Header

Hello, i dag skal det handle om, hvilke serier jeg har set på det seneste. Eller 3 har jeg været glad for på det seneste, og den anden kommer der en sæson 2 af om snart. Nå men, her kommer de altså!

1// RIVERDALE

Hooooly, jeg elsker denne serie! Først, var jeg virkelig skeptisk. Men min søster tvang mig igang med den. Det er jeg virkelig glad for, fordi nu er jeg helt hooked. Jeg har afsluttet første sæson, og nu glæder jeg mig til sæson 2, som skulle komme i 2018. Viiiiirkelig lang tid til, men klart ventetiden hver. Bonus, er at det er netflix egen serie, så den kommer samtidig, som i USA. Serien er en high-school drama serie, og det er lige den genre, jeg elsker aller mest. Og hallo Cole Sprouse er med😍.

2// SKAM Sæson 4

Okaaay, hvis du IKKE har set skam, så ved jeg ikke hvad du laver. Se den! Man kan se denne på DR's hjemmeside. Jeg elsker også denne serie, som virkelig mange andre. Man kan leve sig ind i serien, hvilket er så fedt. Ja, jeg elsker skam.

3// 13 REASONS WHY

Den her faldt jeg for med det samme, da min kæreste satte den på. Jeg mener jeg har læst bogen, den er baseret på. For da jeg hørte, om nogen bånd, og en pige der begik selvmord, så viste jeg med det samme hvad den handlede om. Jeg syntes den er super cool, denne serie. Meget realtisk. Derudover syntes jeg måske også den er lige voldsom nok, i nogen sener. Men den skal jo også være realtisk og virkelig?!. Nå, men du kan se den på Netflix.

4// THE COMMUTE

Denne serie, er en serie, du nok ikke har set! I hvert fald ikke hvis, du ikke følger med i youtube-verdenen. Jeg følger youtuberen ''Claudia Sulewski'', som jeg har gjort i 7 år nu tror jeg, eller i hvert fald lige siden hun startede på YT. Nå men hun har teamet op med AwesomnessTV. De har så lavet en serie, som kommer i små afsnit, af 10 minutters tid. Jeg elsker den, og man vil bare se mere og mere. Se den HER .

Har i set nogen af disse serier? Og kan i anbefale mig endnu mere Teenage/High school dramas?! 😜

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

My biggest wishes at the moment


Her er en collage med de største ønsker, jeg har lige nu, indenfor materielle ting. Jeg har ønsket mig nogen af dem længe, og andre knap særlig længe. LV tasken i sær, er nu blevet så populær, hvilket er lidt ærgerligt. Men jeg ønsker mig den stadig super meget, ligesom jeg gjorde for 1 1/2 år siden. Dog har jeg ikke budget til sådan en fin dyr taske, desværre.

Derudover har Tommy hilfiger, fået en ny fed kollektion i linjen ''tommy jeans''. Sååååå cool ting, se lige camo jakken, og ikke mindst den lyserøde denim jakke!!

Hvad går i og drømmer om lige nu? :) <3

Likes

Comments

Hello igen, i dag kommer jeg med et taske tip! Jeg har nemlig, fundet denne smukke sag fra Mango. Den er simpelthen så fin syntes jeg, og jeg er vild med farverne, den kommer i. Overvejer stadig stærkt, om jeg mon skal klikke en af dem hjem! :) Den er godt nok lidt Gucci-look-a-like. Men det gør mig ikke så meget. Den er også ret budget-venlig! Den koster nemlig kun 299 DKK.

Hvad syntes i? Er den ikke ret cool? :) Hvilken én af farverne, kan i bedst lide? <3

Likes

Comments

Hej guys, håber i har en skøn stor bededag i dag. Det har jeg i hvert fald. Jeg har været ude at nyde solen sammen med min familie i Frederiksberg have. Her blev vi sejlet rundt i kanalerne, så smukt!

I dag vil jeg dele lidt at det musik jeg lige nu lytter til. Jeg elsker disse indlæg selv, fordi jeg ALTID godt kan bruge nyt musik inspiration. Så jeg håber også i kan lide dem, let me know! :)

Btw. Jeg er vild med Miley Cyrus nye sang. Malibu. Hør den lige :) Men jeg er også en sucker for det der musik. Derudover elsker jeg hendes stemme, hun er så dygtig.

Likes

Comments

Højre klik, og tryk åben link i ny fane - får at se produktet.

Jeg havde fået en efterspørgsel, om jeg kunne finde noget sommer tøj frem. Og ja! Selvfølgelig kan jeg det. Jeg elsker personligt en basic/Casual stil. Jeg er ikke den vilde fashionista. Så jeg kan godt lide t-shirts med print, og simple farver. Måske jeg tænkte flere kan relatere til det?

Denne sommer, tror jeg at jeg vil købe flere jumpsuits. Det er super rart, og man føler sig komfortabel i sådan én. Det gør jeg i hvert fald. Jeg er også mere shorts pigen, end nederdel pigen. Derfor kommer jeg også til at gå i shorts denne sommer. Jeg er vild med de mørkeblå shorts foroven. De har en cool stil over sig. Den jumpsuit i ser, som ligner en kjole, er rent faktisk en jumpsuit!! Det er så cool, i sær fordi det ligner en kjole. Men no worries, over at kunne se ind til trusserne ;). Alt tøjet er enten Zara eller Mango, så det er super budget venligt. Det er lige mig, med stramt budget! :)Likes

Comments

1. Jeg har altid været lidt af en ØKO-freak, engang for et par år tilbage lavede jeg et helt blog indlæg om det, og jeg var pretty obsessed med ØKO, det er jeg dog stadig. Men nu ved jeg lidt mere omkring emnet.

