje fra Sisters Point ( købt på Byic.dk). Jeg købte blusen i en størrelse XS og vil sige at den er lidt stor i størrelsen. Den er sådan en fin bluse både til hverdag men også til fester.

Jakke fra Zara i strørrelse XS ( købt i Barcelona). Denne jakke er blevet min nye favorit jakke - jeg er så vild med den!

Bukser fra H&M, købt på tilbud til 150kr.

Jeg håber i kunne lide dette indlæg og fik lidt inspiration. ;)
Nu tror jeg at jeg vil smutte i seng, så man lige kan vænne sig til at komme i seng i ordentlig tid, da skolen jo begynder lige om lidt. øv bøv.. men jeg håber i har haft en skøn sommerferie!

Knus J

Likes

Comments

Hey alle

Det er ved at være et godt stykke tid siden, jeg sidst skrev noget på bloggen. Jeg har simpelthen nydt min ferie og haft så mange ting jeg skulle, derfor glemte jeg nok lidt bloggen.. hehe. MEN jeg er tilbage nu!

Nu er ferien jo slut lige om lidt, men derfor tænkte jeg at jeg ville fortælle lidt om, hvad jeg har lavet i min ferie.

De første uger var jeg hos min mor. Vi brugte meget af tiden på at pakke vores ting ned, da vi skal flytte - så det er rigtig spændende! Men jeg glæder mig godt nok også til at komme på plads i det nye hus. Jeg har været i Barcelona med min mor og søster, hvilket var så skønt! Nu hvor vejret herhjemme ikke rigtig er med os. Men vi var afsted i 10 dage, hvor vi nød solen og varmen, shoppede og så den flotte by. Jeg kan helt klart anbefale Barcelona, hvis man vil på storbyferie!

De sidste uger af min ferie skal jeg være sammen med min far, som jeg også har glædet mig til. Vi skal dog ikke ud og rejse men det gør mig ikke noget, for så kan jeg få arbejdet , set lidt veninder og venner. Jeg er dog lidt ked af at sommerferien er ved at være slut men er man ikke altid det ? ;)

Jeg håber i har haft en skøn ferie!

Knus

J


Likes

Comments

Så blev det fredag, føler slet ikke at jeg kan holde styr på dagene efter jeg har fået læseferie hahah
Men derfor har jeg stadig nogle sange klar:

Livet er for kort - jimilian:

Dette er en rigtig sommerparty sang. Den har et mega fedt beat og rytme - helt klart et lyt værd!

2U - David Guetta ft. Justin Bieber:
Århhh Justin. Han er bare fantatisk, hahha. Virkelig også en lækker sommersang, som helt klart vil blive hørt på repeat! Selvom man måske ikke lige er den største Bieber fan, kan jeg kun anbefale den til jer.

Please don't lie - Hugo Helmig:
Musikalsk som sin far. Dette er virkelig en god sang, med et chill beat. Jeg synes i skal gå ind og give Hugos sang et lyt - den er så cool.

Came here for love - Sigala, Ella Eyre:
Jeg elsker Ella Eyre og hendes mega fede stemme, derfor er jeg selvfølgelig også totalt vild med denne sang. Det er en klassisk sommer sang, men det gør den ikke dårligere - tværtimod.


Jeg håber i nyder jeres ferie, dem af jer som har fået det. Jeg vil prøve at poste noget mere her i ferien.

Vi ses!
Knus J


Likes

Comments

Jeg har stillet to af mine tætte veninder (Thea og Frida) nogle spørgsmål omkring mig, som de har gjort deres bedste for at svare på.

1: Hvad var dit førstehånds indtryk af mig?

T: Vi så hinanden første gang i 4. Klasse. Du var den første jeg var sammen med og vi har stort set været sammen lige siden. Du var hende den søde med et højt grin og en underlig humor. Nice.

F: rigtig sød og smilende pige:)


2: Hvornår har vi det sjovest?

