Lige nu hitter indretningstendensen Marokkansk indretning. Personligt forstår jeg det godt, for der er da ikke noget, der giver en god stemning i rummet, som farver, levende lys og diverse skulpturer. Dog har jeg valgt at sætte fokus et andet sted, for den nordiske indretningsstil har altså også noget over sig. Jeg har samlet nogle billeder der viser en gennemført nordisk stil, med grå nuancer, rå materialer som træ og stål og klassisk enkelt design.
Enjoy ⭐️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Dip dye var en stor tendens for en kort stund, men hvorfor opgive den så hurtigt? Det er, for mig at se, en rigtig god måde at give en ellers små-kedelig frisure et friskt pust.
Her er et par flotte eksemplarer af tendensen 🍉

Likes

Comments

I år har været første gang for mig på Mallorca, og jeg må sige at være imponeret. 

Mest af alt af maden - hvem elsker ikke tapas? 

På min ferie er afslapning i højsædet, men når det så er sagt, så keder jeg mig hurtigt hvis ikke der sker noget. Det kom vi til livs ved at fylde dagene med massere af oplevelser. Vi var bl.a. på en sejltur, hvor vi var på båden hele dagen, og havde mulighed for at bade fra båden og drikke champagne, lækkert! Udover det besøgte vi flere nærliggende byer, som var rigtig hyggelige, vi gik på markeder, sprang fra klipper og besøgte nogle af Mallorcas mange strande. Selvfølgelig blev der tid til shopping, for storbyen Palma må siges at have varerne. Alt fra hightstreet mærker lokale guldsmede. 

Mallorca kan anbefales 🌸

Likes

Comments

I dag har er både startdagen for Northside festival i Århus, og dagen hvor jeg har modtaget mit partout armbånd til Smukfest - Så hvad er mere oplagt end en hyldest til festivaller? 

Personligt er min favorit festival Skanderborg festival, hvilket jo nok hænger sammen med at jeg er skanderborgenser. Festivalen er kåret til Danmarks smukkeste, og det er ikke uden grund. Jeg har samlet mine bedste smukmoments fra sidste år - og glæder mig til endu en tur på Smukfest. Jeg glæder mig allermest til at høre Rihanna og Ukendt kunstner, og så selvfølgelig til alt balladen i de mange camps på kærligheden. 


//Juliemaria

Likes

Comments

​Åh studentertid! 

Som så mange andre verden over, bliver jeg student i år 2016. Jeg dimitterer fra Skanderborg Gymnasium, hvor jeg har haft min hverdag de seneste 3 år. Når jeg nu sidder med næsen gemt i bøgerne, og studerer til eksamen, så lader jeg tankerne glide hen over mine 3 gymnasie år. Mine highlights må uden tvivl være festerne, som på mit gymnasium var lig med temaer og udklædning - traditionerne, som dækker over den intensive, men kærlige, nedgørelse af 1.gere (putter) - og selvfølgelig min skønne klasse, 3.Y.  

Studentertiden byder for mig, på en masse fester, og selvfølgelig den obligatoriske studenterkørsel. Til selve dagen, hvor huen skal sættes på, er det et must at være klædt i hvidt, så ovenfor ses mine bud på forskellige muligheder for studenteroutfits. På en dag som denne, bør stilen ifølge mig, være personlig. Derfor ser i alt fra Baum und Pferdgartens romantiske blondkjole, til Mads Nørgaards smækbukser -  disse kan styles med en rocket guld cluth fra Marc by Marc Jacobs, sneaks fra Isabel Marant, eller fine feminine øreringe fra Julie Sandlau.

xo xo

//Juliemaria 

Likes

Comments