Innkjøp
SWEATERS

Jeg falt virkelig pladask for disse to genserne fra Vero Moda i forrige uke. Så utrolig fine og gode, og ikke minst så er de varme til vinteren. Jeg elsker at det er store strikkegensere som er på moten, det passer meg midt i blinken.

Likes

Comments

Min hverdag
FRESH NAILS

​Denne fargen elsker jeg virkelig! Så fin og fresh som den er.. Når neglene mine er slik som nå, både med fargen og hvordan jeg har fått filt neglen i fasongen så er jeg igrunn ganske så fornøyd. 

Likes

Comments

Outfit
LOVE THIS DRESS

​God onsdag!

Mandag og onsdag er mine favorittdager når det kommer til TV programmer. Så i kveld skal jeg absolutt kose meg foran TV- kassa. Før den tid har jeg vært på skolen en liten tur og tatt en forelesning. Flinke jente, det! Kjente motivasjonen for det i dag var litt sånn... *vil-heller-være hjemme*, men fri på fredag så det får være greit. He he!
I morgen kommer også min kjære hjem igjen, han har nemlig jobbet borte i snart to uker. Så skal si jeg gleder meg til og se han igjen!

Likes

Comments

Interiør, Min hverdag
FAB LASH

WOW, så lekkert det har blitt hos Fab Lash i Hønefoss. Gråfargen var virkelig så lekker, og det er rart hvor mye litt farge på veggene kan gjøre. Jeg startet som sagt mandagen med og vli bryn og vippefin igjen, og jeg blir bestandig like fornøyd. Det er rart det der hvor avhengig man blir av vipper, morgenrutinene tar så mye mindre tid når jeg har på vippeextension. Fin start på uken! :-)

Innlegget er i samarbeid med Fab Lash..

Likes

Comments

Min hverdag
PINK

Her om dagen når jeg var innom KID for og kjøpe en haug med kubbelys. så jeg kunne så like gjerne kjøpe med en sløyfe og støtte kreftforeningen. Det koster tross alt hundre kroner, og går til en god sak. Sett uten er sløyfen utrolig fin!

Har du støttet kreftforeningen?

Likes

Comments

Min hverdag
WITH MY GIRLS

Litt av en fin helg det har vært med denne gjengen i helgen. Jeg koste meg masse! Masse god mat, latter, spill, musikk, dans og godis er vel noe av det som oppsummerer denne helgen. Når vi kom på lørdag formiddag gikk vi i gang med og lage lunsj før vi gikk oss en tur på fjellet. For og ikke glemme at vi måtte sprengfyre når vi kom, kan vel ikke akkurat si det var så varmt der ;-) Likevel så blir det fort varmt på hytta, så på kvelden satt vi vel alle og kokte i kinnene, he he.. En fin tur, koselig med litt kvalitetstid!

Likes

Comments

Outfit
LOVE THIS DRESS

Resten av bildene kommer snart :-) 
Her i huset er det en stille og rolig kveld.. Jeg har vært på en kjøretur til besteforeldrene mine sammen med jentene etter jeg kom hjem igjen fra hytteturen, og jeg har faktisk vært flink og jobbet med oppgaven i merkevareledelse. Hepp hepp, så nå er det Farmen resten av kvelden. Nyt søndagskvelden, girls!

Likes

Comments

Innkjøp
LOUIS VUITTON VINTAGE NOÈ

Jeg har uten tvil alltid vært et veske- menneske. Og det er ikke nødvendigvis alle som er det! Jeg har alltid med meg en veske på farten, uansett. Jeg føler meg helt tom uten! Sett uten er det alltid så mye rart jeg pleier og ha med, så veldig kjekt med litt plass. Jeg har jo virkelig fått øynene opp for vintage. Spesielt vintage vesker, sånn som denne LV Noè.

Mange ganger synes jeg at det ofte er mye finere med brukte LV vesker, spesielt med tanke på at da kan dere faktisk bruke den (om dere skjønner). Min LV Speedy veske bruker jeg dessverre altfor sjeldent, nettopp fordi jeg er så redd for den for den ettersom den ble jo kjøpt ny.. Denne vesken derimot, har fått en fin platina farge og ikke minst så er den classic brukbar ;-) Nei Andersen, vesker er igrunn til for og brukes...

