JULIEH

Fashion

Her for nylig, faldt jeg over denne "Safety Pin" på Storms hjemmeside. Meningen er, at den kan bruges på hatte, jakker, tasker osv. Indtil jeg så prisen, tænkte jeg ikke forfærdeligt meget over den. Men denne sikkerheds nål koster hele 1.299 kr. Det kunne jeg ikke få til at give mening, så jeg undersøgte mærket Ambush, som har lavet nålen.

Ambush har brugt en masse små hverdagsting til at designe fx smykker, som I kan se på billederne.

De har lavet strips til en ring, et nøglebundt til en ørering, en sikkerheds nål og kapsel til ørering, og den der kæde ting til en ørering. Jeg synes det er et helt vildt sjovt koncept, dog lidt dyrt..

Smykkerne findes også i guld, klik på billede for link

Men det er faktisk ikke kun Ambush der bruger hverdagsting når de designer nye items. Jeg har nemlig bl.a. fundet 2 øreringe fra Balenciaga, som også er inspireret af sikkerhedsnålen.

De koster 225 og 325 EUR, så det er heller ikke helt billigt.

Balenciaga har også brugt biler som inspiration til deres Fall Winter 17 collection. Hvor de har designet en taske formet som et sidespejl og en nederdel der ligner en måtte som er blevet slynget om livet.

Jeg kan ikke finde ud af om jeg kan lide denne form for fashion. Jeg synes det er rigtig sjovt og kreativt, men nok ikke noget jeg selv ville gå med. Men vi kan ikke komme udenom at det er en trend, og der findes rigtig mange store designere som er blevet inspireret af hverdagsting.

Vetements har lavet en støvle med en overstrigningstusch som hæl og en tee med firmat DHL som print og en jakke med Bounty's logo på (Et toiletpapir og køkkenrulle firma). Balenciaga har lavet et tørklæde med Aldi print og deres egen version af IKEA tasken. Muf10 brugte det lukkede ISO-supermarked på en sweater.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Musik

Tid til endnu et musik-indlæg! Jeg har altid været vild med musik og opfatter mig selv som en pan-musik-elsker, hvis man kan sige det. Pan fordi jeg kan lide ALT musik (stort set). Derfor dykker jeg i dag ned i den der rap-noget genre og viser jer nogle af mine yndlings numre fra den genre.

Likes

Comments

Nouw Magazine