View tracker

Hei,

For noen dager siden mottok jeg nye prøver til kleskolleksjonen min. Jeg er superfornøyd! Virkelig herlige farger og stoffkvaliteten er super! Nå i første omgang har jeg bestilt opp ett design til gutt/jente i en farge til hver. Jeg har ikke fått tatt produktbilder enda, så legger ved bilder jeg har tatt selv.

Til gutt: Selebukse/romper med enkle fine detaljer rundt ankelen og dobbelsidig lomme på magen.

Til jente: Selebukse/romper med mønster rundt ankelene og samme mønster i kragen.

Håper dere liker dem, de vil bli lagt ut for salg i januar.

Julie <3

Likes

Comments

Hei på dere!

Som mange allerede vet har jeg etablert mitt eget firma, Mini By Me, dette annonserte jeg for litt siden og jeg er så takknemlig for den flotte responsen jeg har fått.

Mini By Me inneholder enkle design i duse farger til fornuftige priser. På nyåret kommer det også merinoull inn i kolleksjonen. Ta dere gjerne en titt inn inettbutikken min: www.minibyme.no for å se hele kolleksjonen.

Legger ved to bilder her<3


Likes

Comments

God helg alle flotte lesere!


Jeg ville stikke innom for å tipse dere om julekampanjen som Daniel Wellington har nå! Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden deres: www.danielwellington.com og sjekk ut de nydelige, elegante klokkeren deres! Samt enda mer tilbehør!

Og en liten ting til.. Om du ønsker og bestille en klokke så gir jeg dere nå er rabattkode på 15%! Bruk koden: JULIE15 ved kassen, de har også 10% off allerede, så du vil få 25% totalt ved bruk av rabattkoden og.
og sist men ikke minst... Free shipping all around the world! Siste dag for å bestille for å få pakken før jul er 20 desember! Happy shopping lovelies!

Likes

Comments

Hello lovelies!

Etter mange mnd med pause har jeg bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. Det har skjedd mye på privaten de siste mnd, vi solgte jo huset vårt i sommer og har nå flyttet. Vi har jo fått pusset opp hele huset omtrent nå, så jeg skal selvsagt vise dere vårt nye hjem!

Jeg jobber veldig hardt med firmaet mitt, og kommer til å dele dette med dere snart også! Dette har jeg jobbet med siden april og endelig er alt klart. Så nå gleder jeg meg til å bare rope det ut! Veldig spent på responsen på dette så klart. Jeg gleder meg veldig og håper det blir godt tatt imot.

Ellers er alt som normalt, hverdagen er jo den samme, barn, jobb og hjem, det vanlige som følger med.

Eller alt er jo kanskje ikke som normalt..? Da jeg våknet opp tilnyheten om at Trump blir USA's neste president.. omg..hva skjer med verden...

Bloggen kommer til å handle om det samme som før, meg og mine. Jeg kommer også til å ha større fokus på firmaet mitt i bloggen også så dere kan få følge med bak fasaden..

Håper dere vil følge meg videre! - J


Likes

Comments

Celine har vært så heldig å få teste ut microfleecen til Tiny Trolls Of Norway. Vi valgte lyserosa med lilla søm, og den er superfin! Jeg er kjempefornøyd!

Jeg tok en str større en hva hun vanligvis bruker, pga jeg ønsker at den skal passe henne til høsten og i vinter. Så på bildene under ser dere str 86.

Stoffet er kjempedeilig og veldig mykt. Samtidig som det har sitt eget mønster trykket ned i fleecen. Passformen er jeg også veldig fornøyd med!

Du får microfleecen i mange forskjellige farger, flere duse og lyse og andre sterke og klare. Jeg er jo veldig glad i lyse duse farger, så denne fyller alle krav perfekt!

Tiny Trolls Of Norway har MYE fine uteklær til barn, jeg anbefaler dere virkelig å titte innom nettbutikken deres! De ha str fra 1-8 år! Nettsiden deres er: www.tinytrollsofnorway.no

Du vil garantert finne noe du liker, selv har jeg lagt min elsk på denne microfleecen - så det blir flere slike sett på jentene mine - og regntøyet dems er superfint!!

Du kan også se masse flotte bilder på deres instagramkonto @tinytrollsofnorway

Likes

Comments

View tracker

God kveld alle lesere!

Nå er det en god stund siden mitt forrige innlegg her på bloggen, men jeg har mine grunner.

Jeg har ikke fått vært like aktiv på instagram og bloggen i det siste pga flytting og oppussing. Pluss at jeg har satt igang enda et stort prosjekt! Gleder meg til å fortelle dere hva det er! Men dette prosjektet er en veldig lang og krevende prosess, så det kommer til å ta tid, nettopp fordi jeg ønsker at det skal være 100% perfekt!

Nå tar jeg kvelden, men skal i det nye huset i morgen. Hele 2 etg er ferdig, så jeg skal knipse litt bilder så får dere se i morgen!

GN lovelies!

Likes

Comments

God kveld alle flotte lesere!

Jeg ville stikke innom for å tipse dere om sommerkampanjen som Daniel Wellington har nå! Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden deres: www.danielwellington.com og sjekk ut de nydelige, elegante klokkeren deres!

Og en liten ting til.. Om du ønsker og bestille en klokke så gir jeg dere nå er rabattkode på 15%! Bruk koden: JULIEIHLEN
og sist men ikke minst... Free shipping all around the world! Happy shopping lovelies!


Likes

Comments

Hei!
Beklager lite oppdateringer den siste uken, men vi har så utrolig mye å gjøre på hjemmefronten! Det skjønner dere sikkert!

Men nå er det helg, igjen, allerede?! Jeg tenkte å begynne å snekre et utebur til kaninene jentene skal få på gården! Det blir sååå stas! Jeg skal selvfølgelig vise dere prosessen på dette! Gleder meg til å se ansiktsuttrykket til Sahra når hun får vite at mamma skal kjøpe kaniner til henne😍

God helg alle sammen!!

Likes

Comments


Jeg må dessverre skuffe dere; om dere trodde jeg skulle dele bilder fra inni huset.. Det ønsker jeg ikke å gjøre enda.. Vi pusser opp som sagt hele huset og jeg skal selvfølgelig ta dere med på reisen!

Vi tar for oss 2 etg nå, dere fikk se litt bilder i et tidligere innlegg da.. Det kommer en oppdatering derifra om ikke så lenge!

Resten av huset tar vi når vi er ferdige med den etasjen vi har begynt på. Så jeg trenger inspirasjon; vet du om noen fine inspo sider? Del de gjerne med meg i kommentarfeltet!!

Dere får hvertfall se huset vårt på utsiden! Det ligger på toppen av småbruket, veldig idyllisk syns jeg! Og jeg gleder meg til å vise dere resten etterhvert og underveis i oppussingen!!

♥ J


Likes

Comments


Har du fått med deg de flotte festdraktene og matrosdraktene til Tim og Tia?

Sahra fikk denne nydelige bunaden for noen uker siden og både hun og jeg er suuuper fornøyde! Bunaden var komplett med bunadskjørt og skjorte til. Det fulgte tilogmed "sølje" på armer og i halsen, nydelige små detaljer!

Du får også denne bunaden i blå som vist på bildet under. Søte Beate Michelle, datteren til Linn (@Frulehing) som er vist på bildet.Ellers har Tim og Tia kjempe skjønne matrosdrakter som kan brukes på 17 Mai, samt en hel haaaaug med andre nydelige festklær! Det er virkelig mye pentøy i denne nettbutikken!

Ta den en titt i nettbutikken deres:

www.timogtia.no

Du vil garantert finne noe du liker!

♥ J


Likes

Comments