Likes

Comments

Innkjøp
FROM HM

​Disse to hodeplaggene er uten tvil en favoritt i garderoben min denne høsten. Virkelig så classic og fine, og ikke minst så virkelig elsker jeg fargen på capsen. 

Likes

Comments

Ettersom jeg er ukens nouw blogger denne uken, har jeg fått en del nye lesere. Og av den grunn tenkte jeg og fortelle litt om meg selv til dere.

- Jeg er en snart 22 år gammel jente fra Hønefoss. Jeg bor med samboeren min Ketil (som jeg snart har vært sammen med i 4 år, min store kjærlighet) og mine 2 små hunder i et hus på byga. Her trives vi igrunn ganske så godt!

- Jeg går på Markedshøyskolen i Oslo. Jeg går mitt siste år, så til våren har jeg en bachelor i Salgsledelse og Markedsføring (Jipppii). Ved siden av det jobber jeg på Jack & Jones. 

- Jeg har 3 søsken som betyr veldig mye for meg.
Aasmund på 19, Mia på 17 og lille Emma på 3, så jeg er eldst.

- Jeg vil si jeg er en snill og omsorgsfull person som bryr meg veldig om de rundt meg. Og muligens er jeg en smule sta ;-)

- Sunn mat er veldig viktig for meg, og noe som betyr mye for meg i hverdagen. Jeg lager ekstremt mye smoothie, så frisk og godt.

- Jeg elsker klær og shopping generelt. Klær har alltid vært en stor interesse for meg, både når det kommer til damer og menn. Jeg har et walk- in - closet som jeg er veldig glad for, der kan jeg samle alt jeg har og hente inspirasjon til nye antrekk.

- Jeg kjører en Audi A4 Quattro Allroad. En bil jeg virkelig er fornøyd med! Jeg elsker å kjøre bil.

- Interiør har alltid vært en stor del av meg. Jeg elsker og pusle hjemme, og du skal ikke se bort i fra at jeg flytter på litt ting hos mami og. He he!

- Jeg skriver med venstre.. Og vet dere hva, det gjør Ketil og. DREAM TEAM! ;-) Spesielt når det kommer til og skjære brød, haha!

- Jeg tåler ikke rot, det må jeg bare innrømme. He hee! Jeg føler en ro innvendig når det er ryddig rundt meg, så pleier bestandig og rydde på kjøkkenet og slikt etter middagen med en gang slik at jeg er ferdig med det.

- Som person er jeg ofte stresset, og har som regel alltid mange jern i ilden. Alltid noe og gjøre, og hvis jeg trenger avkoblingen så trenger jeg fjellet. Heldigivis er hytta på Vikerfjell kun 20 min unna oss (ikke så langt nei, hehe) så vi er heldig med den.

- På fritiden går jeg masse turer med mine to små, er sammen med venninner, trener også blogger jeg jo ;-) Denne bloggen er en stor hobby for meg. Jeg er nemlig veldig glad i bilder!

- Jeg dagdrømmer ekstremt mye, og snakker mye med meg selv når jeg er alene. Noen ganger glemmer jeg meg bort, så hvis Ketil hører det sier han bestandig "får du noe svar?". Haha!

- Jeg er halv dansk, og snakker dansk. Jeg har ikke mye på familie i Hønefoss, den er spredt litt rundt omkring i Danmark og Norge. Blant annet i Lom og Sogndal, to virkelig herlige plasser.

- VI SKAL BYGGE HUS! Og jeg gleder meg virkelig så mye til prosessen er i gang, jeg gruer meg litt og. For det blir mye jobb, og det er snakk om flere år fram i tid før vi kan si oss ordentlig ferdig. Og jeg gleder meg veldig til og ta med bloggen i hele byggeprosessen. Kommer et innlegg om dette senere.

LØØØRDAG! Og om ikke lenge kommer snuppene til meg, og vi skal sette snuta opp til hytta. Og gurriimalla, som jeg gleder meg. Det skal virkelig bli så koselig! Og utenfor så snør det lett, så det har nok uten tvil kommet et tynt lag på hytta. Kommer bildedryss etter helgen :-) God helg!

  • 642 lesere

Likes

Comments