Header


Er der noget bedre end at ligge og drømme sig væk til stille musik, tanker der går om hvordan bliver fremtiden, hvad skal jeg i morgen eller hvordan fortiden var. Jeg elsker det. Jeg føler mig nogen gange på en sky, liggende med lukkede øjne og drømmer mig langt langt væk i min egen lille musik bobbel. Jeg elsker at ligge og lytte til stille indie hits. Her får i nogen bud på hvad jeg hører. Især Sleeping At Last, de er klart nogen af mine favoritter, alle deres numre er så eventyrlige og idylliske. I kan følge min playliste HER HER HER.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

wishlist for wardrobe


Her for tiden sukker jeg gevaldigt over masser af lækre items, eller det gør jeg vel altid. Men jeg har lavet en collage over hvad godt kunne tænke mig lige her for tiden, - og en del andet.. Jeg kunne godt bruge en forårs jakke, kunne være lækkert hvis den var fra Moncler. Ny lækker taske, smykker, nogen basiske tee, flot undertøj, nye solbriller, en hue, nyt Balenciaga armbånd og en turtleneck og en masse andet!(selvfølgelig) Jeg havde faktisk fundet en turtleneck jeg ville ha, men da den ankom, var det slet ikke det jeg havde håbet, så må lede videre! Hvad går du og drømmer om lige for tiden?

Likes

Comments

 RENS:
1. Neutral Face Wash - Jeg bruger denne face wash til at vaske mit ansigt af med morgen og aften. Dette kan jeg ikke undvære, jeg føler mig så beskidt så i ansigtet, og det er bare ubehagligt. Selvom man ikke har haft makeup, så gør det alligevel, fordi du har måske gået i bil osen.

2. Matas Natur Skintonic - Jeg betræber på med alle mine ansigt produkter skal være uden parfume, uden parabener og farvestoffer. Derfor bruger jeg helst svanemærket produkter. Denne skintonic købte jeg fornylig, og har manglet en længe. Bruger den efter rens, og inden creme.

3. Nuxe Face Wash og Rens af makeup, fik jeg i adventsgave, den dufter dejligt, men bruger den egentlig sjældent, da den er svær at benytte.
Til mine eksklusive rensedage bruger jeg:
 1. Jorg0bé Refreshing scrub mask - den er rigtig rigtig god, og bruger den 2-3 gange om ugen. Min hud er SÅ blød efter jeg har brugt den. Den indeholder små slibekorn og mint. Minten gør lidt ondt at have på i de første minutter, men huden bliver så frisk!

2. Jorg0bé Peel off mask - har jeg fornylig købt, den lover godt, har hørt så meget om den. Men man skal have den på i 30 min, så nogengange kniber tiden til det. Men glæder mig til at få den brugt mere, super lækre produkter begge!!
 Mine cremer:
1. Embryolisse Lait-Créme concentré - denne creme bruger jeg hvis jeg virkelig mangler fugt, da den er god fugtgivende, men igen den indeholder parfume, og det bryder jeg mig ikke så meget om i mine skønheds produkter.

2. Neutral Face Cream - Super god! Denne er jeg glad for, der er ikke så meget at sige. At den er super god.

3. Derma 24h cream - Denne købte jeg på tilbud i går til 35kr!! Så den skulle lige med, glæder mig til at bruge den, når jeg ikke har mere neutral.

4. NUXE Hand cream - Denne fik jeg også i adventsgave, og den er super god fugtgivende!!
Blandede produkter:
1. Lush Sweet Lips lip scrub - denne er super god til hvis man skal have de dødehudceller af læberne!

2. Elizabeth Arden Eight Hour - denne bruger jeg til læberne når de er super tørre!

3. Nuxe lip balm - Super god lip balm! Dufter vidunderligt.

Generelt går jeg efter produkter til min hud uden parfume, farvestoffer, parabener og andre dårlige kemikalier. Derfor svanemærket. Jeg føler at min hud rent faktisk er mere ren, og at jeg ikke få alle de kemikalier ind i mig. Hvilke produkter bruger du? Fandt du indlægget nyttigt?

