Header

Mode og skønhed, Tips og tricks

Hey darlings..

Her til aften har jeg uploadet en video på min kanal hvor jeg snakker om de tanker eller tips og tricks jeg har, til når jeg ikke lige har tid til at lægge den store make-up fordi, let's be honest.. vi har ikke altid tid, eller for den sags skyld, overskud til at lægge den vilde make-up.<3


De produkter jeg bruger er (Ved godt at jeg nævner dem, men mere hvis i vil have et samlet overblik)

Foundation: Max Factor - Mracle Touch, skin smoothing foundation i farven Varm Almond, 045 (Link: Foundation - 150kr

Pudder: Benecos - Natural Mineral powder, i farven light sand (Link: Benecos mineral powder - 89kr)

Børsten: My brush set - powder brush (Link: Pudder bøsrste - 12,99$)

Mascara: Essence - Maximum definition volume (Link Essence mascara )

Contour: Sleek kit - Contour kit (Link: Sleek contour kit - 89kr)


Og nu når i er inde på videoen må i meget gerne give den et "like" hvis i kan lide den og så abonnér på kanalen hvis i vil se mere af det<3 og så slå da lige klokken til så du får en notifikation lige så snart der kommer ny video på kanalen


XoXo

Julie Pagh Pedersen


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings..

Nu har jeg haft de første to "rigtige" dage (Altså dage med undervisning) på Nykøbing F katedralskole, som HF'er.

På de to dage har virkelig udviklet mig.. (Sounds insane I know! 😅) Men da jeg begyndte i onsdags, regnede jeg med at jeg var en sprog pige (aka dansk) og ikke en matematisk/logisk pige, hvilket jeg også kommer lidt ind på, på mit nyeste indlæg (Du kan læse mit indlæg her: Første skoledag.. Kom jeg i den forkerte klasse?..)

Så sent som torsdag og igår opdagede jeg noget nyt. Torsdag havde vi matematik, kemi og dansk .. Og vi skulle bla. analysere en novelle, hvilket jeg har fået så meget træning i, i de forgangene år, men alligevel kunne jeg overhovedet ikke huske hvordan man gør og jeg har smidt alle mine gamle dansk noter ud (Typical me).
Tilgengæld i matematik og kemi, følte jeg faktisk at jeg kunne det hele! Jeg havde så nemt ved matematik! men det er måske pga at det emne vi beskæftigede os med torsdag, var noget jeg havde da jeg stoppede på SOSU og så havde det været et emne vi havde brugt temmelig meget energi på, på SOSU :)

Derudover havde vi så også billedkunst, hvilket jeg forelskede mig helt vildt meget i, hvilket gør mig lidt splittet.. Jeg kan nemlig ikke både koncentrere på min kunstneriske side og på at jeg skal være sygeplejerske.. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre, jeg ville ønske at jeg kunne have 3 ekstra fag som var drama, mediefag og billedkunst.. Drama, da jeg ELSKER at performe. Mediefag da jeg gerne vil have mere viden til min youtube kanal (Link: Min youtube kanal) og billedkunst da jeg elsker at male uden for retningslinjer, men også for at få lidt flere teknikker osv..

Så, det var lige tanker her efter de første 3 dage på HF! Tilgengæld er jeg slet ikke så nervøs for fredagscafeer og fester da jeg har en fornemmelse af at det nok skal gå! Det bli'r garanteret helt vildt fedt!

Nå, men tusind tak for at i læste lidt med, jeg vil prøve at holde jer løbende opdateret omkring hvad der foregår! <3


XoXo

Julie Pagh Pedersen

Likes

Comments

Life and thoughts

Hey darlings!

Så er dagen sq oprundet und.. jeg er begyndt på HF! Das is virkelig pisse fedt! Klasssen virker virkelig god, og jeg skal nok få det godt!

