I lördags hade min barndomsvän ett 20-års firande på Clarion Hotel i en underbar svit. Hon hade fixat massa gott tilltugg, gott med dricka och det var helt enkelt en supertrevlig kväll.

Själva tillställningen höll till som sagt på den här sviten och den var helt sjuk med två våningar, så fint badrum och fantastisk utsikt. Såklart hade jag och mina kompisar våra telefoner i högsta hugg och hade en liten photoshoot. Det var en supertrevlig kväll verkligen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var det bara jag som hade extremt svårt att sova inatt? Vaknade mitt i natten och kunde inte sova på 3 timmar. Då fick det bli att skriva i lilla boken som jag har för att skriva av mig. Brukar alltid göra det när jag har svårt att sova.

Hur som helst, måndag idag. Ny jobbvecka vilket känns bra! Har roliga saker inplanerade under veckan och helgen så tror och hoppas denna vecka kommer gå snabbt.

Nu har jag och min lillebror gosat ner oss i soffan, med lussebullar och pepparkakor framför lite barnprogram <3 mysig måndag

Likes

Comments

Här kommer oerfarna jag och ska försöka på det här med bloggandet, once again! Har haft blogg tidigare, men det var när jag kanske var 12-13. Men jag kan ju börja med ett litet kort intro och säga hej!

Mitt namn är Julia-Lea Henriksen Hoppers (långt I know) men kallas även för Julie. Är 19 år gammal och bor i huvudstaden. Har inga speciella planer på vad för slags inlägg som kommer att ploppa upp här, men det blir allt från vad jag gör på min vardag, mode, tips och vad jag har för tankar.

Tänker att jag inte skriver så mycket om mig själv i detta inlägg utan att ni får lära känna mig mer under tidens gång. Hoppas detta blir kul och ni är några som vill läsa mer om mig och mitt liv.

Vi ses o hörs snart, puss!Likes

Comments