Header

Hej darlings.. ja, #meetoo jeg har også været udsat for seksuelt overgreb og seksuel chikane, flere gange..
Første gang jeg blev udsat for seksuelt overgreb var jeg 13 eller 14 år. Jeg skulle hjem til min daværende kæreste for første gang og jeg kommer ind, vi sætter os på sofaen og ser film da han begynder at prøve på at pille tøjet af mig.. dengang vidste jeg ikke hvad der foregik, jeg vidste bare at det føltes forkert, at han var for stor til at jeg kunne kæmpe mig væk.. og at jeg kom hjem til han igen og igen og at hans venner var vidner til at han tog på mig, uden på tøjet.

Vi slog dog heldigvis op efter 1 - 2 måneder. Det er først her de seneste år at det er gået op for mig hvad der foregik og at jeg kunne have haft sagt:”nej” og at det var hans pligt at stoppe.


Siden ham, har jeg oplevet det et par andre gange og en enkelt voldtægt, senest, for 6 måneder siden af min daværende kæreste .. dengang havde jeg heldigvis lært at sige nej og blive sur.

For det var IKKE ok.

så ja, #meetoo

Tusind tak for at i læste med

XOXO

Julie Pagh pedersen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • 61 Læsere

Likes

Comments

(... ) eller det vil sige at jeg ikke hader ferie, jeg elsker at have tid til at besøge forældre og lave lidt andre ting, men med friheden kommer også kedsomheden. Og jeg keder mig.. og med det kommer tanker, ideer og andre ting. Efter at have afsluttet endnu en serie har jeg ikke mere at tage mig til .. og får jeg jo tid, tid til de mennesker, de venner jeg ikke har.
Det vil sige at jeg er ret så ensom, og det ubehageligt. Det gør mig sorgfuld, depressiv og så får det mig til at savne skolen og min super travle hverdag.
Alle har undret sig over hvordan jeg kan udholde min travle min hverdag, mens jeg undre mig over hvordan man ikke kan holde det ud? Hvordan man ikke dør af ensomhed og kedsomhed?


Men tusind tak for at i læste med

XoXo

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Hej darlings.

Jup.. så, så man også lige det.. Har lige fået 7 i en matematik aflevering, lige så glad og stolt jeg er af det, lige så pisse (Undskyld sproget) ligeglad er jeg med det.

Det er forhe.. det er bare et tal og det er ikke fordi jeg er utilfreds med karakteren da jeg normalt er en 4-tals pige, på en god dag i matematik.

Jeg er bare så super duper mega træt af at få smidt et tal i hovedet og lade det afgøre hele min dag, min fremtid? Jeg er enig med at man skal have en form for adskillelse for de forskellige studier og deres sværhed, men et tal?

Men hvad skulle et alternativ være?


Xo.Xo.

Julie Pagh pedersen

Likes

Comments

Hellu darlings!

Jeg tænkte at min top 5 serie liste kunne give en smule inspiration til hvad i kunne se i løbet af efteråret..

1) Greys hvide verden

2)Game of thrones

3) Outlander

4)Gilmore girls

5) sex and the city

Love from

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Det er søndag og jeg sidder med morgenmad, kaffe og læser Astrid Olsens bog.

Igår havde jeg en ven på besøg og vi fik snakket om selvskade, vinterdepression, frygten for ikke at opnå det perfekte, og generelt alt muligt dybt..
Her til morgen tænker jeg så videre på alt det fra igår.. og så kommer tanken om at der er skole igen imorgen .. og dén tanke, lige præcis tanken om skole, den får mig til at ryste, gemme mig og får tårer til at trille .. fordi jeg er så ufatteligt bange.
Bange for følelsen af blikkene der følger mig, bange for hvad de siger om mig. Er min rygsæk forkert? Har jeg for meget make-up på? Ligner mit hår en uglerede? Jeg aner det ikke .. tankerne om hvad de mon tænker om mig imorgen slår mig helt ud.. og så er der den der tanke.. den tanke jeg har heletiden.. hvad siger min klasse ikke om mig? Er jeg for nørdet? For dominerende? Er det akavet at jeg svarede forkert på det sidste spørgsmål? De synes helt sikkert at jeg underlig! Hvorfor er jeg også medlem af dsu? Det jo latterligt! Det sender et budskab om at jeg for god til dem! Åh Gud! Tænk hvis det er det de tænker! Og så er der jo også hele det her med at jeg gik hårdt efter elevrådet .. de synes helt sikkert jeg er overfladisk og magtsyg.. åh nej..
der er dsv ikke andet at gøre end at:"get up. Get dress. Show up. And never give up"
Jeg bliver nødt til at tage i skole .. jeg elsker jo fagene! Men jeg vil så gerne give op.. kan jeg ikke bare droppe ud og leve af youtube? Nej! Mor glæder sig til at se dig med studenterhuen!
Nå.. jeg går alligevel med ophedet pande når jeg først ankommer. Men jeg er så ufattelig bange ..


