Det er nu anden gang, at jeg har fået lagt shellak. Jeg har kun positive ting at fortælle. For mine negle er kun blevet stærkere og smukkere at se på. Før knækkede min negle hele tiden og kunne aldrig rigtig blive nogenlunde ens at se på. Nu ser mine negle perfekte ud hele tiden. Jeg får lavet nye negle efter 3-4 uger, og får det lavet hos en rigtig dygtig dame i skønhedssalonen i Næstved 'Nail Fashion'.
Det kan helt klart anbefales.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Weekenden sluttede med en lækker brunch lavet af min søde mor. Min lillebror havde fødselsdag lørdag, så det fejrede vi søndag sammen med familien og den lækre brunch. Weekenden har været utrolig god for By Hartmann. En masse ordrer venter på at blive klargjort og sendt, så denne uge kan kun gå godt for mit vedkommende og forhåbentlig også for jer.

- Julie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Endelig er vejret ved at blive en smule bedre.
Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til at kunne hoppe i de lækre sommerkjoler og nederdele med et søde flats til.
I dette indlæg har jeg linket til nogle items, som jeg helt klart har i tankerne her til sommer.

- Julie

Likes

Comments

Denne pung er nok den flotteste, som jeg længe har set, og det skyldes nok louis vuittons super flotte monogram. Jeg er vild med de brune farver, og mønsteret er mega feminint og klassisk. Jeg elsker dens model, som hedder Sarah Wallet, da det er med en "flap" og ikke med lynlås. Den er super lækker og er helt klart ikke det sidste jeg køber fra det lækre mærke. De er super gode til at finde det, som passer til dig. Mega god service!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle mine søde læsere

Jeg går her for tiden og tænker meget over min eksamen til sommer, som faktisk er om 1,5 måned, fuck.
Jeg afslutter samfundsfag C og matematik C i år. Jeg vil helst trække samfundsfag, da det vil hjælpe på nerverne, da jeg føler mig godt tilpas ved faget. Derimod vil jeg på en måde gerne have muligheden for at forbedre min matematik karakter. Jeg ved ikke, hvad jeg skal forvente, og jeg er så overdrevet spændt på, hvad jeg trækker. Jeg håber allermest på at trække et frikort, da det ville være bedst for mit gennemsnit - tror jeg. Jeg har det med at blive ret nervøs, hvis jeg ikke føler, at jeg ikke har kontrollen og venter noget uforudsigeligt. Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til, at vi skal trække d. 16 maj. Jeg har flere indlæg i tankerne om eksamen, så det kan I glæder jer til :-D

- Julie

Likes

Comments

Denne måneds goodiebox er fyldt med lækre produkter!
Jeg har blevet totalt afhængig af Maria Nilas Cream Heat Spray. Det er en plejende cremespray, som virker varmebeskyttende. Den reparerer mit hår, så det ser sundt ud, og den giver massere af glans. Udover der fantastiske produkt fra Maria Nila, så fulgte der også en personlig kode fra OrganiCup, som giver dig 20% på deres OrganiCup,  en prøve på Lovegrass fra Clean, Hydra-Repair Day Cream fra Grown Alchemist, Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff fra Starskin og en Love Face Mist fra Karmameju.

Rigtig god fredag!

-Julie


Likes

Comments

Så er der endnu et indlæg i rækken af serien 'Tanker om', og denne gang vil jeg fortælle lidt om mine tanker om drømme men også om mine egne drømme. Jeg har altid været en pige med MANGE tanker og drømme. Det er ikke fordi, at jeg drømmer om at blive læge eller en anden specifik stilling. Jeg drømmer om at have et godt og positivt liv. Jeg tror meget på, at livet er, hvad man gør det til. Jeg går meget op i at se så positivt som overhovedet muligt på tingene. Alle drømmer. Alle har et eller andet de ønsker eller bare har i tankerne. Med den rette indstilling mener jeg, at man kan klare alt. Gå efter din drømme. Du kan udrette alt, hvis du virkelig går efter det. Vær positiv og modtagelig overfor udfordringer.

- Julie

Likes

Comments