Contains affiliate links

Hej bloggen.

I dag fik jeg en pakke ind ad døren. Wow hvor er jeg bare allerede totalt forelsket i det her ur. Jeg har længe ville have et nyt ur, da mit andet ur ikke rigtig passer til de smykker jeg går med til hverdag, da det er gulv, og jeg går med sølvsmykker. Så er så glad for at jeg endelig har fået et nyt. Og så kommer det jo bare på det perfekte tidspunkt, for i morgen tager jeg på forlænget weekendtur til København. Glæder mig så meget til at komme tilbage!

Alt i alt, kan jeg virkelig anbefale at købe det her ur, hvis i går og mangler. Det passer til at, det sidder super fedt og kvaliteten er selvfølgelig også i top.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen.

Wow hvor er det lækkert, at det er begyndt at blive så godt vejr i Danmark. Solen skinner jo næsten hver dag fra en skyfri himmel, hvor er det fantastisk. Det giver også mig muligheden for at gå rundt i mine elskede loafers. Jeg er så forelsket i de her loafers fra Topshop. De kan virkelig piffe et outfit op, og så er de generelt bare super fede. Så hvis du går og mangler et par sommersko, så anskaf dig et par loafers, du kommer virkelig ikke til at fortryde det. Mine loafers er til en virkelig god pris, og kan virkelig anbefale dem.

Håber at i har nydt det gode vejr lige så meget som jeg!

Likes

Comments

Hej bloggen.

Det er efterhånden længe siden jeg har skrevet herinde, men har simpelthen haft så meget at de til for tiden, så håber at det er okay.
Men nu er jeg tilbage med et indlæg der handler om mig. Min bedste veninde er kommet med 5 gode ting om mig, så læs med.


Julie snakker om alt.
Ja jeg snakker om alt, lige fra sex til hvad for noget tøj jeg overvejer at købe ahah. Jeg er en meget åben person, og har næsten Ingen hæmninger når først man kommer tæt ind på mig haha.

Julie brækker sig næsten over frikkedeller.
Ja, det er sku rigtigt. Da jeg var mindre, spiste jeg så meget at det. Så tror med tiden at jeg har fået nok af dem, og bare lugten af frikkedeller kan give mig kvalme. Mærkeligt i know ahah.

Julie er faktisk god til fodbold
Ved ikke om jeg er god mere, men har i hvert fald været super god. Blev på et tidspunkt tilbudt at spille i OB og har næsten altid spillet med folk der er 2 år ældre end mig. Dog stoppede jeg med at spille for omkring 3 år siden, men begyndte igen i januar måned, og spiller nu med nogen søde piger på min egen alder, hvilket er super dejligt.

Julie er tyndfed (eller hvad man kalder det)
Jeg kan spise så utroligt meget slik, chips og chokolade uden at tage på. Det er så vildt. Selv da jeg ikke dyrkede motion kunne jeg æde som en i helvede. Jeg kan bare ikke tage på. Men det er nu ikke noget jeg klager over AHHA.

Julie er ekstremt nærig
Jeg er så nærig, det er for vildt. Der er så mange ting jeg gerne vil have, og jeg kan faktisk gå og sige det i mange måneder. Men når det endelig kommer til stykket, kan jeg ikke få mig selv til at købe det. Tit er det nogen ting der koster mange penge, og det er måske også en af grundene, men jeg kan faktisk også når jeg er ude og shoppe, sige nej til en trøje eller noget der koster over 300kr. Jeg ved ikke helt hvorfor at jeg har det på den måde, for man skal også kunne give lidt slip, og forkæle sig selv lidt, men synes nogengange godt at det kan være svært.

Julie er en stor putter og krammer
Wow hvor er det bare rigtig. Jeg elsker at ligge og putte med mine venner og veninder, det er simpelthen så hyggeligt, og kan faktisk ikke lade hver. Lige så snart jeg ligger mig ned i min seng med en af mine veninder, kommer jeg altid til at ligge og kramme dem hahah.

Julie hader manikindukker
Ja shit. Bliver simpelthen så bange, hver gang jeg ser en manikindukke. Synes altid at de ser så levende ud. Og generelt synes jeg bare at de er klamme ahah.

Når Julie bliver rigtig sur, begynder hun at græde.
Haha, ja det gør jeg. Kan virkelig ikke lade hver. Det er som om at tårerne bare vælter ud, kan slet ikke styre det. Tror også at det har noget at gøre med, at jeg ikke kan lide at diskutere med folk, og generelt tale grimt til andre mennekser. Hader at gøre andre kede af det, og så vælger jeg selv bare at blive ked af det ahaha. Derudover får jeg det også altid ekstremt dårligt med mig selv, hvis jeg kommer til at sige noget jeg ikke mener, og så bliver jeg i ekstremt dårligt humør.

