Og vips så var helga her nesten igjen. Hvor har denne uka blitt av..?

I dag var det karneval på barnehagen og i går tok vi turen på senteret for å prøve å finne kostyme til lillegutt. Vi fant ikke noe som passet, så jeg tenkte å ordne noe hjemme eller kanskje ta en tur ut en annen dag. Så kom vi hjem og jeg skjønner at karnevalet allerede var dagen etter. Vet ikke helt hva jeg tenkte, men denne uka har jeg ikke hengt helt med på dagene. Lillegutt har vært syk og vært våknet hver natt, da hjelper det ikke å starte uken med underskudd på søvn.

Etter en tur i garderoben hans fant vi derimot et fint kostyme - så i dag var lillegutt fotballspiller på barnehagen.

Nå har lillegutt sovna, og Jonathan og jeg ser på gamle episoder av Friends mens vi sier alle replikkene og ler oss i hjel.. Helt utrolig at vi kan se samme serie for sikkert 10. gang og fortsatt le.. Mulig vi er litt overtrøtte også.

I morgen er det ihvertfall helg igjen, og etter jobb tar vi turen på hytta. Skal bli godt med en helg på fjellet. Krysser fingrene for fint vært og skitur.

Q: Hva er deres planer for helga?


Likes

Comments

Hei og god tirsdagskveld. Som jeg nevnte tidligere skulle jeg til Trondheim i helga, så fredags morgen satte Mari og jeg oss på toget til Gardermoen og deretter på flyet til Trondheim.

Vi hadde en fantastisk bra helg i Trondheim og fikk tid til gode middager og lunsjer, shopping, sightseeing, masse skravling, vin, drinker og en tur på byen.

Det var så godt å se igjen mine fantastiske venner og det var herlig å kunne slippe alt ansvar, ok det klarer jeg jo aldri helt, men ihvertfall legge fra seg mamma-ansvaret for en helg og nyte litt alenetid.

Kunne ønske jeg kunne si at jeg fikk ladet skikkelig opp og sovet ut, men når vi ikke kom oss i seng før nærmere halv fem var det ikke akkurat opplagt jeg følte meg på søndag, men full av lykke, glede og ny energi var jeg ihvertfall, for denne gjengen er min energiboost ❤


Likes

Comments

Jeg skal ærlig innrømme at vi ikke har vært de flinkeste til å inkludere fisk i kosten, og det har tidligere kun tilhørt sjeldenhetene. Vi har derimot blitt bedre den siste tiden, og i dag tenkte jeg derfor å dele to favoritter med dere.

Begge rettene er superenkle og raske å lage, noe som er veldig viktig for meg i en hektisk hverdag.

LAKS MED PASTA, PESTO OG CREME FRAICHE:

Etter at jeg ble tipset om denne retten av en tidligere kollega har det blitt en stor favoritt her i huset, og det har faktisk blitt den eneste måten jeg tilbereder laks på. Retten lages enkelt ved å fordele et lag creme fraiche i en ildfast form, legge i laksefiletene, smøre et godt lag pesto på filetene og steke de i oven. Som tilbehør bruker vi fullkornpasta, salat og gresk dressing.

FISKEBURGER:

Denne retten spiste vi i dag og det er så godt. Liam Andrés storkoste seg også med fiskeburgeren sin, men han spiste en forenklet versjon med fiskeburger i biter.

Her kjøper vi enkelt ferdig fiskeburgere i butikken og serverer den som en vanlig hamburger med brød, salat, tomat og dressing. I dag hadde vi Tzatsiki til og det var fantastisk! Favoritten er foreløpig fiskeburger med bacon og ost som vi kjøpte på rema 1000.


Q: Er du flink å spise fisk? Hva er din middagsfavoritt med fisk?

Likes

Comments

Hei og gratulerer med dagen til alle mødre. I dag fortjener vi alle en ekstra klapp på skulderen, og jeg håper dere har blitt gjort ekstra stas på!

Her har far kommet hjem igjen og det var herlig å se hvor glad lillegutt var for å se igjen pappaen sin - her vanket det mange klemmer ❤ Han hadde også vært flink å husket på kona si - så jeg fikk en flott blomsteroppsats.

Helgen har gått kjempefint og leggingen over all forventning, men sove gjennom hele natta har han derimot ikke gjort. Så her har vi sett på favoritt barnesangene hans på Youtube klokken 3 på natta, kost, vugga og prøvd å roe ned, men det er ikke alltid like lett. Jeg bøyer meg i støvet for alenemødre og takker for at jeg har verdens beste pappa å dele ansvaret med.

Ellers har jeg hatt besøk av min kjære søster i dag og det har vært så koselig! Godt å ha henne i nærheten etter at hun har bodd masse i utlandet de siste årene. Hun er også utrolig flink med Liam Andrés og det er så herlig å se. Godt med både hjelp og selskap. Mamma kom også en tur etterhvert så da feiret vi morsdagen med gave og kake.

Nå skal vi se på finalen av kjendis farmen - Heia Pilgaard!

Likes

Comments

Hei og god lørdagskveld!

Som dere ser er jeg tilbake på Nouw. Etter en periode på blogg.no savnet jeg alle de smarte funksjonene her på Nouw, og har nå flyttet bloggen min tilbake hit. Det som er så smart med denne portalen er hvor enkelt det er å overføre innleggene - så nå har jeg flyttet de nye innleggene mine fra blogg.no inn hit.

