Outfit

Adlinks

FLARED JEANS

Jeans HER - Bluse HER.

Hei dere & god søndag :-)


Jeg har kommet meg hjem igjen fra Sogndal, uten noe problem. Det var en virkelig fin tur over fjellet. Strålende sol og fine forhold. Jeg elsker virkelig slike kjøreturer med bilen min! Jeg kjørte over Filejell denne gangen, og den veien har jeg ikke kjørt på flere år. Jeg og Fia hadde faktisk kun ett stopp på veien, og da følte jeg virkelig det var lov med en kaffekopp og godis. I tillegg til noe annet godt jeg hadde i bilen, he he (alt er lov i dag). Midt i blinken på roadtrip! I morgen er det tilbake til normalen, og et sunnere kosthold og ikke minst masse skole. Snart skal jeg og Ketil reise til besteforeldrene mine og spise middag, og hente lille Millemor. Det skal bli så fint og se henne igjen ♥

Forresten, må bare si at jeg ble mektig imponert over teateret i går. Riksteateret sin forestilling "Kaos i kulissene" er virkelig noe og anbefale. For en fin og morsom opplevelse! God søndag videre, fininger!

Likes

Comments

Outfit

Sponset klær/Adlinks

EVERY DAY IS BEAUTIFUL IF YOU CHOOSE TO SEE IT

Tights HER - Topp HER.

Elsker, elsker, virkelig elsker disse treningsklærne. Det herlige stoffet, mønsteret og den fine prisen gjør dette antrekket komplett til trening.

Lørdag forresten, og her i Sogndal snør det masse. Igrunn veldig koselig og idyllisk. I går var jeg med på "Damenes aften", noe som var veldig gøy. Et utrolig bra arrangement! Og i dag skal vi se på Riksteatret sin forestilling hvor blant annet Hege Skøyen er med. Så det trur jeg blir virkelig kjempe gøy! Jeg skal nyte den siste dagen i Sogn før jeg reiser hjem igjen i morgen. GOD LØRDAG :-)

Likes

Comments

Min hverdag
SUNNY DAYS

Hei dere, fra S-O-G-N-D-A-L. ♥


Første og fremst for et fantastisk vær. Virkelig. Jeg elsker solstråler på vinterstid. Jeg koste meg virkelig på tur i går med solbriller på nesen og virkelig kjente at solen varmet. Det som muligens var et stort minus var strekningen mellom Gol og Hemsedal, altså..... Lav bil + hompetitten og hompetatten = ikke bra. Jeg mener, jeg måtte nesten trille meg bortover veien. Så innmari dårlig vei! Jeg kan ikke huske at veien har vært så dårlig tidligere, men så feil kan man altså ta. Spørs om jeg ikke kjører Filefjell hjem. I et håp om at veien er bedre, og for og se litt annet. Det var koselig og se alle igjen her i Sogndal, og ikke minst og se hele det nye huset. Virkelig lekkert!

I dag er det et arrangement som heter "damenes aften" her i Sogndal. Og Kari som eier Ice Planet skal gi goodiebags og vise klærne fra butikken i et moteshow. Det er flere butikker og frisørsalonger som er med på dette. Gøy! Jeg skal få være med Kari og stå i døren og hilse på alle. Jeg gleder meg, det blir virkelig spennende! Følg kvelden min på snap: julieeandersen.♥ God friyyayyy!

PS: Ja Ketil, jeg vet bilen er møkkete. Ups. Lover å vaske den, snart.

Likes

Comments

Outfit

Sponset kjole/Adlinks

I LOVE THIS DRESS

Kjolen får du kjøpt HER.

Hei girls!

God torsdag! I skrivende stund befinner jeg meg på Hemsedalsfjellet og har en liten pause slik at Fia fikk luftet seg litt. Vi er nemlig på vei til Sogndal for en liten helgetur. Noe som blir veldig koselig, gleder meg til og se alle igjen. Litt rart er det når jeg både har reist fra Mille og Ketil denne helgen. Mille ville besteforeldrene mine ha, og Ketil har vakt. Veldig rart, og mammahjerte mitt gråt når jeg forlot Mille i dag selv om jeg vet hun har det veldig bra der hun er nå.

Været er virkelig helt nydelig!! Jeg koser meg virkelig på tur med kaffe og god musikk. Denne helgeturen blir veldig bra, masse spennende på programmet.

Likes

Comments

Food
COLORFUL VEGETABLES

Denne middagen er både god, sunn og ikke minst enkel. Perfekt hvis du har en del "rester" i kjøleskap når det kommer til grønnsaker. Jeg liker ikke og kaste mat, så av den grunn er denne middagen helt perfekt.

♥ Jeg brukte sopp, paprika, brokkoli, rødløk, gulerøtter og litt vårløk. Bruk gjerne det du selv ønsker og liker! ♥ Ca 600 gram kylling ♥ Valgfritt mengde med ost på toppen.

♥ Sett ovnen på 200 grader. Kutt opp grønnsakene i en ildfast form. Stek grønnsakene i ovnen i rundt 15 minutter.

♥ Mens grønnsakene er i ovnen steker du kyllingen. Krydre kyllingen godt!

♥ Ta formen ut av ovnen, legg kyllingen over grønnsakene og ta over osten. Gratiner osten videre i ovnen, slik at den har blitt gyllen. Og vipppsss, så er du ferdig!

HÅPER DET SMAKER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I går ble det en litt ufrivillig bloggfri dag.. Alt ble helt kaos for meg etter klokken passerte tolv på formiddagen. Her snakker vi skikkelig migreneanfall. Oppkast og hodepine så det holdt, og tidligere på dagen klarte jeg ikke og lese på skjermen min når jeg skulle øve til eksamen. Likevel forstod jeg ikke at det var et migreneanfall som var på vei. Jeg skulle jobbe kveldsvakt i går, og i all hast kom mamma med sterke migrenemedisiner pluss andre smertestillende. Så jeg kom meg faktisk på jobb så sta som jeg er, for jobbe skulle jeg jo uten tvil.. Det ble heldigvis en kortere dag på meg. Hadde ikke klart meg uten mamma som kom med medisiner, og kjørte meg på jobb. Takk snille! Det er jo veldig sterkere medisiner, så kun etter et par timer var jeg iallfall litt bedre.. Og snille Ketil som kom og hentet meg igjen ♥ Takk og lov for at det finnes medisiner som kan hjelpe deg ved migrene. Og takk til snille kollegaer ♥ I dag våknet jeg som et nytt menneske rett og slett, og klar for en ny dag.

Likes

Comments

Outfit

Adlinks

AND BEIGE COAT

Hei dere! ♥


Mandag, og denne er virkelig en blåmandag. Jeg måtte innom butikken og kjøpe meg en Red Bull på vei til skolen. Et desperat forsøk på og våkne litt. Og ja, det ble en sjokolade også. He he! Egentlig så fatter jeg virkelig ikke hvorfor jeg er så trøtt i dag. Jeg har jo fått nok med søvn i natt... Typisk! Ellers er det skole for alle penga i dag, viktig og ta med seg alt informasjon og hjelpemiddler når det kommer til bacheloroppgaven. Gruppen min har bestemt at vi uten tvil skal ha A på den, så vi må jobbe hardt de neste mnd i dette semesteret. I kveld skal jeg lage hjemmelaget pizza, og virkelig ha mandagskos med min kjære. Gleder meg.

Forresten, gjett hvem som reiser bort en langhelg torsdag denne uken. THAT´S MEEE! ♥ Gjett hvor? Svaret er Sogndal. Iiiiik - blir så koselig!

SHOP MITT ANTREKK

Jeans HER - Lignende kåpe HER. - Lignende bluse HER. - Lignende veske HER

Likes

Comments

Min hverdag

ENDELIG kommer det et nytt innlegg angående husbyggingen. Ettersom det er en prosses vi ikke stresser med, så har det gått litt i glemmeboken det og faktisk skrive et innlegg om oppdateringen på husfronten. Veldig koselig at flere av dere ønsker et innlegg om det ♥ Jeg kan begynne med og vise dere bilder av tomten som jeg fant på finn. Så gøy og kunne vise dere bilder av hele det nye felte :-) Utrolig rart og tenke på at om et par år så bor vi her. Det blir på mange måter en ny start, og nye muligheter. Jeg kjenner jeg gleder meg. Det er virkelig en prosess som tar tid, med tanke på alt som skal ordnes før det skal bygges og at det tar minst 300 virkedager og bygge det utenom helger og ferier. Så ja, det vil uten tvil ta tid.

Vi stresser som sagt ikke, selv om jeg vet på et tidspunkt at det blir direkte stress. Foreløpig har vi hus, og en av grunnene for at vi vil flytte er jo selvfølgelig at vi tenker på fremtiden vår. Og mest sannsynelig er det ikke så lenge før vi begynner med og sette spaden i jorda. For vet dere hva? Huset er ENDELIG godkjent av kommunen, en gladnyhet vi fikk vite på onsdag. Etter 2,5 mnd! Jeg er så glad! Huset er både godkjent innvendig og utvendig ♥ Vi har gjort om litt innvendig på huset, og vi har fått innvilget alle våres ønsker. Og det gjør uten tvil huset til mitt drømmehus! Det vi mangler nå er og gjøre huset vårt 100 % ferdig før vi får ny takst på det og hytta til våren. Så tar vi det derifra :-) Og nei, hytta skal ikke selges.