Dagen har bestået af forkellige lege/spil/kampe mod de andre 1 års elever og specielt en af "legene" var lidt sjov eller underlig.. Der skulle 10 fra klassen (self mig og 9 andre..) stå på række og så skulle man, så hurtigt man kunne, få en TÆNDT have slange igennem det ene ærme og ud af det andet, så vi alle sammen stod "fanget" sammen og så snart at den sidste havde fået slangen ud af andet ærme, skulle den trækkes retur, så hurtigt som muligt.
Jeg havde heldigvis en lille strop top på så... jeg blev ikke lige så våd som de andre! (Og jeg var en af de eneste med skiftetøj med, tihi 😜 )

Så til gengæld til noget liidt morsomt eller .. jeg synes det er morsomt.. Jeg fik lige kigget i min kasse med alle mine gamle noter, ting + nye notesbøger og skulle til at pakke min taske til imorgen .. og så så jeg min bunke med matematik noter/bøger og.. Den bunke er næsten større end bunken med resten af mine ting.. hvilket også lidt fortæller at jeg ikke har helt nemt ved matematik!!

Nu har jeg så pakket alle mine matematik ting ned og så skulle jeg lægge mine dansk ting ned.. Mine dansk ting, består af.. 1 hæfte, that's it!

Jeg er virkelig et sprog menneske og IKKE et logisk/matematisk menneske! Men jeg glæder mig nu alligevel til endnu en fed dag imorgen!
og til vores studietur som går til LONDON!! Min drømmerejse kom lige til live! <3

Men hvad med jer? Er i starter i 1. eller 2. eller 3? eller måske noget helt andet? <3


X.o.X.o

Julie Pagh Pedersen <3

(Jeg ændre navnet på bloggen da jeg alligevel bruger mit private navn på alle andre sociale medier <3)


Likes

Comments

Hey darlings!
Jeg har for første gang været en del af folkemødet på Bornholm, og det var så godt!!🙌🏻
Det var en af mine gamle svømme veninder og hendes far der havde inviteret mig tilbage i slutningen af april og jeg sagde "ja" med det samme uden at kigge i kalender eller noget, da jeg vidste at det ikke var en mulighed jeg ville få igen!

Fredag tog jeg toget mod Maribo kl.12:20 da vi skulle køre kl.13.
Da jeg så kom frem, ventede jeg lidt til at min veninde kom med toget fra nakskov og at hendes far fik fri.
Da hendes far fik fri og hun endelig ankom, gik turen mod ystad for at tage færgen mod Bornholm!

Så tog vi (selvfølgelig) færgen over til Bornholm.
Da vi ankom til Bornholm, kørte vi mod Hasle, da vi skulle overnatte i telt på Haslecamping.
Teltet blev slået op og så gik turen ENDELIG mod Allinge og folkemødet! Min veninde og jeg havde fundet ud af at gulddrengen skulle spille om aften på folkemødet og at det var en gratis koncert, så self skulle vi se/høre ham!!
Men vi ankom til folkemødet og så gik vi mod socialdemokratiet for at synge, for derefter at vandre lidt rundt indtil vi så nogle af de andre dsu'er som kunne fortælle at dsu'erne også havde en sangaften. Så skrev vi da ellers til de andre dsu'ere i håb om at finde ud af hvor sangaftenen lå.
Da vi så endelig ankom til sangaftenen var de nåede til den sidste sang, som vi self sang med på!
Efter, snakkede vi lidt med de andre dsu'ere og vandrede vi ellers afsted igen for at gå mere på opdagelse!
Og til slut tog vi til gulddrengen, hvor jeg så bloggeren Freja fokdahl (fik dog dsv ikke snakket med hende)
Og efter en kanon koncert gik det mod Hasle og soveposen! 😴

lørdag stod vi op kl.07 for at komme afsted mod folkemødet hurtigst muligt.

Da vi ankom så vi at der var noget om verdensmålene hos Socialdemokraterne, som vi helt vildt gerne ville høre.

Da vi kom derhen annoncerede Mette Gjerskov og hendes medvært at man kunne svare på nogle spørgsmål og vinde en bold, mulepose og en badget med verdensmålene på! Og det ville vi jo self vinde! Så vi hjalp hinanden med at svare og da vinderen blev annonceret, var det mig der vandt! Dvs at vi begge vandt fordi vi havde hjulpet hinanden med at svare på spørgsmålene!

Derudover så vi lidt senere en debat mellem Holger Schou Rasmussen og Joakim B Olsen, og den var SÅ episk!


derefter har vi været lidt rundt udover det hele og så på et tidspunkt så vi at dervar en debat eller noget, der hed #fuckidealet" og det skulle vi da se, det viste sig så at en af dem der var med var bloggeren helse Mathilde, som jeg jo så blev vildt excited over! Og efter debatten fik jeg lov at tage et billede af hende som jo var top Nice! Derudover snakkede vi jo også lidt

Derefter så vi lidt ved KL's telt og så spiste vi en falafel og så skete noget lidt vildt! Jeg så Katja Krarup Andersen, som er blogger og en del af the girlsquad! Jeg forstod dsv først at det var hende da hun var forsvundet!

Og til at slutte aftenen af så skulle vi self til LO's legendariske sangaften, hvilket jo var super Nice og vi fandt nogle dsu'ere vi kunne synge med! Derudover var vores fantastiske formand, Mette Frederiksen der ❣️🌹

Søndag morgen stod vi lidt senere op fordi vi var så trætte! Og så tog vi afsted til folkemøde hvor vi splittede op, da jeg gerne ville se alt muligt med flygtninge og læger og min veninde ville lidt andre ting.

So, jeg startede med at lege med virtuel reality briller hos Amnesty, hvor jeg så hvordan det foregår når er på flugt.

Så smuttede jeg ned mod læger uden grænser for at høre lidt om dem og snakkede lidt med en sygeplejerske om hvad det kræver at komme ud med læger uden grænser, så så jeg (gennem virtuel reality) hvordan en redningsaktion pÅ Middelhavet foregår, bombningen af et hospital ser ud og hvor forfærdelig en flygtningelejr er! 🌹

Efterfølgende snakkede jeg lidt med dansk flygtninge hjælp og så kiggede jeg lidt i nogle andre sundhedsrelaterede telte og så gik turen mod røgeriet for at spise buffet med min veninde og hendes far.

Da vi så kom tilbage til teltet faldt jeg i søvn, efter tog vi Ud og spillede mini golf, gæt hvem der tabte... Yes it's true, jeg tabte stort!

Senere på aftenen smuttede min veninde og jeg ned mod stranden for at tage lidt billeder, med mit kamera!

Og søndag stod vi bare op, pakkedd og tog mod Danmark!

X.o.X.o

MulleUmulie ❤️

Likes

Comments

Hey Darlings

It's been a while..

But i'm back (Kinda).

Der er sq sket en del siden sidst! Jeg skal snart begynde på nykøbing F Katedralskole and i'm sooo excited!
Jeg fik igår brevet med infor ang de første dage osv og jeg har fundet ud af at jeg allerede kender nogle af dem jeg skal gå i klasse med og det bli'r så amazing!

Jeg er dog såååå nervøs fordi jeg kan se at der kommer fredagscafe i enten første eller anden uge og jeg har aldrig rigtig været til sådan noget! Jeg er ikke typen der går til viildt mange gym fester eller generelt fester.

Når jeg endelig "fester" plejer det at være med DSU hvor jeg ved at der går noget tid før jeg ser dem igen, men her kommer jeg jo til at se folk HVER DAG! and that make me anxious! Og hvad hvis de andre piger ikke kan lide mig? og jeg så ender som den der loner? Jeg vil sååå gerne være den der der har "sine piger", jeg har aldrig rigtig været dén pige..

Og hvis jeg ender som den der akavet aloner, hvad så med festerne? Tør jeg tage afsted?

I don't know yet i will keep you updated! <3

Likes

Comments

Hey Darlings..

Jeg havde ALDRIG forventet at dette skulle ske (igen).

Alle der kender mig, ved jeg at for alt i verden aldrig ville gøre dette frivilligt!

Men darlings.. JEG HAR VALGT AT GENOPTAGE MIN ... Da da dam! SVØMMETRÆNING!

Jeg er startet som praktikant eller servicemedarbejder som det også hedder.. Det vil sige at jeg rydder op, gøre rent og ordner alt muligt i svømmehallen.

