JULIEH

Contains affiliate links Fashion

I forbindelse med mit Trends I Like #2 indlæg, hvor jeg nævner at jeg er vild med beige og hvide bukser, ville jeg lige samle et par eksempler. De er alle (okay) prisvenlige, og super fede!

Mit absolut bedste råd er dog stadig, at tage et smut i genbrug (Her mener jeg ikke Episode og "genbruger" som virkelig ved hvad de vil have for tingene, men de GODE genbrugsbutikker som Kirkens Korshær og Røde Kors) Ældre damer donere nemlig tit bukser i lige netop disse farver. Hvis de ikke passer helt eller du synes de er for vide i bunden, kan du hive symaskinen frem eller spørge Bedstemor pænt om hjælp.

1. Nelly 349,- // 2. Weekday 459,- // 3. Weekday 306,- // Asos 255,-

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Budapest, Travel

Nu tager jeg hul på en helt ny kategori, nemlig Travel. Efter min sommerferie, har jeg virkelig haft lyst til at dele ud med Jer, men det tager lige lidt tid at få det hele på plads - så stay tuned. Istedet vil jeg, til at starte med snakke lidt om en af mine ynglingsbyer - nemlig Budapest. I denne omgang bliver skal jeg fortælle om 5 spisesteder i Budapest.

Mazel Tov

Mazel Tov er en utrolig gennemført lille restaurant. På ydersiden ligner det ikke noget specielt, men det ændre når man kommer ind i bygningen fyldt med planter og lyskæder. Der er en helt fantastisk stemning derinde. Næsten alle de guides jeg har læst om Budapest har nævnt Mazel Tov, og det er helt klart et besøg værd. Mazel Tov ligger på Akácfa u. 47

Elysée Bistro & Cafe

Elysée Bistro & Cafe fandt jeg egentlig ved et tilfælde, fordi der var lidt ventetid ved parlamentsbygningen (Hvilket ofte sker, så et smut tur på cafe er en god tidsudtrækker) Der var god stemning, lækker brunch og ikke mindst en fantastisk lemonade. Elysée Bistro & Cafe ligger på Kossuth Lajos tér 13

Borkonyha Winekitchen

Borkonyha Winekitchen er en af michelin stjerne restauranterne i Budapest, hvilket jeg helt klart kan anbefale at prøve! Det smager super godt og er faktisk rigtig billigt. Man kan få forret, hovedret og dessert for i alt 200,-, hvorefter man kan købe vin eller sodavand efter eget ønske. Det er jo et vin køkken, så deres fantastiske vine skal helt sikkert prøves! Borkonyha Winekitchen ligger på Sas u. 3

Bubõ

Bubõ er egentlig en morgenmads restaurant, men laver også nogle super lækre frokostretter. Jeg kan klart anbefale Cafen før eller efter en dag på Margitsziget øen, da den ligger 100 m. væk fra broen, på pest siden. Herinde har de forresten også en super lækker lemonade. Bubõ ligger på Jászai Mari tér 3

Mr. Funk & Ms. Bagel

Mr. Funk & Ms. Bagel er et rigtig fint sted, hvis du vil have en frokost-bagel eller bare en masse donuts. Begge dele smager super lækkert. Og så laver de desuden også nogle godt (og insta-venlige) lemonader. Det kan helt klart anbefales! Mr. Funk & Ms. Bagel ligger på Arany János u. 19

Likes

Comments

Fashion, Trends I Like

Mit mest læste indlæg er Trends I Like #1, så efter et halvt års tid tænker jeg, at en 2'er er på sin plads.

LET'S GO

SHORT HAIR

At have skulder kort hår er efterhånden blevet en "ting" igen, og HOLD da op hvor det klæder de fleste helt vildt!! Synes også, at kortere hår får en til at se ældre ud, så det er jo kun positivt.

KRAVEBEN

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle kalde denne kategori. Forresten synes jeg bestemt ikke, at man skal være overdrevet tynd som pigerne ovenover, altså behøves man ikke vise kravebenene frem. Men henover sommeren har jeg været vild med, at gå i små toppe hvor man kan se bare skuldre og kraveben området (hahha, hvad hedder den kropsdel?) Især er det pretty når man er lækker solbrun.

BEIGE BUKSER

Om de er beige, hvide eller brune - det er fuldstændig ligemeget. ELSKER bare virkelig denne beige trend og bruger selv mine beige bukser til døde. Er vild med sådan som de er stylet på pic. 1, med en hvid tee, et lækkert bælte og MASSER guldsmykker.

SKJORTER

Skjorter er jo bare mega fint, om de er mega oversized, om man binder dem, eller bruger dem off shoulder. Synes bare det er sådan en lækker ting til piger. Vil helst have skjorter der er lidt bløde og store i det, så de ikke er sådan helt lige og stive.

Håber I synes om indlægget, det første indlæg kan læses HER.

God onsdag, vi er halvvejs til weekend!

Source: We Heart IT

Likes

Comments

Fashion, Personligt

Jeg har før nævnt Amnesty's underskrifter via sms (her). Og nu må jeg simpelthen nævne dem igen. Amnesty har nemlig i samarbejde med Scoop Models og Won Hundred designet den fedeste tee, som skal skabe opmærksomhed om forfølgelsen af homoseksuelle mænd i Tjetjenien.

Som Amnesty selv skriver, er tjetjenske homoseksuelle mænd blevet tilfangetaget og udsat for tortur i flere måneder, udelukkende fordi de er homoseksuelle eller på anden vis associeret med LGBTI-miljøet. Kampagnen er en fejring af kærlighed, mangfoldighed, diversitet og det grundlæggende budskab, at alle mennesker skal behandles lige - uanset køn eller seksualitet.

Jeg synes også lige det er værd at nævne, at al overskud går til Amnesty, hvilket er super cool. På den måde kan man støtte, og få en trøje ud af det. Hvis du er interesseret i at skrive under, kan det gøres lige HER, mens trøjen kan købes lige HER

Likes

Comments

Nouw Magazine