I dag er siste dagen av ferieuken min, og jeg må si at - DET har gått fort. Planla å gjøre masse hjemme, i form av å vaske vinduer, sortere klær, kaste ut ting vi ikke trenger, rydde på verandaen, gå lange turer med hunden vår og starte treningen! Jeg har fått vasket vinduer... og i morgen kveld er det jobb igjen, men kan få utrettet mye fordet.

I dag har iallfall planen vært å vaske huset så det er ryddig og rent til å starte uken, selv om jeg nok må svinge kosten et par ganger til denne uken. Det er så gjørmete ute nå som snøen smelter og vi har flere labber som tusler inn og ut flere ganger om dagen, selv om jeg er veldig glad for at snøen er borte da!

Ellers så skal jeg få startet treningen denne uken og forsøke å kutte ut sjokolade/brus, sukker er nemlig min HOLY GRAIL......for å si det sånn og det passer seg fint lite når vi skal på ferie i august. Jeg nekter å ikke føle meg vel i bikini, og det har jeg heller ikke gjort på flere år - men en gang må man starte og det blir nå.


LITT TRENINGSINSPIRASJON


​Så i dag skal mat og drikke nytes, for i morgen SKAL bli starten på en ny hverdag! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

 SI en god stund har vi tittet på hus/tomannsbolig, da vi bare leier i det huset vi bor i nå. Det er jo mye bedre å eie noe når man skal bo for seg selv og har muligheten til å kjøpe, vi har hatt en bolig i kikkerten lenge som vi har ønsket oss og den kommer mest sannynlig for salg i løpet av året eller nå snart? Så vi skal i banken neste uke for å høre hvilke mulighetere vi har, og det gjør jo ting hakket mer reelt! Jeg har allerede laget meg en mappe med inspirasjon til mitt fremtidige hjem og vi skal få det så fint - DET kommer til å blogges om!


Har funnet litt inspirasjonsbilder av hvordan jeg vil ha det, ønsker en blanding av rustikk, industriell, "glam", maskulin og lun stil! Det er så mange stiler jeg liker, men vil prøve å mikse de stilene sammen! 

STUEN;

SPISESTUEN;

TV-STUE OG KONTOR;

VASKEROM/BAD;

Likes

Comments

Jeg bestilte en pakke før julaften fra Jeffreestarcosmetics, men har ikke fått den før i dag. Hater å vente på pakker, men det er kjempe gøy man først får de! Jeg har jo en del fra før, men jeg er veldig fornøyd med liquid lipsticksene fra Jeffree og alle fargene er jo så fine på hver sin måte. Nesten alle da.

Fra venstre, Sagittarius, Deceased, Chrysantemum, Designer Blood, Pumpkin Spice & Rich Blood.

Legger ut swatch, da jeg tenkte å lage et eget innlegg med alle fargene på. Enten i en og en look, eller bare leppeswatch - vi får se!

Likes

Comments