Innkjøp
FROM BIKBOK

Heldige meg som fikk disse to fine toppene i bursdagsgave av lillebror og lillesøster. Så snille de er! Og helt etter min smak. Tusen takk, fininger ♥

God lørdag forresten ♥ Jeg våknet opp, tok meg en kaffe og skal snart videre på jobb. Der skal jeg kose meg i dag :) I kveld skal jeg kokkelere litt på kjøkkenet, og prøve noe nytt til middag. Spennende! Denne kvelden blir den første rolige lørdagen på veldig lenge, grunnet altfor mange julebord og bursdager. Jeg har hatt mange fine lørdager altså, men slitsomme søndager. He he! Så jeg gleder meg til og våkne utvilt i morgen. Fin lørdag til dere, girls!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Interiør
CHRISTMAS TIME

I år som i fjor dekorerer jeg dene lykten med snø og trær ♥ Bortsett fra at jeg har kjøpt inn ny snø i år :-) Snøen og trærne er kjøpt på Søstrene Grene til en billig penge. Så det trenger uten tvil ikke og være dyrt. Vasen er fra Nille! Jeg synes det er utrolig koselig med små trær, det er uten tvil min favoritt nå om julen.

HAPPY FRIDAY! Bestandig like fint med fredager. Fredager hjemme hos oss betyr bestandig taco og kveldskos foran TV- kassa. Før den tid skal jeg kose meg med jobb og kaffe. Ønsker dere en strålende fin dag ♥

Likes

Comments

Interiør
CHRISTMAS FLOWERS

Jeg fikk denne fine julestjernen av mami sist gang hun var hos meg, og jeg synes den er så fin! :-) Julestjerne er vel igrunn et lite "must" i desember. En koselig blomst som lyser opp rommet med sin flotte røde farge.

Likes

Comments

Outfit
SIMPLE & STYLISH

Hei frøkner!

4/6 eksamener er overstått, og det er en god følelse :-) I dag blir nok en lat hjemmedag for min del. Jeg tenkte jeg skulle pakke inn litt julegaver i kveld og høre på julemusikk. Det er Frikjent i kveld også, og gjett om jeg gleder meg. 

Jeg var innom og handlet på Kiwi tidligere i dag, og selvfølgelig måtte jeg kjøpe med gløgg. Så koselig med gløgg og stearinlys på kveldene i desember. En herlig tid!

Likes

Comments

Interiør, Min hverdag
W-E-D-N-E-S-D-A-Y 

Hei girls!

I dag er det virkelig en regnfull dag, og jeg skal ikke gjøre så mye annet enn og jobbe med samfunn og økonomi. Jeg har virkelig stått på de siste dagene, og utrolig nok føler jeg at jeg kan en del når det kommer til det matematiske.. Og det er en deilig følelse! Jeg husker når jeg skulle jobbe med faget for noen uker siden, så det skikkelig mørkt ut. I morgen skjer det, og jeg håper på det beste :-)

Livet mitt for tiden består veldig av eksamner, noe jeg egentlig ikke har så lyst og skrive om. Synes selv det er kjedelig og lese om det på andre blogger, og jeg blir igrunn litt stresset på andres vegne.. MEN, sånn som livet mitt er nå så består det kun av lesing til eksamner og jobb. 19 desember, da har jeg juleferie! ♥ Flere som har det slik?

Etter bursdagen min har jeg forresten ikke pakket vekk langbordet mitt, for mest sannsynelig vil det skje litt saker og ting hjemme hos oss i julen :-) Så igrunn greit og beholde det på kjøkkenet denne mnd, for det er litt jobb og lage langbordet. Sett uten synes jeg det er så koselig med langbord og masse koselig interiør, blomster og levende lys på kvelden ♥

Likes

Comments

Innkjøp

I et samarbeid med Fab Lash.

Hvis ikke så tilbyr Fab Lash gavekort med en rekke behandlinger på både vippeextension, hudpleie og hun ordner brynene. Sett uten med Camilla i spissen, er det prikken over det hele. Camilla er en kjempesøt jente, som ikke minst er veldig flink! Fab Lash finner du midt i Hønefoss sentrum. Selv er nok uten tvil vippeextension min favoritt. Jeg blir alltid like fornøyd!

VIPPEEXTENSION - MIN FAVORITT

♥ Vippeextension er overhodet ikke vondt, mer en behagelig behandlinger hvor du kan slappe av en timestid mens du får fylt på vippene dine.

♥ Resultate blir veldig fint, og naturlig. Lengden på vippene kan du velge selv!

♥ Og fylle på vippene tar fra rundt 1 til 2 timer, det varierer veldig hva du velger. Det finnes både volum, flat lash og du kan mixe.

♥ Og hvor lenge det varer varierer veldig fra person til person. Jeg pleier og fylle på hver 4 eller 5 uke, så det sitter ganske godt på meg.

♥ Jeg bruker bestandig litt mascara forsiktig over når det begynner og bli tynt. Ellers er det viktig og bruke sminke og andre ting som brukes rundt øynene som er OLJEFRITT. Hvis ikke, kan du risikere og miste vippene dine.

Bilde ovenfor har Camilla både orndet brynene og vippene mine :-)

I går ordnet jeg både bryn og vipper slik at jeg er klar til jul ♥ Gjør det samme du også og book timen din HER.


Likes

Comments

Min hverdag
SHORTER HAIR

​Forandringer fryder! Jeg synes det var veldig fint og klippe av seg 7 centimeter med hår, så nå føles håret mye lettere. Bestandig like fint og klippe av slitte tupper, sett uten er etterveksten fjernet og jeg skal fortsette meg gråshampoen igjen. Den er virkelig god som gull!

Likes

Comments

Outfit
BEIGE COAT

Hei på dere!

Dette antrekket brukte jeg når vi var på Gol forrige fredag, og bildene var tatt før jeg ordnet meg på håret. Såå, det har blitt 7 cm kortere. Vent og se ;-) He he! Gøy med litt forandringer. I dag er det en liten bytur som står på planen slik at alle gjøremål blir gjort. Jeg skal også innom Emmamor med en liten gave, og jeg skal kose meg litt med henne. Fin start på uken!

På torsdag har jeg en ganske krevende eksamen, så før den tid blir det mye jobbing med økonomi og samfunn. Det blir en stor lettelse når den er overstått!

Ønsker dere en fin uke!

Likes

Comments

Min hverdag
ME & LISBETH

Jeg og Lisbeth var i avisen forrige uke i forbindelse med Black Friday. Litt spontant, men det var igrunn veldig gøy.
Jeg synes jo det er utrolig gøy at vi har Black Friday i Norge også, at det ikke bare er i USA. Spesielt med tanke på julegaver.

Denne lunsjen er forresten utrolig god, og ikke minst veldig enkel. Ønsker dere oppskriften? Perfekt og ha med til lunsj på jobben eller bare en god lunsj hjemme eller middag. Det er ikke bestandig jeg synes det er like godt med en "tung" middag på kvelden, så av den grunn er det veldig fint med en salat.

Likes

Comments

TAPAS AND WINE

For en kveld det var i går! Jeg koste meg virkelig med en blomsterbukett av fine jenter ♥ Det var utrolig koselig og faktisk ta et felles bilde av hele gjengen, det er nesten slik at man skulle ha filmet litt også ;-) En slik kveld skaper virkelig mange gode minner. Må ikke glemme og skryte av vertskape og ikke minst av all maten. Det var tapas som var på menyen, og det var virkelig så mye god mat. Vi hadde også en pakkelek hvor vi sendte pakken rundt bordet ut ifra de forskjellige kåringene, og jeg hadde det fineste hjemme og de største puppene (he he!)

Takk for en fin kveld, girls ♥

  • 597 lesere

Likes

Comments