Header
Hej alle <3 husker="" i="" jeg="" skrev="" et="" indlæg="" om="" at="" nu="" have="" jeg="" sået="" en="" masse="" frø?="" det="" var="" i="" slut="" marts="" jeg="" plantede="" frø.="" og="" nu="" se="" dem="" lige,="" de="" er="" vokset="" sig="" så="" flotte="" og="" store,="" og="" det="" går="" rigtig="" hurtigt="" nu,="" hver="" dag="" har="" de="" vokset="" en="" del.="" det="" er="" så="" fascinerende="" og="" sjovt="" at="" følge="" med="" i.="" jeg="" har="" allerede="" spist="" lidt="" af="" vores="" dild,="" mums!="" mere="" økologisk="" bliver="" det="" næsten="" ikke.="" en="" dag="" drømmer="" jeg="" om="" at="" have="" en="" kæmpe="" have="" hvor="" jeg="" kan="" have="" højbed="" og="" så="" så="" meget="" jeg="" nu="" har="" lyst="" til.="" jeg="" er="" lidt="" begrænset="" nu="" hvor="" vi="" bor="" i="" en="" lejlighed,="" men="" jeg="" skal="" være="" glad="" for="" vi="" har="" en="" kæmpe="" altan!="" dog="" kan="" i="" se="" hovedsalaten="" og="" morgenfruen="" er="" gået="" lidt="" amok,="" de="" er="" vokset="" sig="" kæmpe="" allerede,="" og="" tør="" næsten="" ikke="" tænke="" på="" hvor="" store="" de="" bliver.="" så="" dem="" skal="" jeg="" vist="" lige="" have="" omplantet="" til="" lidt="" flere="" kasser!="" i="" dag="" har="" jeg="" plantet="" endnu="" en="" kasse="" med="" lidt="" mere="" persille,="" dild="" og="" så="" en="" cherry="" tomat="" plante,="" den="" er="" jeg="" spændt="" på!="" har="" du="" prøvet="" at="" spirer="" noget="" selv?=""><>


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Helse wanties


Godaften skønnis! Owh hvor har jeg egentlig mange helse ønsker når jeg sådan sætter mig ned og prøver at kreerer en collage over dem. (ja jeg har mange flere end disse..). Måske det bare er sådan når man er en helse junkie. I hvert fald efter BPA ''skandalen'' kom i et sundheds program på dr, er jeg faktisk begyndt at tænke meget over hvilke kemikalier der er i næsten ALLE vores ting?! Why!! Jeg læste også en artikel i en avis, om der var mikroplastik i vores karklude! Altså noget jeg ikke lige har tænkt på. Ja faktisk kan der være mikroplastik i rigtig mange ting, som f.eks. tandpastaen! Jeg syntes faktisk det er helt vildt hvad der ikke bliver brugt plastik i, altså alle vores øko grøntsager er jo pakket med plastik! :(. Nå men derfor ønsker jeg mig nogen lækre økologiske karklude uden kemikalier i. En retap drikkedunk også uden kemikalier og lækre bokse til mad opbevaring. Vi gider ikke alle de kemikalier i vores kære krop. Eller jeg gider i hvert fald ikke! :) Derudover så ønsker jeg mig forfærdeligt meget vitamixeren, hvem gør ikke det som grøntsags elsker? Men 5000kr er også mange penge på en blender :P. B12 sprayen tror jeg at jeg skal købe næste gang vi får løn ind, så bliver b12 vitaminet direkte optaget i blodbanerne. Better get that b12! I hvert fald som plante spiser :).

Likes

Comments Hej! For tiden så har jeg gang i nogen sundheds projekter som jeg er blevet helt optaget af! Nemlig fermentering. Det er helt oppe i tiden, og jeg prøvede derfor at søge lidt på hvad det var, for jeg vidste ikke engang da jeg hørte om kombucha første gang man selv kunne lave sin egen scoby og sin egen kombucha uden det ville være rigtig besværligt. Men jeg søgte lidt på sundheds fordelene ved fermentering, og jeg blev virkelig betaget. Så jeg kastede mig ud i mine egne projekter. Jeg bestilte en fermenterings kasse hos Aarstiderne, for lige at komme ind i det og få opskrifterne med, og alle ingredienserne jeg skulle bruge. Jeg har lavet sauer kraut, kimchi og kombucha. Kimchien var færdig efter allerede en uges tid, men den var jeg på ingen måde vild med, jeg kunne ikke lide smagen, jeg ved ikke om jeg havde lavet den forkert eller noget, men jeg brød mig ikke lige om den. Men min sauerkraut som jeg har stående til at fermentere, dufter virkelig lækkert af rødkål, så jeg er så spændt på at smage den, og jo længere den står jo bedre smager det også. Mums. Og min elskede lille kombucha scoby, som har vokset sig helt stor nu! Syntes virkelig det er så sjovt at se den vokse, måske lidt ulækkert når man tænker det er en symbiose af bakterier og gærsvamp. Jeg lavede min kombucha sådan at jeg ikke havde en scoby (som er svmapen der ligger øverst) til at starte med, men voksede min egen udfra en færdig lavet kombucha drik også fra aarstiderne. Så det kan du sagtens, du kan købe kombucha drikken hos aarstiderne selv og hos sticks n sushi. 

Sundheds fordelene ved Sauer Kraut
- Forbedre din fordøjelse med mælkesyrebakterier
- Styrker dit immunforsvar
- Reducere inflammation i kroppen og allergier.
- Kan hjælpe mod stress og dit humør
- Hjælper mod kræft! Kål i sig selv er en sygdoms kæmper. 

Sundheds fordelene ved Kombucha
- Er super udrensende
- Hjælper din fordøjelse
- Giver dig energi
- Styrker dit immunforsvar
- Kombucha kan hjælpe med at heale, reparerer og forhindre led skader.
- Kræft forbyggende
- Godt mod vægt tab


Det er scoby som ligger som en hinde ovenpå!

Så som du kan ser er der en del sundheds fordele ved disse to probiotiske fødevarer. Hvis du vil vide mere om hvordan de hjælper de forskellige ting, så gå ind på nettet og søg lidt på ''benefits'' ved både kombucha og sauer kraut. Eller så skriv en kommentar så skal jeg nok svare mit bedste. Der findes også opskrifter og youtube videoer hvordan man laver dem. Jeg glæder mig til begge er fermenteret færdig, og jeg kan få nogen af sundheds fordelene. Som du måske kan se på min instagram drikker jeg en del kombucha, fordi jeg elsker det!!! Det hjælper også rigtig godt på min fordøjelse. 


Likes

CommentsHey alle sammen, så har jeg fået lavet endnu en video på min youtube kanal! Jeg har lavet en ''what i ate today'' video. En lille disclaimer er jeg ikke spiste særlig meget i videoen, det var en varm dag jeg filmede på og varmen kan godt gøre man ikke er specielt sulten. Jeg lytter til min krop og spiser når jeg føler mig sulten :). Jeg håber i kunne lide videoen! Skriv gerne hvad i syntes. Hvis i vil se en video hvor jeg handler ind, så klik ind på min youtube kanal og se den! Håber i har haft en dejlig pinse <>

Likes

CommentsSå fandt jeg langt om længe den heldige vinder af min giveaway som jeg afholdte i samarbejde med Hvisk, som er et super lækkert smykke firma, check dem ud HER. Tak for alles deltagelse det var en fornøjelse.

Den heldige vinder blev SUS!!! Stort tillykke til dig Sus, som ønskede sig honeycomb tusk øreringene, som er så fine, dem kan du også finde lige her. Vinderen er kontaktet.

Tak for alles deltagelse igen, jeg håber der i fremtiden snart kommer en ny giveaway her på bloggen <>

Indlægget inderholder affiliate links

Likes

Comments
Måne-vedhænget HER Øreringene HER Ringen HER

Jeg modtog i sidste uge 3 forskellige smykker fra hvisk, og de er alle så smukke! og er blevet brugt meget flittigt siden. Måne halskæden har jeg haft på hver eneste dag, og fået rigtig mange komplimenter på den. Du kan finde den lige HER. Jeg er rigtig vild med mange af hvisk smykker, de har virkelig mange fine, så det er svært at vælge! I samarbejde med hvisk vil jeg nu forkæle mine skønne læsere med et valgfrit smykke! 

For at deltage i konkurrencen skal du:
1. Følge min facebook side HER
2. Så skal du gå ind på Hvisk.com og vælge hvilket smykke du godt kunne tænke dig at vinde (gælder ikke 14 karat).
3. Kopier linket og sætte det ind som en kommentar til dette indlæg, skriv meget gerne også din e-mail, så jeg har nemt ved at kontakte dig!

Husk alle reglerne, så du er med i konkurrencen :)

Konkurrencen slutter om 1 uge!

Indlægget indeholder affiliate links


Likes

Comments
Som i ved elsker jeg at finde inspiration på Tumblr, du kan seriøst finde de fineste, fedeste og farverige billeder der. Og ja det er jeg vild med. Så du får lige dagens inspiration her! Jeg tænker også på at lave nogen flere sundheds indlæg og det var der også stemning for sidst jeg lavet et indlæg omkring noget med sundhed, men hvilke indlæg kunne i så godt tænke jer at se omkring sundhed og er der egentlig stemning for en spørgerunde om alt mellem himmel og jord? Skriv gerne hvad i tænker! <>Likes

Comments


Hey Guys, yes long time no see.. Men det håber jeg ikke gør noget for senere kommer der en giveaway! So stay tuned for that! 

Lige for tiden kæmper jeg med de sidste ugers lektier inden læseferie og eksamensperiode, som jeg allerede kan mærke jeg er ekstremt nervøs for, der findes ikke noget værre for mig end eksaminer! Jeg kan virkelig mærke jeg bare ikke kan tage mig sammen til at, sidde og læse og skrive og aflevere opgaver, lige som jeg egentlig burde sidde og gøre lige nu. Men ja, sådan har vi det vist alle sammen en gang imellem. 

Derudover florerer der en masse tanker rundt i mit hoved, det kan jeg ligeså godt dele med jer. Det er sådan vi (min kæreste og jeg) har i længere tid gerne ville finde noget nyt at bo i, for egentlig var den her lejlighed bare midlertidigt, indtil vi kunne finde noget nyt. Det har vi så kigget på i noget tid, og ja jeg føler bare vi er langt langt væk fra at kunne få noget nyt, lejeboliger er simpelthen UMULIGE!! hvis du ikke kender nogen som kender nogen.. Og det er virkelig en skam, derudover føler jeg selvfølgelig også at vi bare spilder pengene ved at betale leje hver måned. Hvis vi skal købe noget ejer så skal vi have en udbetaling hvilket er rigtig mange penge, man ikke lige kan spare op sådan der. Og ja jeg havde egentlig også planer om at jeg gerne ville rejse i en måneds tid eller længere næste år.. Så ja alting er bare lidt irriterende for tiden, men sådan er det vel. øv øv øv. Lidt blandet rodet tanker denne onsdag formiddag, jeg håber i har det skønt!!! <3 også="" tænkte="" jeg="" på="" om="" i="" har="" nogen="" blog="" idéer="" i="" gerne="" vil="" se="" eller="" youtube="" idéer?="">


Likes

Comments