Häromdagen så blev jag så trött på detta konsumtionssamhälle. Tror Black Friday hade en bidragande faktor. Jag blev trött på allt, trött på att man ska köpa bara för att köpa. Att allt ska vara nytt, inne och dyrt helst, för då är det design. Jag har också varit där, jag har varit väldigt duktig på att handla mycket och framförallt onödiga saker. En tröja dit, den var ju billig, rea på en hemsida, då kan jag passa på att beställa flera saker, jag har tröttnat på min jacka, jag köper en ny.. Jag vet inte vad det är som gör mig så trött, tror det är känslan av onödigt. Det finns så många som inte har något, och vi handlar saker vi inte ena behöver? Det är så tragiskt.

Så jag slutade med mina småköp för ett tag sedan. Det slutade med att jag kunde köpa en fin bil som jag ville ha. Mitt mål för nästa år är att spara 20% av min lön, med start i januari. Haha bästa är att jag är taggad på det (vad hände med Julia som hade fjortontusen örhängen som hon inte ens använde..).

Igår drog jag ett benpass i alla fall, det var rätt så segt men jag känner att det smärtar i rumpan idag! Hängde med Jennifer på kvällen, mysigt. Nu ska jag snart iväg med mamma en sväng!

Likes

Comments

Väntar på att få över mina inlägg från Devote, så att allt finns här också! Nu är jag ledig i en vecka innan jag börjar på mitt nya jobb - så spännande och nervöst. Detta är ett jobb som jag haft i baktanken i flera år, innan jag började min utbildning också. Trodde aldrig att jag skulle få möjligheten, men så vips! Förstår verkligen innebörden av att vissa saker händer av en mening..
Så ja, idag är jag ledig. Har suttit med min mejl och sånt nu på morgonen, ska snart ta en dusch. Var på gymmet igår under dagen och körde med lätta vikter och en genomgång av de stora muskelgrupperna. Intensivt och lätt med många repitioner, uppskattar en variation i träningen så att kroppen chockas lite då och då. Så idag blir det att gå tillbaka till det tunga. Blir nog ben idag, 30 minuter uppvärmning (intervaller alt gå, beroende på min höft), och sedan bara kötta.

Likes

Comments