Header

Life and thoughts, personlige holdninger , Tips og tricks

Hej Darlings.

Jeg arbejder, som i nok ved, som svømmetræner ved siden af min HF, youtube og denne blog.

Så jeg tænkte at jeg ville lave en "10 ting jeg elsker ved at være svømmetræner"

1) Din arbejdsplads er en fed legeplads

2) Kollegaerne er pisse fede!

3) Du kan tillade dig at være et legebarn

4) Du kan få træning mens du er på arbejde

5) Du må råbe af dine "kunder"

6) Der er altid nogen der glæder sig til at se dig

7) Hvis du elsker børn, så er det det rigtige!

Love from

Julie Pagh pedersen

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Life and thoughts

*Dette indlæg er INSPIRERET af helse matilde og en Debat på folkemødet*

"#Myfactor er min stædighed i at gøre hvad jeg vil, klæde mig i hvad jeg vil klæde mig i. Derudover er det nok min kamp, for at vise piger, at alle er perfekte på hver deres måde, hvilket jeg også taler en del om via min youtube kanal og mine videoer. Jeg har altid været anderledes og har aldrig rigtig forstået piger, og måden de tænker på omkring hele det her:"Jeg bliver nødt til at have min veninde til at godkende før jeg kan.." og det gør nok også at jeg har været meget alene og følt mig udenfor.."

Hey Darlings!

Jeg har faktisk haft dette indlæg liggende længe nu men har ikke lige kunne finde den rigtige vinkel..

Ensomhed er en meget "normal" ting, vi føler os alle ensomme på et eller andet tidspunkt i vores liv, men jeg har søgt lidt rundt på nettet for at se hvor mange unge der egentlig føler sig ensomme og så fandt jeg dette: "Tallene taler deres tydelige sprog. Nordea-fonden har sammen med Institut for Lykkeforskning udgivet publikationen ”Hvordan går det? Status på det gode ungeliv” og den viser, at 22 % af de unge i alderen 18-24 år føler sig altid eller ofte ensomme, 21 % i alderen 15-24 føler sig ofte stressede. 17 % i samme aldersgruppe har overvejet at begå selvmord. For bare at nævne nogle af de alvorlige tal." http://denkorteavis.dk/2016/unges-bud-pa-bedre-trivsel/

22% af de unge føler sig ALTID eller OFTE ensomme. 22%!!? Det er helt voldsomt, hvad mere voldsomt er at jeg ligger som en i 22% af de unge der altid eller ofte føler sig ensomme, like Waow!

derudover har vi en endnu mere skræmmende procent der hedder: HAR OVERVEJET SELVMORD.. Say whut? I lille Danmark? Men faktisk har 17 % af unge i samme aldersgruppe (altså 18 - 24 år) overvejet selvmord! Og ikke helt igen, men igen, ligger jeg i den procentgruppe eller hvad man kalder det? Godt nok var det da jeg var 16 år at jeg overvejede selvmord fordi jeg ikke følte at jeg passede ind og at folk ikke kunne lide mig på min efterskole og igen da jeg var 17 år gammel, igen pga det med efterskolen.

Dengang da jeg var 17 år startede det stille og roligt i takt med at jeg begyndte at udvikle vinterdepression (eller det vil sige at den på en eller anden måde altid har været en del af mig) og det blev rigtig slemt omkring oktober og jeg begyndte at udøve selvskade (eller det vil sige at jeg altid har udøvet selvskade on/off) og min mor prøvede at få kontakt i kommunen i håb om at jeg kunne få psykologhjælp på. Dette forsatte helt indtil jul, efter jul aftalte min mor og jeg, at vi ville køre på ringsted ungdomspsykiatrisk i håb om at få mig indlagt. På dette tidspunkt sov jeg slet ikke, da jeg var så dårlig. Så da vi kom derhen skulle jeg snakke med en sygeplejerske og fortælle hvordan jeg havde det og hvilke tegn jeg selv så.

