Header

Indenfor de sidste par ugers tid, er der kommet utrolig mange lækre beauty nyheder!!! Bl.a. har Too Faced lige lanceret deres 2017 sommer kollektion, og den er fyldt med lækre sager!! Først og fremmest har de lanceret 6 nye limited edition farver i deres "Melted Matte" liquid lipstick serie - og der er nogle virkelig fine farver iblandt!! Derudover har de lanceret den såkaldte "Natural Love" øjenskyggepalette som indeholder ikke mindre end 30 virkelig smukke naturlige farver! Og sidst, men ikke mindst, har de lanceret 3 nye highlighters, hvilket nok er dem jeg er mest excited over. Indpakningen er virkelig on-point! De kommer nemlig i en fin lille hjerteformet indpakning med flotte diamant-agtige detaljer på selve highlighterens overflade, og så selvfølgelig et spejl! De kommer i tre farver: en sølv, en rosaguld og en guld, og jeg er virkelig spændt på at se farverne i virkeligheden!!

Udover Too Faced, har Benefit også lanceret en masse nye skønne produkter. De kommer bl.a. ud med en lysere udgave af deres klassiske "Hoola" bronzer, og denne kommer så til at hedde "Hoola Lite" - den ser virkelig fin og naturlig ud!! Derudover kommer de også ud med en contour stick i deres "Hoola" serie, og så har de jo netop lige lanceret en ny blush, nemlig "Galifornia". Men ikke nok med det, kommer de også ud med en ny highlighter under navnet "Dandelion Twinkle". Generelt er jeg kæmpe fan af deres "Dandelion" serie, så er virkelig spændt på at se den nye highlighter!! Som i måske kan se på et af billederne, lancerer de også en ny cheek palette med nogle af deres nyheder...desværre tror jeg ikke vi får paletten her i Danmark, men man har da lov at håbe!!!

Skal i have fat i nogle af de nye produkter? Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg bliver nødt til at eje et par af dem!!

Likes

Comments