Header

 photo summertime.jpg

Hey! Der bliver en lille sommer pause på bloggen, da jeg rejser til Gran Canaria i morgen(!!). I'm so excited!!!! Jeg glæder mig til at slappe max af. Så derfor tager jeg hellere ikke min computer med, da jeg bare gerne vil slappe af uden alt muligt elektronik, jeg vil dog stadig opdatere min instagram, så husk at følg mig - @Julie_lentz. Men jeg er kun væk en uge, så er altså snart tilbage med friske indlæg til jer! Ciao! Hvor skal du hen på sommerferie?

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

 photo Desktop.jpg

Hey! I dag vil jeg prøve noget nyt, nemlig en bloganbefaling. I dag vil jeg præsentere jer for smukke smukke Alberte, som står bag bloggen www.whittaheart.dk. Hun har virkelig en sans for stil. Har i lige set hendes nye Ganni sko(!!!!) Hun tager de smukkeste billeder efter min mening, samt styler hun de fedeste outfits, og dem er der masser af på bloggen. Jeg syntes helt klart i skal tage en tur forbi søde Alberte! Klik ind forbi HER.

Likes

Comments
summer time!


Jeg har så store forventninger til denne sommer, jeg håber vejret bliver fantastisk, stemningen er i top og jeg bare har det rigtig godt og dejligt. Jeg skal selv til Gran Canaria, og jeg kan virkelig ikke vente. Jeg glæder mig som et lille barn! Glæder mig bare til varme, saltvand, hygge, smil, glæde, tan, farvede items, alt!! Nu er vejret i Danmark blevet total dårligt, så er det godt jeg snart rejser, også håber jeg bare det er super lækkert når jeg er hjemme igen. Jeg har lige kreeret en lille collage, som jeg bare bliver mere sommer stemning af. Forresten vil i have en sommer playliste?? 

Likes

Comments


 photo sheinside1.png
 1. HER 2. HER 3. HER

 photo sheinside2.png
 1. HER 2. HER 3. HER

 photo sheinside3.png
1. HER 2. HER 3. HER

I har måske hørt om Sheinside, ellers har i ikke.. Men Sheinside hurtig forklaret er en webshop med utrolig lækre items og til utrolige billige penge! Jeg har udvalgt lidt favoritter til jer. Jeg syntes helt klart i skal checke webshoppen ud. Kender du til Sheinside og hvad syntes du om konceptet?

Likes

Comments


Top Mango Pants Envii Shoes Birkenstock Bag Stella Mccartney Necklace Jane Kønig 

Hvis i følger min instagram har i allerede set min nye Stella Mccartney taske! Jeg købte den i går i Milium på udsalg, så det var ikke engang planlagt. Er virkelig glad for den, for har kigget flere gange på den inde i deres butik. Men kunne ikke stå for den, når den nu var med rabat på! Men dagens outfit er rimelig casual. Men alligevel syntes jeg toppen og tasken formår at peppe det op til at det ikke bliver alt for chill. Hvad syntes i om tasken og outfittet?

Likes

Comments

 photo UntitledExport3_zps573bc55b.jpg

I mandags var jeg i Lyngby, fordi jeg skulle ind og se forpremiere på THE FAULT IN OUR STARS!!!! *skrig*. Jeg elsker den film, og skal se den igen, nok bare ikke lige i biografen, fordi man græder ret meget, men hold da op, den er virkelig god! Jeg har aldrig tænkt så meget på en film efterfølgende. Men nok om den fordi, dette indlæg skal handle om mit nye køb jeg gjorde mig den dag. Meningen var bare vi skulle ind og se filmen, men så faldt jeg over denne smukke skjorte på et udendørs stativ. Den smukkeste Isabel Marant skjorte på 50%! Jeg har ledt efter sådan slags skjorter, fordi jeg syntes de er så fine og jeg kan godt lide den franske stil og blande den med min egen. Er den ikke fin?

Likes

Comments

 photo UntitledExport_zps140b542a.jpg

 photo UntitledExport1_zps19fce7cc.jpg
Cardigan Plus Fine Top Mango Jeans  Zara Shoes Sebago Bag Mulberry Sunnies Ray-Ban

Oh! Det er længe siden der sidst har været outfit billeder på bloggen, så det er vel på tide?! Men dette outfit bar jeg faktisk i går, da jeg var en smut i Lyngby. Jeg har mine nye sko på fra Sebago, jeg har altid gerne ville eje et par sejlersko. I ser min forholdvis nye plus fine cardigan, jeg har købt på lagersalg, og jeg er så glad for den, den har det fineste mønster på ryggen med sten. Derudover en ny top fra Mango, som jeg er ret vild med. Hvad syntes i om outfittet?

Likes

Comments

wantiessss
I øjeblikket craver jeg ret meget disse items, jeg skal i hvert fald have et par nye solbriller, er ret træt af mine wayfarers nu, og jeg vil ret gerne have nogen fra Celiné da, jeg elsker det kraftige stel. Derudover vil jeg vildt gerne have en PLAY trøje, snarest! Helmut blazeren, er så smuk. Jeg vil bare gerne have alt overstående, hehe. Det er længe siden jeg sidst lavede indlæg, men det skyldes fordi jeg ingen idéer har for tiden.. Desværre.

Likes

Comments