Header

Hei!

Nå har skolen startet igjen og vi har akkurat startet med fag. Jeg går på vg3 Tannhelse på Sandefjord vgs, så vi lærer for det meste om tenner osv. Det er ganske interessant faktisk.

På første skoledag så slutta vi kl 11, så da dro jeg og ei venninne til Tønsberg for å shoppe litt, trengte virkelig ny sminke.

Siden jeg er russ i år og tiden går så fort som den gjør, så har jeg allerede bestilt tingene jeg skal ha til russetiden..jeg håper det blir en veldig fin russetid og jeg gleder meg utrolig!

​Q: ​Hvordan var din start på skolen?

Likes

Comments

Hei!

I går så var jeg i Tønsberg og shoppa litt, jeg fylte 18 for litt siden og da fikk jeg en del penger..og siden jeg virkelig trengte noen nye klær så brukte jeg litt av pengene på det. Jeg kjøpte egentlig bare noen helt vanlige bukser og litt sminke.

I morgen så skal jeg mest sannsynlig inn til Tønsberg igjen med bestevenninna mi og da skal vi se "lights out", så håper det blir noe av.

Legger nok ut bilder av det jeg kjøpte så fort jeg får somla meg til å ta bilder, haha.

Men så lenge så får det holde med et bilde av et av favoritt antrekka mine

Likes

Comments

Hei!
Jeg har blogget før, men så mistet jeg lysten helt så sletta alt av blogg og bilder osv..men nå fikk jeg plutselig lyst til å begynne på nytt! Jeg har vel ikke blogget siden 9. klasse tenker jeg så er vel en smule ute av trening, men det går sikkert bra. Jeg skriver egentlig bare det innlegget her for å få kommet litt igang, så håper jeg at dere som leser denne bloggen liker det dere leser.

Så får dere se et fint bilde jeg tok når jeg var oppe i Tromsø for et par år siden.

Likes

Comments