Likes

Comments

For at være ærlig elsker jeg min workout playliste jeg har fået mixet sammen for længe siden. Så lækre numre og god motivation. Jeg træner både med den når jeg er i fitteren og når jeg er ude at løbe. Så hvorfor ikke dele den med min kære læser.


Her var lidt numre fra min playliste, i kan følge min spotify playliste lige HER HER HER.

Likes

Comments

confirmation inspi
Konfirmationerne er lige rundt om hjørnet næsten, folk er allerede ude at få kjolerne i hus, så her er lidt inspiration til dem der skal konfirmeres, eller måske bare bliver studenter eller afslutter folkeskolen? Hvad ved jeg. Men her ser i lidt forskellige bud. Jeg er godt klar over tingene er dyre, men en konfirmations kjole koster jo stort set det samme? og du kan bruge tøjet igen efter. For at se hvor tingene er fra, bare klik på billedet. Ville ønske jeg skulle konfirmeres igen, blev selv konfirmeret i 2011, så det er længe siden, ville ønske jeg havde købt noget mere lign dette. Hvad syntes du om sådan et indlæg her?

Likes

Comments


Så er jeg tilbage fra Norge, har faktisk helt glemt at informere jer om at jeg tog på skiferie. Jeg har været i Hafjell i lille hammer med min kæreste og hans familie på ski ferie. Det har været så fedt, virkelig. Det var første gang jeg har været på ski, da min familie aldrig har gjort det. Jeg er så overlykkelig for at ha oplevet det, da jeg så længe gerne vil have prøvet det. Det er hermed gjort, og jeg lærte det på under 2 timer, no kidding. Nu tager jeg allerede de røde/sorte, og kan allerede have fart på samt hoppe. Jeg griner af at jeg var ved at græde over at være på liften, og skulle stå på ski første gang. Men det har været så fedt, glæder mig til jeg skal prøve det igen. I går var vejret så smukt, og det var også ret koldt, omkring - 20. Har i stået på ski før?

Likes

CommentsVictoria Törnegren er en svensk blogger. Udover at hun er super smuk, er jeg ret vild med hendes stil.  Her har jeg samlet nogen af de outfits jeg er ret vilde med. Jeg er for tiden ret vild med frakker, læder, turtle-necks og skjorter. Jeg skal helt klart ud at investere i nogen flere af de items. Jeg elsker at finde blogs, som virkelig har en fed stil, som man kan få inspiration af. Samt er det meget lækkert når billederne bare er top. Hvad syntes i? Derudover skal i nok få flere outfits fra min side af, det kommer. Til dem der har spurgt ind til det.

Likes

Comments

dreamy bag

Gid jeg ejede denne lækre Stella Mccartney taske og alle de smukke items deri. Men man har vel lov at drømme. Jeg har lagt en masse lækkert ned i tasken bestående af Balenciaga pung & iPhone cover, Moncler hue, Ray-bans og lækker key chain fra Mulberry samt Mulberry card holder. Hvad jeg normalt har i min taske er også parfume, tyggegummi, nøgler, mobil, pung og alt det der nu høre til en dame taske. Hvad ville du have i din drømme taske?

Likes

Comments
fav out
Elsker alle disse items på collagen over, især er jeg ret vild med den smukke Stella Mccartney taske. Derudover er jeg vild vild vild med striber, syntes det giver en rigtig godt touch til ens måske kedelige sorte outfit. Hvad syntes i om outfittet? Kan i lide den form for indlæg?Likes

Comments
Så blev vinderne fundet, har fuldstændig glemt at trække nogen vinder. Men det er så hermed gjort. Stort tillykke til vinderne, jeg har kontaktet jer :-). Jeg undskylder for ventetiden, der har bare været så meget!

Likes

Comments