Hello lovelies!

Etter mange mnd med pause har jeg bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. Det har skjedd mye på privaten de siste mnd, vi solgte jo huset vårt i sommer og har nå flyttet. Vi har jo fått pusset opp hele huset omtrent nå, så jeg skal selvsagt vise dere vårt nye hjem!

Jeg jobber veldig hardt med firmaet mitt, og kommer til å dele dette med dere snart også! Dette har jeg jobbet med siden april og endelig er alt klart. Så nå gleder jeg meg til å bare rope det ut! Veldig spent på responsen på dette så klart. Jeg gleder meg veldig og håper det blir godt tatt imot.

Ellers er alt som normalt, hverdagen er jo den samme, barn, jobb og hjem, det vanlige som følger med.

Eller alt er jo kanskje ikke som normalt..? Da jeg våknet opp tilnyheten om at Trump blir USA's neste president.. omg..hva skjer med verden...

Bloggen kommer til å handle om det samme som før, meg og mine. Jeg kommer også til å ha større fokus på firmaet mitt i bloggen også så dere kan få følge med bak fasaden..

Håper dere vil følge meg videre! - J


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Celine har vært så heldig å få teste ut microfleecen til Tiny Trolls Of Norway. Vi valgte lyserosa med lilla søm, og den er superfin! Jeg er kjempefornøyd!

Jeg tok en str større en hva hun vanligvis bruker, pga jeg ønsker at den skal passe henne til høsten og i vinter. Så på bildene under ser dere str 86.

Stoffet er kjempedeilig og veldig mykt. Samtidig som det har sitt eget mønster trykket ned i fleecen. Passformen er jeg også veldig fornøyd med!

Du får microfleecen i mange forskjellige farger, flere duse og lyse og andre sterke og klare. Jeg er jo veldig glad i lyse duse farger, så denne fyller alle krav perfekt!

Tiny Trolls Of Norway har MYE fine uteklær til barn, jeg anbefaler dere virkelig å titte innom nettbutikken deres! De ha str fra 1-8 år! Nettsiden deres er: www.tinytrollsofnorway.no

Du vil garantert finne noe du liker, selv har jeg lagt min elsk på denne microfleecen - så det blir flere slike sett på jentene mine - og regntøyet dems er superfint!!

Du kan også se masse flotte bilder på deres instagramkonto @tinytrollsofnorway

Likes

Comments

God kveld alle lesere!

Nå er det en god stund siden mitt forrige innlegg her på bloggen, men jeg har mine grunner.

Jeg har ikke fått vært like aktiv på instagram og bloggen i det siste pga flytting og oppussing. Pluss at jeg har satt igang enda et stort prosjekt! Gleder meg til å fortelle dere hva det er! Men dette prosjektet er en veldig lang og krevende prosess, så det kommer til å ta tid, nettopp fordi jeg ønsker at det skal være 100% perfekt!

Nå tar jeg kvelden, men skal i det nye huset i morgen. Hele 2 etg er ferdig, så jeg skal knipse litt bilder så får dere se i morgen!

GN lovelies!

Likes

Comments

God kveld alle flotte lesere!

Jeg ville stikke innom for å tipse dere om sommerkampanjen som Daniel Wellington har nå! Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden deres: www.danielwellington.com og sjekk ut de nydelige, elegante klokkeren deres!

Og en liten ting til.. Om du ønsker og bestille en klokke så gir jeg dere nå er rabattkode på 15%! Bruk koden: JULIEIHLEN
og sist men ikke minst... Free shipping all around the world! Happy shopping lovelies!


Likes

Comments

Hei!
Beklager lite oppdateringer den siste uken, men vi har så utrolig mye å gjøre på hjemmefronten! Det skjønner dere sikkert!

Men nå er det helg, igjen, allerede?! Jeg tenkte å begynne å snekre et utebur til kaninene jentene skal få på gården! Det blir sååå stas! Jeg skal selvfølgelig vise dere prosessen på dette! Gleder meg til å se ansiktsuttrykket til Sahra når hun får vite at mamma skal kjøpe kaniner til henne😍

God helg alle sammen!!

Likes

Comments


Jeg må dessverre skuffe dere; om dere trodde jeg skulle dele bilder fra inni huset.. Det ønsker jeg ikke å gjøre enda.. Vi pusser opp som sagt hele huset og jeg skal selvfølgelig ta dere med på reisen!

Vi tar for oss 2 etg nå, dere fikk se litt bilder i et tidligere innlegg da.. Det kommer en oppdatering derifra om ikke så lenge!

Resten av huset tar vi når vi er ferdige med den etasjen vi har begynt på. Så jeg trenger inspirasjon; vet du om noen fine inspo sider? Del de gjerne med meg i kommentarfeltet!!

