Gårsdagen var så fin. Pizza og vin på Pino, mer vin på Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge, vin og Friends hjemme, og til slutt vin og venner på Kjøkken og Bar. Det var så mye latter, glede og kjærlighet i går. Jeg trengte virkelig en sånn kveld, hvor alt bare var bra.
Jeg trengte å gi litt faen, rett og slett.

Formen i dag er ikke like bra, men denne gangen var det faktisk hundre prosent verdt det.

Denne søndagen blir brukt til å pakke. Tenk at det bare er tre dager til jeg sitter på flyet på vei til København.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Som dere sikkert har forstått startet ikke denne uken helt med go' følelsen. Heldigvis endte den opp med å ikke være så ille likevel. Jeg fikk blant annet en kjempegod nyhet i går; jeg har fått time til allergi-spesialist! Jeg kan virkelig ikke understreke hvor glad jeg er for dette. Dere som har fulgt meg lenge og/eller kjenner meg, vet hvor plaget jeg er av pollen. Nå skal jeg endelig få ta vaksine og forhåpentligvis bli kvitt dritten. Åh, jeg er så glad!
Våren er jo fin fra før, men den kommer til å bli tusen ganger bedre uten pollen-allergi. Hele behandlingen tar visst nok tre år, men nå er jeg på vei i alle fall. JIPPI!

Og med det håper jeg sykdom og lege-prat er slutt for en liten stund. Blitt litt for mye av det denne uken syns jeg. Hehe!


Når dette innlegget publiseres er jeg på jobb, og etter det bærer det videre til ukens første (uff!) treningsøkt. Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier? Ellers blir det en rolig fredagskveld på meg. Jeg tenker faktisk å begynne å pakke litt smått allerede i kveld. I morgen blir det mye frem og tilbake, og småting som må fikses. Så da får jeg nok ikke tid. Og jeg er en sånn som ikke kan pakke dagen før jeg drar, for da går halvparten av det jeg skal ha med i glemmeboken. Så antrekk skal planlegges, pakkeliste skal skrives og klær skal vaskes. Tommel opp for en produktiv fredag!

Håper dere får en super dag <3

Likes

Comments

Skrevet i : REISE

YEY!
I dag er det under en uke til jeg sitter på flyet til København. Åh, som jeg gleder meg!

Sist gang jeg var i København er faktisk akkurat to år siden! Sist dro jeg 18. Oktober 2015, det er samme dato som jeg drar i år. Dette er helt tilfeldig, og egentlig ganske rart?
Hvor sannsynlig er det liksom? Haha.

Den gangen var det en to-dagers tur med linjen på BI, denne gangen er det fem dager med en god venninne. Krysser fingrene for litt finere vær denne gangen, for det var vi ikke så heldige med sist.
Jeg drar sammen med Ann, og vi skal kose oss med god mat, shopping og nye opplevelser. Åh, som jeg gleder meg!

København er virkelig en av de fineste byene jeg vet om.

Likes

Comments

Skrevet i : PERSONLIG

Altså, denne uken dere. La oss bare si det ikke har vært min uke hittil. Uken startet som planlagt med jobb, før jeg dro videre til Sats. På spinningtimen kom jeg meg derimot aldri. I stedet fikk jeg et epilepsi-anfall i garderoben, og ble kjørt til Aker Sykehus med ambulanse. Heldigvis hadde jeg en venninne med meg, så det hele gikk så bra som det kunne ha gått under omstendighetene.

Jeg har diagnosen epilepsi, men har de siste årene hatt veldig få anfall. Faktisk gikk jeg hele fire år uten, før det smalt igjen i Juli i år. Dette var dagen etter jeg kom hjem fra Thailand, så den gangen var det nok på grunn av lite søvn, dårlig mat og hele den pakka der.

Denne gangen er jeg faktisk litt usikker på hvorfor, men forhåpentligvis er det på grunn av medisin-dosen jeg har gått på. Dermed blir det ingen medisin-slutt som planlagt på meg, men en opptrapping til den dosen jeg sto på de fire årene jeg var anfalls-fri. Dette føles naturlig nok ganske så kjipt, men jeg så lenge jeg holder meg anfalls-fri i fremtiden skal jeg ikke klage.
Jeg krysser fingrene mine så hardt jeg kan!

Nå skjønner dere sikkert hvorfor det har vært stille fra meg de siste to dagene. Et anfall kan være en ganske stor påkjenning på kroppen, og jeg har rett vært utslitt. Og skal jeg være helt ærlig; ganske lei meg.

Med disse anfallene kommer nemlig for meg også en intens angst for å få anfall på nytt, og det er ikke særlig morsomt. Heldigvis takler jeg det bedre med alderen, og følelsen av skuffelse etter et anfall blir lettere å legge fra seg.

Så! Resten av uken skal jeg jobbe, trene, kose meg og begynne å pakke til den lille reisen jeg skal på neste uke. Åh, som jeg gleder meg! Mer om dette kommer i morgen.

Håper dere har hatt en fin uke så langt <3

Likes

Comments

Skrevet i : HVERDAG

Mandag
I dag startet jeg dagen 06.15. Jeg har nemlig tidligvakt på jobb. Jeg elsker tidligvakter på mandager. Det er så deilig å komme i gang etter en helg med litt for mye latskap. Etter jobb blir det trening med en venninne, før jeg får besøk av Sofie. Skikkelig go' mandag!

Tirsdag
Jobb, jobb, jobb. Denne dagen skal jeg på kurs etter jobb, så jeg blir der helt frem til 20.30. Jeg kjenner jeg gleder meg til kurs, jeg. Blir spennende med litt ny input!

Onsdag
Fri fra jobb! Dagen starter rolig, før det blir trening og date med IM ut på ettermiddagen. Det er så deilig med en fridag midt i uken. Jeg får jo helgefølelsen to ganger hver uke!

Torsdag
Jeg er tilbake på jobb på dagen, før det er tid for Bodypump på Sats. Ukens verste og beste økt!

Fredag
Jobb, og så helg! Fredager er hellige for meg, for det er nemlig min dag. På fredager er jeg som regel helt kaputt etter uken, og da er det viktig å lade batteriene. Serier og selvpleie står på planen.

Lørdag
Planen er å stå opp tidlig for å rekke spinning klokken 09.15. Etter spinning blir det rett hjem for å freshe seg opp, før det bærer videre til negletime. Nå gjelder det bare å bestemme meg for hva jeg vil gå for denne gangen. Livets kvaler altså..
På kvelden blir det kino og drinks med verdens beste reker. Girls night out! Wii.

Søndag
Søndager har blitt tur-dag for meg, og denne søndagen blir intet annerledes. Jeg har lyst til å gå rundt Sognsvann, for det har jeg faktisk aldri gjort. Krysser fingrene for at jeg får med meg en venninne på dette. Også må jeg begynne å pakke, for jeg skal nemlig ut på reise neste uke! Jeg tenker jeg forteller mer om dette snart.

Håper dere får en fin uke <3

Likes

Comments

Skrevet i : BEAUTY

Etter nesten 3 år med vippe extensions, bestemte jeg meg i August for å ta dem av. Litt for å spare penger, litt fordi jeg har falt for denne naturlig skjønnhet trenden, men mest fordi jeg var så sykt nyskjerrig på iGlow. Vi har alle sett bildene, og hørt ryktene. Et serum til en rimelig pris, som skal gi deg lange, flotte vipper. Jeg hadde på denne tiden en kollega som har sykt fine vipper, og hun sa hun brukte iGlow. Så jeg bestemte meg for å prøve!


Nå har jeg brukt iGlow hver dag (uten unntak!!) i snart 8 uker, og kan konstantere at det funker. Jeg er så fornøyd! Vippene mine har blitt mye lenger, og jeg syns faktisk at de har blitt fyldigere og. Det ryktes at serumet skal gjøre vippene mørkere, men det kan jeg ikke si jeg har merket noe særlig til. Men hallo! Farge kan man få med mascara. Å spare 1000 kr mnd på å ikke ha extensions, men likevel ha kjempefine vipper er virkelig helt supert! Jeg syns også det er superdeilig å kunne gni seg i øynene uten å måtte tenke på at jeg ødelegger vippene. Åh, dette er jo et helt nytt liv dere!

Så om dere har ødelagte vipper etter extentions, eller rett og slett bare ønsker dere lange, fyldige vipper; prøv iGlow. Jeg lover! Vil også understreke at jeg ikke er sponset av iGlow, jeg er bare veldig, veldig fornøyd!

Håper dere får en super søndag <3

Likes

Comments

Er det en type klesplagg jeg har en stor forkjærlighet for, så er det jakker. Faux Fur jakker, skinnjakker, bomberjakker, kåper. You name it, I've got it.
Det nyeste innslaget til samlingen er denne puffer-jakken. Jeg har lenge sett etter en puffer-jakke, men ikke klart å finne den perfekte. Eller.. Jeg falt ganske pladask for fjorårets Totême puffer-jakke, men det tillot rett og slett ikke lommeboken.


Jeg syns denne er så fin, og elsker virkelig at glidelåsen kan dras helt opp (selv om den er finest åpen). Jeg liker også veldig godt at den er ganske kort, så slipper jeg å drukne helt i jakken.
Jeg gleder meg masse til å sette sammen kule OG varme antrekk med denne i høst/vinter.

Håper lørdagen deres er fin <3

Likes

Comments

Subscribe