Blackbird - Remastered 2009 af 'The Beatles'.

Make Me (Cry) af 'Noah Cyrus', og 'Labirinth'.

When You Love Someone af 'James TW'.

Say My Name af 'Destiny's Child'.

I Need A Dollar af 'Aloe Blacc'.

This Town af 'Niall Horan'.


Alle sange er på en playliste som du kan følge på spotify, der kommer flere playlister derinde, så bare følg min profil. Jeg hedder; 'jullesblog' derinde. :)<3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Velour er efterhånden blevet meget populært, men nogle gange svært at style. Derfor skabte jeg dette look, som du kan have på i hverdagen.

N / 1 - tryk her for at vise på polyvore.

N / 2 - tryk her for at vise på polyvore.

N / 3 - tryk her for at vise på polyvore.

N / 4 - tryk her for at vise på polyvore.

Håber du nu er inspireret til selv at style noget med velour, da det er et fantastisk objekt. Jeg håber at velour vil forblive en trend lidt endnu! :) <3

Likes

Comments

Pretty Little Liars. - Selvfølgelig skal denne serie da med! Jeg tror at langt de fleste piger har set dne her helt igennem fantastiske serie. Hvis situationen ser sådan ud, at du ikke har set dem, så er det skam en fejl. Ej, den handler om 4 piger der lever i dereslivs mareridt. Deres bedste veninde Alison er forsvundet. Samtidig med at de er triste, men forvirrede får de mystiske beskeder fra A!

The Vampire Diaries. - Elena er en ganske normal pige der er bosat i Mystic Falls, liiiiiiige indtil at hun får en kæreste. Stefan er vampyr, hans bror Damon er det samme. Søde lille Elena, er faktisk dobbeltgængeren til Kathrine som også er vampyr. Kathrine har faktisk været kærester med Stefan OG Damon, på en og samme tid! Mon Elena følger i Kathrines spor?

Teen Wolf. - Hvad tror du der sker med dig, hvis du lige pludselig har gule øjne, klør, og forstærkede sanser. Jeg har et bud: Er du varulv? Det er det Scott Mccall (Tyler Posey) skal leve med. En ny verden åbner sig for øjnene af ham, og pludselig ved han hvem der er normale og hvem der ikke er.

Jane The Virgin. - Jane skal til undersøgelse i underlivet. Hvad hun ikke ved er at lægen ved en fejl befrugter hende med sæden fra chefen på hendes arbejde. Hendes verden vendes på hovedet, og da hendes kæreste frier til hende siger hun nej. Hvorfor dog??

Gilmore Girls. - Du følger en datter, og hendes mor i deres rutsjebanetur af et liv. Denne serie vil langt fra kede dig, og du vil altid få et smil på læben. Desuden er den ikke som alle andre serier.

The Originals. - Mystic Falls var et andet sted før Elena, Stefan, Damon, og alle de andre. Hvem var de grundlæggende familier? Hvem startede byen? Og hvem startede hadet mod vampyrene? De originale vampyrer kan mane andre vampyrer, da de er de første af slagsen. Niklaus, Rebekah, Elijah og nogle stykker endnu medvirker faktisk også i TVD (The Vampire Diaries.) Hvorfor mon?


Likes

Comments

I 2015 meldte jeg mig til et manuskripthold i min by. Jeg mødte en masse mennesker, og fandt ud af at jeg rigtig godt kunne lide at skrive. På holdet, lærte jeg en masse skriveteknikker mm. De 11 andre der også var på holdet var med til at skrive den bog jeg så har været med til at udgive. Bogen hedder Alternia, og blev anmeldt på de unges ord. Vi havde en lærer ind over som viste, os forskellige teknikker, og hjælpemidler når man skriver.

Bogen blev udgivet den 10 juni 2016, og efter sommeren startede jeg på et nyt manuskripthold, hvor at vi er igang med en ny bog.

I starten (2015) var jeg meget sky over for andre, omrking det her. Jeg fortalte det ikke til nogen, og det var egentlig kun min familie der vidste det. Nu der forstår jeg ikke hvorfor, at jeg ikke bare råbte det ud af vinduet (agtig) istedet for at gå med det selv. Da vi nærmede os udgivelsen, skete der en masse nye ting. Jeg skulle lige pludselig en masse ting jeg ikke havde prøvet før. Jeg skulle i radioen, og i fjernsynet. Generelt skete alt ting meget hurtigt i den tid. Jeg var en af de fire, på mit hold der skulle i radioen. Heldigvis klarede jeg mig igennem det hele.

Dagen før at jeg skulle medvirke i radioen (hvis man kan sige det) havde min dansklærer fundet ud af det. Hun trak mig sådan til side, og først troede jeg at jeg havde gjort noget galt. Det havde jeg så ikke, men hun var rigtig glad. Fra den ene dag til den anden, vidste hele min skole det. Nogle dage var der 8. klassere der spurgte ind til det.

Men nu, 2 år efter har jeg en blog hvor jeg lavet et indlæg omkring det. Vildt nok alligevel, at går fra at være bange for at sige det til andre, og til her hvor ast hele verden kan se det.


LINK: til anmeldelser på Alternia - http://www.deungesord.dk/alternia-af-josefine-k-n-mogensen-m-fl/

Likes

Comments