Header

Hello, fortiden digger jeg army grønne skjorter! Jeg synes de er så flotte, og de er en god måde at tilføje lidt farve til ens garderobe. De ret nemme at style, og de kan styles på en masse måder. De kan bruges til finer brug med nogen guld smykker…

Likes

Comments

Hello, jeg bliver simplere nødt til at vise jer min nye jakke! I går var jeg et smut i genbrugen, hvor jeg fandt denne helt fantastiske jakke, til kun 50kr!!!! I vinterferien skrev jeg et indlæg om puffer jakker og hvordan jeg ville style den. Jeg …

Likes

Comments

Hello, jeg har fundet en løsning, hvis i ikke har lyst til at bruge 6000kr på de eftertragtede Gucci slippers med pels. På hjemmesiden makemechic.com kan du købe nogen der næsten er helt identiske, men de koster kun 200kr!! selfølgelig er der nogle…

Likes

Comments

Hello, jeg har igen fundet mine 3 yndlings kollektioner, og mine 3 yndlings looks fra dem, og deler mine holdninger med jer. Denne gang er det fra "New York Fashion Week", som blev afhold, her fra den 9-17 februar. Marc Jacobs Fall 2017 Marc Jacobs…

Likes

Comments

Hello, det er efterhånden blevet en ugenligt ting her på bloggen, at jeg laver er inspirations post. Jeg nyder at lave dem, selv om der ikke er så meget arbejde i dem. Det var ikke meningen at det her skulle være sort og hvid, men det blev det, og …

Likes

Comments

Hello, jeg har endelig bare tænkt mig, at fortælle jer om min dag, igen. Idag har jeg nemlig været hjemme hos en fra klasse, og lave pandekager og hygge. Det var virkelig hyggeligt og vi tilbragte nogen virkelig gode timer sammen. Jeg er så held, a…

Likes

Comments

Hello, Jeg elsker musik!! Og jeg lytter altid til musik, hver gang jeg kan slippe afsted med det, så gør jeg det. Musik har de bedste egenskaber. musik skaber en stemning, og der findes noget til en hver stemning og mood. Det kan få en til at forsv…

Likes

Comments

Været ude og shoppe, sammen med min familie. Vi fandt denne rigtig søde butik i Grenå, der hedder "stagen". De har en masse flotte indretnings ting. Det var mest nips og pynte ting. Følt mig som en rigtig voksen, fordi jeg har købt det født til når…

Likes

Comments

Hello, jeg synes det er en smule sjovt, hvordan ens stil sådan kan ændre sig fra dag til dag. Nogle dage har jeg lyst til at gå i kjole og blomster, andre dage har jeg bare lyst til at ligne en dreng... I dag var en af de dage. I dag drømte jeg om …

Likes

Comments

Hello, jeg havde tænkt mig at komme med 5 gode råd til hvad du kan lave, hvis du keder dig. Hvis du bare sidder der hjemme og kigger ud i luften, så har jeg 5 gode råd til jer ;)

1. Spil sims! Jeg elsker sims og det er en virkelig god tidsfordriver hvis man alligevel ikke har noget at lave. Det eneste problem er bare at det er en smule dyrt.

2. Læs en bog. Udover at spille sims, så elsker jeg at læse. Min yndlings bog/ bogserien er "After". De er en ungdomsroman, om en pige som møder hendes totalt modsætning og bliver forelskede, men det går ikke helt som de troede. Du kan læse den Her.

3. Være sammen med dine veninder: Inviter dine veninder over til tøsehygge! lav ansigts masker, læg neglelak, bag kage. Der er masser af ting i kan lave sammen!

4. SHOPPING!!! Det er altid godt! har det nogensinde været en dårlig ide at shoppe? Don't think so. Jeg skal dog sparre, da jeg skal til Hamborg i næste weekend, hvor jeg har tænkte mig at få shoppet en del ;)

5. Lave dine lektier og ryd op på din computer. Det lyder sikker monster kedeligt, men det er faktisk meget smart at lave sine lektier i ferien. Tag en eller to eftemiddage, hvor du får lavet en masse lektier, og skrvet nogen gode noter, og ryd op i dine noter. Det vil kun hjælpe dig i det lange løb og når du skal til eksamener.

