HeaderHer til morgen lavede jeg denne smoothie. Jeg fik idéen, ved at kigge i fit living magasinet igennem, og landte over denne opskrift. Så simpel! Regnede med jeg skulle bruge en juicepresser, men jeg kunne nøjes med at bruge min blender. Den smager rigtig godt, selvfølgelig en del 'frugtkød', men det gør intet for mig. Nydes helst iskold. Senere i dag skal jeg se knæk cancer live, men nu vil jeg snart tage op i fitness. Andre der skal se knæk cancer i dag?

Det du skal bruge er:
4 dl mælk
500g jordbær
25g ingefær
4 æbler

Sådan gør du:
Rev æblerne og ingefæren, hvis du bruger frosne jordbær, så optø dem. Derefter tag jordbær i blender sammen med æble, ingefær og mælk. Blend. So easy.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments
åhhh, jeg er startet i skole nu igen, begyndte i mandags på det nye, hvor jeg har 8 ugers intensiv engelsk. Det er ret stramt, for at sige det mildt. Kan glæde mig over den første uge er gået! Derudover har jeg trænet en del i ugens løb. Har haft bloggen i mit hovedet, men kom hurtigt fra det, da jeg ingen idéer har, har i nogen? Håber i har det godt!

Likes

Comments


I dag har jeg været i tivoli med min søde kæreste. De har jo pyntet så fint inde i Tivoli med en masse græskar i alle udskærninger, dertil en masse efterårs farver. Derudover fik vi churros, mmm.. Sådan anden gang i mit liv jeg har smagt dem! Kan klart anbefale at tage derind, glæder mig allerede til jul hvor der også bare er pyntet så fantastisk flot! Har du været derinde?

Likes

Comments

2 skirt outfit


Nederdele tendensen, er så super fin. Skaterskirtet er jeg personlig mest fan af, de fineste jo i utallige modeller. Især uld nederdelen fra Malene Birger ville jeg ikke have noget imod landede i mit klædeskab. Jeg har sammensat to outfits her. Indenbær begge skjorter, og jeg er vild med skjorter, syntes det er noget af det fineste, og de findeste jo også i en del udskærninger. Jeg kan røbe jeg allerede har bestilt den på nummer ét outfit. Jeg ville ikke have noget imod at eje det hele, men nu ejer jeg allerede støvlerne på nummer to outfit, fra tiger of sweden, som jeg er så glade for. Alt tøjet kan i finde lige herHvad syntes i om sådan et slags indlæg? 

Likes

Comments

I går modtog jeg denne creme, og jeg tænkte hvad i al verden er det jeg modtaget, men så da jeg åbnede den var det denne skønne skønne creme der lå i æsken. Jeg har købt et cover abonnement hvor man kunne få cremen med. Jeg har i langtid gerne ville prøve denne creme, så nu håber jeg den er god! Kan være jeg så få min forældre til at købe en med hjem, nu hvor de skal til paris!
Nu skal jeg snart op og træne i fitness, også et smut til København efter.
 Har i prøvet cremen?

Likes

Comments

wishes at the moment


Lige nu har jeg en masse dyre ønsker i hovedet, det er jo altid skønt at drømme. Acne cardiganen sukker jeg virkelig efter og begge armbånd fra Balenciaga. Pelsen fra acne, den er næsten til at dø for, gid jeg lige havde 18 tusind til rådighed for den! Et nyt ur og cos huen kunne jeg virkelig også bruge lige for tiden. Må jo bare spare op til nogen af tingene.. Noget i også bare ønsker jer gevaldigt?

Likes

Comments


For en uge siden startede jeg i fitness, og jeg er allerede rigtig glad for det, og syntes det er rigtig sjovt faktisk. Efter at have haft læseferie, sommeferie og faktisk også ''fri'' ind til efter efterårs ferie(af en masse grunde) er jeg virkelig blevet lad, træt og virkelig dårlig form, udover det havde jeg også monokleose i langtid, og det har bare gjort at min kondition har forvrænget sig gevaldigt. Før i tiden løb jeg snildt 5 km. I går fik jeg lagt mit træningsprogram, så nu skal jeg rigtig meget i gang, og kan faktisk ikke vente til næste træning! Går du i fitness?

Likes

Comments