Header

great skin
Lige her fortiden er jeg blev meget tiltrukket af ren velvære, i har nok alle hørt om ordet Detox. Jeg føler mig dejlig ren og på ny, hvis jeg har spist sundt, og drukket en masse vand, og det er bare en skøn følelse. Jeg vil super gerne prøve en 7-dags juice kur, men det må vente til jeg har fået mig anskaffet en juicer. I forvejen tager jeg en masse vitamin piller & kost tilskud, for at min krop får det, den mangler for at fordøje osv.

Men indlægget skal jo egentlig handle om at få en lækker hud. Alle ved man skal drikke en masse vand, faktisk 2,5 - 3. liter om dagen, og det hjælper også på at få en flot hud. Derudover har jeg kigget mere her på senest, på rene produkter til huden. Såsom Rudolph Care og Karmameju, og allerede er der mange ønsker fra Karmameju. Jeg elsker det med at de er rene olier, og masser af ingredienser fra naturens side, så det bare er 100% rent. Så håber jeg får lidt i fødselsdags gave. Men for at få en dejlig ren hud, er det meget vigtigt at man renser huden morgen og aften, så man får alt skidtet væk, og fået renset sine pore, det vil helt sikkert mindske uren hud, hvis man døjer med det.

Kan i lide rene produkter eller går du ikke så meget op i det?

Grunden til så lidt blogging er at jeg arbejder meget for tiden på mit arbejde, og det er for det meste lige efter skole til omkring kl 19, så derfor er min blogging så dårlig for tiden, bliver snart bedre! Knus!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

dreamy outfit
ISABEL MARANT FUR //  VANESSA BRUNO JEANS // BALENCIAGA BAG, WALLET & BRACELET // CÈLINE SUNGLASSES // LALA BERLIN SCARF // ALEXANDER WANG TEE // MICHAEL KORS WATCH // BERTIE SLIPS-ON

Ville da slet ikke have noget imod at have dette flotte outfit på! Er ret så vild med alle item'sene. Men ville aldrig få råd til den flotte Isabel Marant fur, som i øvrigt også er udgået. Men ønsker mig meget Balenciaga tasken, Lala Berlin tørklædet, nye solbriller og en ny pung. Du kan klikke på billedet, for at se hvor man kan købe tingene.

Likes

Comments

wishlist for apartment #1


Åh elsker interiør, elsker indretning, elsker alt ved boliger. Der er så mange flotte møbler og nipse ting derude, og jeg glæder mig, så meget til at jeg skal indrette min lejlighed én dag. Forhåbentlig snart. Jeg bliver 19 i marts(!!), så vildt. Så det betyder også at jeg snart gerne vil flytte hjemmefra. Har samlet en collage med bare nogen få af mine mange ønsker. Elsker du også indretning?

Likes

Comments

 photo UntitledExport1.jpg

 photo UntitledExport2-1.jpg I foregårs på valentines day, gik jeg en tur på Islands Brygge med min dejlige kæreste, vejret var helt perfekt. Jeg fik taget et par outfits billeder, ud med vandet. Igen bær jeg min dejlige acne cardigan, skjorte fra noa noa, jeans fra zara, sneakers fra nike, min taske er fra envii samt er mine smykker fra jane kønig og line&jo og solbrillerne er fra ray-ban. Senere på dagen var vi ude at spise sushi, super lækkert. Hvad lavede i på valentines day?

Likes

Comments

 photo IMG_2943-001.jpg

 photo IMG_2944-001.jpg
I onsdag modtog jeg denne forfærdelig flotte ring fra Jane kønig, designet af smukke Marie fra vilde kaniner. Jeg var så enormt heldig at vinde den på Cecilies blog. Jeg blev virkelig glad, da jeg fik en mail fra cecilie om at jeg havde vundet. wow. Men allerede nu er jeg rigtig glad for ringen, og bruger den stort set hver dag. Den er jo så smuk. Hvad syntes du om ringen Marie har designet for Jane Kønig?

Likes

Comments

 photo hejoutfit1-001_zps96cb5397.jpg
Så er det endelig ved at være forår, solen skinner, og vintergækkerne er dukket frem. Det er så dejligt altså. Men her er endnu et outfit på bloggen, jeg ved ikke lige hvorfor kvaliteten skal være så ringe. Men her er jeg iført sko fra Bronx, trøje fra Zara samt bukser, halstørklæde fra cos, cardiganen er fra Acne, også har jeg smykker på delvist fra Jane Kønig og Line&jo. Faktisk har jeg undværet cardiganen i en uge(!!!!), fordi jeg fandt ud af den havde hul under ærmet, også skulle den en tur til skrædder, ret irriterende. Men endelig er den back in closet.

Likes

Comments

makeup makeup

Der er så meget fokus på det naturlige look, både i blog verdenen, mode magasinerne og model verdenen. Og jeg er ret så vild med det. Både fordi jeg selv kan lide at være naturlig, med ikke så meget makeup, men også fordi det er sindsygt pænt. Jeg har lavet en collage på hvilke makeup produkterne man kunne bruge, her ser i meget mac, fordi det er mit absolutte yndlings makeup mærke. Jeg elsker alle elementerne blush, highlighter, sarte brune øjenskygger, bronzer og at markére sine bryn. Nedenunder ser i smukke Anna Selezneva, som altid er meget naturlig i hendes makeup look.  Er du også vild med det nye fokus på det naturlige look & hvilket makeup er dit yndlings?

Likes

Comments


Her forleden dag fik jeg en e-mail om, at min Tumblr var fyldt de 2 år. I den anledning tænkte jeg at vise lidt inspiration fra min Tumblr af. Jeg elsker at sidde med en varm kop te, under dynen med høretelefoner i ørene og lytte til min musik, mens jeg surfer lidt rundt på Tumblr og re-blogger. I kan finde min Tumblr lige HER. Har i også Tumblr, så link meget gerne i kommentar boksen. 

Likes

Comments


Så fik jeg den endelig, nemlig Acne Raya. Har sukket over denne cardigan lige siden den udkom i efteråret. I har måske set den på collage på forrige indlæg på min ønskeliste, det kan jeg nu krydse af. Jeg elsker den allerede, den er så blød og rar. Købte den i Carbone black, så flot farve syntes jeg.

Likes

Comments
wish list this year


Ønskelisten for dette år må nok være ovenstående ting, og ting jeg lige falder over dette år. Men ovenstående ting er virkelig noget jeg mangler + en helt masse andet (haha). Jeg ønsker mig 1. En kenzo sweater, og dem for ss14 er så fine! 2. Et Balenciaga armbånd, har allerede solgt 2, men ønsker mig et andet nu. 3.Smykker!! 4. Et par nye solbriller, mangler jeg virkelig. Nu har jeg gået med mine rayban wayfarer lidt for længe 5. Stella mccartney taske, åh suk, skal have den. 6. En ny pung, ikke sikkert lige balenciaga, men meget godt bud. 7. Acne Raya cardiganen, den skal jeg have investeret i snarest! 8. Et par slippers til sommeren, vil gerne have Birkenstock, de er jo både sunde at gå i, og ret fede! Har i også vilde ønsker for 2014's køb?Likes

Comments