Håber at i synes at det var lidt sjovt med et opslag om mig. Igen er jeg ked af at jeg ikke lige har lagt noget op! Håber at i har haft nogen gode dage i det varme vejr!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen.

I dag vil jeg fortælle lidt om ting jeg ser frem til.

Min fødselsdag

Jeg Har fødselsdag d. 21 maj dvs. på søndag, og det ser jeg faktisk utrolig meget frem til. Egentligt er det noget jeg gør hvert år. Tror aldrig jeg vokser væk fra det haha. Jeg synes bare at der er noget hyggeligt over den dag. Elsker at få alle de fødselsdagshilsner, og bare i det hele taget nyde dagen, med en masse dejlige mennesker. Jeg skal f.eks. være sammen med min veninde Amanda noget af dagen, hvor jeg efterfølgende skal bruge tid sammen med min familie og min bedste veninde Louise, men det kommer der mere om søndag ;)

Sidste skoledag

Onsdag d. 24 maj har jeg sidste skoledag, og er du gal hvor jeg glæder mig. Jeg har set utroligt meget frem til den her dag, og glæder mig for vildt til at afslutte folkeskolen.

Weekendtur til København

Fra d. 1-4 juni, tager min familie og jeg en tur til København. Jeg skal have min bedste veninde med, hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Og så er vi utroligt heldig, da der lige præcis i den uge er Distortion, hvilket nok skal gå hen og blive fedt. Derudover glæder jeg mig bare til at være tilbage i København i nogen dage. For nogen år siden, tilbragte jeg ekstremt meget af min tid i København, da nogen af mine daværende bedste veninder bor der. Jeg har stadig kontakt til dem, men jeg har på det sidst ikke haft den største tid til at rejse så meget til København, som jeg havde der, så det bliver dejligt at komme lidt tilbage.

Dimension

D. 21 juni har jeg dimension. Jeg glæder mig for sygt, da der på det tidspunkt bare er slut med folkeskolen, også venter sommerferien på os. Kan ikke rigtig sige andet end, det gerne må være snart haha. Glæder mig så meget til bare at holde ferie, og bare hygge mig med alle mine venner.

Efterskole

D. 13 august starter jeg endelig på min efterskole. Jeg skal gå på Glamsdalens idrætsefterskole, og jeg kan virkelig ikke vente med at starte. Jeg har set så meget frem til det i ekstremt mange år, og det er så mærkeligt at det bare er lige om lidt. Jeg har allerede lært nogen mennesker at kende, som også skal gå der, så det er dejligt. Jeg glæder mig bare til at få det fedeste år nogensinde!!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen

Wow hvor har det været lækkert vejr i dag, det gør en i så godt humør! I dag er det som alle nok ved, mors dag. Jeg håber virkelig at i har forkælet jeres mødre hele dagen, eller måske bare har tænkt på hende. Min søster og jeg gav f.eks. vores mor denne blomst, og nogen skumbananer (hun elsker skumbananer haha). Jeg elsker mors dag. Det er ligesom en af de dage, hvor man virkelig kan vise, hvor meget hun betyder for en. Faktisk synes jeg, at det er noget man burde gøre oftere. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes virkelig at der er noget hyggeligt ved den her dag. Man sætter ligesom dagen af til at være sammen med sin familie, og det elsker jeg virkelig. Jeg elsker at tilbringe tid med mennesker jeg holder af.

I dag startede jeg dagen ud med at arbejde, hvor jeg derefter havde tid til at være sammen med min familie. Min mor og jeg tog sidst på aftnen ud for at handle, hvor vi også lige nåede at få taget en masse billeder. Det er bl.a. hende der har taget billedet oppe over. Hun har efterholden taget rigtig mange af mine billeder på instagram også. Tror sku jeg ansætter hende som min fotograf haha. Jeg vil nu gå en aftentur med fam. Bukhave. Alt i alt har det været en rigtig hyggelig dag med min mutti. Jeg håber også at i har haft en dejlig dag, med jeres familie, og de mennesker i holder af :).

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej bloggen.

Jeg har sammensat 3 forskellige hverdags outfits, som jeg er helt vilde med. Jeg har for tiden været helt vilde med bukser der har striber i siderne, og bukser fyldt med blomster. Jeg synes virkelig at de nemt kan piffe en kedelig trøje op, så det ligesom ser fedt ud sammen. Bukserne kan også være en start til, hvis man måske vil begynde at gå med lidt mere farvrigt tøj. Jeg vil personligt også selv begynde at gå med mere farvrigt tøj, da jeg synes at det ser vold fedt ud. Så de her bukser kunne måske også være en start for mig. Jeg har i hvert fald sat dem på min ønskeliste, så nu må vi se.

Problemet med mig er bare, at jeg er god til at finde en masse fedt tøj jeg gerne vil have, men når det kommer til stykket, kan jeg ikke få mig selv til at købe det. Kender i det?

Håber i måske fandt noget inspiration, til hvordan man kan style sådan nogen fede bukser :)

Likes

Comments

Hej bloggen.

I dag har jeg fået afsluttet min sidste skriftlige prøve, så nu skal der fokuseres på de mundtlige prøver, som jeg faktisk er en smule bagud med haha. Jeg har faktisk ikke de helt store problemer med eksaminer. Jeg ved ikke hvorfor, men er slet ikke nervøs, og det ligner mig på ingen måder. Jeg plejer altid at være nervøs til prøver, uanset om det bare en læseprøve i dansk, eller en færdighedsprøve i matematik, så er jeg nervøs. Specielt hvis jeg ikke kan nå at forberede mig. Specielt var jeg nervøs til mine terminsprøver sidste år, og de gjaldt jo slet ikke. Jeg kan huske, at jeg slet ikke kune være i mig selv. Jeg følte ikke, at jeg kunne huske en skid af, hvad jeg havde lært. Klappen gik bare ned for mig, men jeg kom da igennem det. Pga. det var jeg også ekstremt nervøs til mine terminsprøver i år, og gik faktisk hen og blev syg 2 dage inden, og var syg resten af ugen. Så kom faktisk aldrig rigtig op i nogen af dem. 

Jeg har fokuseret 100 procent på skolen her i 9 klasse, og har taget alle mine aflevereinger seriøst. Men lige så snart at prøverne nærmede sig, var det som om, at jeg slet ikke kunne fokusere mere, og det ligner mig virkelig ikke. Jeg har ikke rigtig forberedt mig så meget til de skriftlige prøver jeg skulle op i (ved heller ikke helt, hvor meget der er at forberede) og generelt har jeg bare lallet rundt i skolen. Selvfølgelig har jeg lavet de ting som skulle laves, men det har været i sidste øjeblik, og det er heller ikke noget der ligner mig. Jeg tror bare at jeg har brug for at komme væk fra folkeskolen, og prøve noget nyt. 

Jeg plejer at være typen der gerne vil have alle 10 og 12'tallerne, men det er som om, at jeg på en måde er "ligeglad" med hvad jeg får af karakter til mine eksaminer, nu når jeg skal i 10. Eller jeg er ikke ligeglad på den måde, men jeg har den indstilling, at jeg gør mit bedste når jeg er der, og så må jeg få den karakter jeg får. Det er ikke sådan noget med, at jeg bliver skuffet over mig selv, hvis ikke jeg får 10 og 12 i de fag jeg plejer. 

På en måde forstår jeg heller ikke konceptet med eksaminer. Man skal kunne præstere så godt som muligt i de fag man nu skal op i, i et hvis antal timer. Men hvad nu hvis klappen går ned, og man ikke kan huske en skid af hvad man har lært de sidste par år. Hvad gør man så. Jeg mener bare, burde man gå ud fra en engangs præstation? Hvorfor ikke bare tage udgangspunkt i hvordan man har været i skolen i løbet af året. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor eksaminer skal fylde så meget, men det gør det vel bare. 

Alt i alt er jeg bare glad for at de skriftlige prøver nu er overstået, og jeg nu kun mangler 4 mundlige prøver. Kan slet ikke vente med at blive færdig med folkeskolen! 

Det var så mit første rigtige indlæg. Jeg håber at i synes om det, og at i fortsat vil følge med! 


Likes

Comments

Hej bloggen.

Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve at starte en blog, og er nu endelig sprunget ud i det. 

Jeg hedder Julie, er 15 år (snart 16) og bor i Nyborg. I min fritid går jeg lige nu i 9 klasse på en død syg folkeskole:)) Jeg er en imødekommende og glad pige, der går meget op i mode. Derudover går jeg til fodbold, og arbejder også en del. Så mit skema hver uge, er lige nu ekstremt presset nu når eksamenerne også presser sig på. Derudover elsker jeg at tilbringe tid med mine venner og familie, og er i den grad et familiemenneske. 


​Hvorfor starter jeg en blog? 

Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at starte en blog, og er nu bare sprunget ud i det. Jeg kan ekstremt godt lide at inspirere andre, og det føler jeg at jeg vil kunne igennem bloggen. Derudeover elsker jeg selv at følge andre bloggers liv, så jeg tænkte bare hvorfor ikke. 


​Hvad kommer i til at se på min blog? 

​Som sagt vil jeg rigtig gerne inspirere folk, specielt med mode og sådan noget. Så det er helt klart noget i kommer til at se meget af. Derudover kommer jeg også til at skrive lidt om mine tanker omkring det med at være ung og bare generelt tanker og oplevelser om livet. Jeg håber at i vil følge med. 

Likes

Comments