Håber i kunne bruge det til noget, eller at i fik noget inpiration.

- Julie

Likes

Comments

/Strik trøje primemark/ Jeans H&M/ Jakke Gina tricot/ Sko dr. martins/

Hello, som i nok ved hvis i læste gårsdagens post, så er jeg i sommerhus lige nu. Vi hygger, sover længe, bader og spiller spil.

I dag havde jeg mest af alt bare lyst til at hvis jeg mit outfit. Det her er et af mine yndlings outfits! Det er ikke så længe siden jeg købte de her bukser, som lidt et sats, fordi jeg stort set kun går i sorte stramme bukser - hvilkede de her jo langt fra er.

Jeg er pænt vild med looket af loose jeans! De sidder fantastik på stort set alle, og det er noget alle kan bære. I og med de ikke sidder helt til, så får de ens ben til at se tynder ud (tip). Jeg kan godt lig syningerne ned foran, på benene. Sleve slutningen af buksebenet er ret fedt. Det med at bukser trævler, give noget råt til et hvert outfit! Selvom det er ret andreleders fra hvad jeg normalt ville gå i, så er de slet ikke svære at style. De er meget neutrale og ikke voldsomme, så de går med pretty much everything.

Dette outfit er som sagt, et af mine "go to outfits"

Jeg håber i har nyt første dag af ferien. Jeg har sovet længe, slappede af og være i biffen og se: alle for 3, som klart kan an befales!

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, endelig! Nu har jeg ferie. Efter en lang dag/ uge på gym har jeg endelig ferie. Jeg har set så meget frem til den her dag. Jeg glæder mig helt til at gå i seng, bare fordi jeg kan stå sent op i morgen.
Jeg har tæt mig at dette indlæg skulle bare være hygge indlæg, hvor jeg fortæller jer hvad jeg skal lave i min ferie.

Ligene er jeg i sommer hus. Min papfar har et stort sommerhus med pool og tæt på strand hvor jeg skal slappe af, og hygge med min familie, indtil på onsdag.
På onsdag skal jeg til Århus og på Aros med min farmor. Der er en udstilling som jeg virkelig godt kunne tænkte mig at se!
Torsdag skal jeg hjem til en veninde fra gym og spise pandekager.
Lørdag skal jeg måske være sammen med en ven. Resten af min ferie skal jeg bare slappe totalt af! Jeg glæder mig til at læse, sove længe, spise slik og hygge mig.

Hvad skal i lave?

-Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, jeg har tænkte mig at i dette post, viser jeg jer, hvor jeg godt kan lide at købe tøj, på internettet. Generalt når jeg køber tøj, om det så er på nettet eller i "virkeligheden" så køber jeg billigt tøj. Jeg kan godt lig det der med at få meget for mine penge, og jeg er virkelig dårlig til at spare op. Når jeg så har sparret op, så har jeg det svært med at kaste mange penge efter noget tøj, eller noget hvilkede som helst andet.

Jeg har fundet nogen hjemmesider til jeg som jeg selv køber en del fra, og nogen som jeg synes har et virkelig godt udvalg af fedt tøj!


1. boohoo.com

Jeg ELSKER boohoo.com!!!!! Jeg synes de laver meget vildt fedt tøj til sindsyge billige priser! De har meget mega fedt tøj. De har et kæmpe udvalg og der er noget til en hver smag. På boohoo.com har de både nattøj, undertøj, bade tøj osv. De har tit 50-70% på alt!

Jeg har fundet 6 ting fra boohoo, som jeg synes er ret fede. Jeg har selv band T-shirt.