Jeg vet med meg selv at jeg kommer til og slite når det kommer til og velge igrunn ALT. Vi har startet litt med kjøkkenet, men det er egentlig det. En ting er sikkert, og det er at alt skal være klart til den dagen vi begynner å bygge. Eller nesten alt iallfall, for det er virkelig mange valg som må tas i nærmeste fremtid. Denne prosessen er en engangsopplevelse for oss, og det er utrolig spennende og få være med på hele prosessen fra a til å. Jeg skal virkelig bare nyte alt sammen!

LOVE THIS VIEW

En av grunnene for at vi valgte og bygge på Bergermarka er mye på grunn av den flotte utsikten. Den er helt fantastisk! Og jeg gleder meg til og sitte på verandaen på morningen med en kaffe i hånda og se utover utsikten :-) Sett uten ligger det sentralt både mot Hønefoss og mot Gardemoen. En annen bonus er jo at vi ser "ned" på de andre naboene når vi er ute i hagen ettersom vi er på toppen. Vi får heller ingen naboer ved siden av oss, kun bak og foran. Og det var en av mine krav hvis vi skulle flytte, at vi kunne få en del som jeg ikke følte at jeg satt på visning til folk.

Både jeg og Ketil har store planer for fasaden av huset. Vi skal både legge belegningsstein og gjerde som et eksempel, og en mest mulig stor veranda. Garasje kommer også om noen år. En ting jeg må tenke på er at alt kommer litt etter litt, spesielt med møbler, innredning, veranda, fasaden og mye mer. Så jeg må egentlig bare smøre meg med tålmodighet, he he. Jeg er nok typen som ville at alt skal være tipp topp den dagen vi flytter inn, men jeg synes jo litt av sjarmen med det å bygge er faktisk det og bo seg inn etterhvert. Selv om vi ikke skal bygge huset selv, så blir det uansett masse og gjøre for oss i fremtiden. Det vi hovedsakelig skal gjøre er og sette opp kjøkkenet, legge tak og vegger i andre etasje og male huset utvendig. Det blir mye jobb, men egentlig så er det jo ikke det. Ikke i forhold til alt som skal gjøres utenom.


Ketil kom med en veldig morsom kommentar her om dagen.. "Vi kan jo ikke kjøpe alt på en gang, hvor kjedelig er det for bloggen om du bare har 1 innlegg med new in". For en kommentar, jeg må bare le. Trur Ketil kjenner meg altfor godt ;-) He he! Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at jeg tenker mye på stylingen i huset? Det er noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har ikke bestemt meg for hvilke stil jeg kommer til og gå for. Noe tidløst iallfall, i tillegg til at jeg har lyst og gå for noe mørkere. Altså møbler, eller male et rom mørkere. Føler det er vanskelig og bestemme seg for slikt enda, men det kommer nok etterhvert når huset blir bygget og jeg får sett rommene. Jeg vil iallfall ha det litt annerledels enn hvordan vi har det i dag.

Jeg gleder meg virkelig til og dele denne opplevelsen med dere og alt som følger med ♥

Likes

Comments

SJOKOLADEKNUTER

Hei girls!

Lørdag, hellige lørdag. Jeg fikk skikkelig lyst til og bake sjokoladeknuter i dag, som lørdagsgodisen. Jeg elsker jo omtrent alt som bakes med melkesjokolade, det er uten tvil den ekstra "piffen" i gjærbaksten. I dag har jeg bakt en dobbel posjon, ettersom jeg venter besøk av familien. Koselig og kunne bake til nære og kjære ♥ Denne lørdagen blir rolig, noe som er helt herlig. Koselig og kunne ta alt i sitt eget tempo, drikke kaffe og gjøre litt jobb på MAC´en.. Jeg skal snart ut på en liten gåtur sammen med jentene mine og trekke inn litt frisk luft. Ønsker dere en flott lørdag!

Oppskriften finner du HER.

  • 611 lesere

Likes

Comments

Interiør
BEAUTIFUL FRIYAY

Hei girls!

Fredag dere, bestandig så herlig med fredager. Det betyr helg, tacofredag og masse koselig på TV. Bestandig hyggelig med kvalitetstid sammen med min kjære, og i dag skal svigerfar spise med oss også. Trur jeg må bake sjokoladeknuter i helgen, noe som var et sterkt ønske fra han.. Gjærbakst er bestandig er stor suksess. Ellers har jeg spist lunsj med Elin i dag, gjort noen ærender i byen og tatt helgehandelen. Jeg har også tatt en liten oppfriskning på vippene mine hos Camilla i dag på FAB LASH. Og det er bestandig like herlig :-)

Hva synes dere om min blomsterbukett? Jeg synes det er så gøy og være kreativ med blomster generelt, det er så gøy. Nyt helgen, dere ♥

Likes

Comments