Ja, friends. Jer der ser mig hver dag og tror at jeg er fuld af selvtillid, guess what! Det er jeg ikke.
Jeg er bange, så bange at jeg græder dagen før!
Jeg har en smule socialangst.. men det skal ikke stoppe mig, jeg vil have min hue! Også selv om at jeg er så udmattet når jeg kommer hjem, at jeg ikke kan noget...

XOXO
Julie Pagh pedersen


<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19063119/?claim=uw98zuk7amj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Mode og skønhed, Tips og tricks

Hey darlings..

Her til aften har jeg uploadet en video på min kanal hvor jeg snakker om de tanker eller tips og tricks jeg har, til når jeg ikke lige har tid til at lægge den store make-up fordi, let's be honest.. vi har ikke altid tid, eller for den sags skyld, overskud til at lægge den vilde make-up.<3


De produkter jeg bruger er (Ved godt at jeg nævner dem, men mere hvis i vil have et samlet overblik)

Foundation: Max Factor - Mracle Touch, skin smoothing foundation i farven Varm Almond, 045 (Link: Foundation - 150kr

Pudder: Benecos - Natural Mineral powder, i farven light sand (Link: Benecos mineral powder - 89kr)

Børsten: My brush set - powder brush (Link: Pudder bøsrste - 12,99$)

Mascara: Essence - Maximum definition volume (Link Essence mascara )

Contour: Sleek kit - Contour kit (Link: Sleek contour kit - 89kr)


Og nu når i er inde på videoen må i meget gerne give den et "like" hvis i kan lide den og så abonnér på kanalen hvis i vil se mere af det<3 og så slå da lige klokken til så du får en notifikation lige så snart der kommer ny video på kanalen


XoXo

Julie Pagh Pedersen


Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings..

Nu har jeg haft de første to "rigtige" dage (Altså dage med undervisning) på Nykøbing F katedralskole, som HF'er.

På de to dage har virkelig udviklet mig.. (Sounds insane I know! 😅) Men da jeg begyndte i onsdags, regnede jeg med at jeg var en sprog pige (aka dansk) og ikke en matematisk/logisk pige, hvilket jeg også kommer lidt ind på, på mit nyeste indlæg (Du kan læse mit indlæg her: Første skoledag.. Kom jeg i den forkerte klasse?..)

Så sent som torsdag og igår opdagede jeg noget nyt. Torsdag havde vi matematik, kemi og dansk .. Og vi skulle bla. analysere en novelle, hvilket jeg har fået så meget træning i, i de forgangene år, men alligevel kunne jeg overhovedet ikke huske hvordan man gør og jeg har smidt alle mine gamle dansk noter ud (Typical me).
Tilgengæld i matematik og kemi, følte jeg faktisk at jeg kunne det hele! Jeg havde så nemt ved matematik! men det er måske pga at det emne vi beskæftigede os med torsdag, var noget jeg havde da jeg stoppede på SOSU og så havde det været et emne vi havde brugt temmelig meget energi på, på SOSU :)

Derudover havde vi så også billedkunst, hvilket jeg forelskede mig helt vildt meget i, hvilket gør mig lidt splittet.. Jeg kan nemlig ikke både koncentrere på min kunstneriske side og på at jeg skal være sygeplejerske.. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, jeg ville ønske at jeg kunne have 3 ekstra fag som var drama, mediefag og billedkunst.. Drama, da jeg ELSKER at performe. Mediefag da jeg gerne vil have mere viden til min youtube kanal (Link: Min youtube kanal) og billedkunst da jeg elsker at male uden for retningslinjer, men også for at få lidt flere teknikker osv..

