Her sitter jeg. Med telefonen i den ene hånden og babycallen i den andre. Tv'en viser kjipe programmer - jeg kjeder meg. Både facebook og instagram går varme før jeg etterhvert sovner på sofaen.

Jeg har alltid trives i mitt eget selskap. Det å kunne slenge beina på sofaen etter en uke med jobb eller ærender. Bruke helga til å slappe av og lade opp til en ny uke. Helt alene og helt fantastisk. Men etter at jeg ble alene med Ronja har dagene bare blitt mer og mer ensomme. Jeg vet aldri hvilken dag det er. Jeg vet ikke når det er helg og bryr meg ikke heller. Fordi for meg er helg en helt vanlig dag. De samme tingene og rutinene hver eneste dag, om det er helg eller ei.

Hverdagene funker. Jeg og Ronja treffer veninner med barn, går på barseltreff og noen ganger er det bare oss, kvalitetstid,  med det beste som har hendt meg. Kvelden kommer snikende innpå, og jeg vet at så fort klokka blir 19, blir jeg helt alene. Stuck forran tv'en, all by myself. Men jeg takler det.

På mandag, gruer jeg meg allerede til helg. Jeg vet at jeg også denne helgen må tilbringe kveldene helt alene. Alle venninnene mine har barn, men også samboer. Jeg vet at de koser seg i armkroken til sin kjære, spiser god mat, ser film og har en godteriskål på bordet. Jeg derimot - sutrer og legger meg klokka 20. Hva annet skal jeg finne på?

Hvorfor er det sånn at jeg må tilbringe hver eneste helg alene når jeg har Ronja? Hvorfor er det sånn at venninnene mine bare kan treffes på dagtid når samboeren er på jobb?  Hvorfor kan ingen tilbringe lørdagskvelden med meg? Er det sånn at når man har fått barn og samboer så er man nødt til å være med dem hver helg, hele året? Jeg kan desverre ikke reise hjemmefra slik som dere. For jeg er helt alene, det er ikke dere.

Jeg er klar over at flere av mine venner og bekjente leser dette. Jeg skriver ikke dette i håp om at dere skal sende meg en melding til helga å spørre om jeg vil ha besøk. Jeg vil heller ikke at dere skal få dårlig samvittighet. Eller jo, kanskje litt.. Jeg vet ikke helt hva poenget mitt med dette syteinnlegget er og det er helt greit. Det eneste jeg vil er at venninnene skal sette seg litt inn i hvordan jeg har det. En dag kan det være deg. Har du lyst å være alene?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God påske, på litt etterskudd. Jeg stikker bare innom for å si hei egentlig. Formen er vanvittig dårlig og idag vil jeg bare ligge i senga hele dagen.

Jeg var ute på byen både på fredag og igår, og idag angrer jeg veldig. Jeg er hos pappa i Kragerø og idag er egentlig den store dagen her i byen. Selveste afterski! Men jeg har bare ligget i senga i hele dag. Jeg har gledet meg til barnefri så jeg får reist på afterski, men idag er egentlig bare alt helt dritt. Jeg har det veldig gøy når jeg drikker, men dagen etter kommer angsten snikende innpå.. Det blir for mye mennesker rundt meg. Alle er fulle og gærne. Og jeg vet ikke helt om jeg takler det. Er så redd jeg får helt panikk når jeg kommer dit. Har mest lyst å bare reise hjem til Larvik igjen..Så jeg ligger her litt til for å se om hodet og kroppen min ombestemmer seg.

Har heldigvis verdens snilleste venninne her som vet hvordan jeg har det og stiller opp. Så kan hende hun får snakket meg til fornuft litt seinere. Tiden vil vise.

Ha en fortsatt fin påske!  🐣

  • 154 Lesere

Likes

Comments

Ingen visste hvordan jeg egentlig hadde det. Noen visste at jeg ikke hadde det veldig greit, men ingen spurte hvordan jeg virkelig hadde det. Ingen visste hvordan jeg egentlig hadde det, fordi ingen spurte.

