Min hverdag

Sponset klær fra Bubbleroom

Jeg har vært så heldig og få tilsendt klær fra Bubbleroom. Og nettbutikken har virkelig så mye lekkert! Og ikke minst, så er det ikke spesielt dyrt heller. Bubbleroom har både dyre merker, og billige. Og du får fri frakt ved kjøp over 999.
Buksene under er jeg helt forelsket i, alle sammen. Jeg er egentlig ikke så fan av jenas, men de to under er virkelig gode. Jeg tok størrelsen small, og ved første inntrykk så det veldig smått ut. MEN, det er jo så mye stretch i buksene så begge to satt som en skudd.

LOVE THIS CHOKERS

Og jeg er minst like fornøyd med alle tre chokerne, og jeg gleder meg virkelig til og pryde flere antrekk i fremtiden med nettopp disse tre. SÅ FORNØYD!

Trykk på bildene for og komme direkte til plaggene ♥

Likes

Comments

Outfit
BLACK & WHITE

Hei dere!

Hvordan ser deres tirsdag ut? Min blir travel, men heldigvis har jeg fri i morgen så det gjør faktisk ingenting. Dagen startet i Oslo på forelesning, og jeg må innrømme at sengen var veldig god i dag. At forelesningen er spennende og nyttig for arbeidslivet videre er uten tvil en motivasjonsfaktor for og stå opp tidlig på morgenkvisten. Er det noen av dere som følger med på Kjendisfarmen? Så kontraster på den "virkelige" Farmen. Jeg må bare le, he he! Ønsker dere en fin dag!

Likes

Comments

Interiør
WITH MY COFFEE

GOD MANDAG! ♥

Rolig morgen med en kaffi i hånda og God Morgen Norge på TV - kassa er virkelig en perfekt start på ny uke. I dag har jeg en rekke ting jeg skal gjøre før jeg skal på jobb. Både jobb med bloggen og husarbeid her hjemme. Alltid noe og gjøre ;-)

Helgen min har blitt brukt til og være assistent i husbygging. Ketil og jeg har tilbragt store deler av helgen på Bergermarka hos våre kommende "naboer" på dugnad. Det har vært veldig hyggelig og sosialt, men også slitsomt når det blir lite søvn. Jeg har lært en hel del, og fått nye tanker og inspirasjon angående vårt hus. Gøy og faktisk kunne være med på kjøkkenprosessen. Skikkelig spennende og se! Og lærerikt, ettersom vi skal sette opp vårt eget kjøkken selv. Jeg ble helt rå når det kommer til og sette på dempere på skuffene, he he! Ønsker dere en flott dag!

Likes

Comments

Vlogg
MY ONE AND ONLY GIRL

Årets føste vloooggg! I den dårligste kvaliteten på jord.. Jeg fant igjen et gammelt kamera her om dagen som jeg tenkte hadde vært perfekt til filming ettersom det ikke er spesielt stort. MEN, neida.. Noe så dårlig! Helt crappy kvalitet, så det ble dessverre første og siste gangen. Jeg vurderte sterkt om jeg i det hele tatt skulle dele videoen på grunn av kvaliteten, men jeg trosser alt. Lillesøster er jo så søt og sjarmerende ;-) He he! Jeg lover iallfall at neste video blir mye bedre kvalitet enn denne. Ha en fin søndag, girls!

Likes

Comments

Min hverdag, Outfit
SATURDAAAYY

Hei girls!

En liten oppdatering fra meg som stort sett har hjulpet til med dugnad hos Moe i hele dag. Vi stod opp tidlig, så her har vi vært siden i morges. Og det er virkelig så morsomt og se fremgangen. Og ikke minst, så har jeg lært masse om IKEA kjøkken som er en stor fordel ettersom vi skal sette opp vårt eget kjøkken når vi skal bygge. Egentlig er jeg helt ubrukelig til slike ting, men fin lærdom og ha med seg. Jeg synes iallfall det er koselig, og ikke minst sosialt. Ønsker dere en fantastisk lørdag :-)

Likes

Comments

WITH MY GIRL!

Hei girls!

Hvordan har deres dag vært? Min har vært veldig fin. Jeg har brukt dagen min sammen med Emmamor. Vi har hatt kvalitetstid, og det betyr shopping og cafè. Lille E er virkelig en fryd og ha med, virkelig så koselig. Vi to sitter og skravler og virkelig koser oss på Baker Hansen, mens atmosfæren er så behagelig og rolig. Vi reiste på sykebesøk til Ginamor etter det, før vi handlet inn wok til hele gjengen som jeg lagde. Fin fredag :-) Jeg har filmet litt fra dagen, så om jeg får til blir det en video etterhvert.

  • 322 lesere

Likes

Comments

Min hverdag
COFFEE IN THE MORNING

Det er virkelig bestandig så fint og kunne skrive "friyay" på bloggii. Det betyr at helgen snart tikker inn! Helg er bestandig herlig, uansett hva du gjør. Det er vel noe med den helgefølelsen, tenker jeg. Følelsen er såå... Beroliggende? Fantastisk? Denne helgen blir nok veldig koselig. Ketil og jeg skal hjelpe til hos Moe gutta med huset. Eller. Det er vel ikke akkurat alt jeg får gjort, men Ketil.. Han er god på det meste!

Det er fredag og jeg har mange ærender jeg skal gjøre i dag. Pakker som skal sendes, flere ting som skal kjøpes og ikke minst så skal jeg HENTE PAKKE. Enkelte ganger er det veldig fint og være blogger ;-) Vent og se! Jeg tenkte jeg skulle ta med meg Emma på denne runden i dag, slik at vi kan få litt jentekos sammen og kose oss på cafè. Hun elsker og være rundt i byen og titte, på lik linje som storesøster. He he! Forresten dere. Så kan dere vel kanskje se på bildene ovenfor hvem av jentene mine som muligens er mest nygjerrig? Stemmer det, det er Fia. Hadde det vært opp til henne skulle hun nok helst sittet på armen hele dagen. Søtnos.

God fredag, girls ♥

Likes

Comments

Min hverdag
FLOWERS FROM MY MUM

God kveld i stuen :-)

Snart skal jeg hoppe i dusjen før det er kveldsnytt her i huset. Ketil og jeg var ganske så spontane i kveld, og det resulterte i årets første skitur på 3 km. Det var virkelig herlig for både kropp og sjel. Det er noe vi må bli mye flinkere til!

Er ikke orchideen jeg fikk av mami her om dagen fin? Jeg synes den virkelig er nydelig.

Likes

Comments

Outfit
SOON WEEKEND

Hei dere!

Dagen i dag har egentlig bare vært en fryd hittil. Lillesøsteren min greide teorien på bilen, foreleseren i faget salgsledelse virket veldig flink og jeg fikk C på den eksamen hvor frøken Andersen var rimelig syk. Jeg ble såå lykkelig! Jeg trudde nesten jeg kom til å stryke, fordi hjernen min virkelig ikke var helt med pga feber. Ha ha!

Nå skal jeg hjem fra Oslo og skal virkelig bare slappe av og nyte resten av dagen. Dagens dilemma er vel muligens hva jeg skal lage til middag? Jeg må nok innom butikken og finne litt inspirasjon. God torsdag, girls!

Likes

Comments