Header

 photo IMG_8341-001_zps3d7bfdcc.jpg
 photo IMG_8346-001_zps38663a77.jpg

 photo IMG_8348-001_zpsa91eef9b.jpg

Hey, så checker jeg ind igen, det føles som langtid siden, men det er det ikke engang. Jeg flyttede i egen lejlighed med min kæreste i søndags, så der har været lidt run på. Men nok om det, det kan vi snakke om senere. For nogen dage siden modtog jeg disse lækre produkter, som jeg har købt. Jeg manglede både en ny ansigtsrens og en ny creme til ansigtet. Jeg købte det fra mærket REN, fordi jeg syntes det er så super lækkert + det er uden alle mulige dårlige kemikalier, så det er så lækkert! Det dufter også virkelig lækkert, ren luksus. Derudover købte jeg et til renseprodukt, som er en exfoliating cleanser. Som renser mere i dybden. Derudover købte jeg et sæt Real Techniques børster, som er så gode! Fordi jeg købte for et vis antal penge, fik jeg et sæt Balance Me læbe produkter med, og de er virkelig også lækre. Så gode køb syntes jeg. Men nu vil jeg snart smutte på arbejde.... Øv øv.

Knus!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

 photo UntitledExport8_zps8a88f384.jpg

 photo IMG_8392-001_zps1cc6960b.jpg
Top  Sheinside HER Shorts Sheinside HER Bag Stella Mccartney Sunnies Nørgaard Shoes Birkenstock

Jeg har modtaget en pakke fra Sheinside, og her er hvad der var i. Disse fine shorts og den fine top. Jeg er rigtig glad for tingene, og syntes bare de er så fine begge. Shortsene er så rare at have på, og jeg elsker det fine mønster og ikke mindst farven. Jeg stylede toppen og shortsene med min taske fra Stella Mccartney og et par Birkenstocks. Meget simpelt outfit, men syntes shortsene gør lige så det er ikke er så neutralt igen. Hvad syntes i om toppen og shortsene?

Likes

Comments

 photo IMG_8291-002_zps7e130b2f.jpg

 photo IMG_8302-002_zpsaf398f52.jpg

For en uges tid siden ca modtog jeg disse ting fra Billigvoks.dk. En silvershampoo, tangle teezer og nogen hår elastikker. 

Alle tingene er super gode, og jeg er glad for mine valg. Silver shampoen har gjort at jeg fik de værste gule toner ud af mit hår, hvilket er super dejligt. Syntes ikke selv det er pænt når det er pis gult. Haha. Derudover hvis i ikke har prøvet en Tangle teezer så gør det! Den reder håret ud så nemt om det er tørt eller vådt!! Så lækkert. The o-elastikker syntes jeg er ret praktiske og seje, de er gennemsigtige, så det er fedt man ikke kan se man har elastik i håret. 

Alt i alt gode produkter jeg valgte mig, og billigvoks, er en super god hjemmeside og ikke mindst billig. Kan klart anbefales! 

Nu skal jeg ned på havnen og spise frokost, og senere skal jeg ud at spise fordi min søster har fødselsdag, så lækkert. Derudover i går fik jeg nyt job!!! Er så glad! Weeeeh. Håber i har det godt!

Likes

Comments

fall, can't wait!


Jeg ved ikke om i allerede ved det fra sidste år af, men jeg ELSKEEEER efteråret. Det er min absolut yndlings årstid. Alle designernes AW-kollektioner rammer altid lige i øjet. Det er bare meget glæde ved efteråret syntes jeg. Især når bladene skifter farve, de indendørs aftner med te, hvor regnen siler ned. Det er ren hygge syntes jeg. Men som sagt alt det lækre tøj udkommer om efteråret, og jeg burde egentlig have sparet op til at kunne købe noget, men nej mit budget bliver lidt stramt.. Det forklare jeg nærmere om 2 ugers tid.... Er i også vilde med efteråret eller det bare mig?


Likes

Comments

homeJeg ved i kan lide disse form for inspirations indlæg, så her er endnu et. Som i ved elsker jeg interiør, og vil bare gerne have meget af det. Ligenu er min højeste ønsker eames gyngestolen, en nespresso maskine og selvfølgelig lassen lysestagen. Hvad er jeres interiør ønske ligenu?

Likes

Comments

 photo IMG_8285-001_zpsa2786189.jpg

 photo IMG_8283-001_zps3aad79f8.jpg

 photo IMG_8281-001_zpsf4a3a67a.jpg

 photo IMG_8287-001_zps5bf08fba.jpg

I foregårs var jeg inde i Stella Mccartney for at kigge på taskerne, jeg syntes de er så smukke og på en måde enkle, men stadig ikke enkle? Men i hvert fald viste damen mig denne her smukke udgave, og jeg var smask forelsket. Den kom med mig hjem. Jeg har solgt min Mulberry, da jeg aldrig fik den brugt og syntes den var dum fordi den var så stor. Så jeg besluttede mig at sælge den, også har jeg købt mig en stella taske i stedet. Det er jeg super glad for jeg gjorde. Jeg syntes bare den er super fin, hvad syntes i?

Likes

Comments

 photo IMG_8212-001_zpsd215b1e5.jpg
 photo IMG_8231-001_zpsa7a2bc9d.jpg
For langt tid siden solgte jeg mit gamle Lala Berlin, fordi jeg manglede penge på det tidspunkt. Det var nok den dummeste at gøre, fordi jeg elskede mit tørklæde så højt. Men for længe siden vandt jeg 1000 kr til Mywinther! Så det var ret perfekt, og jeg ventede bare på de fik nye farver hjem. Så da jeg så de havde fået denne flotte farve, klikkede jeg med det samme hjem. Jeg er så glad for det, og det kommer til at blive brugt flittigt når vejret bliver lidt koldere. Er det ikke fint?

Der sker forresten en masse ting i mit liv, som i kommer til at høre om!

Likes

Comments

 photo UntitledExport7-001_zps706f802a.jpg
Top Plus Fine Shorts H&M Shoes Sebago Bag Envii Sunnies Nørgaard

Selvom billederne blev ringe den aften, syntes jeg alligevel ikke i skulle snydes for et lille outfit på bloggen. Dette outfit er egentlig bare en aftentur vi gik en af dagene på Gran Canaria, der var den smukkeste solnedgang, virkelig. Billederne blev desværre taget lige da solen var gået ned, så lyset var ikke særlig godt. Håber i nyder sommeren!

Likes

Comments

 photo 2014-06-28.jpg
Hey! Så er jeg tilbage fra ferie, kom hjem onsdag aften. Jeg savner allerede smukke Gran Canaria, det var så dejligt med fuld afslapning, ingen bekymringer, ingen stress... Av savner det virkelig. Det har været sådan en dejlig tur virkelig. Vil bare gerne tilbage!! Nu er jeg hjemme til arbejde, men håber stadig at nyde sommerferien fuldt ud, hvad skal du lave i din ferie?

Likes

Comments