Denne helgen er Jonathan på hytta med en kollega, mens jeg og lille mr. propell er hjemme. Jeg var litt spent på hvordan denne helgen skulle gå med tanke på at vi har gjort oss selv en bjørnetjeneste, ved at Jonathan pleier å legge han. Det har derfor vært en tilvenning når mamma plutselig skulle ta over leggingen, itillegg til at han har testet mamma sitt myke og utålmodige hjerte ved å gråte litt ekstra. Det har derimot gått over all forventning og nå har jeg lagt han for 4. gang på rad uten problemer, og i dag var det også uten en eneste tåre. Fy søren så deilig! Altså, jeg skal ikke ta gledene på forskudd for jeg vet godt at her kan ting snu fort, men pr. nå ser ting lovende ut!

Ellers har LA og jeg vært en tur på senteret med min kjære venninne Mari. I morgen er det jo morsdag så jeg hadde en gave og ordne, itillegg til at vi fikk litt etterlengtet venninne-tid. Nå blir det heldigvis mer av det fremover, for allerede på fredag drar Mari og jeg til Trondheim for å møte Karoline og Espen. Det skal bli en fantastisk reunion-helg med noen av de fineste menneskene jeg vet om ❤

Ønsker dere en fin helg videre! Hva er deres planer denne helgen?

Likes

Comments

Da var nok en helg nesten over og en ny uke rett rundt hjørnet. Vi skulle egentlig til Porsgrunn denne helgen, men det passet ikke alikevel. Derfor ble det hjemmehelg på oss, og det har vært veldig deilig å ha noen rolige dager hjemme. Vi har virkelig fått ladet opp denne helgen med lange, late morgner, en tur på senteret i går og en koselig rusletur i dag. 

PS! En ny uke er rundt hjørnet. Last gjerne ned MomsCollectives ukesplanlegger > HER 

Vi lot vognen stå igjen på barnehagen denne helgen så for første gang tok vi med oss lillegutt på tur uten vogn, noe som gikk kjempefint og som han synes var veldig gøy. Vi koste oss i snøen, lillegutt fikk gått masse og var skikkelig sliten når vi kom hjem ♥

Likes

Comments

Forrige søndag var vi på juletrefest med barnehagen.

Liam Andrés fikk både gått rundt juletreet og hilst på julenissen. Han koste seg også masse med alle barna - det var kun mammahjertet som kjente litt sug med alle barna som nesten løp han ned, gang på gang. Lillegutt derimot synes det var veldig spennende med alle de store barna som løp rundt. Jeg lukket selvfølgelig hønemoren i meg inne og lot han få lov å leke, men merker jeg er glad for at han daglig oppholder seg på en avdeling for kun ettåringer med litt roligere forhold.


 En festpyntet tøffing ♥

 

#juletrefest #jul #familie #barn #fest #antrekk #barneklær #barneantrekk #outfit #outfitoftheday #foreldre #hønemor #oppdragelse #barnehage #hverdag

Likes

Comments

Hei og godt nytt år! Da var julen pakket bort, og hverdagen med jobb og barnehage igang igjen. Vi har hatt en deilig ferie og ladet batteriene før det nye året smalt inn og farget himmelen med nydelige raketter. 

Etter jobb på torsdag pakket vi bilen og kjørte til hytta på Rauland, hvor vi hadde noen flotte dager sammen med foreldrene og brødrene til Jonathan. Utrolig deilig å ha en hytte å reise til og å koble helt av. Jeg er ikke vokst opp med hytte selv så det er ikke noe jeg er vant til, men jeg merker allerede hvor mye jeg setter pris på det og hvor fantastisk det blir for Liam Andrés å vokse opp med et flott feriested, og å få gode opplevelser med fjell, natur, snø og ski. 

Været var dessverre ikke på vår side denne helgen så både langrenn- og slalåmskiene fikk hvilt seg, men Liam Andrés fikk i hvert fall testet det nye akebrettet fra farmor og farfar. Q: Har dere hatt en fin ferie? Gjort noe gøy?


#mamma #mammablogg #familie #jul #juleferie #nyttårsaften #feiring #familie #foreldre #hytte #rauland #ski #vinter

Likes

Comments

Hei og god jul ♥ Håper dere har hatt en fin jul så langt!

Vi hadde en fin feiring hjemme hos oss med besøk av mamma, bessa, pappa, Hege, Eline og Andrés. Vi koste oss med supergod julemiddag, som jeg heldigvis fikk hjelp av pappa til å lage, og etterpå kastet vi oss over haugen med gaver. Vi har tydeligvis vært snille i år for her var det masse fint!  Julen vår har ikke gått helt etter planen da Jonathan våknet opp syk på julaften, og ble sengeliggende mer eller mindre hele kvelden. Vi skulle egentlig dratt til Porsgrunn til foreldrene til Jonathan 1. juledag, men det måtte vi dessverre avlyse siden Jonathan var syk. Formen min var også elendig i går, om det var mangel på søvn eller om jeg ble smittet av Jonathan vet jeg ikke, men det ble ihvertfall til at mamma og Eline hentet Liam Andrés slik at vi kunne slappe av og bli friske. Det ble til at de beholdt han over natten og det var veldig godt for oss å få sovet skikkelig ut. 

Nå skal vi ha en feriedag til sammen før jeg skal jobbe et par dager, også tar vi en langhelg og nyttårsfeiring på fjellet med foreldrene og brødrene til Jonathan. Vi får bare krysse fingrene for at han blir frisk snart ♥

Ønsker dere en fin jul videre! 

 

#jul #ferie #familie #barn #foreldre #julefeiring #juleferie #julegaver #mamma #mammablogg

Likes

Comments