T: Vi har det altid sjovt sammen og der skal ikke så meget til før at vi griner. Jeg tror egentlig at vi har det sjovest når vi bare har tid til hinanden. Når vi sidder i din seng og får grineflip over, ja nærmest intet

F: uh det er simpelthen for svært for mig at vælge. vi har det altid sjovt.


3: Hvad gør jeg, som irritere dig?

T: Du tænker meget over hvordan du ser ud og du kan sagtens prøve 8 outfits før du finder det rette. Ooog så er der smykker. Du har ca 10.000, så det ikke let jo. Lidt i forlængelse af det er du noget selvkritisk og dette kan nogle gange være lidt frustrerende – du jo dejlig.

F: du er et af de mennesker, som virkelig ikke kan finde ud af at bestemme sig haha. hvilket billede skal jeg vælge? hvilken taske skal jeg have på? hvilke sko skal jeg have på?


4: Nævn en ting som gør mig sur?

T: Hvis du har en presset dag har du hurtigere ved at blive sur. Især hvis en af dine nærmeste skriver eller siger noget tvetydigt og du så går hen og bliver usikker.

F: Når din søster låner dit tøj uden at spørge hehe.


5: Hvordan ser min fremtid ud?

T: Dit udseende og velvære betyder meget for dig og det kommer klart til at kunne ses i fremtiden. Du kunne sagtens være fuldtidsblogger og passioneret pilates/fitness instruktør. Du har også en interesse i at tage billeder som helt sikkert også kommer til at fylde – om det så er til bloggen eller familefotoalbummet. Nårh ja, så har du selvfølgelig Casper ved din side 😉

F: blogger, fashion killer og instagirl.


6: Hvad elsker jeg?

T: Du elsker dine veninder. Selvom du har brug for tid til dig selv er du enormt glad for alle de skønne piger du har omkring dig. Det betyder enormt meget for dig med folk der altid er der for dig

F: Du elsker din familie, kæreste og venner/veninder - og selvfølgelig dine sindssygt mange smykker.


7: Nævn tre ting som jeg er virkelig dårlig til?

T: Du er meget sensitiv overfor det andre folk siger, skriver og gør. Du er ikke altid lige god til at lade disse ting passere. Du er meget disciplineret i fitnesscenteret og med din kost. Det er en stor kvalitet men kan til tider også tage lidt overhånd. Du er dårlig til at tage små beslutninger på egen hånd.

F: Du er virkelig dårlig til at komme ud af døren i god tid, så vi kan nå vores bus hehe.


8: Nævn tre ting som jeg er god til?

T: Du er god til at få folk til at smile. Om det er små børn eller voksne. Dit humør smitter – især når du er glad. Du er god til at snakke. Om stort og småt. Det har jeg og mange af de andre i det liv gavn af. Du har en enorm indlevelse og det er så dejligt. Du har en enorm selvdisciplin. Dette kommer især til udtryk i din træning. Om det er tømmermænd eller familiearrangementer du bakser med gør du for det meste plads til træning og det er ret sejt.

F: Du er skide god til lytte (!!). Du er god til at spendere dine penge på nyt tøj, sko og smykker (selvom du har masser og nok i forvejen). Så er du skide god at snakke med!


9: Hvilken rolle spiller jeg i vores venskab?

T: Du er en af mine tætteste. Mere er der vidst ikke at sige.

F: Vores venskab betyder en hel del, og du spiller en stor rolle in my life.


10: Beskriv vores venskab med 3 ord.

T: Vores venskab er trygt, fuld af humor og urokkeligt.

F: Ægte, ægte og ægte


Jeg håber i kunne lide dette indlæg.

Sig endelig til, hvis i vil have flere af denne slags indlæg. Nu vil jeg slappe af og nyde min læseferie. 😉

Vi ses snart!

Knus J

Likes

Comments

Jeg håber i nyder jeres ekstra lange weekend. Så blev det fredag og jeg er klar med sange til jer:

I'm a fan - Pia Mia:
Jeg synes Pia Mia er så cool! Hun er god til at lave nogle fede RnB sange og denne er ingen undtagelse. Den har et fedt groove og med Jeremih bliver sangen kun bedre. Den er helt god hertil sommer og helt klart et lyt værd!

https://open.spotify.com/track/66IjE9uW4Ta9KqJH0zBSOd


I'm stuck - Noah Cyrus:
Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg synes om denne sang. Der er noget Country blandet med noget pop, hvilket egentlig giver en ret fed kant til sangen. Jeg tror det er en sang som man skal høre nogle gange før den er fed, men derfor synes jeg stadig at i skal lytte til den.

https://open.spotify.com/track/0IYbYGGVKQGlcaIu9Bs1Iz


Remember i told you - Nick Jonas:
Tre fede sangere i en sang = mega cool. Denne sang har virkelig et fedt beat og groove! Det er en rigtig god sommersang, derudover klinger sangerne sygt godt sammen! Lyt!


https://open.spotify.com/track/42NpUvd0I2kdIuMXX4nobE


Flyve - Page Four:
Ja... page four er en smule fløde haha - i know, men synes faktisk deres nye sange er helt okay. Det er en dejlig rolig sang og den har et fedt beat i omkvædet. Dog er det en typisk popsang, men stadig god!


https://open.spotify.com/track/7pyY1w02QUPj8zUYrRE6iY


There for you - Martin Garrix ft: Troye Sivan:
Jeg synes Troye Sivan laver sådan noget fedt musik og har en virkelig cool stemme! Derfor er det kun endnu federe at han har lavet en sang med Martin Garrix hehhe. Den har et fedt beat og opbygning - kan kun anbefale den.

https://open.spotify.com/track/6jA8HL9i4QGzsj6fjoxp8Y

Likes

Comments

Nu nærmer sommerferien sig og jeg glæder mig såå meget!
Meeen der er dog lige noget skole, jeg må færdiggøre først.

Jeg tænkte at jeg ville dele mine planer for denne uge med jer. Jeg håber i vil finde det interessant og ikke alt for kedeligt haha.

Idag (mandag) står den på skole til kl 15 og derefter skal jeg hen og træne i fitness. Når jeg har trænet skal jeg egentlig bare hjem, lave lektier og nok skrive lidt på DHO.

Tirsdag: Jeg skal i skole, men har allerede fri kl 11:15, hvilket er mega lækkert! Når jeg har fri skal jeg hurtigt hjem og pakke mine ting, da jeg skal videre ud og hente min kæreste på hans skole.
Derefter skal vi bare hygge inde i byen og så hjem til ham, hvor jeg sover til onsdag.

Onsdag: Jeg møder sent så igen: mega lækkert skema!
Jeg har fri kl 13, hvor jeg derefter skal i fitness og så på arbejde til kl 19. Når jeg får fri fra arbejde skal jeg bare hjem og kigge på lidt lektier, ellers bare sove da jeg sikkert er helt smadret haha.

Torsdag: Min torsdag står på træning med en veninde, DHO- skrivning og afslapning. Det er så dejligt med fridag både torsdag og fredag!

Fredag: Indtil videre har jeg ikke lavet de store planer endnu, udover at jeg skal på arbejde sidst på dagen. Men et eller andet skal der i hvert fald ske.

Lørdag: Jeg skal træne, tage noget sol og nok være sammen med min kæreste. Om aftenen skal jeg til fødselsdag hos en af mine tætteste veninder, så det glæder jeg mig virkelig meget til.

Søndag: Da jeg nok har tømmermænd skal jeg bare slappe helt af og ud i det gode vejr! Nårh ja så skal jeg nok også liiige forberede diverse lektier..

