Hei dere! Håper alle har hatt en fin halloweenfeiring (sålangt), enten det var i går eller i helgen/neste helg! For min del ble feiringen på lørdag, og skal også feire denne lørdagen. Det var en grei kveld, men dro hjem litt tidlig fordi jeg ikke følte meg så bra. Jeg har en stressende timeplan framover med eventer, møter og eksamener, så det hadde nok en liten innvirkning på meg på lørdag. Ellers går dagene fremover med stormskritt - det er snart jul - det var jo nettopp sommer? Blir alltid sjokkert over hvor fort tiden går, blir bare verre jo eldre man blir, huff.

I morgen har jeg full dag, blir sliten bare av å tenke på det. Blir forhåpentligvis et nytt innlegg om dette i morgen om jeg får tid. Ha en fin kveld videre!

Hva synes dere om sminken vår? Vi brukte 3 timer, haha! Jeg er djevel, som dere forhåpentligvis skjønte, mens Marthe er en psyko ex. 
Sprøyteshot var stas i første, men ikke til å anbefale da det ble veldig mye kliss til slutt

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Da er jeg på vei til Fredrikstad igjen for Halloween. Gleder meg til å kle meg ut, elsker det haha! Det har vært en travel periode med Awards og sang. Jeg er som tidligere nevnt med i Femmes Fatales - damekoret på BI. Vi har øvd i flere måneder til noe som kalles Famfaparty som vi hadde i helgen. Det er da en konsert med middag og afterparty. Herrekoret UFDA er også med, og da er det vanlig at de har med en gave til oss. Det er aldri noen fin gave, så dere kan jo lure på hva det var! Men konserten gikk kjempebra. Her er noen bilder fra kvelden.

Likes

Comments

Hei dere! Da går turen tilbake til Oslo. Jeg skal på middag i kveld og stresser veldig, så må sminke meg i bilen, og det blir ikke alltid så veldig pent. Men inn på noe annet, det er virkelig kaldt for tiden. Vinteren kommer alltid for fort og for brått på! Så nå er det bare til å finne fram skjerfet og pakke seg inn. Hadde vært fint å bare kunne rømme til et varmere land nå as

På onsdag var vi på en veldig koselig middag hos naboene, så legger ved noen bilder fra det og:-)

På den ene turen fant vi et bjørnehi! Aldri sett ett før. 


xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! I dag har jeg vært ute i skogen en tur. Det er deilig med litt frisk luft innimellom også! Solen tittet endelig frem, så da tok vi fram grillen i samme slengen. Vil ikke dra herfra, men må det allerede i morgen for da skal jeg på fest med korjentene og møte guttekoret for første gang;-) Blir nok interessant det, hehe.

xx Julie

Likes

Comments

​xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! Jeg startet mandagen min med en tur til frisøren. Min naturlige hårfarge er mørk blond/lys brun, men jeg synes jeg kler litt lysere blond bedre. Problemet, som alle vet, er at bleking ødelegger håret veldig, så jeg får aldri grodd så langt hår som jeg egentlig vil ha, det bare knekker eller blir så tørt at jeg MÅ klippe det. Så nå var jeg hos min fine venninne Martine for å tone det ned noen hakk for å få en mer naturlig look. Det kan se litt mørkt ut i starten, men etter et par vask skal fargen være på plass.

Før og etter. Gråfargen går mer ut etter noen vask som nevnt over.

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! Jeg var veldig redusert på søndag etter tredagers, men slipper ikke unna hverdagen av den grunn dessverre. Mye som skjer neste uke, så får prøve å slappe av litt nå.

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! Jeg er litt treig med å blogge pga stressende fulle hverdager, men jeg vil gjerne skrive litt om fredagen som var likevel.

Da var altså første lønningspils i ny jobb vel gjennomført. Det var veldig koselig, men også slitsomt ettersom jeg først var på skolen, deretter jobb og så rett ut etter det. Jeg var ikke hjemme før kl 7 på morgenen fordi Benedicte og jeg klarte å ta feil buss og i tillegg sovne på bussen kl 3 på natten, og havnet dermed midt ute i skogen et sted. Vi mistet også etterhvert strøm på mobilen - samtidig som det pøsregnet og var bek mørkt. Etterhvert som vi gikk kom vi til slutt til en ordentlig vei, så fulgte vi bare den et stykke også var vi plutselig hjemme hos meg, utrolig nok. Aner ikke hvordan vi havnet der, men takk Gud for at vi gjorde. Var like før jeg la meg under en busk for å dø:-) Da vi våknet dagen etter var skoene og klærne våre kliss våte og ødelagt. Har heldigvis bilder fra kvelden FØR denne hendelsen, så vi har i det minste noe bra å se tilbake til.

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! De siste dagene har vært travle, og jeg har derfor ikke hatt tid til å poste noe før nå. Skriver derfor om uken min så langt, og de kommende dagene:

MANDAG
På mandag var jeg først på skolen, og så på audition for et utvalg på BI - som jeg har nevnt i et tidligere innlegg. Det var intervju/audition for kvinnekoret på BI, så det var like før nervene tok meg rett før jeg skulle inn. Jeg har aldri sunget solo for ukjente før, er bare vant til å synge for venner og familie. Det hele gikk likevel greit for seg. Kunne antakeligvis gått mye bedre om jeg ikke var nervøs, men det er litt vanskelig å unngå. Venninnen min Benedicte hadde audition rett etter meg, så vi prøvde å psyke hverandre opp litt i forveien.

TIRSDAG
På tirsdag var jeg på jobb. Selvom livet er "dritt" før jeg skal på jobb, så blir jeg alltid i bedre humør av å være der, for de fleste som jobber der går også på BI, så det hjelper jo på stemningen. Etter jobb ble jeg med Benedicte hjem. Hun skulle farge håret mørkt, og det var veldig kledelig! 

ONSDAG
På onsdag var jeg også på jobb. Der fikk jeg en telefon om at jeg var med i koret. Benedicte kom også med, så vi ble så klart veldig glad! Første samling er i dag (torsdag), og jeg har en mistanke om at det er alkohol innblandet. Det sies jo at man blir bedre kjent over et glass vin, og jeg har ingenting i mot litt ekstra godt humør!

TORSDAG
I dag skal jeg altså på middag/vors med resten av jentene i koret. Det blir hyggelig å bli kjent og få vite hva planene er fremover. Blir nok et eget innlegg om dette i løpet av morgendagen.

FREDAG
På fredag er det lønningspils. Dette blir da min første lønningspils i ny jobb, så det blir fint å bli bedre kjent med kollegaene mine!

LØRDAG
Planen er å dra ut på lørdag også. Må nesten bare se an om jeg orker tredagers når den tid kommer, haha!

SØNDAG
Søndag skal jeg forhåpentligvis bare ta det rolig. Blir sliten bare av å tenke på alt som skjer fremover. Er bare positive ting, men jeg har aldri hatt en like travel hverdag som nå, så jeg håper jeg klarer å vende meg til det før jeg sliter meg helt ut!

xx Julie

Likes

Comments

Hei dere! I går ble det en tur ut på byen med noen venner. Det var veldig gøy, men var ikke hjemme før kl 7 på morgenen i dag, så er fortsatt veldig sliten. Legger ved noen bilder fra gårsdagen.

I dag skal jeg tilbake til hverdagen i Oslo med skole og jobb, prøver å holde motivasjonen oppe, men kulda klarer greit å ødelegge den innstillingen. 

Har forresten klippet lugg, noe jeg har hatt lyst til lenge!

xx Julie

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw