Min hverdag
NEW FLOWERS

Hei girls!

Tirsdag, og en utrolig nydelig tirsdag med sol og et virkelig nydelig vær. Skikkelig sommerfølelse! Og jeg har gått masse i dag i det fine været, og skal enda gå en kveldstur med jentene i kveld. Gåturer er min terapi, men samtidig trening. For en god stund siden kjøpte jeg inn litt nye blomster til heimen. Vi kan godt kalle den for del 1, for del 2 kommer etterhvert når jeg skal ordne verandaen på andre siden av huset ;-) Blomster gjør så utrolig mye!

I kveld er det egentlig bare kosekveld og avslapping. Jeg jobbet i 15 timer igår, og enda noen timer i dag. Så litt avslapping slår virkelig ikke feil nå.

Fra blomster til terrorangrep..... Jeg fikk et skikkelig sjokk når jeg våknet og sjekket mobilen min i dag tidlig. TERRORANGREP, ved Ariana Grande konsert i Manchester?? Når skal det ta slutt. Hjerte mitt gråter over de uskyldige menneskene som ble revet bort fra oss. Både små barn, ungdommer og voksne mennesker. Mine tanker går til ofrene og pårørende rundt ♥

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

THIS DRESS IS AMAZING

KJOLE - HER.

Hei dere & hei ny uke.

Denne uken er full for min del, med mye spennende på agendaen. Min mandag starter med varetelling. I hele dag, så hei kaffe og Red Bull. He he! Hva synes dere om min nye kjole? Jeg virkelig elsker den. Kjærlighet ved første blikk. Ønsker dere alle en flott mandag videre!

  • 121 lesere

Likes

Comments

Innkjøp

Sponset klær

ALL BEIGE

Gårsdagen var veldig fin! Lisbeth feiret sin 40 årsdag med en gjeng fine mennesker. Det var så koselig! Gleder meg til og vise dere kjolen jeg hadde på i går :-) Jeg har nemlig fått dilla på beige for tiden. Jeg synes fargen er så fin! Buksedressen under er ikke et unntak, og jeg gleder meg masse til og bruke den med en skinnjakke over.

Ønsker dere en god søndag, girls ♥ Selv skal jeg en tur på hytta om noen strakser, vi får nemlig besøk og Ketil jobber med å ferdigstille gangen. Spent!

Buksedress HER

Kjole HER - Genser HER.

Likes

Comments

Outfit
LOVE THIS SKIRT

Skjørt & t- skjorte fra Vero Moda.

Hello saturday!

De siste dagene har virkelig vært travle. Travle på alle mulige måter, og ENDELIG er bacheloroppgave levert og jeg er ENDELIG ferdig på Høyskolen. Det er virkelig så gøy, selv om det ikke har gått opp for meg helt enda. Men, det kommer vel etterhvert når jeg ikke lenger skal stå opp klokken fem og pendle fram og tilbake til Oslo. Hi hi! Anyway, så blir det godt og komme inn i "vanlige" rutiner. Jeg har flere skuffer og skap som skal sorteres her i heimen, og måler er og bli ferdig innen mai. Ikke minst mange andre ting og tang som skal gjøres som har ligget på vent i bachelortiden. Fortsatt litt tid igjen før måneden er over ;-)

I dag er det virkelig en fin lørdag. Starter med litt jobb, og i kveld skal Lisbeth feires. Det gleder jeg meg masse til ♥ Ønsker dere alle en fin lørdag.

Likes

Comments

Min hverdag
THE BEST DAY

Nasjonaldagen, den fine nasjonaldagen.
Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte. Det var uten tvil en fantastisk fin dag i går, med en veldig fin gjeng. Vi startet med frokost på Bergermarka før vi reiste en tur til byen. Vi satte oss ned litt her og her, og møtte på kjent folk. Lillesøster Emma kom også. Så fin som hun var i bunaden sin! Hun er like stolt over den år etter år. Tiden flyr virkelig i godt selskap, og på ettermiddagen dro vi hjem til oss å grillet. Etter så mye god mat i løpet av dagen følte jeg rett og slett at jeg nesten trillet når kvelden var på vei mot slutten. Altså, i dag faster jeg (nesten).

Må ikke glemme at solen tittet frem også. Så det var virkelig helt perfekt! Selv om været i går var veldig fint, med tanke på at det var ikke for varmt eller for kaldt. Er ikke bestandig like greit med bunad ;-) Takk for en fin dag ♥ Dere er noen herlige vesener!

Likes

Comments

Interiør
READY FOR THE BIG DAY

Heihei! ♥

I morgen skjer det, den fine nasjonaldagen. Jeg gleder meg masse! Bordet er klart og det eneste som mangler er husvasken. Bunaden er klar, skjortene er stryket og kaken er bakt. I morgen starter dagen med frokost på Bergermarka før det blir en tur til byen og videre til oss på grilling med en veldig fin gjeng. Det blir så bra! I går kjøpte jeg grill til oss, og det var virkelig på tide. Det er noe jeg og Ketil har snakket om i snart to år, og endelig har vi en grill. He he! Den skal bli godt brukt i sommer :-) I fjor fikk jeg bunadsbelte av besteforeldrene mine, og jeg gleder meg massen til å bruke den i morgen for første gang. Hva er deres planer for morgendagen?

Ønsker dere alle en fin dag i morgen ♥

Likes

Comments

Outfit

Sponset jakke/Adlinks

LOVE THIS BOMBER JACKET

Hei dere!

Mandag og ny uke. Denne uken blir nok meget spesiell, men samtidig fin. På onsdag er det tross alt 17. Mai, og da skal jeg virkelig kose meg med gode venner. Vi skal starte dagen med champagnefrokost hos Linn & LH, og på kvelden skal vi ha grilling hjemme hos oss. Gleder meg, det blir så koselig! Bachelor skal leveres senest i morgen, (LES: egentlig har vi frist 19. mai) så i dag skal siste rest gjøres slik at den blir ferdig. Merker godt jeg gleder meg masse til den er levert, det blir en stor lettelse. Utrolig rart å tenke på at etter den er levert, er jeg faktisk ferdig. Ferdig på Høyskolen. Aldri mer en forelesning. Iiiik - det føles så rart, men samtidig veldig fint. Jeg er ganske så sliten for tiden, så gleder meg til noen rolige dager etter nasjonaldagen.

I dag må jeg ordne mange ærender i byen, slik at alt er klart til 17. mai. Ønsker dere en god mandag ♥

SHOP MY OUTFIT:
Jakke HER - Lignende kjole HER - Sko HER.


Likes

Comments

Sminke

Sponset

GLOW KIT

Sminke fra Anastasia er noe jeg har ønsket å teste ut ganske lenge. Jeg ble så glad når Glow Kit´e havnet i postkassen min. Så spennende å prøve ut nye ting :-) Jeg bruker det som en siste finish på sminken min. For litt ekstra glow på mine kinnbein blant annet.. Du får den i 6 forskjellige farger, noe som er helt genialt. Ønsker dere en god søndag videre ♥

Likes

Comments

Interiør
IT´S ALMOST WEEKEND

Hei fredag & hei på dere!

Hvordan har dere det? Jeg har ekstremt mye å tenke på for tiden, på godt og vondt. Og jeg merker godt jeg har vanskeligheter til å skrive til dere for tiden. Hei skrivesperre, det var lenge siden sist... Jeg som er en liten kaklehøne, som alltid har noe på hjerte. Men nå? Jeg vet ikke, men jeg trur det foregår for mye i hjernebarken min at det stopper litt opp. I dag har jeg vært i hovedstaden, og bachelor er veldig snart FEEERDIG! Jippi - det har jeg ventet lenge på å si. Så spennende! Ønsker dere en god fredag, med litt bilder fra kommoden i stua

Likes

Comments

Food
MAKE IT A GOOD DAY

Heihei!

Jeg elsker slike frokoster. Hvor jeg kan kombinere yoghurt med en god topping! Frukt som topping slår aldri feil, og mine favoritter er bestandig blåbær. Det er faktisk kun fantasien som setter grenser. Utenfor regner det, hvis dere ønsker en værmelding fra meg ;-) Og ikke minst så synes jeg det har blitt så kaldt ute for tiden, så da koser jeg meg med pledd inne. He he! Litt kjedelig, men da passer det fint med noen timer med jobb i kveld for min del. Hvordan ser dagen deres ut, girls? LAG DERE EN FIN DAG ♥

Likes

Comments