Header

Trøje primark/ Nederdel H&m/ Jakke Gina Tricot/ Sko Nelly.com/

Hello, glædelig første december.

Jeg følte virkelig for at vise hvad jeg havde på i dag. Jeg er helt vild med at blande stilarter sammen. Her er nederdelen feminin og mine støvler er meget mere rå. Støvler passer rigtigt godt med mine smykker og ur, med de sølv spænder. Jeg elsker de her støvler og går i dem næsen hver dag! Jeg synes de giver noget til et ellers så kedeligt outfit.

Et styling tip er at putte ens trøje ned i siden af ens bukser, nederdel whatever. Det er med til at vise ens talje.

Lige nu hører julemusik og prøver at komme i julestæmning. Ellers har jeg været skole til klokken og købt billetter til Smukfest næste år, hvilket jeg glæder mig helt sygt til!

- Julie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Trøje vero moda/ bukser only/ sko pavement

Hello. Nu tager jeg mit endelig sammen og viser jer hvad jeg havde på i søndags. I min familie har vi en tradition hvor vi laver juledekorationer, hos min mormor og morfar. Det er super hyggeligt og det er noget af det jeg ser mest frem til når det bliver jul.

Alle kommer. Vi spsier morgenmad sammen, laver dekorationer og spiser slik (hehe). Jeg nyder det virkelig, og værsætter tid med min familie.

Nu vil jeg spille sims og se fjernsyn.

- Julie

Likes

Comments

Hello. Jeg havde enligt tænk mig at jeg ville lave mit først OOTD i dag, men fordi jeg har været syg, og lever i en stor trøje, måtte jeg finde på noget andet. Jeg har derfor fundet 9 ting fra nelly.com som jeg selv synes er super søde, og nogen rigtigt fine ting. Jeg har selv nummer 4, de sorte støvler. Jeg har lige købt dem og jeg ELSKER dem! De er et godt alternativ til de kendte Toga Pulla sko.

De fleste af tingene er nogen der ville være super godt til de kommene julefrokoster. Den lyserøde kjole med glimmer, synes jeg selv ville være et foreslag til hvad man kan have på juleaften, eller til en af de omme julefrokoster.

Sygdommen tog lidt overhånd. Uggs look-a-like er nogen jeg virkelig ville ønske jeg havde selv lige nu. Synes selv de er ret søde, så længe man ikke matcher dem med sine royal sweats ;)

- Julie

Likes

Comments

Hej og velkommen.

Mit første indlæg på min blog. Det her bliver mit lille sted hvor jeg kan skrive om alle de ting der interesser mig, både når det kommer til mode og beauty.

Mit navn er Julie Rasmussen, jeg er 16 når og til daglig går jeg i 1.g. Jeg har en kæmpe passion for mode og det er virkelig noget der fanger mig, så derfor synes jeg det en god mulighed at have en blog hvor jeg kunne fortælle min tanker om forskellige trends.

Jeg håber i vil følge med og i vil kunne lide det. Glæder mig til at komme rigtigt igang

- Julie

Likes

Comments