YAY!!!!! så fik jeg endelig købt mit kamera, som jeg har kigget på i evigheder.
Jeg er så mega glad, nu kan jeg endelig begynde at tage gode billeder. Det kamera jeg har købt hedder Canon eos 1100D. Jeg kender ikke kameraet så godt endu, men glæder mig til at lære det bedre at kende. Jeg skal b.l.a til konfirmation hos min 2 bedste veninder i weekenden, hvor jeg glæder mig til at tage billeder, og forevige deres skønne dag. Jeg har leget lidt med det og synes selv det er et mega godt begynder kamera, indtil videre. Her kan i se et par billeder jeg har taget med det! Jeg glæder mig til at dele endu flere lækre billeder i fremtiden med jer!


xoxo- Jules

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg syntes personlig det er vigtigt, at spare op til ting som man vil kunne få meget glæde ud af. Selvfølelig skal der være plads til små køb osv. Så længe man er sikker på købet. De ting i kan se oven over er nogle ting som jeg er i gang med at "spare op til". Bl.a. det makeup sæt fx Bare minerals, som er lavet på naturlige mineraler. Så man ikke ødelægger ens hud. Jeg er især forelsket i smykkerne, fra Garber.dk og SpinningJewelry.dk som jeg helt klart skal have fingrene i <3.

(OBS. dette indlæg er ikke sponsoreret, det kun mine egne ønsker af fremtidige køb.)Jeg håber i kunne få noget inspiration, til måske jeres fremtidige køb. Ellers håber jeg i får en forsat god uge.
XOXO- Jules

Likes

Comments

Hey friends!

I dag tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer, om mine erfaringer med hudprodukter.
Da jeg selv har været meget i tvivl, om hvilke hudprodukter jeg skulle bruge (4 år siden).
Først og fremmest, skal det siges at vi alle har forskellige hudtyper, og vores hud reagere ikke ens.

Hvad skal man starte med?
Jeg har prøvet vildt mange forskellige hud produkter, til ansigtet. Helt fra Lancome til Matas striber. Først og fremmest vil jeg helt klart, starte med at få afklaret hvilken slags hudtype i har. Er det fedtet hud, tør hud, kombineret hud eller urenhud? det kan man finde ud af ved at gå til en hudpleje klinik. Jeg vil helt klart ikke og gå ind til matas og få bedømt sin hud der. Da jeg personligt har haft mange, dårlige erfaringer med det. brug hellere de ekstra penge og gå til en god klinik, som med 100 % ved hvad de taler om.

Hvilke produkter skal man vælge?

Det kan være ret forvirrende at finde ud af hvilket mærke man skal købe, som ens hudpleje. Det kan jeg sagtens forstå da det er så mange muligheder. Først og fremmest vil jeg anbefale at vælge nogle produkter som passer til din hudtype, så hvis man har fedtet hud er det de slags produkter man leder efter. Altså produkter til fedtet hud. Jeg vil helt klart personligt, holde mig lang væk fra produkter der indeholder parabener og parfume da det påvirker ens hud (nogles mere end andre). Så vil jeg personligt heller undvære den gode duft.

Mine erfaringer
De erfaringer jeg har gjort mig de sidste 4 år, hvor jeg har haft problemer med uren hud. Er at man skal holde sig væk fra mærker som Clinique da det er meget hårdt for ens hud (især teenagers hud), lancome da det indeholder så forbandet meget parfume, matas striber, plaisir (giver kun urenheder). Mit sidste råd er, ikke brug for mange produkter ad gangen. For det kan medfører urenheder, lad din hud vænne sig til produktet. Jeg bruger personligt kun 3-4 produkter.

Overall
overall find ud af hvad din hudtype er, find de produkter der matcher dine behov og hudtype.

Jeg håber virkelig i kunne bruge dette indlæg til noget, jeg er lige nu igang med at prøve et nyt mærke af (Beauty Pacifique). Så hvis i kune tænke jer et indlæg om hvad jeg syntes om det, og evt. mine top 10 hudpleje produkter. så skirv det endelig nede i kommentaren.

xoxo- Jules

Likes

Comments

Da jeg blev konfirmeret, kunne jeg ikke som så mange andre finde ud af hvad jeg skulle ønske mig. Derfor tænkte jeg at jeg vil komme med noget inspiration, til de kommende konfirmander. Jeg har derfor lavet en Inspirations collage, så i kan blive inspireret til hvad i skal ønske jer. Jeg fandt ud af at, til min konfirmation at jeg ville have ønsket, at jeg havde ønsket mig andre ting. Nemlig mere holdbare og mindefulde ting som smykker, tasker osv. Så ønsk jer noget i kan bruge lang tid efter, så i kan tænke tilbage på jeres forhåbentlige gode dag!

xoxo- Jules <3

Likes

Comments

                                    Jeg har fundet nogle kjoler, som jeg syntes er prisvenlige, klassiske og feminine.

D. 1 kjole, er den marineblå kjole med blonde ryg. Den er super fin og klassisk. Den er personlig min favorit. Den står til 649 kr. hos NELLY.COM, Som er en super fin pris, for en pæn og klassisk kjole. Kjole NR. 2 er en lidt mere nedringet kjole, som sidder godt til på overlivet og mere løsgørende fra hofterne og ned. Den står til 449 kr. hos NELLY.COM. D. 3 kjole som jeg har valgt at dele med jer, er en smuk beige kjole. Den er til dig som er mere til den lidt mere afslappende kjole, uden det bliver nattøjs agtigt. Den står lige nu til 379 kr. hos NELLY.COM. Kjole Nr. 4 er en meget smuk og elegant kjole, som er til dig der elsker at gøre dig ekstra fin og som elsker at vise dine feminine former frem. Den står til 649 kr. hos NELLY.COM. Den sidste kjole jeg vil vise jer er denne smukke forårs kjole, som er en meget livlig og farverig. Den står til 449 kr. hos NELLY.COM.

                                           Jeg håber i fik noget inspiration, til jeres måske kommende Gallakjole.

                                                                                        xoxo- Jules

Likes

Comments