Header

 photo IMG_3464-001_zps929499c2.jpg

 photo IMG_3469-001_zpscdd5b6fd.jpg
Måske har i allerede været hurtige og set mit nyeste post på instagram. Jeg har nemlig købt mig et så lækkert Stella Mccartney iPhone cover. Jeg manglede virkelig meget et flot iphone cover, da den bliver rigtig ridset af bare at ligge nede i tasken. Jeg har mange gange haft øje på iPhone ituierne fra Stella Mccartney, jeg syntes de er super flotte. Jeg fandt jeg tilfældig vis en sød pige der solgte det på Trendsales, og købte det faktisk straks. Jeg er ret vild med snake-print lige for tiden, syntes det er super flot. Dette er i en Metallic farve, og det er virkelig pænt syntes jeg. Hvad syntes i??

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments
 photo UntitledExport10-001_zps6d7d2a06.jpg

I tordags var jeg til lagersalg lige hurtigt med min mor. Min mor havde været der tidligere på dagen, og det var faktisk hende der havde købt disse, men de var for små til hende, så jeg fik lov til at få dem. Jeg har også købt en masse andre lækre ting derfra, som i måske får at se. Men disse er jeg ret glade for, og det er nok ikke nogen jeg selv normalt ville have købt. Men jeg syntes de er rigtig fine og feminine. Jeg er glad for at få lidt mere lys og printet items ind i min garderobe, da den ellers er meget klassisk og mørk. Hvad syntes i om bukserne, er de for meget for jer?


Likes

Comments

 photo UntitledExport8-001_zpsd41fca85.jpg


 photo IMG_3217-001_zps89ec5117.jpg Denne flotte bikini kom ind ad min dog for nogle dage siden, er den ikke bare fin? Den er fra Triangl, som i måske nok kender? Triangl laver nogle virkelig lækre bikinier og undertøj, som jeg syntes i skal checke ud HER. Hvis det stod til mig, ville jeg da gerne have flere af slagsen (tihi). Men jeg valgte altså denne udgave, den hedder Arizona Sunset, og kunne lige forstille mig den ville være så lækker til solbrun hud. Kan næsten ikke vente til jeg skal til Gran Canaria her til sommer, så jeg rigtig kan få benyttet bikinien fuldt ud! Derudover må sommeren gerne komme NUUUU.

Sponsoreret

Likes

Comments

living

Åh ja jeg drømmer. Jeg drømmer om at jeg vandt en masse penge, så jeg kunne købe de lækreste møbler til en forhåbentlig snart ny lejlighed. Jeg drømmer også om bare at flytte hjemmefra!! Håber snart det sker, men det er svært at finde når man er studerende.. suk. Jeg drømmer bare videre. I kan se hvor tingene er fra ved at klikke på billedet. Knus!

Likes

Comments

 photo IMG_3312-001_zps9cf713ea.jpg


 photo IMG_3313-001_zps653e2c1f.jpgmmm, mums. I dag lavede jeg disse lækre fiber boller med en opskrift fra ''dit sunde liv''. De er virkelig lækre og rigtig nemme at lave. De er med æble, kanel, kardemomme, hørfrø, husk og lidt ingefær. De er rigtige gode for maven og fordøjelsen og de smager virkelig himmelsk. Jeg tror lige jeg skal nuppe en mere, og prøve den med smør, mmm.. Derudover kan jeg virkelig anbefale bogen, den er super god, og du får en masse viden. Der kommer snart mere blogging da jeg har været på et lagersalg med noget tøj og jeg har prøvet noget nyt kost tilskud, så stay turned!!

Likes

Comments photo UntitledExport7_zps9bbcda6f.jpg

Endelig fandt jeg en slags bouclé jakke. Jeg har i langtid prøvet at finde nogen fine ''jakker'' til at bruge som en slags cardigan. Men så faldt jeg over denne fine en, jeg elsker dens finde rå ærmer og lommer. Hvad syntes i om den? Og elsker i ikke også bouclé jakker?? 

Likes

Comments


Her i fredags var jeg i Magasin, også faldt jeg over disse flotte Espadrilles, jeg har faktisk været en smule skeptisk over konceptet. Især fordi mange af dem går man på strående inde i sålen, hvilket jeg ikke syntes så særlig rart ud. Men disse kunne jeg virkelig ikke stå for, de er i lækkert læder, de er rigtig dejlige at have på, også er de jo utrolig smukke! Hvad syntes i om dem?

Likes

Comments

 photo IMG_3288-001_zpsa83f6b9a.jpg

 photo IMG_3291-001_zps18702de6.jpg Åhhh min elskede nye Mulberry. Nu tænker i nok WOW! Både Balenciaga og Mulberry?? Faktisk har jeg valgt at sælge min Balenciaga, eller rettere sagt solgte. Jeg var ikke særlig lykkelig over den alligevel, som jeg nu havde truet jeg ville blive. Jeg var også skuffet over kvaliteten på den. Nå nok om den, fordi nu er den væk. I dag købte jeg min nye elskede taske. Jeg har altid gået og drømt om Mulberry Bayswater, men jeg tror jeg blev meget hypet omkring det der Balenciaga, så gemte egentlig den drøm lidt væk. Hvorfor det ved jeg ikke. Men jeg er rigtig glad for dette valg, fordi jeg ved at kvaliten er i top! Og den er jo bare så så smuk. Kan ikke få armene ned. Jeg ved jeg kommer til at have denne i mange år. Hvad syntes i om den? 

Likes

Comments