Så, det var lige tanker her efter de første 3 dage på HF! Tilgengæld er jeg slet ikke så nervøs for fredagscafeer og fester da jeg har en fornemmelse af at det nok skal gå! Det bli'r garanteret helt vildt fedt!

Nå, men tusind tak for at i læste lidt med, jeg vil prøve at holde jer løbende opdateret omkring hvad der foregår! <3


XoXo

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings!

Så er dagen sq oprundet und.. jeg er begyndt på HF! Das is virkelig pisse fedt! Klasssen virker virkelig god, og jeg skal nok få det godt!

Dagen har bestået af forkellige lege/spil/kampe mod de andre 1 års elever og specielt en af "legene" var lidt sjov eller underlig.. Der skulle 10 fra klassen (self mig og 9 andre..) stå på række og så skulle man, så hurtigt man kunne, få en TÆNDT have slange igennem det ene ærme og ud af det andet, så vi alle sammen stod "fanget" sammen og så snart at den sidste havde fået slangen ud af andet ærme, skulle den trækkes retur, så hurtigt som muligt.
Jeg havde heldigvis en lille strop top på så... jeg blev ikke lige så våd som de andre! (Og jeg var en af de eneste med skiftetøj med, tihi 😜 )

Så til gengæld til noget liidt morsomt eller .. jeg synes det er morsomt.. Jeg fik lige kigget i min kasse med alle mine gamle noter, ting + nye notesbøger og skulle til at pakke min taske til imorgen .. og så så jeg min bunke med matematik noter/bøger og.. Den bunke er næsten større end bunken med resten af mine ting.. hvilket også lidt fortæller at jeg ikke har helt nemt ved matematik!!

Nu har jeg så pakket alle mine matematik ting ned og så skulle jeg lægge mine dansk ting ned.. Mine dansk ting, består af.. 1 hæfte, that's it!

Jeg er virkelig et sprog menneske og IKKE et logisk/matematisk menneske! Men jeg glæder mig nu alligevel til endnu en fed dag imorgen!
og til vores studietur som går til LONDON!! Min drømmerejse kom lige til live! <3

Men hvad med jer? Er i starter i 1. eller 2. eller 3? eller måske noget helt andet? <3


X.o.X.o

Julie Pagh Pedersen <3

(Jeg ændre navnet på bloggen da jeg alligevel bruger mit private navn på alle andre sociale medier <3)


Likes

Comments

Hey darlings!
Jeg har for første gang været en del af folkemødet på Bornholm, og det var så godt!!🙌🏻
Det var en af mine gamle svømme veninder og hendes far der havde inviteret mig tilbage i slutningen af april og jeg sagde "ja" med det samme uden at kigge i kalender eller noget, da jeg vidste at det ikke var en mulighed jeg ville få igen!

Fredag tog jeg toget mod Maribo kl.12:20 da vi skulle køre kl.13.
Da jeg så kom frem, ventede jeg lidt til at min veninde kom med toget fra nakskov og at hendes far fik fri.
Da hendes far fik fri og hun endelig ankom, gik turen mod ystad for at tage færgen mod Bornholm!

Så tog vi (selvfølgelig) færgen over til Bornholm.
Da vi ankom til Bornholm, kørte vi mod Hasle, da vi skulle overnatte i telt på Haslecamping.
Teltet blev slået op og så gik turen ENDELIG mod Allinge og folkemødet! Min veninde og jeg havde fundet ud af at gulddrengen skulle spille om aften på folkemødet og at det var en gratis koncert, så self skulle vi se/høre ham!!
Men vi ankom til folkemødet og så gik vi mod socialdemokratiet for at synge, for derefter at vandre lidt rundt indtil vi så nogle af de andre dsu'er som kunne fortælle at dsu'erne også havde en sangaften. Så skrev vi da ellers til de andre dsu'ere i håb om at finde ud af hvor sangaftenen lå.
Da vi så endelig ankom til sangaftenen var de nåede til den sidste sang, som vi self sang med på!
Efter, snakkede vi lidt med de andre dsu'ere og vandrede vi ellers afsted igen for at gå mere på opdagelse!
Og til slut tog vi til gulddrengen, hvor jeg så bloggeren Freja fokdahl (fik dog dsv ikke snakket med hende)
Og efter en kanon koncert gik det mod Hasle og soveposen! 😴

lørdag stod vi op kl.07 for at komme afsted mod folkemødet hurtigst muligt.

