Interiør
ONSDAG

Hei girls!

Onsdag allerede? Dagene går unna. I dag stod jeg opp ekstra tidlig for og jobbe litt med bachelor. Det gjelder og være effektiv og prioritere dagene riktig for at alt skal gå rundt. Jeg liker meg godt på morningene, og det var så koselig og lufte jentene med fuglekvitter. Det betyr VÅR! I dag skal jeg kose meg noen timer med Emma. Lille E må prioriteres hver uke, hvis ikke savner jeg henne veldig. He he, søskenkjærlighet :-)

Kjøkkenet er uten tvil mitt favorittsted! Om ikke lenge kommer det blå detaljer i stua og på kjøkkenet. Følg med! Ønsker dere en god onsdag videre.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Outfit
MY FAVORITE COMFY PANTS

Hei tirsdag!

Nå er jeg mett i magen. Ketil og jeg har vært på middag hos mine besteforeldre, og vi fikk kjøttboller i brun saus. Det er såå godt, og det er altfor lenge siden sist. Skikkelig norsk husmannskost! Koselig med litt tid sammen med mine flotte besteforeldre..

Vurderer og farge håret mitt helt blondt igjen, begynner og bli litt lei mitt gråe hår. Så spørs om det ikke blir en ny farge til sommeren :-) Gøy med litt forandringer av og til. Ønsker dere en fin tirsdag videre!

SHOP MY OUTFIT:
Bukse HER - Genser HER - Lignende jakke HER - Boots
HER

Likes

Comments

Velvære
DUO- MULTIPLEX MOISTURIZER FRA ÂME PURE

Sponset produkt

Hei girls!

Jeg er så heldig som har fått tilsendt denne kremen fra Âme Pure. Jeg er veldig intressert i alt innenfor skjønnhet og elsker og teste nye produkter til huden min. Det er nemlig utrolig viktig for meg at det jeg bruker til huden er i god kvalitet. Og denne kremen er virkelig ikke en unntak. Den lukter fantastisk og huden føles silkemyk etter påføring. Love it!

Dette gjør Duo - Multiplex Moisurizer med huden:

♥ 70% reduksjon av av kviser

♥ 80 % reduksjon av hudormer

♥ 76 % av store poorer

♥ 38 % økt fuktighet etter kun to timer

♥ Duo - Mulitplex Moisturizer påføres morgen og kveld etter du har renser huden. Kremen skal masseres forsiktig in i huden. Kremen er lett parfymert og luker såå herlig!

♥ Duo - Multiplex Moisturizer øker produksjon av kollagen mens den samtidig forebygger store porer og hudormer.

♥ Duo - Multiplex Moisturizer inneholder 4 aktive ingedienser hvor effekten er dokumentert 21 kliniske studer. Produktet har en avansert anti- rynke effekt og er basert på marin bioteknologi. I løpet av kun 2 timer gir den synlig reduksjon av linser og rynker, samtidig som den tilfører næring og fuktighet.

Denne kremen anbefales virkelig fra meg ♥ Den er på kampanje, og du finner den HER.

Likes

Comments

BREAKFAST WITH BESTIE

Hei girls!

Nettopp ferdig med frokost sammen med Ginamor. Vi kan å kose oss ;-) Koselig å spise en god frokost på morningen med lange samtaler. I går var det en hyggelig bursdagsfeiring for Gina med en fin gjeng med jenter. Koselig med slike kvelder, og det er lenge siden jeg har ledd så mye.

Solen skinner ute, og jeg har virkelig en følelse av vår. Så deilig og kjenne solen varmer, og snøen som smelter. Vi går mot lysere tider, og det føles så fint! Ønsker dere en fin søndag.

  • 244 lesere

Likes

Comments

Innkjøp

Sponset klær/Adlinks

NEW IN

Hei lørdag & helg.

Jeg vet denne lørdagen blir veldig fin. I kveld skal nemlig Ginamor feires, og det blir så koselig ♥ Alltid koselig og feire venninner. Før den tid skal jeg jobbe noen timer og rett og slett drikke kaffe. He he, det er tross alt lørdag og helg. Den følelsen er bestandig fin! Denne helgen på lik linje som neste helg er ganske travle, men samtidig veldig fine. Hva er dine planer for i dag?

Hva synes dere forresten om mine to nye plagg? Jeg er jo ingen fargekladd, men virkelig elsker disse fargene ♥

Playsuit HER - Genser HER.

Likes

Comments

Min hverdag
KEY ACCESSORIES

FINALLY FRIYAY!

