Header

<a title="Julie Rasmussen" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=849916&mid=214647&f=true" target="_blank"><img alt="Julie Rasmussen" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=849916&p=1&l=en" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Hello, Jeg synes jeg er blevet ret få skrevet og lagt en masse indlæg op!

I går aftes fik jeg lidt flip, og begyndte at drømme lidt. Jeg har samlede nogen pieces som jeg lidt går og drømmer om. De er lidt fra den dyre ende, og bestemt noget jeg tit drømmer om. Det er nogen ret basic ting, som ikke lige går af mode, så man skal ikke være bange for at smide lidt flere penge for dem.

Som i ved er jeg jo en kæmpe fan af Toga Pulla skoen. Jeg synes de er de fedeste sko jeg længe har set! Jeg overvejer virkelig om jeg skal investere i dem snart? Men jeg har jo nogen der ligner fra Nelly.com.

Jeg er selv helt vild med kimonoen fra Ganni. Jeg ved ikke helt om det er en blazer eller en kimono, men fed er den! Jeg er ret vild med "løse" blazers. De er vildt stylish, men også virkelig behagelige.

Det var nogen af de ting jeg cusher på. Jeg har ret travl med gym her fortiden, men jeg prøver at få skrevet så mange indlæg som jeg kan.

- Julie

Likes

Comments

Hello. Jeg følgte for at dele nogen af mine absolut yndlings beauty produkter, så her er de.

DermaV10 micellar cleansing water, købt i normal til 20 kr ca

Jeg elsker den her makeup fjerner, og er gået i gennem mange. Den fjerner fint min makeup, både ansigt og øjen makeup. Jeg synes det er super, god mod mine urenheder, hvilkede jeg kun synes er et plus;) Den er nem og få fat i ( kan købes i normal) også er den super billig.

Maybelline Fit Me Foundation kan købes Her

Det her er nok mit yndlings makeup produkt! Den er seriøst fantastisk. Den ligger så pænt på huden, nem at blende og matcher min hudfarve perfekt. Jeg havde først købt den i farven 105, men så opdagede jeg at, farven 110 var lyser, mærkeligt? Det er ikke nogen hemmlighed at jeg er virkelig bleg, så at finde en foundation der match ligså godt som den her gør, er fantastisk!

ROCK silver oval brush, køb sættet Her

Den her makeup børste og foundationen går hånd i hånd. Jeg bruger den her, hver gang jeg ligger min makeup. Den kan få alle foundations til at ligge pænt på huden. Få dem blendede pænt ind, og gør så den ligger jævnt.


EOS Lip Balm summer fruit Køb Her

Den her er min saver! Den kan rede mig, og mine vinter tørre læber. Jeg elsker virkelig den her! Den dufter godt, smager godt, og gør ikke mine læber mere tørre, da der ikke er vand i den.

W7 Absolute Lashes køb i normal til 25 kr

Dette er min yndlings mascara. Det er en dupe på benefit's mascara, they are real, som jeg også har prøvet. Jeg synes det gør det lige godt. De har samme børste form. Dog kan den her godt drysse lidt, men det er meget lidt.

MAC lustre drops, rebel.

Det her var et far mine første mac køb. Jeg havde glemt at jeg havde den, og det er først nu jeg rigtigt er begyndt at bruge den. Den giver et rigtigt flot highlight.

Matas natcreme købes Her

Ligsom den fra EOS er det her også noget der reder mig i vinterperioden. Jeg får rigtig tør hud på min næse og mellem mine øjenbryn, så jeg kan derfor godt lide at bruge en rigtig fugt givende creme. En natcreme kan derfor være en stor hjælp. De fugtgiver normalt lidt mere end normal dagcreme gør.

Jeg påføre den lidt inden jeg ligger min makeup, så har den haft tid til at trænge ind i huden.

Jeg synes det er et plus at den ikke har parfume i.

Hollister wave parfume, købes Her

Jeg fik denne parfume i fødselsdagsgave her i år, og jeg har brugt den none stop siden. Det er gået hen og blevet min duft. Den dufter friskt og sødt, men uden det bliver for kvalmt. alt min tøj dufter af den her!


Likes

Comments

Hello, jeg tænkte at det var på tide at vise jeg nogle af mine julegaver. Jeg var nemlig så heldig at får denne lækre taske i julegave! Den er i ruskind og har masser af plads. Der er en masse rum, og det kan være en del i den.
Jeg synes den er super stylish . Det er en klassisk taske, som aldrig går ud af mode. Det går til alle outfits!
Køb tasken her
En anden af mine julegaver, er min nye leo jakke som jeg er helt totalt forelskede i! Den er så lækker, blød forholdsvis varm, bare super lækker. Hvis jeg har helt sort tøj på en dag, smider jeg lige den over, også bliver mit outfit totalt piftede op! Selvom den er i leopard, der den super stylish, og trendy.

Leopard, noget som virkelig er blevet moderne. Og jeg synes selv det er en fed trend.

Køb jakken her

- Julie

Likes

Comments

Hello, weheartit er mit liv (især i spansk timerne shhh). jeg bliver vildt inspireret, og jeg bruger det vildt meget.

I kan følge mig her. Jeg synes selv at jeg har nogen fede collections, check dem ud! Jeg vil lave nogen flere af de her indlæg, men jeg tror ikke jeg vil skrive noget til dem, så kan i nyde billederne, og måske få noget inspiration.

- Julie

Likes

Comments

Jeg synes det er vildt at 2016 er slut, og vi nu skriver 2017... Jeg har det som om det var i går, vi fejrede at det nu var 2016. Der er sket så mange vildt, fantastiske og spænede ting i 2016, og jeg glæder mig til at se hvad der sker i 2017.

Jeg afsluttede folkeskolen, bedere end jeg nogensinde havde forestillede mig. Jeg startede på gymnasiet, i den bedste klasse nogensinde! Jeg har mødt nye fantastiske mennesker, som har fået kæmpe betydning for mig. 2016 har virkelig været et super år!

Her er 5 nytårsforudsæt jeg har til 2017.

1. Jeg vil træne og løbe mere, og et mål er at kunne løbe et løb til sommer.

2. Jeg vil blive ved med at klare mig godt, hvis ikke bedre i skolen.

3. Jeg vil have sundt hår igen.

4. Jeg vil blive bedre til at skrive blog indlæg, og gøre det hver anden dag.

5. Jeg vil blive ved med at smile og være glad.

Likes

Comments

Hello, opbrugte produkter er nogen af mine yndlings videoer at se! Derfor laver jeg nu et post om mine, opbrugte produkter. Jeg har tænkt mig at gøre det til en slags serie, jeg vil lave her.

øverst til venstre:

Garnier Fructis, color shield shampoo og balsam. Det er efter hånden lang tid siden at jeg brugte de her op. Jeg husker at de gjorde mit har super blødt, og fik det til at dufte godt. Men de indeholder en masse dårlige ting for ens hår. Det der gør at man får blødt hår af den, er fordi den indeholder silikone, hvilket er virkelig dårligt far ens hår. Jeg købte den til farvet hår, selvom mit hår ikke er farvet. Jeg vil ikke købe den igen, selvom den er billig.

Alterna Bamboo Vibrant Color Shampoo, Køb Her. Jeg fik den her shampoo i konfirmations gave, og den og en evighed at bruge op! Men den var fantastisk! Den er i modsætning til den anden shampoo og balsam, uden parabener. Den gjorde mit hår sundt og styrkede det. Den duftede mildt. Den fik mit hår til shine, og den var virkelig god. Mit hår blev ikke træt af den, selvom at det tog lang tid at bruge op. Jeg kunne godt finde på at købe den.

Batiste Dry Shampoo tropical, Køb Her. Jeg bruger en del dry shampoo, og dem fra batiste er min yndlings. Den er billig og nem at få fat i. Jeg vil dog ikke købe tropical igen, da jeg synes den dufter for kvalm af kokos.

eos Lip Balm, Honeysucle honeydew, Køb Her. Jeg kan faktisk rigtig godt lide eos læbepomade. Mine læber bliver rigtigt bløde, og de smager godt (vigtigt!) Men jeg synes dog de er en smule dyre. Man kan finde en masse ligeså gode læbepomader til færre penge. Et tip til hvis man skal have eos, så køb dem i normal butikkerne, i stedet for Matas.

L'Oréal Skin perfection makeup fjerner. Jeg er brugt op en del af de her. Jeg var rigtigt glad for produktet. Det fjernede min makeup nænsomt, og ude at det fucked min hud op. Grunden til at jeg ikke bruger den mere, er fordi at jeg har læst at den indeholder, nogen kræftfremkaldene stoffer i, og det vil jeg selvfølgelig holde mig fra, så vildt muligt. Der er bedre makeup fjerne uden kræftfremkaldene stoffer.

H&M Flydende foundation, farven alabaster Køb Her. Jeg Elsker den her foundation! Den passer mig i farven, den er billig og jeg synes den ligger rigtig flot på huden. Jeg elsker den, vil klart anbefalde den og købe den igen!

The Body Shop handcream glazed apple. Jeg fik her hånd cream af min mor, da hun ikke brød sig om duften. Den duftede meget sødt, men jeg kunne meget godt lide selve cremen. Mine hænder blev fint bløde. Den var ikke noget vildt, og tror heller ikke jeg ville købe den igen, hvis det var muligt. Det var en del af the Body Shop jule produkter sidste år, så tror ikke man kan købe den endnu.

Likes

Comments

1. Jeg er 180 cm høj

2. Jeg går i 1.g, og min studieretning er Engelsk A, Spansk A og Samfundsfag B

3. Jeg kan ikke fordrage frikadeller

4. Mit yndlings snapchat filter er det hvor man får pæn hud, og store øjne.

5. Jeg kan lig stort set alt mad med kylling

6. Jeg går stort set kun i sort tøj.

7. Jeg er svagt ordblind. Jeg er virkelig god til at læse på alle sprog, og jeg kan både stave på engelsk, tysk og spansk, bare ikke så godt på dansk

8. Jeg spiser de syltede agurker i en cheeseburger

9. Jeg elsker at gå i skole, og jeg er ikke i stand til at vælge et yndlingsfag.

10. Jeg går kun i sorte sokker

11. Jeg har mødt Justin Bieber, i Storm store da han var i KBH i år

12. Jeg har redet siden jeg var helt lille

13. Jeg har aldrig set Harry Potter

14. Jeg elsker at spille sims!

15. Jeg kunne leve af popcorn

Likes

Comments

Hello. Denne weekend blev brug i den tyske by Lübeck. Min mor fyldte 40 i lørdags, og for at gøre det lidt mere ud af det, havde vi planlagt at tage på en lille tur til Tyskland. Det var min mor, papfar, min søster, mormor og morfar og mig der var afsted. Det var super hyggeligt! Lübeck er så sådan en smuk by!

Lübeck er kendt for sine julemarkeder, så de skulle jo besøges. Det er var en masse små boder rundt i byen, hvor de solgte pandekager, brændte mandler, pølser osv. Man kunne ikke undgå at komme i julestemning. Så nu kan jeg virkelig ikke vente til på lørdag!

Vi boede i en stor lække lejelighed. Vi viste ikke at vi skulle bo i lejelighed før vi ankom, men det overraskede kun positivt!

Det var en virkelig god tur. Jeg elsker at rejese, og opleve noget andet end man gør hvert dag.

undskyld for at det har været lidt stille her. Jeg havde en del aflevering jeg skulle have lavet først.

- Julie

Likes

Comments