Jeg våknet opp hver eneste dag og lurte på hvorfor jeg skulle stå opp. Jeg hadde mest lyst til å bare ligge i senga helt til alt det kjipe var over. Når det skulle bli bedre visste jeg aldri, men jeg visste at jeg ikke ville ut av senga før jeg var sikker på at dagen ble bra og verdt å stå opp for.

Jeg ble gravid. Det var både positivt og negativt. Endelig skulle jeg få noe å gjøre i hverdagen. Endelig skulle jeg bli den viktgste personen i et menneske sitt liv og  jeg skulle få noe jeg elsket å våkne opp til. Men samtidig lurte jeg på hvordan jeg skulle takle det. Jeg som ikke taklet livet fra før av og bare ville sove hele dagen, hvordan skulle jeg takle å være våken om natten, ha en baby hengene over meg døgnet rundt og måtte gi alt av meg selv til?

Ronja kom til verden. Det tok tid før jeg godtok at jeg hadde blitt mamma og det tok tid før jeg taklet å gi babyen min nok kjærlighet og omsorg. Jeg sleit. Ingen visste det, fordi ingen spurte.

Hver gang hun våknet på morgenen begynte jeg å gråte. Jeg var ikke klar enda. Hver gang hun gråt, gråt jeg. Jeg orket ikke. Jeg orket ikke å tenke på at noen trengte oppmerksomheten min. Den oppmerksomheten jeg aldri fikk, når jeg virkelig trengte det. Jeg gråt og gråt, flere måneder i strekk.

En dag våknet jeg av babygråt. Jeg gråt ikke lengre. Jeg spratt opp av senga og tok opp den nydelige datteren min. Den vakkreste på jord trengte meg og jeg ga alt jeg hadde av kjærlighet. Fra den dagen visste jeg at jeg elsket deg og at jeg vil gjøre alt for at livet ditt skal bli bra.

Jeg har mine tunge dager. De dagene jeg helst vil være alene og ikke være til bry. De dagene jeg gruer meg til å våkne til babygråt og klengete baby. Men så slår det meg; Dette er datteren min. Hun trenger meg og jeg trenger henne. Og hun har forandret livet mitt til et mye mer verdifullt liv. Takket være hun, er jeg på et mye bedre sted idag.

  • 228 Lesere

Likes

Comments

I helgen har vi hatt besøk av mormoren til Ronja. Er det noe Ronja liker aller best så er det de snille besteforeldrene som alltid tar hun opp når hun sutrer, gir hun godteri og konstant kos og bæring.

Vi har vært masse ute i finværet 🌞 Det er så sinnsykt deilig å være ute når du kjenner varmen sprer seg over hele kroppen.

Har du hatt en fin helg? Hva har du gjort?

Likes

Comments

Hei! Det har skjedd så utrolig mye de siste 2 månedene, bratte nedturer men også mange oppoverbakker. Nå føler jeg heldigvis at jeg både har hodet og kroppen på plass igjen. Deilig. Spesielt nå som sola titter så fint frem 😊

Selvom jeg har vært super busy så har jeg endelig fått meg ny tlf igjen og jeg har tatt masse bilder. Stort sett bare av lille, men andre happenings også.

Vi hadde forresten navnfest for Ronja i mars. Det var veldig vellykket. God mat, kaker, gjester og fine gaver. Under åpning av gaver klarte jeg å si "Det var akkurat det jeg ønsket meg", et par ganger. haha. Etter et par lattermilde blikk skjønte jeg etterhvert at det var fjåsete sagt, gavene var jo tross alt til Ronja 😂  Bilder kommer i et annet innlegg.