Bestandig deilig når fredagen ringer inn. Denne uken har det virkelig vært masse på agendaen, så det blir deilig med en litt med en roligere uke neste uke. Kan virkelig si det har vært masse å gjøre, og i skrivende stund sitter jeg med en innlevering og en kaffekopp. Og vet dere hva? Det snør faktisk utenfor hos meg.. Og jeg som ønsker meg våår. He he!

I går ble det en spontan tur til Lillehammer på kvelden. Ketil har nemlig vakt denne helgen, så av den grunn ble jeg med som selskapsdame ;-) Selv om det ofte består av litt venting mens han jobber, godt jeg har Iphonen min. Koselig med litt kvalitetstid sammen ♥ Det ble ganske så sent på oss før vi kom hjem, så det passet meg helt fint med noen timer ekstra med søvn i dag. Jeg tenkte faktisk at jeg skal løpe meg en tur senere i dag, i et desperat forsøk og bli venn med kondisen igjen. Wish me luck... God helg, girls!Likes

Comments

Interiør
OLIVENTRE

Hei girls!

Snart helg, og solen skinner som bare det. Så herlig! I dag har jeg vært på skolen og vi har spilt et spill i salgsledelse, vel og merke relatert til eksamen. Og vet dere hva, GRUPPEN MIN VAAAANT! Så utrolig gøy, selv om dette kun er en test. For neste tirsdag smeller det på ordentlig :-) Og jeg som grudde meg veldig til dette spillet, og av den grunn var det ekstra gøy når vi tok seieren. Nå skal jeg jobbe med strategien rundt spillet, noe som faktisk bare er gøy og veldig interessant.

Denne uken har virkelig flydd fra meg. Og det har både vært en del jobb og skole, så at jeg har fri i morgen føles virkelig så fantastisk. Kroppen er sliten, og jeg trenger litt hvile før jeg har masse på agendaen i helgen. Både jeg og Ketil har vært slitne, så vi har faktisk lagt oss rundt klokken ni, halv ti de siste dagene. Juliemor trenger søvn med andre ord. Kos dere i dag ♥

Våren er rett rundt hjørnet, så nå er det vel ikke lenge før det blir blå detaljer i denne stuen ♥ Det er så gøy med forandringer. Det er vel noe av det beste med interiør!

Likes

Comments

Outfit

Adlinks

A REALLY GOOD WEDNESDAY

Hei girls!

Denne onsdagen har jeg virkelig vært så produktiv. Altså, det er sjeldent jeg får gjort såpass mye på en dag. Dagen startet en liten tur til Oslo før jeg dro rett hjem og tok med meg jentene på skitur på Vikerfjell. Det har vært strålende sol i dag, så lysten på en skitur var stor. Jentene var virkelig flinke til og gå ved siden av meg. Du kunne virkelig se gleden begge hadde med at de var ute på tur. Nå sover begge søtt, og det trur jeg de kommer til og gjøre resten av dagen også. He he! ;-)

Når min kjære kommer hjem i dag fra jobb blir det atter en gang hjemmelaget pizza. Jeg har fått så dilla på pizza med pesto, sopp og mozzarella. Skikkelig muuuums! Tenkte kanskje jeg skulle prøve med litt skinke i dag også. Du topper det hele med hvitløksdressing, da lover jeg deg en god middag! Ønsker dere en flott onsdag videre.

SHOP MY OUTFIT:
Bukse HER - Lignende genser HER - Lignende kåpe HER - Lignende veske HER - Lignende sko HER .

Likes

Comments

Innkjøp

Sponset sko

WHITE

Når våren kommer snikende er det utrolig fint med et par hvite sko i garderoben. Hvite sko passer til det meste, og det lille ekstra er uten tvil naglene som er på. Jeg er forelsket i disse fra Bubbleroom. Disse blir nok godt brukt fremover ♥

Skoene finner du HER

Likes

Comments

Interiør, Min hverdag
THE BEST PLACE TO BE

GOD MANDAG, FININGER ♥

Det har vært en skikkelig blåmandag for min del. Jeg har vært skikkelig trøtt, og det har nok litt med at jeg var på jobb i går kveld i tillegg til dagvakt i dag. Nå skal jeg kose meg litt med Emma før turen går hjemover. Alltid koselig med litt Emma og Julie - tid. Trur nok det bare blir sofatjeneste på meg i kveld. He he!

Jeg er så glad for kjøkkenet vi har på hytta. Så utrolig fornøyd med at vi valgte fargen svart mot valnøtt fargen som vi har på veggene. Kjøkkenet er fra IKEA.

Likes

Comments