Jeg har ikke fått oppdatert dere på en god stund nå og det beklager jeg veldig! Grunnen er at jeg har hatt ferie så bloggen har rett og slett gått i glemmeboka... Men jeg har også hatt MASSE i tankene de siste mnd. De fleste av dere husker vel fra forrige innlegg at jeg skulle søke på skole uavhengig av hvor skolen lå og sånn, vel det har jeg gjort for nå i skrivende stund sitter jeg i kontorkroken min i stua, i min nye hybel oppe i Sogndal. Jeg flyttet opp hit på tirsdag, foreldrene mine var supersnille å ble med meg, så de kjørte flyttelasset i varebilen til pappa også tok jeg flyet noen timer før de. Da fikk jeg noen timer for meg selv til å bli litt bedre kjent med byen på egen hånd! Jeg har kommet inn på barnehagelærer studiet på Høgskolen her i Sogndal ;) Her skal jeg altså bo de tre neste årene. Jeg er utrolig stolt av meg selv som turte å flytte så langt vekk fra alle sammen for 3 år. Så dette blir et nytt kapittel i mitt liv, og jeg gleder meg UTORLIG mye til å se hva dette kapittelet og disse tre årene har å by på! Elsker byen allerede og jeg har bare vært her i 3 dager.

​Nå skal jeg spille inn ei litta video også skal jeg på sykkeltur så vi snakkes snart igjen ;) 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Imorgen drar jeg endelig ned til Mallorca med min kjære bestevenn!! Jeg er altså veldig i feriemodus samtidig som jeg ikke er det, for denne turen har vært planlagt og betalt så utrolig lenge så det er nesten uvirkelig at dagen endelig er her i morgen. Kofferten er pakket og klart, billettene til Ryggeekspressen er bestilt og betalt så nå er det bare å telle ned de siste timene til reisen begynner offesielt!! Disse dagene her kommer jo svarene ut på søknaden til alle i Norge om høgskole, det er utrolig spennende å se hvor man har kommet inn og om du kom inn der man ønsket mest. Jeg har dessverre ikke hatt helt hellet med meg denne gangen... Har seriøst havnet på venteliste på BOKSTAVELIGTALT ALLE skolene jeg har søkt på. Noe som faktisk er utrolig skuffende og kjiipt da jeg står på 54. og 34. plass på ventelista på de to skolene jeg helst vil inn på! Med de plasseringene på ventelistene har jeg på en måte belaget meg på at jeg da ikke kommer inn på de skolene, så da er det på en måte litt betyrgende å vite at restplassene blir lagt ut i morgen. Så da skal jeg søke de plassene der jeg ser at jeg har en mulighet til å komme inn og jeg er fast bestemt på å søke helt uavhengig av hvor skolen ligger.

Når man blir satt i den posisjonen som jeg står i da, så kan man ikke tenke på hva man HELST vil og være kresen nå gjelder det faktisk å ta den plassen jeg kan få!! Ja, det er kjedelig og litt leit og måtte dra fra kjæresten sin, men hvis det er det som skal til i 3 år av livet sammen for at jeg skal få den utdanningen og fremtiden som jeg ønsker så er det F**** meg verdt det!! Min evt. Backup plan er at jeg søker meg inn som privatist å fokuserer 120% på matten og får den FORBANNA 4. slik at jeg kan komme inn på grunnskole studiet som faktisk er min drøm da.

​Nå må jeg svinge meg rundt og ordne de siste tingene som skal fikses før jeg drar. Jeg tar med meg macen ned til Mallroca så får vi se om jeg får tid til å blogge mens jeg er der nede! Så vi snakkes nok snart

  • 48 lesere

Likes

Comments

Flere enn meg som har offesielt sommerferie nå? Og hatt en super uke så langt? Det har hvertfall jeg, på mandag hadde jeg tidenes beste og mest spontane dag på leeenge. Hahaha jeg og en venninne møttes og tok en tur til Strømmen storsenter for å titte og småshoppe litt og spise en god lunsj. Da det var så dårlig vær i går syns vi det passet bra. Jeg fikk kjøpt meg en ny genser fra Bikbok som er superfin og nye sånn nipplecovers til jeg reiser ned til mamma og pappa på Mallorca om en uke med min bestevenn!!! Etter at vi var ferdige med å shoppe litt, var vi ikke helt sikre på hva vi skulle finne på videre... Og da det enda var ganske dårlig vær bestemte vi oss ganske så ut av det blå får å ta turen til The well å sjekke ut det, og tro meg vakrere spa har jeg ALDRI vært på altså!!! Det var en så behagelig og avslappet atmosfære fra det sekundet vi kom inn døra.

