Hei dere! Jeg startet mandagen min med en tur til frisøren. Min naturlige hårfarge er mørk blond/lys brun, men jeg synes jeg kler litt lysere blond bedre. Problemet, som alle vet, er at bleking ødelegger håret veldig, så jeg får aldri grodd så langt hår som jeg egentlig vil ha, det bare knekker eller blir så tørt at jeg MÅ klippe det. Så nå var jeg hos min fine venninne Martine for å tone det ned noen hakk for å få en mer naturlig look. Det kan se litt mørkt ut i starten, men etter et par vask skal fargen være på plass.

Før og etter. Gråfargen går mer ut etter noen vask som nevnt over.

xx Julie

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Jeg var veldig redusert på søndag etter tredagers, men slipper ikke unna hverdagen av den grunn dessverre. Mye som skjer neste uke, så får prøve å slappe av litt nå.

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! Jeg er litt treig med å blogge pga stressende fulle hverdager, men jeg vil gjerne skrive litt om fredagen som var likevel.

Da var altså første lønningspils i ny jobb vel gjennomført. Det var veldig koselig, men også slitsomt ettersom jeg først var på skolen, deretter jobb og så rett ut etter det. Jeg var ikke hjemme før kl 7 på morgenen fordi Benedicte og jeg klarte å ta feil buss og i tillegg sovne på bussen kl 3 på natten, og havnet dermed midt ute i skogen et sted. Vi mistet også etterhvert strøm på mobilen - samtidig som det pøsregnet og var bek mørkt. Etterhvert som vi gikk kom vi til slutt til en ordentlig vei, så fulgte vi bare den et stykke også var vi plutselig hjemme hos meg, utrolig nok. Aner ikke hvordan vi havnet der, men takk Gud for at vi gjorde. Var like før jeg la meg under en busk for å dø:-) Da vi våknet dagen etter var skoene og klærne våre kliss våte og ødelagt. Har heldigvis bilder fra kvelden FØR denne hendelsen, så vi har i det minste noe bra å se tilbake til.

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! De siste dagene har vært travle, og jeg har derfor ikke hatt tid til å poste noe før nå. Skriver derfor om uken min så langt, og de kommende dagene:

MANDAG
På mandag var jeg først på skolen, og så på audition for et utvalg på BI - som jeg har nevnt i et tidligere innlegg. Det var intervju/audition for kvinnekoret på BI, så det var like før nervene tok meg rett før jeg skulle inn. Jeg har aldri sunget solo for ukjente før, er bare vant til å synge for venner og familie. Det hele gikk likevel greit for seg. Kunne antakeligvis gått mye bedre om jeg ikke var nervøs, men det er litt vanskelig å unngå. Venninnen min Benedicte hadde audition rett etter meg, så vi prøvde å psyke hverandre opp litt i forveien.

TIRSDAG
På tirsdag var jeg på jobb. Selvom livet er "dritt" før jeg skal på jobb, så blir jeg alltid i bedre humør av å være der, for de fleste som jobber der går også på BI, så det hjelper jo på stemningen. Etter jobb ble jeg med Benedicte hjem. Hun skulle farge håret mørkt, og det var veldig kledelig! 

ONSDAG
På onsdag var jeg også på jobb. Der fikk jeg en telefon om at jeg var med i koret. Benedicte kom også med, så vi ble så klart veldig glad! Første samling er i dag (torsdag), og jeg har en mistanke om at det er alkohol innblandet. Det sies jo at man blir bedre kjent over et glass vin, og jeg har ingenting i mot litt ekstra godt humør!

TORSDAG
I dag skal jeg altså på middag/vors med resten av jentene i koret. Det blir hyggelig å bli kjent og få vite hva planene er fremover. Blir nok et eget innlegg om dette i løpet av morgendagen.

FREDAG
På fredag er det lønningspils. Dette blir da min første lønningspils i ny jobb, så det blir fint å bli bedre kjent med kollegaene mine!

LØRDAG
Planen er å dra ut på lørdag også. Må nesten bare se an om jeg orker tredagers når den tid kommer, haha!

SØNDAG
Søndag skal jeg forhåpentligvis bare ta det rolig. Blir sliten bare av å tenke på alt som skjer fremover. Er bare positive ting, men jeg har aldri hatt en like travel hverdag som nå, så jeg håper jeg klarer å vende meg til det før jeg sliter meg helt ut!

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! I går ble det en tur ut på byen med noen venner. Det var veldig gøy, men var ikke hjemme før kl 7 på morgenen i dag, så er fortsatt veldig sliten. Legger ved noen bilder fra gårsdagen.

I dag skal jeg tilbake til hverdagen i Oslo med skole og jobb, prøver å holde motivasjonen oppe, men kulda klarer greit å ødelegge den innstillingen. 

Har forresten klippet lugg, noe jeg har hatt lyst til lenge!

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! Nå er jeg på vei til Fredrikstad for å hente et par ting til leiligheten i Oslo. Fikk ikke med meg alt forrige gang jeg var der. Elsker interiør, og bruker derfor beklageligvis alt for mye penger på pyntegjenstander.. Kan legge ut bilder av leiligheten når alt er ferdig.

I dag var jeg på skolen fra 8-11. Jeg går Økonomi og Forretningsjus på BI. Er nå på mitt andre år og trives veldig. Har skole bare 3 ganger i uken, men fikk meg nylig jobb, så hverdagene er likevel ganske hektiske.

Gårsdagen gikk også i ett. Først var jeg på skolen for å søke på forskjellige utvalg som BI arrangerer. Det er utrolig mye å velge mellom, så jeg søkte faktisk på 5 stk, også bestemmer jeg meg heller senere for hvilke jeg mest vil være med på. Utvalg er forskjellige sosiale grupper der man deler samme interesser. Det er for eksempel Pole Fitness, hytteturer, rafting, seiling, cheerleading, ski, politikk, entreprenørskap, finans etc. Man må sende inn søknad, så blir noen plukket ut til audition, og igjen plukket ut derfra. Jeg ble tatt ut til å være med på pole fitness utvalget i fjor, men jeg hadde ikke tid, for på den tiden pendlet jeg fra Fredrikstad. Så i år SKAL jeg være med på noe, for det virker veldig morsomt og lærerikt!

Etter skolen dro Benedicte og jeg på jobb sammen - vi er så heldige som har fått jobb på samme sted. Det er nesten bare BI studenter som jobber der - mest gutter, så det er topp stemning, hehe. Etter jobb var det BI-event på Lawo terrasse, så vi gikk innom der en tur før vi tok kvelden. Var alt i alt en bra, men slitsom dag.

Dagens antrekk:
Jakke fra Urban, sko fra DNA, bukse fra Bikbok, veske fra Louis Vuitton, topp fra HM og klokke fra Daniel Wellington. 

Likes

Comments

Hei dere! I går var jeg og venninnen min Nikoline innom en klinikk der jeg fikk en behandling jeg lenge har hatt lyst til å gjennomføre. Jeg kommer tilbake til hva jeg gjorde der senere. Etter behandlingen dro vi ut og shoppet litt, og på kvelden kom en venninne fra Sarpsborg, samt et par andre fra Oslo på besøk, og praten gikk over et glass vin + litt ekstra;) Det er alltid koselig å samles slik, så håper på flere kvelder som den framover.Dagens antrekk:
Topp og skjørt fra Bikbok, sko fra DNA, veske fra Louis Vuitton og jakke fra Carlings.

xx Julie

Likes

Comments

Da var jeg endelig tilbake i Oslo etter en lang sommerferie bestående av alt fra reiser til sykdom (kommer tilbake til dette senere). Det var fint å treffe jentene igjen og å være fadder. Vi tok oss en tur på Egon her om dagen for å planlegge fadderuken over en middag. Det var veldig koselig, og fadderuken var egentlig bedre enn forventet!

xx Julie

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw