YouTube
Julie Myrland
Header

Hei dere.

Nå er det enda en stund siden sist oppdatering. Det er bare noen uker igjen før jeg starter på skolen i 10.klasse som er litt trist å tenke på angående at sommerferien snart er slutt... men det er ikke det jeg skal bable om nå.

For litt over 2 uker siden kom jeg hjem fra et eventyr av alle eventyrer, nemlig språkreise fra Brighton<33 Jeg har hatt det sååå utrolig gøy og koselig der, jeg ble kjent med mange nasjonaliteter, lært å være selvstendig i et land uten mine egne foreldre (var jo med studenter og EF ledere hele tiden så var ikke helt alene) og fått et minne for livet<3

Det som skjedde når vi kom til Gardemoen var at vi sjekket inn bagasjen før vi fikk 15 min på oss ved taxfree. Vi møtte opp rett utenfor taxfree for å vite litt mer om hva som skjedde videre før vi måtte gå til gaten. Når vi var ved gaten fikk vi gjøre det vi ville i 30/40 min før vi gikk for å stelle oss i kø for å gå om bor på flyet. Nesten alle i gruppa spilte kort og alle ble bedre kjent når vi hadde fritid før vi gikk på flyet. Uheldigvis klarte jeg å miste boardingkortet mitt så kurslederen min og jeg måtte vente ca 20 min før jeg fikk et nytt et. Vi satt på flyet i ca 2 timer før vi landet på Heathrow Airport i London og skulle ta buss videre til Brighton. Det var mye kø på veien så vi brukte nok 2,5 timer og ikke 1,5 time som vi egentlig skulle bruke. Vi var ikke på campus før i 19.00 tida og derifra fikk vi informasjon om hva som kom til å skje de neste dagene, vi fikk rommene våre og kunne gjøre hva vi ville helt til vi måtte legge oss.

Videre inn i reisen fikk vi oppleve Pride paraden i London, Brighton i seg selv, EF discoer 2 ganger i uken (4 discoer den siste uken), Oxford, Portsmouth, Eastbourne, kveldsaktiviteter, Graduation og myyye mer!! Noen av aktivitetene som vi hadde på morningen/ettermiddagen var orientation walk, photo scavenger hunt, flash mob, pimp the leader, EF Lounge (2 ganger), og noen av aktivitetene vi hadde på kvelden var hunt the leader, amazing race, Street party (hver fredag), zombie escape, ef quiz, ef disco (hver mandag), holi party (hver onsdag)++

Jeg har gjort så utrolig mye på bare 3 UKER og så mye som jeg har gjort nå i Brighton hadde ikke jeg orket selv hvis ikke jeg hadde dratt på språkreise. Jeg er så glad og takknemlig for å ha reist på språkreise, ikke bare på språkreise men å ha valgt Brighton som destinasjon (selvom jeg ville til USA før jeg bestilte), Jeg er glad for å ha valgt EF som reiseselskap<3 (Takk til Jennie Sofie for å ha delt sin reise med EF for hvis ikke hadde ikke jeg vært her jeg er i dag med kunnskap om språkreiser og fått såå mange nye venner som jeg har idag<33)

TUSEN TAKK FOR DENNE REISEN EF<33 EF 4EVER<3

Ha en fin dag! -Julie M

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere.

Ja, det er en del måneder siden sist jeg oppdaterte men det er mye skole, jeg pusser opp rommet og mye annet har skjedd. Jeg tenkte i dette innlegget å vise hva som har skjedd fra sist og skrive litt om det.

Det første som har skjedd siden sist er at jeg har hatt en EF kveld hjemme hos meg. Jeg inviterte Ida, Alice, Erik, Nora og Camilla som er noen EF ambassadører som meg hjem til meg, men før det dro vi til Strømmen storsenter og gikk Street action. Når vi kom hjem etter en koselig Street action satte vi oss i stua før vi lagde taco til middag. Vi hadde noen diskusjoner om skole og det sosiale.

Etter noen timer måtte Erik, Nora og Camilla dra hjem mens Ida og Alice ble 1 time lenger. Vi hadde det super koselig og håper på å få til dette en gang til eller flere.

For å se vloggen til Ida fra denne kvelden, trykk her<3

Det er nok ikke vits i å forklare alle hendelsene men de neste tingene er i vertfall at Ida og jeg var på Gullsnutten meetup på Jernbanetorget (1.april), så var jeg i et bryllup(29.april), jeg var med på en liten fest natt til 1.mai, så var jeg med på Mega Street action med flere EF ambassadører inkludert Ida(3.mai), jeg konfirmerte meg(13.mai), var på 17 mai frokost med jentene mine og i byen(17.mai), feiret bursdagen min(20-21.mai) og var på sminkesalg med Ida som Celina Karine og Agnes Lovise hadde(21.mai).<3

Vloggen min fra gullsnutten meetupet ser du her, vloggen min fra bursdagen og sminkesalget ser du her og vloggen til Ida fra gullsnutten ser du her.

Håper dere har en fin dag videre<3

Julie M<3

Likes

Comments

Hei dere<3
I går var jeg på Vinterlyd med noen venninner. Det var så gøy og koselig, men også veldig kalt.