Bildene er lånt fra hjemmesiden og google ;)

Altså bare se på den trappa, man får nesten litt følelsen av at man stiger ombord på Titanic. da vi kom opp denne trappa kom vi til resepsjonen, der betaler man selvfølgelig for å komme inn i spaet. Prisen for å være der er 495,- pluss at man må kjøpe badetøy der, da det ikke er lov å ha med seg sitt eget av renslige grunner i bassengene. Dette koster 90,- for badedrakt eller 125,- for bikini, vi valgte bikini vi girlsa og den kan du som jeg forstod det bruke igjen ved neste besøk du skal så lenge du ikke bruker den i sjøen eller noe sånn i mellom tiden. For inngangsprisen får du låne badekåpe, tøffler, to håndklær og fri tilgang til hele anlegget utenom der de utfører spabehandlingene, da dette er en egen avdeling og heller ikke tilgang til medlems loungen (det sier seg selv kanskje) Ellers har du tilgang til alle saunaene de har der, grottene, dusjene og selvfølgelig felles spabassenget, og uteområdet deres.

Det er egentlig ikke lov med kamera eller mobil der inne så dette er et supert sted og dra til en helg og virkelig koble av fra alt hverdagsstress, så anbelfaler hvertfall å dra en dag du ikke har noen avtaler på ettermidagen og kvelden da tiden går veldig fort der inne og den er lett å glemme. Alt i alt var det en fantasisk dag og jeg ble så sykt avslappet så skal definitvt tilbake dit en gang. 

Vi snakkes snart igjen folkens. 

  • 56 lesere

Likes

Comments

Hei dere! Har dere hatt en bra ferie så langt? Det har hvertfall jeg, i skrivende stund sitter jeg hjemme hos bestemoren min. Har tatt meg noen dager her og det er utrolig koselig og deilig å komme seg litt vekk fra storbyen og alt stresset som er der. Siden jeg er her og ikke har med meg kameraet mitt, tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg med Summer TAG og bruker bilder slik at jeg får fylt opp bloggen med litt nye innlegg! Hahah, Så da tenker jeg at vi bare setter igang.

- Favoritt bronzer for sommeren? -

Min favoritt bronzer må være den duo shimmer/matt bronzer fra Makeup Mekka i fargen California Girl- Favoritt sommerdrikke? -

Det må være vann med sitronskiver eller Guavaisteen fra Tine, Den er så frisk å god på en varm sommerdag!

- Favoritt sommer leppeprodukt?-

Det må være lipbalmen fra Forever Living, den er et must have hele året for å være helt ærlig. Og min nyeste favoritt er vel Soft matte creme lipsticken fra NYX i fargen London!! Fineste fargen i verden og den passer til absolutt til alt og alle anledninger.

- Sole deg eller Selvbruning? -

Definitivt sole meg, jeg ELSKER å legge/sette meg til på stranda eller i hagen med en god bok og avslappende musikk på øret! Det hører på en måte sommeren til syns jeg, men jeg velger heller ei litta selvbruningssession nærmere vinteren får å få tilbake den litt varme gløden brunfargen ofte mister i vintermørket.

- Noen sommertradisjoner? -

Mine sommertradisjoner må være båtturer med kjæresten min og venner, grilling til langt på kveld og stranda.

- Favoritt sommerduft? -

Min favoritt sommerduft, må være den nye parfymen jeg kjøpte på flyet på vei hjem fra Gran Canaria tidligere i år. Og den heldige vinneren av denne tittelen er ingen ringere enn "Victoria's Secret Bombshell Parfume." Den har en utrolig god og frisk duft som passer perfekt om sommeren. Og det jeg liker så godt med denne i forhold til de mistene man får kjøpt fra VS er at den er ikke ALTFOR søt i lukten.


- Noen planer i ferien? -

Jeg er som sagt på besøk hos min bestemor nå, og når jeg kommer hjem skal jeg vel bare slappe av og være med venner og kjæresten min, kjenner jeg oss rett blir det vel litt båtturer i ny og ne og ikke minst grillings på stranda. 18. Juli reiser jeg ned til sommerleiligheten til familien min på Mallorca med min bestevenn, det gleder jeg meg VELDIG til!! Skal bli utrolig deilig og komme ned dit igjen, er noen år siden jeg var der sist nå. Også kan det hende det blir ei litta sydentur med kjæresten også, hvem vet??


