Heihei! Igår dro jeg og kjæresten til hytta mi i hurum. Det er alltid så sinnsykt deilig å komme oss hit, for her er det så stille og rolig forhold til jobb og skole. Idag kom kompisen til Benjamin opp en tur, med pizza og godteri! Herlig kveld dere

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hallo!
Idag tok jeg noen bilder av hunden til kjæresten min ute på en fotballbane. Vi lekte litt der og det virket som han hadde det kjempe gøy. Verdens søteste lille mops


Syns det var skikkelig dumt at dette bilde var uskarpt, for han var skikkelig søt på dette bilde..

​Idag har jeg ikke gjort så altfor mye. Spist frokost, gått tur med Nutt og nå sitter jeg bare å slapper av sammen med kjæresten. Er litt usikker på hva planene idag kommer til å bli, men vi skal hvertfall på butikken en tur etterhvert. Ellers, får dere ha en kjempefin dag videre alle sammen!

  • 30 lesere

Likes

Comments

Heihei! Idag satt jeg barnevakt for lille tantebarnet mitt, hentet hun i barnehagen å trillet hjem i vogna. Koste oss med å male litt, leke med lego og se litt på prinsesse film, det var koselig det! Er så koselig å bruke tid på familien og spesielt de miste. Og gud som hun vokser, blitt så stor allerede!


​Nå venter middagen på meg som min verdens beste kjæreste har laget. Biffmiddag slår aldri feil!

  • 40 lesere

Likes

Comments

Heihei søtinger!

Igår ble det ikke noe blogg da jeg kom hjem fra jobb og spiste middag og sovna rett etterpå. Ettersom idag står det helt fast på hva jeg skal blogge om, så velger jeg å vise dere noen negler jeg lagde på noen veninner for litt siden. (litt sånn for å ha noe å oppdatere dere med). Jeg er IKKE utdannet negledesigner, er selvlært med litt tips fra min forrige negledesigner, så trenger ikke dritt om at neglene er stygge (for de som er veldig kritiske) - fordi, jeg vet - jeg er ikke verdens flinkeste!


​På det første bilde har jeg fikset Bettina sine negler, og på bilde under Eilin sine. De ville ha nesten helt like, og de ble begge fornøyd begge to - det som er viktig! 

Ellers idag skal jeg sitte barnevakt for mitt yngste tantebarn, så kanskje det blir litt bilder av henne også om hun er sammarbeidvillig. 1 år gammel jente, er ikke alltid så lett å ta bilder av.
Håper dere får en kjempe fin dag videre, folks. Vi snakkes 


  • 44 lesere

Likes

Comments

Heihei ♥

Har mest sannsynlig byttet blogg plattform nå! Jeg er litt usikker enda om jeg liker å blogge fra denne plattformen bedre enn blogg.no men det er vel en vanesak og noe man blir vant til? Skal prøve å oppdatere dere mye bedre nå fremover selvom jeg har jobb og skole. Ellers kan jeg slenge ut litt bilder fra Spania, når jeg og kjæresten min Benjamin var der forrige uke. La dette også ut på den gamle bloggen, men bare for å finne ut om jeg liker å blogge herfra velger jeg å legge ut bildene her også. ENJOY!


Likes

Comments