Da vi ankom så vi at der var noget om verdensmålene hos Socialdemokraterne, som vi helt vildt gerne ville høre.

Da vi kom derhen annoncerede Mette Gjerskov og hendes medvært at man kunne svare på nogle spørgsmål og vinde en bold, mulepose og en badget med verdensmålene på! Og det ville vi jo self vinde! Så vi hjalp hinanden med at svare og da vinderen blev annonceret, var det mig der vandt! Dvs at vi begge vandt fordi vi havde hjulpet hinanden med at svare på spørgsmålene!

Derudover så vi lidt senere en debat mellem Holger Schou Rasmussen og Joakim B Olsen, og den var SÅ episk!


derefter har vi været lidt rundt udover det hele og så på et tidspunkt så vi at dervar en debat eller noget, der hed #fuckidealet" og det skulle vi da se, det viste sig så at en af dem der var med var bloggeren helse Mathilde, som jeg jo så blev vildt excited over! Og efter debatten fik jeg lov at tage et billede af hende som jo var top Nice! Derudover snakkede vi jo også lidt

Derefter så vi lidt ved KL's telt og så spiste vi en falafel og så skete noget lidt vildt! Jeg så Katja Krarup Andersen, som er blogger og en del af the girlsquad! Jeg forstod dsv først at det var hende da hun var forsvundet!

Og til at slutte aftenen af så skulle vi self til LO's legendariske sangaften, hvilket jo var super Nice og vi fandt nogle dsu'ere vi kunne synge med! Derudover var vores fantastiske formand, Mette Frederiksen der ❣️🌹

Søndag morgen stod vi lidt senere op fordi vi var så trætte! Og så tog vi afsted til folkemøde hvor vi splittede op, da jeg gerne ville se alt muligt med flygtninge og læger og min veninde ville lidt andre ting.

So, jeg startede med at lege med virtuel reality briller hos Amnesty, hvor jeg så hvordan det foregår når er på flugt.

Så smuttede jeg ned mod læger uden grænser for at høre lidt om dem og snakkede lidt med en sygeplejerske om hvad det kræver at komme ud med læger uden grænser, så så jeg (gennem virtuel reality) hvordan en redningsaktion pÅ Middelhavet foregår, bombningen af et hospital ser ud og hvor forfærdelig en flygtningelejr er! 🌹

Efterfølgende snakkede jeg lidt med dansk flygtninge hjælp og så kiggede jeg lidt i nogle andre sundhedsrelaterede telte og så gik turen mod røgeriet for at spise buffet med min veninde og hendes far.

Da vi så kom tilbage til teltet faldt jeg i søvn, efter tog vi Ud og spillede mini golf, gæt hvem der tabte... Yes it's true, jeg tabte stort!

Senere på aftenen smuttede min veninde og jeg ned mod stranden for at tage lidt billeder, med mit kamera!

Og søndag stod vi bare op, pakkedd og tog mod Danmark!

X.o.X.o

MulleUmulie ❤️

Likes

Comments

Hey Darlings

It's been a while..

But i'm back (Kinda).

Der er sq sket en del siden sidst! Jeg skal snart begynde på nykøbing F Katedralskole and i'm sooo excited!
Jeg fik igår brevet med infor ang de første dage osv og jeg har fundet ud af at jeg allerede kender nogle af dem jeg skal gå i klasse med og det bli'r så amazing!

Jeg er dog såååå nervøs fordi jeg kan se at der kommer fredagscafe i enten første eller anden uge og jeg har aldrig rigtig været til sådan noget! Jeg er ikke typen der går til viildt mange gym fester eller generelt fester.

Når jeg endelig "fester" plejer det at være med DSU hvor jeg ved at der går noget tid før jeg ser dem igen, men her kommer jeg jo til at se folk HVER DAG! and that make me anxious! Og hvad hvis de andre piger ikke kan lide mig? og jeg så ender som den der loner? Jeg vil sååå gerne være den der der har "sine piger", jeg har aldrig rigtig været dén pige..

Og hvis jeg ender som den der akavet aloner, hvad så med festerne? Tør jeg tage afsted?

I don't know yet i will keep you updated! <3

Likes

Comments