Jeg håber i nyder det gode vejr og får en skøn uge.
Vi ses !
Knus J

Likes

Comments

Så blev det fredag igen og wow er skønt vejr!
Jeg har som hver fredag en håndfuld sange klar til jer:

Dead- Madison Beer:
Jeg synes at teksten i denne sang er så fed. Jeg kan kort sagt sige, at det bliver en af mine replay sange her til sommer. Madison Beer har sådan en smuk stemme, så jeg kan kun anbefale denne sang.

Want you back - Citizen Four:
Årh de skønne drenge.. Jeg er normalt ikke så vild med boybands, men de her kan altså noget vildt. Jeg synes de formår at lave endnu en mega god sang. Den er selvfølgelig lidt poppet. Men giv den et lyt og lad mig høre hvad i synes!

Strip that down - Liam Payne:
Jeg fandt først for nylig ud af at One Direction ikke er et band mere hahah. Men det er nok bare mig, som er langsom. Men anyway, så synes jeg faktisk at denne sang er ret cool, sådan lidt RnB agtigt. Jeg synes i hvert fald at i skal høre den.

Crying in the club - Camila Cabello:
Fed sang! Det er nok lidt en pop sang, men den er altså fed. Det er en mere stille sang end de andre, men også ret sommer agtig.

Håber ikke i synes at sangene var alt for poppet hahah. Derudover må i undskylde at dette indlæg først kommer lørdag heheh.

Jeg håber at i får en mega lækker weekend i det gode vejr!

Vi ses

Knus J

Likes

Comments

Årh hvor er det skønt med en forlænget weekend! Jeg har brugt min fredag med min skønne kæreste og en veninde. Vi var inde i byen og drikke en kop kaffe og nyde solen.
Min lørdag stod på arbejde det meste af dagen, så den dag gik hurtigt. Søndag var jeg til konfirmation hos nogle af min families venner, hvilket var en virkelig hyggelig dag med god mad og godt selskab. Men hold da op, hvor bliver man træt efter sådan en dag hahah.

Jeg har samlet lidt billeder fra min weekend til jer. Nu vil jeg så småt lægge mig til at sove, så jeg kan være frisk til endnu skoledag i morgen.

Vi ses snart!

Knus J

Likes

Comments

Så er der nyt musik til jer igen. Jeg er som altid klar med en håndfuld sange til jer:

Hot2Touch - Felix Jaehn, Hight, Alex Aiono:
Virkelig fed sang med et cool up tempo beat! Jeg har før nævnt Alex i et indlæg. Denne gang, synes jeg også at han formår at gøre det super godt. Det er en rigtig glad sommersang som i burde lytte til.

Tangled Vine - Andreas Moe:
Jeg hørte Andreas for første gang sisdte fredag, da jeg var til koncert med John Mayer. Andreas Moe var opvarmning og han var så god! Jeg har efter koncerten lyttet til en del af hans musik, og hvis man er til Mayer, er Andreas Moe et must hear! Han skriver virkelig nogle gode tekster. Giv den et lyt!

Rollin - Calvin Harris, Future, Khalid:
Hans sang "slide" er blevet et kæmpe hit, så jeg er spændt på om denne sang bliver ligeså stor. Personligt synes jeg at den er ret fed og jeg kunne sagtens se den, blive meget populær.

Never wanna lose you - CLMD, Justine Skye, Jesper Jenset:
Endnu en gammel kending: Jesper Jenset. Denne sang er en rigtig pop sang, men den har et ret fedt beat. Jeg vil helt sikkert lytte til den fremover, da det er en god moodbooster. Jeg kunne sagtens se denne sang blive en populær sang i radioerne og til fester.

Det var alt, hvad jeg havde for denne fredag. Jeg håber i nyder jeres mini ferie heheh.
Nu vil jeg komme i seng, da jeg skal på arbejde i morgen tidlig.

Vi ses snart!

Knus J

Likes

Comments