Header

Hello, det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg også er helt vild med den såkaldte "blogger brille". Den fik dette navn da anders Hemmingsen lagde et billede op på instagram. Men jeg må tilstå at jeg synes denne trend er ret så cool! Jeg har sel…

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hello, hvis i har læst mit why blogging indlæg, (hvis ikke kan i læse det HER ) så ved at jeg gerne vil inspirere jer, og mine læsere og det er derfor jeg har starte min blog. Derfor har jeg samlet 3 af mine yndlings blogger og dem som inspirere mi…

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hello, jeg prøver virkelig at blive bedre til at gå i andet end sort tøj, det kan i se ;) Jeg har fundet 7 virkelig nice items som er på min ønskeliste. Jeg er helt vild med den hvide top fra Pieces, som koster næsten ingen ting! Den er så smuk, ne…

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hello, jeg har fundet 6 virkelig fine trøjer som ville være perfekt til forår! Farverne skriger forår, og det blomstere print på silkeskjorten, kunne ikke være mere passende. Som jeg har fortalt en del gange efterhånden så går jeg stort set kun i s…

Likes

Comments

Hello, dette indlæg kun vel ligeså godt være endnu et af "trends I Love", for på det seneste har jeg elsket trøjer med statements og stærke ord på! Vi har set en masse brands, der er begyndt at lave denne slags t-shirts, både t-shirt men også band …

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hello, det virkede som om i ret godt kunne lide mit seneste "same for less", derfor laver jeg nu et nyt. Denne gang har jeg fundet et alternativ, til den meget populære Chole som koster godt 11.000 Kr. Hvis du, ligsom mig ikke lige har så mange pen…

Likes

Comments

Hello, først og fremmest skal jeg nok fortælle jeg er mega fed nyhed! Jeg er nemlig blevet ambassadør for rabble.dk . Det er ikke kun fedt for mig, men bestemt også MEGA fedt for jer! rabble.dk er nemlig en hjemmeside hvor du kan finde en lang række rabatkoder til en masse hjemmesider. Det er et super smart koncept, og jeg er stolt af at være ambassadør for dem!

I dette indlæg vil jeg fortælle jer lidt mere om min tur til Hamborg, fortælle jeg lidt om hvor vi boede og hvad vi lavet.

Hotel

Vi boede på Mercure Hotel Hamburg, som vi bookede gennem hotels.com. Det lå super godt, havde flotte værelser, lækker morgen mad. Vi boede rigtigt godt til en virkelig god pris! Hotellet kan klart anbefales!

Maden

Vi fandt nogen gode restauranter, hvor de lavede mad vi alle havde lyst til at spise og noget for alle. Den første dag fandt vi en lækker italiensk restaurant, hvor de lavede nogen fantastiske pizzaer. Restauranten hedder "Prego Ristorante", og den ligger i deres gå gade, eller strøget. De laver rigtig lækker mad, go betjening og vi ventede ikke særlig lang tid på at få maden.

En anden virkelig god restauant vi fandt var "bucks". Det var ret tilfældig at vi fandt den. Vi var trætte og havde gået hele dagen, så vi havde bare brug for mad, og vi blev virkelig posetivt overraskede da vi fik maden. De lavde en masse forskelligt virkelig godt mad, så der var noget for alle. De lavde både burger, snitzel, pomfriter osv.

Udover det, ligger der også en masse gode og hyggeligt cafér rundt om i byen.

Vi bruget meget tid på at sev og opleve noget. Vi gik meget af tiden. Jeg synes det er en god måde at opleve byen på. Hamborg er en by hvor der er mange forskellige stilarter af huse. Nogen dele af byen er knap så kønne som andre. Den ældre del af byen er super smuk!

Lørdag shoppede vi, og drak kaffe. De har en masse gode butikker og man kan hurtigt få brugt en masse penge. Mange af de ting jeg har købt, kan du få på Asos.com, eller ting der linger.

Håber i har et godt!

- Julie

Inlæg er skrevet i samarbjde med rabble.dk

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hello, i dag var sidste dag i #nouw30daychallenge. Jeg er utrolig stolt over hvor meget bloggen og jeg er vokset over den sidste måned. Vi har fået flere faste læser, flere følger og der er sket nogen vilde ting som jeg glæder mig til at fortælle mere om!

Nu har jeg brug for en lille pause fra bloggen, ikke mere end 2 dage. Jeg har brug for at lige puste ud, så jeg kan vende stærkt tilbage med endnu flere, veludførte indlæg til jer! Jeg ved ikke om jeg kan holde 2 dages pause fra bloggen.

Håber i har det godt, og st i har nyt #nouw30daychallenge

- Julie

Likes

Comments

/Sko: nelly.com/ Trøje: H&M/ Bukser: Mango/ Taske : trendday.dk/

Hello, så er jeg i danmark igen. I går tilbragte vi den sidste dag i Hamborg, var vi gik en tur rundt i byen og sluttede af med at spise noget frokost, inden vi skulle køre tilbage mod Danmark. Det var alt i alt en super hyggelig og fantastik tur! Jeg har virkelig nydt weekenden.

På vores gå tur i går var vi et smut i Hamborgs botaniske have, som klart kan anbefales at tage et smut forbi. Det var et super hyggeligt og fint sted.

Jeg tænkte at i dags indlæg skulle være et, med mit sidste outfit fra Hamborg. Jeg havde i ført mig mine nye jeans fra mango, som jeg er blevet helt vilde med! De får både dine ben og nummi til at se godt ud ;) Jeg havde forholdsvis mange farver på af hvad jeg normalt ville. Sidste uge skrev jeg et indlæg omkring Army grønne Skjorter (Læs det Her), og at jeg synes den army grønne farve er et sikkert hit! Derfor blev jeg nødt til at købe denne lækre army grønne bomber jakke. Den var på tilbud til 150 kr, så kunne jeg jo ikke sige nej. Army grøn er en sikker vinder vært efterår, det er en af de farver der aldrig går af mode. Også synes jeg farven går ret godt til min hår farve, og til farven på de fleste jeans.

Jeg tilføjede mine elskede støvler, og jeg synes det tilføjede en masse til det! Elsker looket!

I dag har jeg været i skole til 15:15 suk... Da jeg kom hjem var jeg oppe og træne med en ven, og nu sidder jeg her og skirver blog post til jer, og skal til at lave lektier.

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello, personligt så elsker jeg sneakers, og køber gerne et nyt par hver forår. Jeg syndes de er så nemme at style, både dress up og down. De fås i alle mulige forskelligt styles, farver og mønster, så der skal nok være en der passer til dig. Personlig så ser jeg dem lidt om en investering. Når jeg køber et par nye sneaks, så skal det være et par der skal gå til meget af mit tøj, og som jeg VED jeg kommer til at få brugt. Det går ikke at smide 800kr efter et par sko som jeg ikke vil bruge fordi det ikke passer ind i min garderobe, eller fordi jeg ikke kan lide dem. Derfor har jeg fundet 6 forskellige sneakers som jeg ved jeg selv ville kun få en masse brug ud af. De vil også kunne bruges til både fest og skole. Skoen er ret basic hvilkede gør at de er super nemme at style!

Nu er vi kommet hjem igen, og er klar til en ny uge

- Julie

#nouw30dayschallenge

Likes

Comments

Hello, lige nu sidder jeg i Hamborg, hvor vi for tiden til at gå med shopping og mindre kulturelle ting. Vi hygger os super meget, og det er dejligt at have en weekend-get-away.

Vi bor ret godt på et ret nice hotel, hvor vi har fået et fint værelse og morgenmaden er mega lækker (kan ikke være den eneste der vægter det højt)! Hotellet ligger ret godt, og i en gå afstand til det meste.