Jeg har altid tænkt meget over de ting jeg gør og været meget kontrolleret når udøvede selvskade, da jeg brugte til at slappe af og ikke til at forsøge at begå selvmord, så jeg har altid vidst at når jeg begyndte at skære på undersiden af armen ville det være fordi det var seriøst.

Dette gjorde jeg så dengang for 2 - 3 år siden, den jul. Det vil nok altid være en jul eller periode jeg aldrig vil glemme. Fordi jeg prøvede... jeg prøvede at begå selvmord. Det var grunden til at jeg prøvede at blive indlagt på psykiatrisk afdeling, i Ringsted. Jeg husker stadig min mors ord om at hun var bange og at alle sagde at jeg ikke måtte fortælle om hvordan jeg havde det, da folk jo blev bange..

Jeg husker ensomheden tydeligst. Hele den her med at jeg ikke måtte stole på nogen, denne følelse forfølger mig stadig, når jeg tager i byen og står og føler mig helt alene på trods af at mine veninder står lige ved siden af.

Tusind tak for at i læste med

Med venlig hilsen

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Life and thoughts

Hej darlings.. ja, #meetoo jeg har også været udsat for seksuelt overgreb og seksuel chikane, flere gange..
Første gang jeg blev udsat for seksuelt overgreb var jeg 13 eller 14 år. Jeg skulle hjem til min daværende kæreste for første gang og jeg kommer ind, vi sætter os på sofaen og ser film da han begynder at prøve på at pille tøjet af mig.. dengang vidste jeg ikke hvad der foregik, jeg vidste bare at det føltes forkert, at han var for stor til at jeg kunne kæmpe mig væk.. og at jeg kom hjem til han igen og igen og at hans venner var vidner til at han tog på mig, uden på tøjet.

Vi slog dog heldigvis op efter 1 - 2 måneder. Det er først her de seneste år at det er gået op for mig hvad der foregik og at jeg kunne have haft sagt:”nej” og at det var hans pligt at stoppe.


Siden ham, har jeg oplevet det et par andre gange og en enkelt voldtægt, senest, for 6 måneder siden af min daværende kæreste .. dengang havde jeg heldigvis lært at sige nej og blive sur.

For det var IKKE ok.

så ja, #meetoo

Tusind tak for at i læste med

XOXO

Julie Pagh pedersen

Likes

Comments

(... ) eller det vil sige at jeg ikke hader ferie, jeg elsker at have tid til at besøge forældre og lave lidt andre ting, men med friheden kommer også kedsomheden. Og jeg keder mig.. og med det kommer tanker, ideer og andre ting. Efter at have afsluttet endnu en serie har jeg ikke mere at tage mig til .. og får jeg jo tid, tid til de mennesker, de venner jeg ikke har.
Det vil sige at jeg er ret så ensom, og det ubehageligt. Det gør mig sorgfuld, depressiv og så får det mig til at savne skolen og min super travle hverdag.
Alle har undret sig over hvordan jeg kan udholde min travle min hverdag, mens jeg undre mig over hvordan man ikke kan holde det ud? Hvordan man ikke dør af ensomhed og kedsomhed?


Men tusind tak for at i læste med

XoXo

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Hej darlings.

Jup.. så, så man også lige det.. Har lige fået 7 i en matematik aflevering, lige så glad og stolt jeg er af det, lige så pisse (Undskyld sproget) ligeglad er jeg med det.

Det er forhe.. det er bare et tal og det er ikke fordi jeg er utilfreds med karakteren da jeg normalt er en 4-tals pige, på en god dag i matematik.

Jeg er bare så super duper mega træt af at få smidt et tal i hovedet og lade det afgøre hele min dag, min fremtid? Jeg er enig med at man skal have en form for adskillelse for de forskellige studier og deres sværhed, men et tal?

Men hvad skulle et alternativ være?


Xo.Xo.

Julie Pagh pedersen

Likes

Comments

Hellu darlings!

Jeg tænkte at min top 5 serie liste kunne give en smule inspiration til hvad i kunne se i løbet af efteråret..

1) Greys hvide verden

2)Game of thrones

3) Outlander

4)Gilmore girls

5) sex and the city

Love from

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Det er søndag og jeg sidder med morgenmad, kaffe og læser Astrid Olsens bog.

Igår havde jeg en ven på besøg og vi fik snakket om selvskade, vinterdepression, frygten for ikke at opnå det perfekte, og generelt alt muligt dybt..
Her til morgen tænker jeg så videre på alt det fra igår.. og så kommer tanken om at der er skole igen imorgen .. og dén tanke, lige præcis tanken om skole, den får mig til at ryste, gemme mig og får tårer til at trille .. fordi jeg er så ufatteligt bange.
Bange for følelsen af blikkene der følger mig, bange for hvad de siger om mig. Er min rygsæk forkert? Har jeg for meget make-up på? Ligner mit hår en uglerede? Jeg aner det ikke .. tankerne om hvad de mon tænker om mig imorgen slår mig helt ud.. og så er der den der tanke.. den tanke jeg har heletiden.. hvad siger min klasse ikke om mig? Er jeg for nørdet? For dominerende? Er det akavet at jeg svarede forkert på det sidste spørgsmål? De synes helt sikkert at jeg underlig! Hvorfor er jeg også medlem af dsu? Det jo latterligt! Det sender et budskab om at jeg for god til dem! Åh Gud! Tænk hvis det er det de tænker! Og så er der jo også hele det her med at jeg gik hårdt efter elevrådet .. de synes helt sikkert jeg er overfladisk og magtsyg.. åh nej..
der er dsv ikke andet at gøre end at:"get up. Get dress. Show up. And never give up"
Jeg bliver nødt til at tage i skole .. jeg elsker jo fagene! Men jeg vil så gerne give op.. kan jeg ikke bare droppe ud og leve af youtube? Nej! Mor glæder sig til at se dig med studenterhuen!
Nå.. jeg går alligevel med ophedet pande når jeg først ankommer. Men jeg er så ufattelig bange ..


Ja, friends. Jer der ser mig hver dag og tror at jeg er fuld af selvtillid, guess what! Det er jeg ikke.
Jeg er bange, så bange at jeg græder dagen før!
Jeg har en smule socialangst.. men det skal ikke stoppe mig, jeg vil have min hue! Også selv om at jeg er så udmattet når jeg kommer hjem, at jeg ikke kan noget...

XOXO
Julie Pagh pedersen


<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19063119/?claim=uw98zuk7amj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Likes

Comments

Mode og skønhed, Tips og tricks

Hey darlings..

Her til aften har jeg uploadet en video på min kanal hvor jeg snakker om de tanker eller tips og tricks jeg har, til når jeg ikke lige har tid til at lægge den store make-up fordi, let's be honest.. vi har ikke altid tid, eller for den sags skyld, overskud til at lægge den vilde make-up.<3


De produkter jeg bruger er (Ved godt at jeg nævner dem, men mere hvis i vil have et samlet overblik)

Foundation: Max Factor - Mracle Touch, skin smoothing foundation i farven Varm Almond, 045 (Link: Foundation - 150kr

Pudder: Benecos - Natural Mineral powder, i farven light sand (Link: Benecos mineral powder - 89kr)

Børsten: My brush set - powder brush (Link: Pudder bøsrste - 12,99$)

Mascara: Essence - Maximum definition volume (Link Essence mascara )

Contour: Sleek kit - Contour kit (Link: Sleek contour kit - 89kr)


Og nu når i er inde på videoen må i meget gerne give den et "like" hvis i kan lide den og så abonnér på kanalen hvis i vil se mere af det<3 og så slå da lige klokken til så du får en notifikation lige så snart der kommer ny video på kanalen


XoXo

Julie Pagh Pedersen


Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings..

Nu har jeg haft de første to "rigtige" dage (Altså dage med undervisning) på Nykøbing F katedralskole, som HF'er.

På de to dage har virkelig udviklet mig.. (Sounds insane I know! 😅) Men da jeg begyndte i onsdags, regnede jeg med at jeg var en sprog pige (aka dansk) og ikke en matematisk/logisk pige, hvilket jeg også kommer lidt ind på, på mit nyeste indlæg (Du kan læse mit indlæg her: Første skoledag.. Kom jeg i den forkerte klasse?..)

Så sent som torsdag og igår opdagede jeg noget nyt. Torsdag havde vi matematik, kemi og dansk .. Og vi skulle bla. analysere en novelle, hvilket jeg har fået så meget træning i, i de forgangene år, men alligevel kunne jeg overhovedet ikke huske hvordan man gør og jeg har smidt alle mine gamle dansk noter ud (Typical me).
Tilgengæld i matematik og kemi, følte jeg faktisk at jeg kunne det hele! Jeg havde så nemt ved matematik! men det er måske pga at det emne vi beskæftigede os med torsdag, var noget jeg havde da jeg stoppede på SOSU og så havde det været et emne vi havde brugt temmelig meget energi på, på SOSU :)

Derudover havde vi så også billedkunst, hvilket jeg forelskede mig helt vildt meget i, hvilket gør mig lidt splittet.. Jeg kan nemlig ikke både koncentrere på min kunstneriske side og på at jeg skal være sygeplejerske.. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, jeg ville ønske at jeg kunne have 3 ekstra fag som var drama, mediefag og billedkunst.. Drama, da jeg ELSKER at performe. Mediefag da jeg gerne vil have mere viden til min youtube kanal (Link: Min youtube kanal) og billedkunst da jeg elsker at male uden for retningslinjer, men også for at få lidt flere teknikker osv..

Så, det var lige tanker her efter de første 3 dage på HF! Tilgengæld er jeg slet ikke så nervøs for fredagscafeer og fester da jeg har en fornemmelse af at det nok skal gå! Det bli'r garanteret helt vildt fedt!

Nå, men tusind tak for at i læste lidt med, jeg vil prøve at holde jer løbende opdateret omkring hvad der foregår! <3


XoXo

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings!

Så er dagen sq oprundet und.. jeg er begyndt på HF! Das is virkelig pisse fedt! Klasssen virker virkelig god, og jeg skal nok få det godt!

Dagen har bestået af forkellige lege/spil/kampe mod de andre 1 års elever og specielt en af "legene" var lidt sjov eller underlig.. Der skulle 10 fra klassen (self mig og 9 andre..) stå på række og så skulle man, så hurtigt man kunne, få en TÆNDT have slange igennem det ene ærme og ud af det andet, så vi alle sammen stod "fanget" sammen og så snart at den sidste havde fået slangen ud af andet ærme, skulle den trækkes retur, så hurtigt som muligt.
Jeg havde heldigvis en lille strop top på så... jeg blev ikke lige så våd som de andre! (Og jeg var en af de eneste med skiftetøj med, tihi 😜 )

Så til gengæld til noget liidt morsomt eller .. jeg synes det er morsomt.. Jeg fik lige kigget i min kasse med alle mine gamle noter, ting + nye notesbøger og skulle til at pakke min taske til imorgen .. og så så jeg min bunke med matematik noter/bøger og.. Den bunke er næsten større end bunken med resten af mine ting.. hvilket også lidt fortæller at jeg ikke har helt nemt ved matematik!!

Nu har jeg så pakket alle mine matematik ting ned og så skulle jeg lægge mine dansk ting ned.. Mine dansk ting, består af.. 1 hæfte, that's it!

Jeg er virkelig et sprog menneske og IKKE et logisk/matematisk menneske! Men jeg glæder mig nu alligevel til endnu en fed dag imorgen!
og til vores studietur som går til LONDON!! Min drømmerejse kom lige til live! <3

Men hvad med jer? Er i starter i 1. eller 2. eller 3? eller måske noget helt andet? <3


X.o.X.o

Julie Pagh Pedersen <3

(Jeg ændre navnet på bloggen da jeg alligevel bruger mit private navn på alle andre sociale medier <3)


Likes

Comments