Nå er det helg! Lille er i seng nå og jeg skal prøve å få i gang en gammel tv her så jeg får sett på Norske Talenter. Tvitvi. I morgen kommer mormoren til Ronja og skal overnatte frem til Søndag. Det gleder vi oss veldig til 💛

  • 179 Lesere

Likes

Comments

🍑 Kim Kardashian or Kylie Jenner 💋
Kylieeee

🍔 Burger or Pizza 🍕
Burger!!!

🍟 Chips or Candy? 🍭
CANDY

☀ Day or night? 🌙
Day ♡

🎓 School or work? 💼
Work

👩🏽 Girls or boys? 👱🏽
Boys

🌻 Summer or Winter ⛄
Def summer

🐱 Cats or Dogs 🐶
Dogs

🙏🏾 Kanye West or Taylor Swift 🐍
Kanye ofc

🏙 City or Country 🏡
Country

🎭 Theatre or Concerts 🎫
Concerts, no doubt

◐ Black and white or colors 🌈
Black, white, nudes and gold

🍼Milkshake or Smoothie? 🍓🍌
Smuuuudi

📺 Television or Book 📖
TV

🎢 Roller coasters or ferris wheel 🎡
Roller coaster

🏢Apartment or Home 🏠
Home

🎤 Singing or Dancing💃
Singing in the car - Dancing at the clubs

🍺 Beer or Drinks 🍸
"A Cosmopolitan, please"

  • 171 Lesere

Likes

Comments

Som regel ligger jeg og Ronja i senga til klokken er 11. Idag sto vi opp 09.. Jeg har fått gjort så mye allerede. Jeg har lenge ventet på pakken fra Wish med disse "dottene" og idag kom dem.

Stian er hos tannlegen idag, stakkar. Så jeg får prøve å lage noe godt til middag tenkte jeg. Idag skal vi bare kose oss og slappe av hjemme. Kanskje får jeg denne slappe kroppen på trening også!

Likes

Comments

Kjære vene hvor deilig det er å være ute i finværet. Jeg og Ronja har vært på lang trilletur idag og kost oss i sola. Hadde tatt på meg både superundertøy og kjempe tjukk vinterjakke og det var absolutt ingen vits. Usikker på hvor mange grader det var, men hjem kom jeg, svett som en julegris. Ha-ha.

Nå er det ikke altfor lenge til våren kommer og jeg har aldri gledet meg mer. Lange trilleturer i fint vær, kaffe på bryggekanten og lunsj på uteresturranter. Fikk skikkelig vårfølelse idag og det trengte virkelig humøret mitt. For det triste været som har vært de siste månedene gjør meg i skikkelig dårlig humør.

Gleder du deg til våren også eller er du et vintermenneske?

Likes

Comments

Gratulerer med dagen til alle mødre der ute. Husk at dere er det aller beste og viktigste i livet til barnet ditt. Du som til tider føler deg ekstrem sliten. Du som glemmer å skifte bleien når den er våt. Du som ikke alltid er like aktiv med barna. Du serverte bestilt pizza til middag fordi du ikke orket å lage middag - 4 dager på rad. Du som ikke har sovet på over et døgn. Du er verdifull!

Våknet rundt 8 tiden idag av at Ronja lå å skravlet i senga si. Jeg lå i 10 minutter å hørte på at hun skravlet og koste seg i eget selskap. Det er så koselig. Tok hun opp i sengen og koste oss til vi en halvtime etterpå duppet av til 09:30. Planen idag var å stå opp tidlig for å ordne hjemmelagde morsdagskort til mamma og svigermor, men siden vi alle sov så lenge ble det glemt i hu og hast. Vi reiste til mamma i Asker i 12 tiden sammen med broren min og familien hans. Spiste hjemmelaget pizza, sushi og kake. Glemte selfølgelig kamera hjemme.. Og jeg som skulle bli så flink til å ta bilder nå som jeg har begynt å blogge. FY!


Hvordan har din morsdag vært?

  • 184 Lesere

Likes

Comments