Tirsdag Gruppetime - spinning
Onsdag Minimum 30 min tur ute
Torsdag Gruppetime - spinning
Fredag Styrke på rygg & mage
Lørdag Gruppetime - spinning
Søndag Gruppetime - bodyvive & gå tur

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Dette er to av mine sminkefavoritter akkurat nå. Concealeren fra Max Factor er den tredje jeg har nå så den har vært en favoritt en god stund. Jeg bruker den under øynene, på nesen og der jeg eventuelt måtte trenge det. Leppestiften fra Estée Lauder er relativt ny, men har virkelig blitt en favoritt. Fargen er helt nydelig og jeg har lenge lett etter den perfekte leppestiften til høsten, men nå har jeg endelig funnet en♥

Likes

Comments

Skinnjakke // Zara
Genser // Cubus
Bukse // Dr.Denim
Skjerf // Cubus
Sko // Nike air

God fredag alle fine! Denne uken har virkelig flydd avgårde - akkurat som alle andre uker. Tenk at vi er halvveis i oktober allerede, før vi vet ordet av det er det desember og jul. Klager ikke da, ettersom julen er en så fin tid med familie og de man er glad i. 
​Min uke har bestått av jobbintervju, være med venner og trening - endelig etter to uker uten. Helgens planer er ikke helt bestemt enda, men skal nok finne på noe. Håper dere får en fin fredag og helg videre!

Likes

Comments

♥ Bladene endrer farger og luften blir kjøligere - dette er virkelig noe av det fineste med høsten etter min mening. Plugge i øreproppene med favorittmusikken og bare gå tur i den friske luften er så deilig. Jeg ser veldig frem til å gjøre mere av det før vinteren kommer for fullt.

♥ Når du har vært ute i kulden og endelig kommer inn i varmen og kan krype under pleddet med en kopp kakao foran peisen og bare kjenne roen. Hvor deilig er det ikke å bare ta frem en bok eller et magasin og koble ut fra virkeligheten en stund.

♥ Tenne lys. Det er så koselig med levende lys når mørket senker seg ute og du kan krype opp i sofakroken med noe godt i skålen og en film eller serie på skjermen. Høsten er jo den store sesongstarten på mange serier også.

♥ Det å ta seg et varmt bad eller en varm dusj etter en lang dag får en helt ny mening når det er blitt høst og kaldere ute. Så deilig å bare senke skuldrene og virkelig slappe av.

♥ Når høsten kommer er det faktisk lov til å kjøpe et par nye klesplagg. Butikkene blir fylt opp med masse nytt og spennende og man trenger alltids en ny tykk genser eller en kåpe når det blir kaldere ute. En god unnskyldning til å kjøpe seg noe nytt til garderoben.

Likes

Comments

Hei dere! Etter noen supre dager i Paris har vi nå kommet oss hjem igjen. Jeg har kost meg utrolig mye, Paris er virkelig en av de fineste byene jeg har vært i, dette er definitivt ikke siste gangen jeg besøker denne byen.
Her har jeg samlet sammen noen bilder tatt med telefonen i løpet av turen.

Her syklet vi i Luxembourg parken, noe så vakkert! Okei - vi syklet egentlig ikke for like etter at vi hadde tatt bilder mens vi syklet fikk vi beskjed av politiet om at det var forbudt og at vi måtte trille syklene, haha.

Jardin des Tuileries

Denne caféen tilhører Musée de la Vie Romantique og må være en av de søteste kaféene jeg har vært på.

For et pianotalent denne mannen er, helt amazing og høre på han spille.

​Håper alle får en fin søndag videre ♥

Likes

Comments

Paris har virkelig levert i dag. Vi startet dagen rolig med croissanter, kaffe og juice til frokost før vi dro til Eiffeltårnet og tok masse bilder og nøt solen. Ettersom vi har vært i Eiffeltårnet før droppet vi å stå i lang kø for å komme til toppen av tårnet.

Vi var selvfølgelig innom Ladurée og kjøpte med makroner før vi tok turen videre til Triumfbuen, Notre-Dame og Louvre. I dag har vi med andre ord bare vært skikkelig turister, men det er bare koselig, spesielt i godt selskap og når vi er så heldige med været som vi har vært i dag.

I morgen er planen at vi skal shoppe litt først også leie sykler senere på dagen.

Håper alle får en fin kveld videre og nyter ferien.

Likes

Comments

Sunsilk minerals 10 in 1 liker jeg og bare spraye i håret før jeg grer meg eller etter at jeg har dusjet fordi den lukter utrolig godt og gjør håret mykt. Noe av det denne sprayen gjør for håret er blant annet at den demper frizz, gjør håret enklere å gre osv.

So totally clean bruker jeg morgen og kveld da dette er en toner og rens i ett. Den inneholder alkohol og hjelper til med å tørke ut kviser i utviklingsfasen. Etter at jeg har brukt denne føles huden veldig frisk og ren. Denne får du kjøpt på vita til kun 99 kroner.

Garnier micellar cleansing water bruker jeg for å fjerne sminke og bare "vaske" over ansiktet om morgen og kvelden med bomullspads da denne enkelt renser huden uten at du trenger og bruke vann.

Cosmica face day er en mykgjørende dagkrem for tørr hud. Den har en unik blanding av tre naturlige oljer og tre fuktgivende ingredienser.

Cosmica face night er en ekstra rik og pleiende nattkrem som gjenoppbygger hudens fuktighetsbalanse mens du sover og gir en myk hud som er tilført fuktighet.

Likes

Comments

Skjerf // Cubus
Jakke // Vintage
T-skjorte // H&M
Bukse // Junkyard XX
Sko // Nike Air
Klokke // Daniel Wellington

Hei og god mandag dere! Ny uke og nye muligheter. I morgen reiser jeg til Paris og blir der frem til lørdag. Ah.. Gleder meg så mye til å gå rundt i Paris og ta masse bilder og bare nyte livet. Skal selvfølgelig prøve å få blogget der nede. Håper dere får en fin uke enten på skolebenken eller med høstferie

Likes

Comments

I natt fant jeg ut at jeg ville teste ut de falske neglene jeg bestilte fra eBay for en stund siden og her har dere resultatet. Vanligvis elsker jeg og ha korte negler, men jeg synes lange negler er utrolig fint så da måtte jeg bare teste de ut. Det fine med de er at du bare kan klippe de så lange eller korte du vil selv og ta på akkurat den neglelakken du vil, i tillegg er det jo så billig, her snakker vi 100 negler til 16 kroner.

Neglene får du kjøpt her og limet her

Likes

Comments

Bukse // Monki
T-skjorte // Pull & Bear
Jakke // Cubus
Sko // Nike Air Force 1

Nå skal jeg straks på frivillig arbeid og hjelpe til med matlaging til familietreffet som er i kveld. Dette er første gangen jeg er med så jeg gleder meg veldig til å hjelpe til og bare være sammen med familier som trenger et avbrekk i hverdagen. Jeg synes det er så fint at det finnes slike tilbud for de som har behov for det.
​Håper alle får en fin dag videre!

Likes

Comments