2. nelly.com

nelly.com er helt klart også en af mine yndlings sider at købe tøj på. Igen har de en masse godt og fedt tøj, til næsten ingen penge. I modsætningen til til boohoo, så har nelly flere forskellige mærker end bare et. på boohoo.com forhandler de kun et mærke, men på nelly har de flere mærker. Nelly har også deres eget mærke, som jeg selv synes laver noget ret fedt tøj.

Det tøj nellys eget mærke laver er for det meste lige min stil. De laver moderne tøj til billige penge, og har også tit udslag. Deres tøj er meget mode rigtigt og de laver gode alternativer til de ting der rør sig i mode billedet.

Jeg har fundet 6 ting fra nelly.com som jeg synes er fede, og gerne selv ville eje. Jeg synes selv at den grønne


3 asos.com

Den sidste webshop er asos.com, og helt seriøst, hvem elsker ikke asos? Jeg synes deres eget mærke er det fedeste! De laver så mange lækre ting, båd tøj, og sko. De laver ting til en hver smag, og en hver stil. Der er noget for alle. De har et kæmpe udvalg, i og med at de både forhandler deres eget mærke og en masse andre.

Der er aldtid gratis fragt på asos, og de giver stuide rabat. De er igen gode til at hold udsalg, og man finder ofte en del fede ting.

Asos laver også nogen super gode basic items, som klart kan anbefales. De er lidt dyrere end H&Ms men dem fra asos bliver ikke mærkelig i vask og de holder farven godt, også de sorte.

Jeg håber i har fået noget inspiration. Jeg nyder virkelig at lave og skirve indlæg til jer hver dag, også selvom jeg får en smule stress. 

Min mac lader er gået i stykker i dag, så jeg har siddet og stresset over at få skrevet det her indlæg færdig til jer inden den dør. Jeg får en ny i morgen, så jeg skal nok blive ved md at lave indlæg. Nu er det jo også snart vinter ferie, hvilkede betyder at jeg nok skal få lavet en masse fede indlæg til jer! 

- Julie 

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

/Sort Trøje køb Her/ Stribede Trøje køb Her/ Grå trøje køb Her/

Hello, jeg dør over flæser! seriøst. Jeg synes de kan få et hvert look til at ser mere eksklusivt og fint ud. De er så anderledes fra hvad jeg normalt ville gå i da de er ret specielle. Jeg er helt vild med store "bell sleves". Det er noget af de fedeste længe.

De er forholdsvis langt fra hvad jeg normalt vile gå i, men jeg er virkelig forelskede i dem! Jeg forestiller mig at style dem med loose jeans og nogle høje støvler, nogen guld smykker og selvfølglig en fed gucci taske (dear god!)

Jeg har fundet 3 forskellige trøje som har fryser, dog 3 forskellig slags frynser. Jeg synes den grå med frynserne ned, er så smuk! Det gør noget ved trøje og noget ved hele outfittet at frynserne sidder ned af trøjen. Den er også praktisk i og med den er varm og i noget lækker materiale. Hvis i har fulgt med på bloggen i lidt længere tid, så ved i at jeg stort set kun går i sort, grå og hvid, derfor passer den perfekt ind i min garderobe ;)

Håber i kunne bruge det? Jeg tror jeg vil til at gøre de her post til en slags serie jeg vil køre her på bloggen

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, det her er et post jeg har tænkt på at lave lige siden jeg startede med min blog. Jeg har tænkte mig at forklare og fortælle jer hvorfor jeg startede min blog og hele ideen med den.

Ligesiden jeg var lille har jeg interesseret mig for mode. Jeg synes det er en spændene verden og noget jeg virkelig godt kunne tænke mig at få succes indenfor(every girls dream).

Jeg er meget kreativ som person, og en måde at udfolde sin kreativitet på, er ved mode. Med mode og tøj kan man være sig selv, man kan udfolde sig og udtrykke sig. Det lyder nok meget som en kliché, men det er sådan er det jo. Du kan udtrykke dig selv i det tøj du går i, og det er med til at skab en som person.