Som nogle af jer nok ved så har jeg tidligere været en konkurrencesvømmer i 4- 5 år for 4 år siden, så da jeg fik praktikken i svømmehallen blev jeg helt vildt glad og så tænkte jeg straks: Jeg kunne da høre om en mulighed for at arbejde som livredder eller et eller andet i sommeren og mens jeg går på HF.

Så er der bare det der problem.. Jeg skal igennem en livredderprøve og jeg kan ikke dykke da trykket smadre mine ører, derudover konstaterede jeg i onsdags at jeg ikke er helt så meget i form som forventet, så jeg skal begynde at træne hver anden morgen for at blive klar til livredderprøven!

Og så kan vi ellers krydse fingre for at jeg får nogle vagter som livredder, cause that would be top nice!


Love from

Mulleumulie

Likes

Comments

Hej darlings.

Jeg er en meget stor bogorm (når jeg har tid til det) og jeg elsker at læse forskellige bøger, trilogier, biografier osv så jeg tænkte at en top ti kunne være en god inspiration til jer!

Vil dog sige at jeg snyder lidt da jeg nogle steder har 3 bøger i stedet for 1 bog

1. Girl online af Zoe Sugg (Alle 3 bøger)

2. Sagaen om valhalla af Johanne Hildebrandt (de første 3)

3. Paper towns af John Greem

4. Skammerens datter af Lene Kaaberbøl

5 Hush hush af Becca Fitzpatrick (alle 4)

6. Maximum ride af James Patterson (de første 4)

7.Nattens hus af P.C Cast (de første 3)

8. Fan girl af Rainbow Rowell

9. En flænge i himlen af John Green

10. XY af Nicole Boyle Rødtnes

Nogle af bøgerne har jeg fået i julegave (f.eks. Sagaen om valhalla), nogle har jeg lånt på biblioteket (F.eks. Maximum ride) og nogle bøger læser/lytter jeg til via Mofibo.

Jeg har mofibo gennem mit abonnement hos plenti. Jeg har det såkaldte plenti+ abonnement og jeg elsker det! Jeg bruger mofibo hver dag! og jeg skal ikke bekymre mig om mit data forbrug eller at snakke for meget i telefon for det kommer med fri tale, fri sms og mms og fri data. I'm lovin' it!

Så det var mine top 10 bøger

Love from

MulleUmulie


Likes

Comments

Hey Darlings!

Der er gået noget tid siden at jeg har skrevet, men alt er kaos lige nu..
Siden sidst har jeg fået afslag på min elevpladsansøgning i Roskilde, køge, Ringsted og Næver (Næstved), har været på påskekursus med DSU og er droppet ud af SOSU GF2 . og til august vil jeg tage en HF sygeplejerskepakke i stedet for. Det der har vægtet for at droppe ud, er at jeg kan blive hurtigere færdig og jeg får nogle spændene fag, som Kemi, fysik og matematik, og på et niveau hvor jeg bliver udfordret. derudover kan jeg jo fokusere på de "faglige"-fag og bliver ikke på samme måde distraheret af anden uddannelse.

Ikke at jeg ikke på et eller andet punkt holder af at gå på SOSU, men det er bare for forvirrende at man både har Fysik, Kemi og matematik OG har erhvervsfag - og erhvervsfag i sig selv, kræver en hel del fokus og opmærksomhed, da det er en super stor del af uddannelsen, da uddannelsen jo er erhvervsrettet altså, at du skal ud i praksis og udføre teorien du får i undervisningen.

Dog føler jeg ikke at erhvervsfag ikke er lige så intenst som f.eks matematik og kemi. selvom vi havde det flere gange om ugen. Jeg tror dog bare at kemi og matematik er mere intenst og føles derfor mere vigtigt, så det overskygger derfor erhvervsfag, da dette føles mere løst og ikke helt så intenst og seriøst. Dette gør nok også at jegikke rigtig tager erhvervsfag (som egentlig er vores hovedfag(?)) særlig seriøst og jeg bliver heller ikke rigtig bange for at dumpe fordi det føles lidt som om at det ikke er vigtigt og at man ikke rigtig kan dumpe i erhvervsfag.

Så torsdag begyndte jeg at snakke med skolens UU-vejleder, lærere osv ang om jeg havde andre muligheder end at blive i uddannelse indtil den slutter i juni måned, derudover ringede jeg til min personlige uu-vejleder og snakkeede med hende og aftalte et møde fredag formiddag go hun fortalte lidt om mine 3 muligheder.
1) FIND ET JOB

2) PRODUKTIONSSKOLE

4) KONTANTHJÆLP

Og jeg tænkte self straks "PRODUKTIONSSKOLE!!!! for så kan jeg lave noget!"

Fredag da jeg så snakker med min UU-Vejleder så snakker vi og hun fortæller hvad jeg får i "løn" på en produktionsskole og det viser sig at det ikke er nok til at dække alle mine regninger (jeg er udeboende), så snakker vi lidt videre og vi begynder så at snakke kontanthjælp (hvilket jeg ikke er glad for!) og det viser sig at jeg ikke har noget valg. Så jeg ringer til SOSU skolen og melder mig ud og så tager jeg på jobcenteret for at søge om kontanthjælp

Da jeg ankommer til jobcenteret snakker jeg med en af de der damer bag skranken som fortæller at min UU-vejleder skulle have givet mig et skema med (Hvilket jeg ikke har?) og jeg så derfor først skal snakke med... Dam da dam... Endnu en UU-vejleder og så bliver der bestilt tid til endnu et møde mandag.

Og mandag skulle jeg snakke med en uu-vejleder og fortælle om min plan med at tage HF til august og hvad jeg gerne vil i aktivitet med og så skulle jeg udfylde en laaaang ansøgning og printe mine konto oversigter, dokumentation for udmelding af SOSU og SU over ud og vedhæfte til ansøgningen. Så nu da alt dette er afleveret skal jeg bare vente på at få svar og så skal jeg til møde igen i slutningen af maj.


Jeg vil dog sige, her til sidst, at jeg meget hellere vil have et arbejde end at være på kontanthjælp

Såå... Det var lidt om hvad der sker lige nu i mit liv.

Jeg håber også på at kunne bruge denne tid på at arbejde lidt mere på denne blog og min youtube kanal! <3

Love from

MulleUmulie


Likes

Comments

Beauty

**INTET I DETTE INDLÆG ER SPONSORERET AF GOODIEBOX ELLER ANDRE HJEMMESIDER**

Hey darlings!

Kender du goodiebox?

Hvis svaret er nej, så læs videre

Hvis svaret af ja, så kan du regne ud hvad jeg skal til at skrive om.

Goodiebox er et dansk beauty abonnement hvor du betaler 169kr om måneden og så får du i midten af hver måned en boks tilsendt med posten med 5 - 7 beauty produkter, som du ikke ved hvad er. Når du opretter dig på goodiebox.dk så skal du vælge bla. din hudtype, harfarve, øjenfarve osv og ud fra de informattioner du taster ind, finde de så de produkter der passer lige netop til din hudtype, hårtype osv

Derudover er der hver måned et tema og i marts var det så "Danish beauty awards" hvor alle produkterne er nomineret 😱

I denne måneds box får man en "Maria Nila cream heat spray" værdi 149kr, en fullsize "Grown alchemist hydra repair Day cream" værdi 236kr, en fullsize "Karmameju age defence Face mist" værdi 132kr

Og nu kan vi så konkludere at der allerede er for over 500kr indtil videre og du har altså kun betalt 169kr - what a win! 🙌🏻

Men der jo 2 produkter mere! 😱

"starskin glowstar peeling puff" som har en værdi på 58kr, "clean lovegrass edp" full size pris er, 310kr.

Jeg har nu haft alle produkter i en uge og jeg bruger dem alle dagligt! 😍Starskin glowskin bruger jeg når jeg er i bad om aftenen og min hud i ansigtet bliver så blød som en baby numse! 🙌 Karmameju age defence Face mist bruger jeg når jeg kommer ud af badet og sprayer over hele ansigtet, så når mit ansigt er tørt bruger jeg min grown alchemist ansigtscreme og jeg kan godt fortælle at jeg aldrig har haft så fin hud som da jeg begyndte at bruge de her produkter! 😍

Clean lovegrass ruller jeg på hver dag før jeg går ud af døren! Seriøst, jeg elsker den! 😍🙌

Og Maria nila cream heat spray putter jeg i håret før jeg føntørrer det🙌 Og jeg elsker det! 🙏🏻💞

Alt i alt kan jeg nok godt sige at det her er en af de bedste boxe jeg nogensinde har fået 😍 Og så har jeg jo desuden sparet næsten 500kr!🙏🏻


Til slut vil jeg lige videregive en lille meddelelse fra goodiebox om at alle medlemmer af goodiebox kan gå ind på deres hjemmeside og stemme på hvilket produkt de synes skulle vinde Danish beauty Awards 🙌 Hvilket jo er vildt sejt! Jeg har personligt allerede været inde og stemme 👆🏻

Love from

MulleUmulie

Likes

Comments

Tips og tricks


Hey darlings
Vi kender alle det med at have en ven som vi vokser fra, at skifte klasse og møde nye mennesker.
Det sker hele livet igennem, veninder du engang var tætte med, ser du nu kun 1 gang om året, når i støder på hinanden i byen eller de drenge du var så gode venner med og kendte så godt, kan du ikke længere genkende.
Jeg har personligt aldrig været specielt knyttet til mennesker, jeg har haft nogle gode klassekammerater og drengevenner og en enkelt eller 2 sådan rigtige gode veninder men de der bedste veninder har jeg aldrig haft, har dog haft en ekstra familie som har kendt og fulgt mig siden jeg 4 år gammel, og jeg kom hos dem hver dag fordi jeg elskede at være der og jeg elskede at gå lige i hælene på moren og være med i køkkenet osv. Og jeg har lagt øre til lidt af hvert, hen over årene, omkring hvad holdningen var til min egen familie og hvem jeg var og hvad der var godt for mig.

Jeg har med tiden også hørt en masse negativt omkring min mor. Og ja, min mor er hård og pædagogisk og har en lidt speciel måde at være på, men hun er også respekteret og hjælper mig helt vildt, heletiden, med alt muligt!

Alle de negative kommentarer der er kommet igennem tiden, har jeg altid fundet mig i, enten fordi jeg ikke vidste bedre eller ikke turde sige imod, da jeg altid har været genert og følt det ikke var min ret at være uenig. Men som tiden er gået har jeg udviklet mig og har lært mig selv bedre at kende og ved hvad jeg står for, mine autoriteter og hvad jeg skal finde mig i!
I vinterferien var jeg på besøg, hos min ekstra familie hver dag i 5 dage og følte at jeg blev høvlet ned med negative kommentarer hver dag, omkring min mor, og på den femte dag gik det ud over min holdning til hvem der skal vinde x factor, hvordan jeg stemmer før jeg hører sangene og hvordan jeg prøver at støtte en ven.
Det var så dér, at det umulige skete og jeg vendte ryggen til dem, midt i x Factor og gik.
Siden hen har jeg så self overvejet om det var det forkerte valg, men føler helt klart at det var det rigtige at være tro mod mig selv! Det er dog trist at datteren som så mig som hendes storesøster og jeg så hende som lille søster, må lide men jeg bliver nødt til at tænke på mig selv en gang imellem.

Jeg vil dog også at jeg har ændret mig helt vildt (på den positive måde) efter jeg har valgt at lukke folk ude af mit liv. Jeg er gladere og har mere selvtillid, dog vil jeg sige at jeg har fældet tårer og følt at der ikke var noget lys for enden af tunnelen. Men efter en månedstid er jeg glad og har mere overskud 🙌 Noget af det der har hjulpet helt vildt er en playliste på Spotify, der hedder: monday motivation

Playlister som "smil" og "monday motivation" er det bedste til at give selvtillid eller bare få et smil på læben. En Golden rule: er at du ikke må lytte til trist musik! ✌🏻Livet er som et klædeskab: nogle gange vokser du ud af din trøje og så må den altså ud, for at der er plads til det nye.

Nogle gange skal du altså lukke døren hvis du føler at du fryser 💨

Så det var helt klart det rigtige at gå fra ekstra familien og at kæresten slog op, for jeg har det meget bedre den dag idag 👌🏻

Love from

MulleUmulie ❤

Likes

Comments