Dere får hvertfall se huset vårt på utsiden! Det ligger på toppen av småbruket, veldig idyllisk syns jeg! Og jeg gleder meg til å vise dere resten etterhvert og underveis i oppussingen!!

♥ J


Likes

Comments


Har du fått med deg de flotte festdraktene og matrosdraktene til Tim og Tia?

Sahra fikk denne nydelige bunaden for noen uker siden og både hun og jeg er suuuper fornøyde! Bunaden var komplett med bunadskjørt og skjorte til. Det fulgte tilogmed "sølje" på armer og i halsen, nydelige små detaljer!

Du får også denne bunaden i blå som vist på bildet under. Søte Beate Michelle, datteren til Linn (@Frulehing) som er vist på bildet.Ellers har Tim og Tia kjempe skjønne matrosdrakter som kan brukes på 17 Mai, samt en hel haaaaug med andre nydelige festklær! Det er virkelig mye pentøy i denne nettbutikken!

Ta den en titt i nettbutikken deres:

www.timogtia.no

Du vil garantert finne noe du liker!

♥ J


Likes

Comments


Jeg er en skikkelig neglebiter og har et stort ønske om å klare og slutte. Du tenker kanskje herregud, det er vel lett..?

Men for en som har holdt på med neglebiting siden barnehagen og gjør det helt uten å tenke over hva jeg gjør når jeg holder på, er det søren meg ikke lett.

Jeg har feil stilling på fortennene mine pga bitingen. Jeg har prøvd å rette det opp to ganger med regulering, men det hjelper jo ikke når jeg fortsetter med bitingen..

Jeg har oppsøkt hjelp, jeg vært hos lege, prøvd hypnotisør, men til ingen nytte..

Det eneste som fungerer er å fikse de på denne måten som vist på bilde. Dette gjør jeg selv. Enten det er løsnegler eller om jeg støper. Resultatet er jeg hvertfall veldig fornøyd med.

Jeg har innsett at nå må jeg slutte! Jentene mine kommer til å ta etter meg og gjøre det samme som meg. Dette ser jeg jo på andre ting. Så nå er det nok. Jeg ønsker virkelig ikke at de skal begynne med denne stygge neglebitingen som jeg holder på med.

Koste hva det koste vil, nå har jeg holdt meg i snart en uke uten å bite, og jeg skal klare det denne gangen.

Det er jo så sinnsykt pent med lange, fine, lakkerte negler! - Er du ikke enig?

♥ J


Likes

Comments

Fødselen startet kl 06.00 og 18.59 ble hun født. 13 lange og slitsomme timer...

Som alle andre førstegangsfødende var jeg helt sikker på at jeg kom til å gå over termin.. De siste ukene var slitsomme, jeg hadde fått bekkenløsning og lå for det meste rett ut. Jeg sov mye, spiste lite og gikk kun og ventet.

Hver eneste kveld når vi la oss sa jeg til Thomas "jaja, det ble ingen bebi i dag heller"

Da vi la oss den 9 november 2013 sa jeg samme regla. Dette var en lørdag. Thomas hadde jobbehelg. Terminen var den 10. Kun få timer unna. Nå var jeg bombesikker på at jeg skulle gå over tiden og måtte bli satt igang.

Jeg lå og vridde meg i senga, lå bare og tenkte og tenkte. Kl ble 00.00 og det var blitt den 10 november. Jeg tok skjermbilde av tiden og datoen på tlf min. Dette har jeg enda. Jeg sovnet.

Kl 06.00 våknet jeg, igjen, som de 10 andre gangene samme natt. Jeg måtte på do. Jeg kom meg opp, gikk på do og la meg igjen.

Herreminn, en gang til? Seriøst?

Dette var to min senere. Men denne gangen hadde jeg et bittelite knip og trodde det var mere enn bare urin som måtte ut. Opp igjen, inn på do, men ingenting skjedde. Jeg la meg på nytt.

Det gikk 10 minutter, nå var jeg sikker på at jeg måtte på do altså! Jeg vugga ut på badet, men ingenting... Hva i alle dager.. La meg, igjen. Sånn holdt jeg på til kl ble 7. Da gikk det opp for meg.

"Thomas, du må våkne, jeg tror ikke du kan dra på jobb, jeg tror fødselen er i gang!"

Aldri har jeg sett Thomas hoppe så fort ut av sengen noen gang. "Hva skal jeg gjøre?" Spurte han. "Jeg vet ikke, vi får bare se det ann litt"

Jeg ringte til fødeavdelingen, de sa jeg skulle vente og legge meg i boblekaret. Dette gjorde jeg. Det å ligge i vann fant jeg fort ut av at det var ikke noe for meg. Jeg klarte ikke å slappe av, jeg gikk på knærne frem og tilbake. Etter 10 min i vannet sto jeg opp og ringte fødeavdelingen på nytt. Nå ville jeg inn på sykehuset, nå begynte det å bli vondt!

