JULIEH

Musik

Jeg ved godt at blogposts om musik ikke er særlig populære, men jeg er storforbruger af Spotify, og nogle gange må jeg altså bare dele musik - uanset hvor lidt læsere det så får.

21 Savage, Offset & Metro Boomin kom med et nyt album d. 31 oktober og oh my.. Jeg har gennem lyttet det og jeg ELSKER det, så meget at jeg lige hurtig må dele det her. Lyt seriøst til det!

Kan bedst anbefale disse 4 sange:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fashion, Accessories, Smykker

Smykker kan virkelig fuldende et outfit. Nogle gange får jeg lyst til at leve en Kesi og bare tage alle mine halskæder på (ønsker mig dem I kan se herunder). Anyways så har der været lidt stille på bloggen de sidste par dage. Jeg havde taget mig sammen og var begyndt at poste meget igen, men så stoppede det ligesom lidt.. Og grunden er meget simpel: Netflix... Jeg har endelig fået det igen, så nu skal jeg lige have set den nyeste sæson af Stranger Things, Riverdale og Pretty Little Liars.

Likes

Comments

Fashion, Eyes On

Da jeg i weekenden lavet indlægget EYES ON: ASTA SYLVESTER faldt jeg over endnu et tøjmærke, som jeg bliver nød til at nævne. Embroo laver nemlig håndbroderede motiver, hvilket selvfølgelig medfører at det koster lidt mere end tidligere nævnte mærker. Men helt klart det værd!!

Tjek hjemmesiden ud lige HER

Likes

Comments

Nouw Magazine