Dagen min startet med at jeg tok meg en dusj før jeg gikk ned til stua. Når klokken nærmet seg 13.30 begynte jeg å fikse meg før jeg tok toget inn til byen for å møte to av mine venninner, Ida og Rita<3 Rita og jeg møttes inne på Oslo s for og så møte Ida på Burger King på Oslo City. Vi satt og pratet og ventet på en annen venninne som også skulle bli med. Når vi var nesten alle skulle vi gå videre til Youngstorget men så smarte vi var klarte vi å surre oss litt vekk, men vi kom oss heldigvis til riktig sted. Vi fikk oss en ganske så overraskende bra plass ved scenen. Etter noen minutter kom den siste personen som skulle bli med. Konserten startet med litt kahoot spill med alle som var til stede på Vinterlyd. Når selve konserten startet var første mann ut Kurt Nilsen etterfulgt av Jesper Jenset, Sandra Lyng, Atle Pettersen, ISAC ELLIOT!!! og sist men ikke minst Tunevaag & Raaban.

Alt i alt var denne dagen super koselig med fine mennesker og bra konsert.

Du kan se vloggen min fra denne dagen hvis du trykker Her <3

Var du/skal du på Vinterlyd?

Julie M<3

Likes

Comments

Hei dere.

Unnskyld for lite oppdatering, skole har tatt mye av tiden nå og tiden har bare flydd, nok om det. I morgen skal jeg på Vinterlyd sammen med to av mine venner, Ida Natalie og Rita Therese. Aktiviteter starter kl.15.00 og konserten starter kl.17.00 og varer til kl.18.30. For dere som ikke vet hva Vinterlyd er så er det et gratis arrangement for alle i alle aldre. P4 Radio samarbeider med Kreftforeningen for å samle inn penger om krafttak mot kreft til Kreftforeningen.

Det er bare å komme bort for å spørre om bilde eller lignende. Jeg kommer til å lage et innlegg til i morgen og en vlogg som jeg kommer til å poste på min youtube kanal https://www.youtube.com/channel/UCPogsHX5NdSPRSxIvXFCreg. Dette var ett litt kort innlegg men bedre enn ingenting(:

Julie M<3

Likes

Comments

Hei, dere:-)

I det forrige innlegget skrev jeg om at jeg skal på språkreise med EF språkreiser. Jeg har laget 5 spørsmål som kan være nyttige å få svar på.

Hva er egentlig EF språkreiser?

EF språkreiser er er en mulighet for deg mellom 10-14 år og 14-17år og dra på språkreise i et annet land. Det er skole fra mandag-torsdag/fredag, 3-4 timer og blir byttet på om du starter med morgen eller formiddags skole. Det er muntlige timer og dere snakker om forskjellige temaer som f.eks fashion og sport. Når du ikke er på skolen har du aktiviteter med aktivitetsgruppen din som er den samme gruppen du har skole med, eller så er du på spennende utflukter med den norske gruppen du reiser med fra Gardemoen. Du kan dra til blant annet USA, Storbritannia og Malta og lære 5 forskjellige språk utifra hvor du vil reise.

Hvor mye koster en språkreise?

Det spørs egentlig helt på hvor du vil reise, men en språkreise ligger på rundt 20 000-45 000kr.

Hvor bor man når man er på språkreise?

Du kan velge mellom Vertsfamilie, College Campus, Residence, Resort og Junior Boarding School.

Får man mye fritid og hvor mye tid får man til å shoppe?

Det spørs hvor du reiser og om du bestiller tilleggsaktiviteter, også spørs det hvor mye fritid kurslederen din gir deg. Når du er på utflukter f.eks hvis du er på språkreise til Brighton i 3 uker så får du en ekstra dag i London, da har du begrensa fritid og tid til å shoppe. Du får også mye tid i byen du bor i på å gjøre det du vil.

Hvor mye penger er det lurt å ta med?

På en språkreise er det selvfølgelig lurt å ta med penger hvis du har planer om å shoppe litt. Det kan hende at du også har planer om å kjøpe deg noe snacks eller noe mat du får lyst på. Dine egne lommepenger må du spare opp selv, enten om du gjør husarbeid hjemme eller sparer penger du får/fikk til bursdagen din, jul eller konfirmasjon. Jeg selv har planer om å ta med rundt 18 000kr til Brighton mens EF anbefaler 1500-2000kr i uka. Til sammen anbefaler jeg ca.14 000kr-16 000kr, spørs egentlig helt på hvor mye du har tenkt til å shoppe.


Håper dere likte disse 5 spørsmålene og fikk svar på hva dere lurte på. Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet, sende meg en mail eller kontakte meg på mine sosiale medier, du kan trykke Her for å komme til EF sin nettside eller ringe EF kontoret her i Oslo (22 33 66 85). Min Mail og mine sosiale medier står skrevet i beskrivelsen under profilbildet mitt.

Julie M<3

Likes

Comments

Hei, Hei dere.

Det er utrolig mye jeg gleder meg til nå i 2017, men det er én spesiell reise som er så opplevelses full at du ikke aner. Jeg skal nemlig på språkreise til Brighton med EF (ikke sponset) som jeg bestilte i høst. Ef er et reiseselskap som tilbyr språkreise. du kan velge mellom så mange steder å dra til, men jeg valgte Brighton som da ligger i England. (Mer info kommer senere). Jeg gleder meg så utrolig mye at jeg ikke klarer å slutte å tenke på det. Jeg reiser til Brighton den 4.juli og skal være der i 3 uker som vil si at jeg kommer hjem 24.juli. Jeg har i tillegg blitt kjent med noen som også skal dra til samme sted som meg.

Har du har lyst til å dra på språkreise til sommeren eller neste sommer da kan du bestille en gratis brosjyre Her eller nevne mitt navn når du bestiller språkreise ( når dette spørsmålet kommer når du bestiller reise "har et EF crew medlem anbefalt dette programmet for deg" da kan du skrive Julie Rasch Myrland)

(når du bestiller skriver du det som står på bildet)

Likes

Comments