I dag har vi shoppet. Jeg fik bruget en del penge, og jeg har selfølgelig tænkt mig at vise jer, hvad jeg har købt når jeg engang kommer hjem igen. Vi var på deres strøg, hvor der lå ret mange fede butikker. Hvis du skal besøge Hamborg, så hedder deres strøg "spitaler strasse". Her kan du helt sikkert få en masse tid til at gå! 

Jeg ved ikke hvad vi skal lave i morgen udover at vi skal hjem. 

Hyg jer! 

- Julie 

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hello, det e rimelig bliver bare lige kort hvor jeg fortæller jer lidt om hvad der sker.

Lige miner jeg i en bil på vej til Hamborg, hvor jeg skal tilbringe den kommen weekend. Det er derfor ikke sikkert at det kommer noget vildt fedt indhold op, men jeg vil selvfølglig prøve. Der kommer ikke noget op jeg ikke kan stå indenfor!

Om ik andet kommer der noget fedt opp mår jeg kommer hjem!

Håber i har det godt

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello, fortiden digger jeg army grønne skjorter! Jeg synes de er så flotte, og de er en god måde at tilføje lidt farve til ens garderobe. De ret nemme at style, og de kan styles på en masse måder. De kan bruges til finer brug med nogen guld smykker, og til lidt mere casual brug, med nogen løse bukser og nogen sneaks.

Jeg ville personligt selv style dem med guld smykker, ligsom jeg har gjordt på billedet.

Jeg har fundet 3 skjorter, som jeg synes er mega fede!

Likes

Comments

Hello, jeg bliver simplere nødt til at vise jer min nye jakke! I går var jeg et smut i genbrugen, hvor jeg fandt denne helt fantastiske jakke, til kun 50kr!!!!
I vinterferien skrev jeg et indlæg om puffer jakker og hvordan jeg ville style den. Jeg synes virkelig de er fede og der er så mange forskellig slags af dem. Så derfor var jeg lykkelig da jeg fandt den i genbrugen.

Normalt går jeg ikke særlig meget i genbrug, men det er noget jeg har tænkt mig at blive meget bedre til, da jeg synes det er er fedt koncept. Man kan også finde en masse fede og lækre ting, ting ingen penge. Det er jo heller ikke ulækre ting, de er jo vaskede og udvalgt.

Er mega glad for den!

Idag har været en kort skole dag, så jeg har bare hygget hjemme og lavet lidt lektier.

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello, jeg har fundet en løsning, hvis i ikke har lyst til at bruge 6000kr på de eftertragtede Gucci slippers med pels. På hjemmesiden makemechic.com kan du købe nogen der næsten er helt identiske, men de koster kun 200kr!! selfølgelig er der nogle forskelle i pelsen og lænderen, men de er så godt som ens. Det er et godt alternativ, til de dyre gucci.

Personligt synes jeg selv de er ret fede, men også ret specielle, sådan tror jeg mange har det. Men efter kendte som kendell Jenner og Alexa chung er begyndt at rocke, har folk fået øjne op for dem, og at de ikke er så mærkelig afligvel.

- Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

/ Jakke Gina Tricot/ Sko pavement/ Strik Vero Moda/ Bukser Only/

Hello, i dag var mig og min veninde et smut i Århus. Vi var ude og spise, og ude at shoppe lidt. Det var en super hygge lige tur, og virkelig rart at få snakket og sludret!

I dags post følte jeg for at hvis jeg mit outfit, da det selv er mine yndlings indlæg at læse. Det er et typisk "Julie outfit", helt sort. Jeg er ikke særlig god til farver, og ender stort set altid med kun at gå i sort. Jeg havde også min elske jakke på, som i efter hånden har set et par gange. Jeg bor nærmest i den.
Er i klar på skole i morgen?

-Julie

#nouw30daychallenge

Likes

Comments