Jordmoren jeg pratet med ga oss klarsignal, vi fikk bare komme inn om vi ønsket det. Hun skulle ta en sjekk. Vi måtte forberede oss på at vi kunne bli sendt hjem igjen. Thomas hadde pakket det siste i baggen og vi dro avgårde. Dette var en helt forferdelig biltur, riene ble dobbelt så vonde underveis.

Da vi kom frem ble vi tatt imot av en jordmor med en gang. Vi kom oss inn på et lite undersøkelsesrom, hun sjekket åpningen.
"Her har det skjedd mye på kort tid. Du har 4cm åpning allerede"
Vi ble lagt inn og fikk fast jordmor. Det gikk fort fra 4 - 6 cm. Jeg fikk en paracet for smertene mine i bena, riene mine strålte ned i begge bena. De ristet og skalv. Dette var vel noe av det værste jeg opplevde.

På 6 cm stoppet det opp. Det skjedde ingenting på litt over to timer, men riene var like vonde. Det var kjempekjipt å få beskjed om at det ikke hadde skjedd noe forandring på åpningen under disse to timene. Jordmor valgte å ta vannet mitt for å få igang fødselen igjen. Det var greit for meg, jeg kjente bare en stor varm bølge i senga. Omg, Thomas smålo litt og jeg var lettere forbausa over følelsen.

Da vannet ble tatt toppet det seg. Riene ble sterkere enn noen gang. Jeg vridde meg i smerte og skreik ned i puta. Thomas visste ikke hva han skulle gjøre eller hva han skulle si. Jeg ønsket å prøve "vepsestikk" som smertelindring. Bittesmå nåler med saltvann som settes under huden nederst i korsryggen. Dette var helt forferdelig, men jeg fikk en liten varm følelse nederst i ryggen i en times tid. Men det var det..

Åpningen ble til 8 cm og det var vaktskifte. Selvfølgelig da vi var alene toppet alt seg på nytt og jeg måtte ringe på jordmor for å få hjelp. Nå var det helt sinnsykt, lydnivået på rommet vårt var rimelig høyt. Men det fikk bare være, jeg hadde null kontroll. Jeg ønsket ikke epidural, jeg skulle klare dette uten.

Jeg fikk en maske i hånda "her Julie, prøv litt lystgass, se om du syns det lindrer og hjelper noe" Jeg kastet på meg masken og tok et skikkelig drag. Øynene mine trillet og jeg følte meg rett og slett helt kanakas full. Men det hjalp. Jeg pustet lystgass under riene, det var ikke mange sekundene pause mellom hver rie. 30 sekunders pause og rier på rundt 1,5 min. Jeg var så sliten.

Under en rie fikk jeg plutselig behovet for å presse. Det var ikke en stor trang, men slik begynte det. Jordmor sjekket åpningen, 10cm! Endelig! Men det var et problem..

Bebien lå alt for langt oppe i bekkenet, hun hadde ikke kommet i riktig posisjon til at jeg kunne begynne og presse ordentlig. Men altså, du kan virkelig ikke fortelle en fødende kvinne i siste innspurt at hun ikke kan presse, for det var umulig! Jeg lå og presset i nesten en time.

"Julie, nå må vi gjøre noe. Hun kommer ikke ned" Jordmor satte meg på handicap wc som var på rommet vårt mens de kjørte inn en hevet fødeseng og utstyr til å sette drypp, samt tang. Jeg satt på hc wc alene, Thomas sto i døråpningen og passet på meg. Jeg presset og presset og presset mens jeg satt på wc. Jeg løftet meg opp fra toalettsete i hc håndtakene ved siden av doen mens pressriene holdt på.

Senga var klar og de hentet meg inn igjen, nå gikk jeg med hånda foran åpningen, jeg kjente at hun var kommet i en annen posisjon. De la meg på sengen og jordmor så at jeg hadde klart og presse hun helt ned selv. Jeg trengte ikke noe ekstra utstyr eller hjelp.

Nå var hun helt nede og først nå fikk jeg oppleve de virkelig sterke pressriene! Omg, så deilig, men samtidig så forferdelig. Det sprang nedentil. Det tok heldigvis kun et par minutter med skikkelige pressrier så var hun ute.

På selveste termindatoen og farsdagen den 10 november 2013 ble vi stolte foreldre til vår første lille jente, Sahra. Hun var 50cm og 3450g. 

♥ J


Likes

Comments


Jeg var ute en tur i går med jentene. Så i dag er det bare kosedag inne med mine små jenter. Det snør helt sinnsykt ute så det er film og lunsj akkurat nå i dette øyeblikk.

Ha en fin fin søndag alle sammen!

♥ J


Likes

Comments