Jeg bliver virkelig inspireret af at læse blogs, og jeg har slev lyst til at inspirere andre! Det er en stor del af min blog, at inspirere andre. Den ide med at andre går ind på min blog, for at få hjælp til at finde ud af hvad de skal have på, eller for at finde ud af hvad der er moderne, er en stor grund til at jeg startede min blog. En anden grund er at blogging er en måde at udtrykke sig selv på. Jeg har ikke tænkte mig at det skal være et sted hvor jeg deler alle min tænker også de rigtigt private. Min blog er mit sted, det er her jeg deler min holdinger indenfor mode, mine trænings råd, mine billeder, og lidt af min hverdag.

Jeg startede ikke min blog bare fordi tjene penge - nej! Jeg startede min blog fordi jeg vil inspirere andre, dele mine holdninger og billedere og et stede hvor jeg kan være kreativ og udfolde mig.

Med det sagt, håber jeg stadig i vil følge med og selvfølgelig vil jeg rigtig gerne høre hvad jeg kan gøre bedre og hvad jeg gøre godt. Det er med til at gøre mig som blogger bedre. Jeg vil selvfølgelig også blive ved med at udvikle og gøre min blog bedre!

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, så blev det mandag igen. Jeg har heldigvis kun været i skole fra 11-14 så det har slet ikke været slemt, men jeg ser dog frem til ferien.

Jeg tænkte at for give jer lidt inspiration på en ellers så grå mandag. Jeg synes selv det hjælper med humøret på en kedelig mandag. Få lidt inspiration til den kommene uge.

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

/Nederdel boohoo.com/ Striktrøje H&M/ Sko Dr. Martin/ Jakke asos.com/

Hello, det var så den weekend. For Idaho post tænkte jeg at dele Mit outfit med jer. Det er endelig et ret basic outfit men også ret cool.
Det hele er hold i sort undtagen jakken. Jeg kan godt lide at tilføje noget print for at gøre det lidt mere spændene, også selvom jakken er holdt i grå toner.
Det er et meget typisk søndags outfit til de dage hvor man faktisk skal lave noget. I dag var jeg hjemme hos min mormor og morfar for at drikke kaffe og snakke. Senere var jeg hjemme hos en veninde for også at snakke og hygge.
Det har været en super søndag, selv om jeg glæder mig til st skulle i skole i morgen igen

-Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, jeg håber at i alle nyder jeres lørdag og jeres weekend generelt. Jeg var som sagt i tildeligere post til gym fest i går. Jeg havde en af de beste aftner i mit liv, jeg elsker virkelig min klasse og de mennesker som er med til at gøre den så
Fantastik.


Jeg får ikke rigtigt tømmermænd. Jeg bliver bare rigtigt træt. Men i stedet for at bare ligge der hjemme og spile min lørdag valgte jeg at invitere min veninde med til Århus. Vi tog in og fik noget mad, snakkede og fik shoppede lidt. Jeg købte som i kan se et bare nye bukser og nogen nye makeup børster.

Makeup børsterne er købt i normal, men er fra mærkede coolcos. De var rigtig billig og føles som god kvalitet. Jeg har tænkte mig at bruge den store til highlighter eller pudder under øjnene. Den lille tror jeg vil fungere rigtig godt til blending af øjenskygge.

Bukserne er fra H&M og kostet 199kr. De er mørkeblå med nålestriber. De sidder løst og har lidt det der sporty look som er blevet rigtig moderne. Jeg forestiller jeg at style dem med en hætte trøje eller strik til de dage jeg ikke gider og style dem med en fedt top og høje sko på de dage jeg skal være lidt finer. Jeg synes de er virkelig fede og glæder mig til at få dem brugt!

Håber i nyder jeres lørdag!
-Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, Boohoo er en af mine yndlings online butikker. Jeg synes de laver nogen ret fede ting, til ufatlige billig priser! De har tit udslag og der er tit 70% på alt på hele hjemmesiden.

Jeg har fundet 6 ting som jeg selv ville købe og style.

Nu vil jeg tage til gym fest og nyde min fredag<3

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments