Header

 photo IMG_9067-001.jpg

 photo IMG_9071-001.jpg

 photo IMG_9081-001.jpg

Jeg har tænkt mig nogen gange lave indlæg med nogen af mine favorit ting. En favorit jeg lige har fået mig er denne Nivea In-Shower body lotion! Det er nok det smarteste! Jeg hader at tage creme på, og gør det derfor aldrig, så det er som skabt for mig det her. Det er virkelig nemt, bare lige at påføre og skylde af, også stadig være gennemfugtigt. Jeg er viiiild med det. pssst! De er på tilbud i Føtex til kun 25 kr lige nu! Kender i til In-shower body lotions og hvad syntes i om favorit indlæg??

Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

 photo UntitledExport11.jpg

Cardigan H&M Shirt Samsøe Scarf COS Jeans Zara Boots Billi Bi

I går fik jeg min kæreste til at tage et par outfits billeder af mig, inden vi skulle hjem til hans forældre.  Endelig lidt outfit billeder her på bloggen, og jeg lover der snart kommer flere! I går var jeg i ført meget afslappet look, min nye cardigan, som jeg er så glad for, bor i den hele tiden! Lige for tiden er jeg utrolig forkølet, har aldrig været så forkølet før. Så det var lidt en udfordring bare at se nogenlunde ud på billederne, haha. 

Likes

Comments

 photo Desktop1.jpg

 photo Desktop6.jpg

 photo heheh2012.jpg

Jeg har efterhånden blogget i mange år, jeg startede faktisk ud med at blogge på blogg.no, oh hvor ville jeg ønske jeg havde gemt den første blog jeg havde, så jeg kunne kigge tilbage. Men jeg har siden dengang altid hold fast i at blogge, fordi det har været mit fri- og kreative sted. Jeg har haft mange blogge, mange forskellige navne.. Men har aldrig givet op på at blogge. Her forleden kiggede jeg på min google konto's billeder, det er virkelig sjovt at kigge tilbage på! Elsker også at sidde og kigge på gamle ride videoer, eller gamle ferie billeder. Det er altså virkelig noget man skal huske at gemme! Jeg glemmer altid at gemme det.. Nogen gange kan jeg godt savne dengang, men samtidig gør jeg hellere ikke overhovedet, det har været et though life for mig, som nogen af jer ved har jeg flyttet meget skole osv. Det er også en af grundene til jeg valgte at få lavet numerologi, og der fandt jeg også ud af jeg havde dårlig energi i mit gamle navn. Men jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel i mit liv, eller hvad man skal sige. Andre der syntes det er sjovt at kigge tilbage i tiden?

Likes

Comments

home

Det fedeste ved at være flyttet hjemmefra er helt klart indretning. Jeg elsker at indrette! Det kunne været endnu federe hvis man havde råd til alle mulige designer møbler, det drømmer jeg da om. Jeg drømmer godt nok også om hvid lakerede træ gulve, men det må jeg vente med i lidt par år, hihi. Jeg elsker den rå stil, et mix af træ, sort og hvid. Og en masse flotte nipse ting. Åh ja jeg drømmer. Håber jeg en dag kan indrette liiiiiige som jeg ønsker det.

Likes

Comments

1. Jeg er særlig sensitiv 2. Jeg har en fobi for at snakke i telefon med andre end min mor, far, søster og kæreste... 3. Jeg er utrolig selvkritisk 4. Jeg gider faktisk ikke bo i Danmark, og ønsker mere end noget andet end at bo i f.eks. London 5. Jeg gemmer mig tit ned i et sort hul, hvis man kan sige det sådan 6. Lider af mild social angst.. 7. Jeg kan simpelhen ikke gå i skole, jeg bliver skole træt så hurtigt, og jeg tror også jeg har fået angst for skoler, fordi jeg er gået igennem så meget sidste år.. 8. Ja, jeg går ikke i skole, og arbejder pt kun 9. Jeg er ved at blive sindsyg over, jeg ikke ved hvad jeg vil være.. 10. Jeg drømmer rigtig meget, og ønsker mig altid lidt væk fra det hele. 11. Jeg sammenligner mig rigtig meget med andre 12. jeg drømmer om at være ældre end jeg er 

Er det et indlæg jeg skal lave igen?

Likes

Comments

 photo IMG_8732-001.jpg

 photo IMG_8733-001.jpg

Hej piger, tænkte jeg ville give jer et lille tip til en sund snack. Der er super nem at lave. Det er en avokado mousse. Det eneste jeg brugte er 1 avokado, lidt løg, salt og peber. I stedet for at spise det med gulerødder, hvis du er ligesom mig godt kan hurtig blive træt af rå gulerødder. Så brugte jeg fuldkornsknækbrød og smurte det over. Så lækkert, efter min mening. Super lækker, nem og ikke mindste mættende snack. Vil i have flere sundhedsindlæg her på bloggen egentlig?

Likes

Comments

 photo IMG_8671-001.jpg

Jaaa, jeg har fået briller, igen! Har faktisk haft briller før, men de var ikke særlig pæne, og jeg brugte dem aldrig, og jeg tror også styrken ændrede sig. Så jeg tog en hurtig beslutning da jeg var inde i Poul Stig, og fandt disse flotte briller i virkelig lækker kvalitet. Jeg er super glad for dem, og det er super dejligt at kunne se ordenligt igen. Har du briller?

Likes

Comments


Hej alle sammen, bloggen har skiftet navn, og det er der en god grund til. Jeg har skiftet navn, det gjorde jeg faktisk for over en måned siden. Det er der en lang lang forklaring på, men lad os bare sige jeg har fået lavet numerologi. Og ja, jeg er meget spirituel, jeg tror på diverse ting, men lige præcis dette, tror jeg ekstra meget på, og det er rigtigt. Så det er derfor, jeg hedder nemlig ikke Julie længere, jeg hedder Juliee, med to e'er altså. Derfor kunne min blog jo ikke hedde julie, når jeg ikke hed dette længere. Derudover har jeg fået et mellem navn som er Crista, derfor hedder bloggen JulieeCrista. Jeg har ikke selv valgt at have et mellem navn, men det skulle jeg for at hele mit navn blev harmonisk, hvilket er fint med mig. Jeg vil ikke gå i detaljer, og jeg vil ikke forklare hele processen. Men det var virkelig godt jeg gjorde det, og mine forældre har også fået det lavet nu. Men nok om det, håber i har forståelse. Rigtig havde jeg bare købt et domæne, med .dk, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af det, det var ikke ligesom før i tiden her på blogspot.. Så det bare bare ændre navnet. Men vi ses!

Likes

Comments