Header

https://www.coolshop.dk/produkt/offers/clean-warm-cotton-edp-60-ml/BH9J3U


I mandags modtog jeg denne parfume fra Clean på 60ml med duften Warm Cotton. Normalt koster netop den parfume mellem 500-600kr, men parfumen her blev altså min for kun 350kr. Hjemmesiden coolshop.dk - som også er hjemmesiden hvor jeg bestilte fra - forhandler mange kendte mærker til billige priser, hvilket gør det lidt nemmere for os på SU at investere i høj kvalitet. Det er en pisse fed hjemmeside, som btw har alt fra elektronik til tøj og skønhedsprodukter for både mænd og kvinder. Jeg har allerede nu smidt et par ting i indkøbskurven, og er klar til at bestille når kalenderen siger PAYDAY !!

Julie Frederikke Jørgensen

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Min dag er gået fra 0 km/t til 100 km/t på 2 sekunder. Jeg har kæmpe angst for nåle, og specielt for tiden, hvor jeg i forvejen er let tilbøjelig til panik angreb. MEN jeg klarede den uden at besvime eller dø for den sags skyld, hehe. Jeg klarede både den og en EKG, som tester om hjertet fungerer som det skal - selvfølgelig gjorde dét det. Nervøsiteten for lægebesøget gjorde ikke ligefrem min morgen nem, men jeg gav simpelthen ikke mig selv noget valg, det skulle overstås, og holdt kæft jeg er glad !!! Det lyder garanteret ikke af meget, men for mange (specielt mig) er det en kæmpe sejr, at overvinde netop dét man frygter allermest i hele verden. En eller anden få mig ned fra denne høje sky.
Det var som om sangen "Celebration" spillede i mit hoved på vej hjem fra lægen, og jeg har resten af dagen kunne slappe helt af i kroppen, og ikke den mindste onde tanke har fået lov til at komme forbi mig, jeg er solgt til denne tirsdag.
Resten af min dag er dedikeret til min søde K, som jeg har undværet hele 2 dage, og aftenen står i hyggens tegn.

Julie Jørgensen

Likes

Comments

​Selv om det er mandag, en af ugens mest travle dage, sidder jeg inde og laver ingenting. Min krop og mit mindset er så nedbrudt, at jeg er nødt til at bruge min sidste uge, inden jeg starter fjernstudie, på mig selv. Jeg kan ikke overskue andet end at ligge under dynen og læse i mine inspirationskilder og se dårlige film. Sådan er min hverdag fortiden, ikke særlig spændende, men jeg klarer den lige. 

Julie Jørgensen

Likes

Comments

Det er så pisse uretfærdigt, at jeg som 19-årig bliver kontrolleret af angsten for angsten. Det er netop disse år jeg skal skabe livslange venskaber med de nye indtryk jeg møder, det er nu jeg skal vurdere hvem jeg gerne vil være i fremtiden, og det er nu jeg skal beslutte mig for hvad jeg vil beskæftige mig med resten af mit liv.
Det får jeg bare ikke lov til, for mit hoved er evigt og altid fyldt med så mange tanker, som jeg ikke engang har lyst til at tænke. Det føles bare ikke som om jeg har et valg.
Jeg skulle have være blevet student anno 2017 sammen med mine klassekammerater, men må pænt vente et år til, fordi min psyke ikke er, som jeg gerne vil have at den skal være. Det er så ærgerligt, at jeg nu skal tage sidste år af min HF-uddannelse på fjernstudie, fordi jeg simpelthen ikke kan klare presset og sidde i en klasse alle ugens dage. Det er for hårdt for mig fysisk, og det tærer på mig at jeg skal være på hele tiden.
Det forhindrer mig i den grad i at leve et socialt liv på samme måde som alle andre på min alder gør, ikke på den måde at jeg ikke har et socialt liv. Jeg har mange venner og en god håndfuld tætte venner, som jeg stadig nyder at mødes med så ofte jeg kan, og så ofte min krop magter det. Det er frygtelig hårdt at primisserne er nødt til at være sådan for at jeg kan færdiggøre min uddannelse. Men det er nu engang sådan mit liv er, og jeg hader det ikke. Jeg så bare gerne, at jeg ikke havde så meget at bekymre mig om.
Det er en sjov måde at lære mig at kende på, det erkender jeg, men det er en autentisk og realistisk måde som fortæller lidt om samfundet og hvordan det er i dag. Jeg er langt fra den eneste der har det som jeg har det, og jeg kender andre med angst som føler sig hæmmet i deres hverdag, og det er helt normalt - desværre.


Julie Frederikke Jørgensen

Likes

Comments