Header
Her ser i mit outfit fra i søndags, hvor jeg var på Islands Brygge og spise brunch. Meget simpelt er det, her ser  i en ny skjorte i mit klædeskab! Jeg føler mig rigtig heldig over at ha fundet 2 smukke skjorter på så kort tid. Denne er fra Inwear, som også er lyseblå stribet. Og åh gud, hvor var det varmt med sorte lange jeans på, må altså få skaffet mig nogen nye sommer jeans i blå nuancer. Nød i også vejret i fulde drag i går?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Summer #1

I går mærkede vi det første pust af sommerens dejlige varme, ramme vores blege vinter hud. Nu kan man jo ikke få nok, så nu må solen altså gerne blive ved! Derfor blev jeg helt grebet af stemningen, og nu vil jeg bare have sommer tøj ind i min garderobe, en masse farver blandet med det kedelige basiske. Jeg går og drømmer om brun hud, neon sandaler, lækre farverige sunnies, farvede bikinier og lækre shorts til de brune (kommende) ben. Jeg glæder mig som et lille barn til sommer!!!

Likes

Comments

wouldn't mind!!
Denne weekend skulle det sigende blive varmt, så jeg ville ikke have noget imod at bære dette fine outfit, hvor der måske er mulighed for at have lidt bare ben. Jeg er så ellevild med den jumpsuit fra Isabel Marant og bobby skoene samt har jeg også et ret godt crush på Moncler solbrillerne, uhm. Jeg elsker print til denne sommer, og lyse farver! Hvad går i efter her til sommer??

Likes

Comments


Gårsdagens outfit så således ud, jeg var i ført min nye skjorte fra Hilfiger, som i kan se mere i focus end det sidste outfit. Dertil havde jeg mine "slappe" bukser på fra Envii, Lala Berlin tørklæde, Tiger of Sweden boots, Balenciaga taske og smykker fra henholdvis Tommy hilfiger, Line&Jo og Balenciaga. Jeg syntes det var ret fedt at tilsætte mine jogging bukser, så det gav et mere afslappet men stadig stilet look. Hvad syntes i?

Likes

Comments
Her forleden havde jeg min nye skjorte og sweater på fra Tommy Hilfiger af, meningen med købet, var egentlig jeg kun skulle have en skjorte, men jeg kunne slet ikke stå for denne fine sweater. I forvejen har jeg en svaghed for mørkeblå og rød sammen. Jeg tilsatte den min skjorte til jeg også købte, som er en klassisk hvid og blå stribet, med fede detaljer. Til min outfit havde jeg min trofaste Balenciaga taske ved mig, samt smykker fra Line & Jo, og ur fra Hilfiger. Jeg elsker at gå i klassisk tøj, som skjorter osv. Det bare sjældent jeg falder over de perfekte skjorter, sweatre mm. Hvad syntes i om det klassiske look, er i også vilde med skjorter?

Likes

Comments


Hey skønne læser, åhhhh syntes det er surt jeg ikke bare kan få blogget så meget jeg vil. Er så træt for tiden, jeg arbejder og arbejder, også går jeg i skole. Føler slet ikke jeg kan få lov at nyde livet, hvor ville det være skønt bare at kunne rejse væk i langtid, og komme tilbage med ny frisk energi. Jeg er træt af skolen, og det er for mig noget der virkelig skal overståes, 1 år tilbage er der. Vil bare gerne videre, forstår i hvad jeg mener? Efter skole arbejder jeg bare fra 14 til 19, av. I weekenden har jeg arbejdet 11 timer, og jeg er bare smadret nu, har slet ikke fået nydt weekenden. øv. Drømmer om at rejse væk, bare man kunne?! Lidt triste tanker fra mig her søndag aften, håber i har det godt, og ikke er så trætte som mig, hehe. Når ja nu skal jeg i gang med historie aflevering! Håber i kunne lide lidt mere personlighed her på bloggen.

Likes

Comments

wantiessss
Disse items er noget af det jeg ønsker mig aller mest ligenu. Jeg vil gerne have mere lyse items ind i min garderobe, i stedet for alt det sorte, mørkeblå og grå der befinder sig ligenu. Jeg syntes print er noget af det fedeste lige for tiden, og craver det rigtig meget. Derudover er jeg også på udkig efter de perfekte cowboy jeans, og faktisk også lyserøde jeans! Er gået i rigtig forårskuller.  Hvad går i og ønsker jer i garderoben ligenu?

Likes

Comments