2. Jeg dumpede min første køreprøve, men bestod anden gang. Og jeg var virkelig ude af den, og havde brugt rigtig mange penge på kørertimer og diverse. Så det var hårdt og forstår godt andre syntes det er pisse hårdt.

3. Jeg er kontrol freak, det er virkelig slemt når jeg skal gå ud af døren. Jeg skal altid checke om komfuret er slukket, eller elkedel, spørge fem gange om vi har nøgle med. Ja......

4. Jeg skal helst have aftaler af vide i god tid, ellers kan jeg godt freake lidt ud.

5. Jeg nusser altid med mine fødder, (køre dem sådan frem og tilbage, hvis i forstår, okay lyder ret forkert..) når jeg slapper og skal sove. Andre? Min kæreste syntes det er lidt underligt, men har gjort så længe jeg huske.

6. Jeg elsker te, og vælger det frem for kaffe, selvom jeg også elsker kaffe. Så der er bare intet bedre end en kop urte-te. Jeg bliver også meget ''zen'' og afslappet.

7. Jeg elsker mad, og er ikke særlig kræsen. Jeg elsker grøntsager og kan godt lide at smage nye retter.

8. Mine rejsemål for tiden er Bali, L.A og et retreat i Indien, ville hellere ikke være så galt.

9. Jeg har 5 tatoveringer, og ja! Jeg skal ha' flere. Måske nogen viste det, og andre ikke? Jeg er glad for dem, og syntes tatoveringer er super cool, hvis de er lavet flot.

10. Jeg er ret spirituel. Jeg tror på rigtig meget, såsom Clairvoyance, Healing, og endda at man kan helbrede sig selv via grøntsager og frugter. Ja, jeg tror på en del, og elsker det, bliver helt høj af det.


Likes

Comments

h&m sport

1. Shorts 2. Træningsbukser 3. SportsBH 4. Træningsbukser 5. Grå top 6. SportsBH 7. Hvid top
Hello, igen har jeg fundet noget lækkert sportstøj fra H&M. H&M laver altså nogen gange et par gode sports kollektioner, og her er en af dem, i følge mig. Jeg er vild med shorts'ene og sports toppene. Dem kunne jo nu godt tænke mig. Hvad siger i? H&M er jo budget venligt i forhold til sportstøj, sportstøj er altid så dyrt syntes jeg! Så nogen enkelte items som toppe, er gode at købe i H&M.

Likes

Comments

Hey, lidt tid siden. Jeg har igen været i Berlin med min kæreste, og denne gang prøvede jeg på at filme en video vlog. I må meget gerne skrive hvad i syntes om den. Knus <3

Likes

Comments

I går var jeg hos min tatovør, og fik 2 nye tatoveringer. Så nu har jeg fem! Jeg fik lavet som i kan se, en pil, som jeg selv har sammensat ud fra nogen idéer. Derudover valgte jeg dagen før, jeg gerne ville have dette armbånd. Som jeg også har kigget på noget tid nu. Jeg er så glad for dem begge to, og hvordan de kom til at se ud.

Så ja, nu har jeg altså fem, og de skal nok komme flere i fremtiden ;). Jeg elsker tatoveringer, syntes det er flot. Og jeg syntes nu også de klær' mig godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg vil vildt gerne hører om i derude har tatoveringer, og i så fald ja, hvilke har i? :)

Hvad syntes dem om de 2 nye? Har du selv tatoveringer? :)

Likes

Comments

Jeg bagte dette super lækre glutenfrit brød i går, og det blev meget lækkert, syntes jeg. Jeg prøver at spise glutenfrit, fordi jeg kan mærke min krop har det bedre med det. Og i dette brød får du også masser kerner, gode fedtstoffer, samt fibre. Jeg valgte lave det uden æg, fordi jeg ikke bryder mig om æg, og jeg bryder mig hellere ikke om æggesmagen i stenalderbrød og jeg puttede hellere ikke olie i, fordi jeg syntes det bliver for vammelt. Så her er et bud på stenalder brød uden mel, æg og olie.

Ingredienser:

15g Loppefrøskaller*

15g chiafrø*

3 dl vand

500g blandede frø, nødder, kerner.

1,5-2 tsk salt

1 dl vand


Fremgangsmåde:

Tænd oven på 160 grader.

Bland loppefrøskaller, chiafrø og vand sammen og lad stå indtil det bliver et klistret masse.

Bland 500g blandede nødder og kerner, sammen med vand, salt og den klistret masse. Bland godt sammen.

Hæld så dejen i en brødform, beklædt med bagepapir.

Bag brødet i 1 time.


Brødet skal afkøle, inden du skærer i det.

Jeg har midt i køleskabet, og har frosset halvdelen ned.

*Her kan du bruge 30g loppefrøskaller eller 30g chia, dog har jeg ikke testet dette.


Likes

Comments