Endnu en gang er jeg kommet under kniven. Dette er den 9. gang i knæene - henholdsvis 5 og 4 gange i hver. Jeg er kun 24 år, så det er noget "lort" at have haft, så mange operationer i så ung en alder. Det er faktisk 5 år siden, jeg sidst er blevet opereret, men det har siden dengang drillet dagligt og for halvanden månedstid siden, satte det sig fast og der kom et ordentlig smæld i det og en ny skade opstod.

Jeg har heldigvis verdens bedste sundhedsforsikring og derfor fik jeg hurtigt en tid til en forundersøgelse på Gildhøj privathospital. Derefter en MR-scanning, hvorefter jeg blev indkaldt til operation. Der gik vel kun omkring halvanden måned fra skaden skete til at operationen var udført, hvilket var helt fantastisk for mig, da smerterne var blevet uudholdelige. Jeg kunne knap nok passe mit arbejde, var på maks smertestillende og måtte få min kæreste til at gå med hunden, fordi det var for smertefuldt.

Nu er det 5 dage siden operationen fandt sted. Jeg har aldrig haft en operation med så få smerter bagefter. Jeg er helt chokeret over, hvor lidt jeg har kunne mærke til operationen. Jeg kan selvfølgelig ikke de samme ting, som før operationen endnu, men jeg er helt sikker på at knæet nok skal blive godt denne her gang!😊  Eller så godt, som det nu kan, for der er stadig nogle ting i knæet, der ikke har det super fantastisk.Efter jeg vågnede skrev jeg denne opdatering på Facebook på, hvad der er blevet lavet, så den kommer lige her:

"Så er operationen overstået og jeg venter nu bare på at blive sluppet løs, blive hentet af mor og komme hjem til dem og blive passet og plejet, de næste par dage!
Nå, hvad er blevet lavet?
50% af menisken i den ene side er fjernet. 20% af menisken i den anden side er fjernet. Løst brusk er fjernet. Korsbåndet var gevaldigt hævet og trevlet. Det er renset og blevet glattet ud. Korsbåndet har det desværre ikke så godt. Det er stort set revet helt over, der er kun et par enkle små muskler, der holder sammen på det, men de der gør er åbenbart så stærke, at de holder det sammen og gør det stabilt. Så indtil videre springes korsbåndoperationen over, og så må vi se hvad der skal ske på længere sigt!
Jeg er ved godt mod.
Så nu venter der en masse smertestillende medicin de næste par dage og en masse fysioterapi!
Kan helt klart anbefale Gildhøj privathospital til andre i samme situation. Så kompetent et personale hele vejen rundt!"

Som der kan læses i teksten, så har mit korsbånd det ikke super godt, men nu begynder jeg til fysioterapeut på fredag, hvor jeg har 25 gange. Jeg håber at vi sammen kan styrke muskulaturen i knæet, så jeg slipper for at kommer under kniven foreløbig igen - så jeg kan vente til om 20-30, når knæet er slidt af slidgigt.

Til sidst - jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Gildhøj privathospital. Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse med et sødt personale hele vejen rundt! Jeg har lige fra første gang, jeg trådte ind af døren følt mig i trygge hænder!😌

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

​Velkommen til min blog!

Jeg vil gerne starte med en lille introduktion om mig selv!
​Jeg hedder Julie og jeg er 24 år gammel. Jeg bor i et dejligt hus med min forlovede A og vores dejlige hund🐶. 
Denne blog er egentligt mest tiltænkt som en hjælp for mig selv, men jeg håber at du også vil kunne få glæde af den. 
Jeg vil bruge bloggen til at holde styr på vores bryllupsplanlægning, komme med forskellige DIY til bl.a. bryllup og hus. Derudover vil jeg bruge bloggen som en motivation til mit vægttab og som en motivation til at gennemføre nogle af de mål, som jeg har sat mig for. Jeg vil komme med lidt rejseoplevelser, og sidst men ikke mindst, så vil jeg dele en masse skønne opskrifter herinde😍.
Likes

Comments

Jeg kan kun sige æv! Jeg var endelig begyndt at komme godt i gang med at træne. Jeg var begyndt at løbe, styrketræne og havde endelig taget mig sammen til at tage til en spinningstime igen. Det var i øvrigt lige så fedt, som jeg huskede, og min krop var maks presset under hele timen!

Nå, men jeg var så uheldig at komme til skade, da jeg var ude og bowle med min familie den anden dag. Jeps! I hørte rigtigt! Jeg er et stort konkurrence menneske! Jeg laver en strike, og vender mig om for at blære mig/hovere lidt, og bum, så sætter mit dumme knæ sig fast og da det kommer "fri" giver det et ordentlig smæld i det. Så nu har jeg været uden træning den seneste uge samt smertestillende, og det går ikke ret godt med det. Så på mandag hedder det konsultation hos lægen, så må vi se, hvad hun mener. 

Men rigtig dårlig timing, når jeg har et cykelløb d. 27/5, jeg meget gerne ville deltage i😣.


Likes

Comments