Jeg er den typiske jenta som eier rumpe og lår. Jeg er også den typiske jenta som sverger til denim, og da mener jeg boyfriend jeans. Jeg elsker det, men har dessverre hatt vanskelig for å finne noe som passer fasongen min. Jeg mener, det blir pannekakerumpe, et stort gap i livet på buksa ved ryggen og ikke minst en veldig ukomforrabel bukse. haha!

Jeg var nylig i Hellas og overraskenede nok fant jeg faktisk mine drømmebukser der nede. Hvem skulle trodd det? Med engang jeg fikk inn på Pull&Bear lyste øynene mine opp, og jeg så med engang at dette kunne være en fasong som ville passe formene mine. Jeg prøvde de, og er fortsatt helt frelst. De sitter som ett skudd! Hvis du sliter med det samme anbefaler jeg å sjekke ut nettbutikken til Pull&Bear. DENIM EVERYWHERE .


. CAN'T GET ENOUGH .


Den hvite buksen fant jeg på en fretex-butikk. Den sitter også som støpt. Tenk at jeg har funnet alle disse 3 herlighetene som er så god på, på kun noen uker? Mens jeg tidligere har brukt flere år på å finne den rette. En annen fasong jeg vet passer er levis sine. Men det er ikke alltid like lett å finne disse dessverre! Det får uansett bli en annen gang. xx Julie

Likes

Comments


De fleste vil se på meg som ei helt vanlig jente. Omsider er jeg jo det, men jeg er veldig glad i mote og trender. noe jeg ikke har valgt å ha så mye utløp for (hvertfall ikke like offentlig som dette), når jeg ikke helt har følt meg klar for det. Nå har jeg begynt å blogge, og har egentlig hatt lyst til dette i lang tid. Jeg er ingen verdensmester, men skal prøve så godt jeg kan. For det meste vil denne bloggen handle om mote, trender, livsstil og reiser. Det jeg elsker.

Jeg er født og oppvokst i Tromsø, men de aller fleste årene av livet mitt har jeg bodd i Molde. Nå har jeg flyttet, og studerer i Kristiansand. Byen jeg virkelig elsker. Båt, sjøluft og de glade menneskene. Det er virkelig fantastisk her.

Håper dere vil følge meg gjennom denne reisen jeg har begitt meg ut på ved å opprette min egen blogg. hjelp!Likes

Comments

Instagram@julie.hool