God kveld ❤
I skrivende stund ligger jeg nå i Gran Canaria og legger vesla 😙 Vi er på feire, her skal vi være i 10 dager.

Vi kom hit den 12/2 og i dag har vi vært på stranda hele dagen. ☀️ Jentene har storkost seg med sand, vann og leker! ☀️ Super vær i hele dag.

Akkurat nå har vi kommet oss inn igjen etter middag og tur ute. Vi skal bare slappe av i kveld, vesla her har vært litt våken i natt.. så skal bli godt å legge seg og få sovet 😇

Likes

Comments

Nå er det snart valentine og morsdag!

Hva er vel en finere gave og gi enn en nydelig klokke fra danielwellington?
Nå har de et spesialtilbud som en hyllest til kjærligheten ♡ Ved kjøp av en klokke med lærreim får du med en eksklusiv valentinscharm, et lite hjerte du kan feste på klokken! Helt nydelig, og virkelig en flott detalj.

Ved bruk av rabattkoden: JULIEIHLEN får du i tillegg 15% rabatt på hele kjøpet ditt.

Rabattkoden gjelder alle klokker & accessories! Sjekk også ut de nydelige armbåndene som matcher de superfine klokkene. Enkelt og stilrent design! Du får armbåndene i sølv og rose så klart, så du kan matche designet og fargen på klokken din.

Link til nettbutikken finner du HER altså www.danielwellington.com

Husk det er gratis frakt på alle ordre! Og du får også en kjempe fin innpakning med på kjøpet så når du mottar bestillingen din er den ferdig innpakket i en lekker eske!


Likes

Comments

Dette er et ord jeg sjeldent bruker.. Alenetid

Det klinger så utrolig bra og jeg vet at det er så sinnsykt verdsatt. Jeg og T har ikke hatt en barnefri helg på gud veit hvor lenge.. Jeg tror vi aldri har hatt en hel helg HELT fri uten barn i det hele tatt.. En overnatting i ny og ne er det jo, men ikke slik som denne helgen var.

Vi pakken sakene våres og reiste til Trysil. Der har vi hytte. Jentene satt vi igjen hos mine foreldre. Vi dro sammen med to vennepar av oss. Vi sto på ski, var ute, lagde herlig mat, sladra, var på afterski, badstu og jaccuzi, slappa av max.

"Jeg tror Julie og Thomas koser seg for hun har enda ikke ringt og spurt etter jentene" sitat Mamma til Pappa - søndags morgen.. *Dårlig samvittighet* uff, nei egentlig ikke. Vi koblet bare helt av og koste oss med vennene våre. Det var helt herlig. Håper virkelig ikke det blir så lenge til neste gang!


Likes

Comments

Ut med frustrasjonen

Allerede nå som 1 åring har vesla begynt å trasse.. Dette må jo være fordi hun speiler storesøster..? S er jo 3 år og i sin beste trassalder.. C er 1 år og burde ikke begynt å trasse allerede nå.. Det kommer til å bli en lang trassperiode.. Ææ, kjenner jeg blir så utslitt av å høre på den sutringa, ropinga og de sure minene når de får et "nei" .. Men det er vel bare å bite i det sure eplet og håpe at det snart går over..


Likes

Comments

Hei alle sammen!

Endelig er de nye merinoull designene ute i nettbutikken! Super deilig stoff, tynt og behangelig nå til våren og sommeren. Legger ved noen bilder av dem her under. Håper dere vil ta en titt i nettbutikken min www.minibyme.no der får dere sett flere produktbilder også om det er ønskelig, trykk dere inn på "antrekk" Så ser dere hvordan klærne er på!

- Julie


Likes

Comments

Hei,

For noen dager siden mottok jeg nye prøver til kleskolleksjonen min. Jeg er superfornøyd! Virkelig herlige farger og stoffkvaliteten er super! Nå i første omgang har jeg bestilt opp ett design til gutt/jente i en farge til hver. Jeg har ikke fått tatt produktbilder enda, så legger ved bilder jeg har tatt selv.

Til gutt: Selebukse/romper med enkle fine detaljer rundt ankelen og dobbelsidig lomme på magen.

Til jente: Selebukse/romper med mønster rundt ankelene og samme mønster i kragen.

Håper dere liker dem, de vil bli lagt ut for salg i januar.

Julie <3

Likes

Comments

Hei på dere!

Som mange allerede vet har jeg etablert mitt eget firma, Mini By Me, dette annonserte jeg for litt siden og jeg er så takknemlig for den flotte responsen jeg har fått.

Mini By Me inneholder enkle design i duse farger til fornuftige priser. På nyåret kommer det også merinoull inn i kolleksjonen. Ta dere gjerne en titt inn inettbutikken min: www.minibyme.no for å se hele kolleksjonen.

Legger ved to bilder her<3


Likes

Comments

God helg alle flotte lesere!


Jeg ville stikke innom for å tipse dere om julekampanjen som Daniel Wellington har nå! Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden deres: www.danielwellington.com og sjekk ut de nydelige, elegante klokkeren deres! Samt enda mer tilbehør!

Og en liten ting til.. Om du ønsker og bestille en klokke så gir jeg dere nå er rabattkode på 15%! Bruk koden: JULIE15 ved kassen, de har også 10% off allerede, så du vil få 25% totalt ved bruk av rabattkoden og.
og sist men ikke minst... Free shipping all around the world! Siste dag for å bestille for å få pakken før jul er 20 desember! Happy shopping lovelies!

Likes

Comments

Hello lovelies!

Etter mange mnd med pause har jeg bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. Det har skjedd mye på privaten de siste mnd, vi solgte jo huset vårt i sommer og har nå flyttet. Vi har jo fått pusset opp hele huset omtrent nå, så jeg skal selvsagt vise dere vårt nye hjem!

Jeg jobber veldig hardt med firmaet mitt, og kommer til å dele dette med dere snart også! Dette har jeg jobbet med siden april og endelig er alt klart. Så nå gleder jeg meg til å bare rope det ut! Veldig spent på responsen på dette så klart. Jeg gleder meg veldig og håper det blir godt tatt imot.

Ellers er alt som normalt, hverdagen er jo den samme, barn, jobb og hjem, det vanlige som følger med.

Eller alt er jo kanskje ikke som normalt..? Da jeg våknet opp tilnyheten om at Trump blir USA's neste president.. omg..hva skjer med verden...

Bloggen kommer til å handle om det samme som før, meg og mine. Jeg kommer også til å ha større fokus på firmaet mitt i bloggen også så dere kan få følge med bak fasaden..

Håper dere vil følge meg videre! - J


Likes

Comments

Celine har vært så heldig å få teste ut microfleecen til Tiny Trolls Of Norway. Vi valgte lyserosa med lilla søm, og den er superfin! Jeg er kjempefornøyd!

Jeg tok en str større en hva hun vanligvis bruker, pga jeg ønsker at den skal passe henne til høsten og i vinter. Så på bildene under ser dere str 86.

Stoffet er kjempedeilig og veldig mykt. Samtidig som det har sitt eget mønster trykket ned i fleecen. Passformen er jeg også veldig fornøyd med!

Du får microfleecen i mange forskjellige farger, flere duse og lyse og andre sterke og klare. Jeg er jo veldig glad i lyse duse farger, så denne fyller alle krav perfekt!

Tiny Trolls Of Norway har MYE fine uteklær til barn, jeg anbefaler dere virkelig å titte innom nettbutikken deres! De ha str fra 1-8 år! Nettsiden deres er: www.tinytrollsofnorway.no

Du vil garantert finne noe du liker, selv har jeg lagt min elsk på denne microfleecen - så det blir flere slike sett på jentene mine - og regntøyet dems er superfint!!

Du kan også se masse flotte bilder på deres instagramkonto @tinytrollsofnorway

Likes

Comments