Header

Ej, syntes det er lidt pinligt at den her blog snart kun handler om ''new ins'', men nu skal jeg nok stoppe og få nogen andre indlæg ind.
I dag modtog jeg min længe længe ønskede Balenciaga city taske, efter noget opsparing og en masse masse arbejde i sidste måned. Jeg er så glad for endelig at være ejer af en Balenciaga taske, jeg har virkelig været nærmest stresset over, hvilken af city modellerne jeg nu skulle vælge, men det blev til Giant 12 silver. Og jeg er rigtig glad for mit valg. I skal nok få en masse outfits billeder i den nærmeste fremtid.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments


wupwup. Syntes jeg viser ret mange ''new ins'' her på det seneste? Nå men, jeg har købt mig en iPhone 5s, af den grund at min gamle iPhone 5, var smadret 2 gange, faktisk 3. Den smadret først på bag siden, men det var meget lidt, at den ikke behøves at laves, så blev for skærmen smadret, åh no, jeg bruger 1000kr på en f*cking ny skærm, men den gik så også i stykker, derudover var der også noget galt med den, og jeg havde mistet min garanti allerede.. Så den solgte jeg (spørg mig ikke hvorfor nogen gad købe den). Jeg havde så en 4'er i halvandens uges tid(lånte min søsters gamle) og jeg kunne ikke leve uden en 5'er, når du først er vant til den, kan du ikke skifte den ud til en 4! Så jeg er ret glad for min nye iPhone 5s i guld, ret sej farve, efter min mening, og så er det også noget helt nyt. Denne gang skal den virkelig ikke gå i stykker, haha, har allerede købt sådan en super skærm protector, måske den kan anes?

Likes

Comments


Jeg har en slags fobi for snavs der skal røre min mund f.eks. har jeg det dårligt med bestik, glas på resturanter eller lign.  Jeg har flyttet rigtig mange gange i mit liv Jeg har gået på 9 forskellige skoler i mit liv Jeg elsker Harry Potter Jeg har redet stort set hele mit liv, siden jeg var 4, stoppede så da jeg var 17. Jeg har altid været ret god til sport, undtagen badminton. Jeg har været alene til USA i 3 uger. Jeg har haft hunde lige siden jeg blev født Jeg drømmer om at komme til New York Min yndlings by er London, og har været der hvert år de sidste 3 år, 2 gange sidste år. haha. Jeg hader min krop Jeg har en kæreste Jeg er 19 år Har ikke taget kørerkort endnu Jeg elsker surt slik

Likes

Comments


 photo UntitledExport3_zpsb7394d01.jpg
Hello læsere, jeg vil egentlig bare lige hurtig checke ind, og sige hej. Syntes det føles lidt langtid siden jeg sidst bloggede, jeg har bare egentlig travlt i hverdagen, jeg arbejder hver dag undtagen fredag, helt til kl 19, så det er lidt svært hvis man skal ha taget et par billeder eller noget, skal jeg gøre det i weekenden eller fredag selvfølgelig, men jeg vil prøve at se om der ikke snart kommer lidt flere indlæg til jer! Jeg er hellere ikke så kreativ lige for tiden, hehe. Men ellers håber jeg i har det godt alle sammen! Derudover får i lige ét spørgsmål med på vejen Hvilken taske er DIN absolut drømme taske?

Likes

Comments

 photo IMG_3042-001.jpg

 photo IMG_3044-001.jpg

 photo IMG_3045-001.jpg
Da jeg havde fødselsdag her i mandags, hvor jeg blev 19, wuhu, kun ét år tilbage hvor jeg er teenager. Men af min dejlige kæreste fik jeg en kæmpe Karmameju ''goodie'' bag med alle disse lækre produkter. Åh, hvor jeg elsker Karmameju, hverdag er blevet en glæde, fordi jeg skal bruge mine skønne produkter, hverdag har jeg spa dag, haha. Det dufter virkelig så skønt, og naturligt. Alle produkterne, kan virkelig anbefales. De er virkelig gode alle sammen, og det er virkelig lækkert med ENDELIG en shampoo og balsam uden alt muligt unødvendig kemi, og syntetisk parfume, som rent faktisk er god. Har du prøvet Karmameju?

Likes

Comments


Jaaa, endelig fik jeg mit længe ønsket lala berlin tørklæde, har virkelig gået og sukket efter dette lækre tørklæde. Det er så dejligt blødt kashmir, og det fineste mønster, jeg elsker at have det på. Det var faktisk lidt impuls køb i sidste uge, og ikke spor planlagt, men jeg fik 15% på mywinther, kunne jeg ikke sige nej! Åh elsker det!

 Forresten havde jeg fødselsdag i går, så nu er jeg 19 år, ikke rigtig til at forstå, men jeg havde en rigtig dejlig dag, og ikke mindst dejligt skønt solskin! Jeg må have været super artig, når det var den første varmest dag i 2014, wuuuuh.

Likes

Comments

Saturdays wishes
1. Karmameju olie 2. Ganni Pants 3. Stella mccartney lingeri 4. Random læderjakke 5. Céline sunglasses 6. IRO 7. Céline loafers

Nu når solen er ved at komme, kunne det være skønt med lækre céline loafers & solbriller, læderjakke, lækre fede sweatpants, en bouclé jakke, blonde undertøj og den velduftende olie fra karmameju, bare lidt lørdags ønsker herfra, kys. Er der egentlig nogen indlæg i vil se? er lidt ude af inspiration..

Planlagt indlæg.

Likes

Comments
Åhhh endelig fik jeg et nyt armbånd, har savnet at have et lækkert armbånd om mit håndled. Har i det hele taget savnet at have et Balenciaga armbånd, har haft 2 før, men hvor jeg hellere ville have et andet, men nu kunne jeg ikke rigtig vente længere, så jeg bestilte dette, og syntes det er super smukt. Det pryder allerede mit håndled, og jeg er glad.. Har også gjort mig et andet rigtig lækkert køb, og noget som jeg virkelig også har gået at sukket efter, kan i måske gætte det? Tror jeg faktisk ikke.. haha.

Likes

Comments

Jeg elsker at sidde og kigge på bolig indretnings, og selv sidde og få fede idéer om hvordan jeg kunne indrette, og igen jeg kan virkelig ikke vente, til det bliver min tur. Men mens jeg venter i spænding, kigger jeg rundt på forskellige blogs og Tumblrs, for at finde inspiration. Jeg vil egentlig lade billederne tale for sig selv. Men tænkte lige på, har i nogen gode bolig Tumblrs i vil dele ud af?

Likes

Comments