Hei!
Jeg har valgt å gå tilbake på blogg.no - håper dere lesere jeg har her har like lyst å følge meg på det andre plattformet.

www.juliegm.blogg.no


ENJOY

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 99 Lesere

Likes

Comments

Heihei!
Jeg har bestemt meg for å bytte tilbake til blogg.no da jeg skal starte igjen nå snart og har masse på lager til dere. Jeg velger å blogge på blogg.no da jeg har gjort det i mange, mange år - og syns det blir for innvikla å måtte lære meg en annen plattform og deres funksjoner. Jeg håper veldig gjerne dere vil følge med videre, bare på den nye bloggen.


http://www.juliegm.blogg.no - følg meg gjerne! ♥

  • 101 Lesere

Likes

Comments

Heihei! <a href="https://www.bloglovin.com/blog/18370825/?claim=bw83zp53eb8">Follow my blog with Bloglovin</a>

Idag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg støper mine egne negler. Som de fleste vet, så er jeg IKKE en profosjonell negledesigner og gjør dette på eget ansvar. Jeg gjør det selv for å slippe å betale masse penger for dette, og siden det er såppass enkelt etter et par ganger så er det verdt det, og man får det akkuratt sånn man selv vil ha neglene!


Jeg starter med å file alle neglene mine, og sørger for at det gjøres ordentlig. Finner passende tipper og limer de på neglene. Jeg filer igjen for å få vekk den "kanten" tippene lager og legger på akryl akkuratt vet "kjøten". Er det noen som forstod det? haha.

Etterpå klipper jeg neglene så korte/lange jeg vil ha dem, og filer dem litt for å gjøre det lettere for meg selv etter å ha lagt på all akrylen.Her ser du hvordan neglene blir etter man har tatt på akryl. (venstre bilde)

Etter du har tatt på akryl, og latt det stivne, så filer du dem i den fasongen du har valgt å ha neglene. Derretter, ta på neglelakk. Idag var jeg så lat at jeg bare tok på basecoat og topcoat, da jeg tenkte å fikse resten imorgen.

Dette er en lett måte å spare de 500-1000 kr du bruker på å fikse hos noen andre. Det tar litt tid å gjøre det ordentlig, men til slutt så blir du fornøyd. Jeg kan komme med en "part 2" om dere syns dette var morsomt!

Likes

Comments

Heihei alle sammen!

Idag tenkte jeg å slenge ut noen av mine favoritter på nelly at the moment. De har jo veldig mye fint på Nelly og jeg elsker å klikke meg gjennom masse fine jakker, gensere, bukser osv, you name it! Om du liker noe av det jeg har vist er det link til hvert av produktene under bildene. Enjoy ♥Dette er mine topp favoritter for denne gang. Elsker Nelly ♥
Resten av dagen i dag skjer det ikke så altfor mye egentlig, skal bare slappe av og spise middag. Ellers, håper jeg dere har og får en kjempe fin dag og kveld videre. Vi snakkes søte!


- Julie Martine Rolstad

Likes

Comments

Hei hei alle sammen!

Jeg vet jeg har vært veldig sløv med å blogge for tiden, men det er rett og slett fordi jeg ikke har gjort noe spesielt mer enn vanlige ting - og derfor ikke tror det er så morsomt å lese om hva jeg hadde til middag og at jeg satt å jobbet med skolen. Men, nå skal det bli skjerpings her og skal starte opp igjen (om motivasjonen holder seg, hehe) og fyyyyre løs med en anbefaling av blogg. Dette er noe jeg kommer til å fortsette med om jeg leser blogger som jeg virkelig liker.

Denne gangen er det bloggen: www.nouw.com/myjjohansson
Jeg anbefaler henne og hennes blogg fordi bloggen hennes er veldig fin, ryddig, gode bilder og skriver bra. Hun har kommentert flere av innleggene mine og er alltid hyggelig når hun kommenterer. Hun har en bra blogg, som er verdt å klikke seg inn på, rett og slett! Også fikk jeg masse inspirasjon for å starte å blogge på dette plattformet pga. bloggen hennes er så fin!


Her slenger jeg med et bilde av litt av bloggen hennes. Beklager at hele pcen kom med i tillegg, men ble vanskelig å få et godt kvalitetsbilde med kamera rett på pcen.

Ellers, ønsker jeg alle en riktig god natt videre, ettersom alle sover utenom meg. Vi snakkes imorgen alle sammen. ♥


- Julie Martine Rolstad

  • 206 Lesere

Likes

Comments

Heihei! Igår dro jeg og kjæresten til hytta mi i hurum. Det er alltid så sinnsykt deilig å komme oss hit, for her er det så stille og rolig forhold til jobb og skole. Idag kom kompisen til Benjamin opp en tur, med pizza og godteri! Herlig kveld dere

Likes

Comments

Hallo!
Idag tok jeg noen bilder av hunden til kjæresten min ute på en fotballbane. Vi lekte litt der og det virket som han hadde det kjempe gøy. Verdens søteste lille mops


Syns det var skikkelig dumt at dette bilde var uskarpt, for han var skikkelig søt på dette bilde..

​Idag har jeg ikke gjort så altfor mye. Spist frokost, gått tur med Nutt og nå sitter jeg bare å slapper av sammen med kjæresten. Er litt usikker på hva planene idag kommer til å bli, men vi skal hvertfall på butikken en tur etterhvert. Ellers, får dere ha en kjempefin dag videre alle sammen!

  • 268 Lesere

Likes

Comments

Heihei! Idag satt jeg barnevakt for lille tantebarnet mitt, hentet hun i barnehagen å trillet hjem i vogna. Koste oss med å male litt, leke med lego og se litt på prinsesse film, det var koselig det! Er så koselig å bruke tid på familien og spesielt de miste. Og gud som hun vokser, blitt så stor allerede!


​Nå venter middagen på meg som min verdens beste kjæreste har laget. Biffmiddag slår aldri feil!

  • 278 Lesere

Likes

Comments

Heihei søtinger!

Igår ble det ikke noe blogg da jeg kom hjem fra jobb og spiste middag og sovna rett etterpå. Ettersom idag står det helt fast på hva jeg skal blogge om, så velger jeg å vise dere noen negler jeg lagde på noen veninner for litt siden. (litt sånn for å ha noe å oppdatere dere med). Jeg er IKKE utdannet negledesigner, er selvlært med litt tips fra min forrige negledesigner, så trenger ikke dritt om at neglene er stygge (for de som er veldig kritiske) - fordi, jeg vet - jeg er ikke verdens flinkeste!


​På det første bilde har jeg fikset Bettina sine negler, og på bilde under Eilin sine. De ville ha nesten helt like, og de ble begge fornøyd begge to - det som er viktig! 

Ellers idag skal jeg sitte barnevakt for mitt yngste tantebarn, så kanskje det blir litt bilder av henne også om hun er sammarbeidvillig. 1 år gammel jente, er ikke alltid så lett å ta bilder av.
Håper dere får en kjempe fin dag videre, folks. Vi snakkes 


  • 283 Lesere

Likes

Comments

Heihei ♥

Har mest sannsynlig byttet blogg plattform nå! Jeg er litt usikker enda om jeg liker å blogge fra denne plattformen bedre enn blogg.no men det er vel en vanesak og noe man blir vant til? Skal prøve å oppdatere dere mye bedre nå fremover selvom jeg har jobb og skole. Ellers kan jeg slenge ut litt bilder fra Spania, når jeg og kjæresten min Benjamin var der forrige uke. La dette også ut på den gamle bloggen, men bare for å finne ut om jeg liker å blogge herfra velger jeg å legge ut bildene her også. ENJOY!


Likes

Comments