Header

Åh, 2013 for mig har været meget meget blandet. Det første halv år ca var en fest, og var rigtig fedt. Men det sidste halve år har været rigtig svært og rigtig rigtig hårdt. Der skete rigtig mange nedture. Jeg stoppede på mit gamle gymnasium, og skulle starte nyt, hvilket var svært og hårdt. Nu gælder uddannelsen for mig bare om at overståes, kan glæde mig over at der kun er 1 år og et halvt tilbage, så student! Men jeg glæder mig til 2014, at se hvad året bringer. Håber det bliver et år som har flere opture end nedture! Har i hvert fald sat mig en masse mål :-) Men godt nytår til jer alle derude!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

CommentsHar lige fundet en masse fine outfits på Tumblr. En af mine største inspirations kilder til outfit inspiration er helt klart Tumblr og gadebilledet. Men alligevel bliver mine outfits altid lidt halv kedeligt, især fordi jeg ikke har den store tid om morgen. Men jeg syntes helt klart det er nemmere at gå ud at købe tøj man har set i gadebilledet eller på Tumblr eksempelvist. Her for tiden er jeg ret vild med fluffy sweater, skjorter, turtle necks og slips on. Hvor finder du tøj inspiration henne? og er indelægget nyttigt? 

Likes

Comments

Her ser i nogen af mine andre gaver, har også fået nogen andre, men de skal byttes. Jeg har fået Nutraminos Carbo Energy, som jeg er super glad for, det skal hjælpe mig til at holde min energi og hydrerer under løb. Derudover har jeg fået Kari Traa ski undertøj/løbe tøj, da jeg skal på skiferie i starten af Januar med min kæreste og hans familie, og derudover manglede jeg også langærmet løbetrøje, og det er sindsygt lækkert. Samt fik jeg Nike sportstøj, og denne lækre Benetton trøje. Hvad har i fået? Syntes altid det er sjovt at høre/se hvad andre har fået.

Likes

Comments


Åh, havde i også en skøn juleaften? Det er altid rart med jul. En af de gaver jeg fik var disse lækre Nike Fly Knit Lunar, de er seriøst udsolgt over alt, men min mor har været heldig at finde dem, jeg er så glad for dem allerede!! De er som en drøm at gå i. Derudover fik jeg noget andet sportstøj osv, jeg skal nok lave indlæg med det meste af mine gaver snart. Nu skal jeg bare op og træne i dag, der er første julefrokost i morgen nemlig. Knus herfra, og god jul igen.

Likes

Comments


Glædelig jul alle sammen, her er 2 billeder fra London i starten af december, det var så smukt pyntet op, savner det meget. Men jeg ville egentlig bare hurtig checke ind, og sige glædelig jul til jer alle sammen, og håber i får en super dejlig aften, knus fra mig <3>

Likes

Comments


Ja, jeg er jo begyndt at træne en del, jeg træner ca. hver anden dag i ugens løb. Jeg starter altid ud med at tage løbebåndet som opvarmning, derefter går jeg i gang med styrketræning af hele kroppen. Jeg har fået langt et træningsprogram af en vejleder i FitnessDK, som jeg benytter godt. Jeg er også en del færdig i kroppen efter, men jeg desværre ikke tid til at dele dagene op i sektioner, såsom balder og ben den ene dag og noget andet den anden dag. Hvis jeg ikke når i fitness, så træner jeg bare derhjemme med noget cardio og pilates.

Når jeg er færdig med at træne tager jeg måske en protein bar eller noget jeg køber i mit fitness center, eller ingenting. Jeg har fået købt nogle Quest bar, som er rigtig populære, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg syntes om dem. Førhen har jeg taget protein shakes, men bryder mig ikke rigtig om smagen, desværre..

Jeg tager derudover vitaminer og mineraler fra FitnessGuru, som er en bøtte der hedder ''OnePack'', det er nemt og godt! Derudover har jeg denne trænings log, men har ikke rigtig benyttet den så gevaldigt meget.. Træner du?? 

Likes

Comments

homehome


Åh hvor kan jeg ikke vente til den dag hvor jeg har min egen lyse dejlige lejlighed. Som jeg nærmest helt selv kan designe. Jeg har virkelig en svaghed for designer møbler og ting og sager. Den smukke Tom Dixon kobber lampe, og Kubus Lassen lysestager. Lige før jeg smelter. Har i også en svaghed for designer møbler osv? Hvad ønsker du dig?

Likes

Comments


I dag er det 4. søndag i advent, og derfor vil jeg naturligvis en adventsgave. Det var en gaveæske fra Nuxe, med disse lækre produkter, er allerede fan. Jeg syntes de dufter rent og lækkert, også er det bare utrolig gode. Hvad fik du i adventsgave? 

Likes

Comments


Jeg har været længe væk, det skyldes at jeg lige har været i London, haft skriftlig eksamen, været på arbejde, fitness og alt muligt andet. Så bloggen har jeg ikke lige haft tiden til. Håber det laves om snarest, da jeg får ferie på fredag (!!). Håber i har det godt derude.

Likes

Comments

 photo IMG_2263-2_zps6f29250d.jpg

 photo IMG_2260_zpse741a097.jpg
For langt tid siden modtog jeg dette cover fra CaseApp, som jeg selv har designet som jeg ville. CaseApp er super smart, du kan designe dine egne iPhone covers, skins eller skinstil computeren eller ipads. Jeg syntes det er fedt at kunne designe sit eget personlige iPhone cover, som gør det til ens eget. Kvaliteten er super, det har virkelig beskyttet min telefon godt. Kig forbi CaseApp her!

- I dag har jeg hele dagen fri, fordi vores lærer er syg, super dejligt. Det skal udnyttes med en løbe tur!

Likes

Comments