Header

Jeg og sammboeren min kjører hvit måned og har brukt helgen på å være aktive og få gjort ting vi vanligvis ikke har tid til. I går gikk vi en god og lang tur i det fine høstværet, lagde pizza og fikk ladet batteriene. Jeg har også hatt tid til å sy en julestrømpe som skal bli familiens julegave i år. Skal lage en tutorial på dette i neste blogg post.

I dag har vi vært å svømt på Bekkestua og det var frykteig deilig. Skulle egentlig på spinning i dag tidlig, men veldig fornlyd med svømmeøkten. Vi tok en tur på café før vi tok turen hjem og spiste middag. Kvelden har gått til å få gjort litt husarbeid og bakt kanelsnurrer... Mmmm!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I dag har jeg bestemt med for å overraske sammboeren min med en liten get away. Jeg ba han om å trekke en av tre lapper med et clue som ville avgjøre hvor vi skal dra. Han trakk lappen med hintet "R" som betyr at vi skal til Riga i november. Norwegian hadde tilbud på flybilletter og Riga sies å være en kjempebillig by med gode spa opplevelser, akkurat det vi trenger før julen.

Han vet enda ikke hvor eller hva vi skal, det eneste han vet er at han må ta fri i 3 dager. Det skal bli så gøy å komme på Gardemoen og se ansiktet hans når han finner ut at vi skal ut på tur. Gleder meg masse til å utforske en ny by og roe ned noen dager før vi må starte på alt julestresset.

Peace out!

Likes

Comments

Hei der! Dette er mitt første blogginnlegg på mange år, so be kind.
Jeg har opprettet denne bloggen fordi jeg har følt et behov for å dele hva jeg gjør med andre. Det er helt uaktuelt å poste slike innlegg på Facebook, som nå har blitt "de gamle" sin plattform og noen ganger har jeg et behov for å utdype og skrive mer en hva som passer seg på Instagram og Twitter.

Jeg har ingen store ambisjoner for denne bloggen. Det jeg ønsker er å dele det som inspirerer meg i hverdagen, oppskrifter og prosjekter jeg har på privaten, og de spennende prosjektene jeg får gjøre i jobben som UX designer. Som designer finner jeg inspirasjon rundt hvert hjørnet, og det er ikke nødvendigvis relatert til jobben min. Jeg elsker å ta fatt i strikketøyet eller trå på symaskinen for å gjenskape vakre ting jeg ser på nett, butikk eller hos andre.

Pace out!

Likes

Comments