Dette var de spørsmålene jeg fant som jeg syns passet best til å ha med i en slik TAG, så da håper jeg du likte den? så skal du ikke se bort i fra at det kommer et nytt innlegg om ikke altfor lenge. Har mer tid til bloggen nå som det er sommerferie. ;) 


Vi snakkes plutselig - Julie 

  • 78 lesere

Likes

Comments

Som mange av dere sikkert har fått med dere fra spørmålsrunden min og svarvideoen har jeg gått et år på Folkehøgskole fra 2014-2015. Og jeg kan med hånden på hjerte si at det "skoleåret" jeg hadde der er et av de beste årene i mitt liv. Jeg gikk på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole som ligger i utkanten av et lite sted som heter Moelv som ligger midt mellom Hamar og Lillehammer. Det er flere grunner til at jeg endte opp på akuratt denne skolen, og en av grunnene var at her bor du på enkeltrom med eget bad, med både do og dusj, noe ikke de færreste av folkehøgskolene i Norge kan tilby. Dette er noe jeg syns er utrolig deilig, for da kan du dusje og gå på do så mye du vil å når du vil uten å måtte sette deg i kø!! Det som kanskje er en av hovedgrunnene til at jeg begynte på akuratt denne skolen er fordi jeg har familie som bor i Moelv, som vi ikke ser så ofte lenger da mamma og pappa osv. har mye å gjøre.. og søskenflokken blir eldre så da blir det ikke alltid tid.. Derfor ville jeg bruke dette året til å tilbringe litt tid mens jeg kan med Mormor og Morfaren min, tanta og onkelen min, noe jeg fikk masse tid til.

Her ser du et bilde av skolen :D

Jeg gikk grafisk design studiet på skolen, vi var den største klassen med hele 27 elever i klassen. På skolen så får vi 4 måltider og skoledagen varte bare til klokken 3 noe som var veldig deilig for da fikk vi tid til andre ting også. Hver onsdag var det quizkveld i fellesstua som heter så mye som Peisstua. Vi gjorde mye moro på skolen mens jeg gikk der, men det er så mye så jeg orker rett og slett ikke skrive alt, men dette innlegget er litt mer sånn for at dere skal få et lite innblikk i hvordan livet på FHS er hvis noen av dere kanskje vurderer å ta et år på FHS! Jeg kan virkelig anbefale det som et alternativ til friår etter vgs.

Vi dro på to studieturer i løpet av skoleåret. En på høsten og en på våren like før vi dro hjem fra skolen for sommeren, Den første studieturen vi dro på var til København i Danmark, og guud for en vakker by!! Jeg drar gjerne tilbake dit altså, har et ønske om å få dratt tilbake med kjæresten min på en langhelg og besøke tivoli også. Har jo vært i Køben mange ganger før, men jeg har faktisk aldri vært i sentrum av byen... jeg har kun vært i havna med danskebåten, eller bare kjørt gjennom utkanten av byen når vi skal til Legoland og sånn så føler på en måte at jeg ikke har vært ordentlig i København før denne studieturen da. Under oppholdet i Køben så hadde vi fått en oppgave om å velge oss ut enten en kjent plass eller bygning eller liknende som vi skulle skrive en liten artikkel om til magasinet som vi lagde på høsten. Det ble som et sånn gudiemagasin ish over Køben da. Alt i alt en utrolig bra tur og hvis du ikke har vært i København før så anbefaler jeg på det STERKESTE å ta deg en tur.


Litt bilder fra rundtomkring i Danmark!

​Tenkte dere kunne få se hvordan jeg hadde det på rommet mitt på fhs også! 

Jeg prøver febrilsk å få redigert videoer til dere, men macen vil ikke samarbeide så jeg gir opp hele videobloggingen snart jeg altså... 

Likes

Comments

Hei dere! Dette innlegget kommer nok til å bli et av mine mest tankefulle innlegg, men sånn må til en gang i blant det også eller hva? Som dere kanskje så i svar videoen min, fikk jeg jo ett spørsmål om hva mitt synspunkt på livet er. Jeg må ærlig innrømme at spørsmålet virkelig satte tankene mine i sving!!! For jeg har egentlig aldri tenkt noe særlig over hva mitt synspunkt på livet er, men jeg føler nok personlig at det mitt liv er til for at jeg skal finne den rette, skaffe meg en godt betalt jobb som jeg kan leve av og trives i. Jeg tror at det er mye viktigere å være lykkelig i livet med en familie som elsker deg og en jobb som du tjener akkurat nok i til at du har råd til det du trenger og kanskje en sydentur i ny og ne.

Vi snakkes snart folkens, sminkevideoen er under innspilling så stay tuned! 

Likes

Comments

Hei dere! Endelig er ventetiden over, videoen med svarene er endelig her etter myye problemer med redigeringen av filmen... Det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, da macen ikke vil samarbeide at all... Så her er den usensurert og helt ekte haha - Enjoy!!

​Vi snakkes senere i dag! Da kommer det ei lita sminkevideo ;) Nå skal jeg ut å nyte det fine været, kanskje jeg tar med kameraet å tar litt bilder til dere. Likes

Comments

Hei dere! Ja, hva er det som skal til egentlig for å knekke bloggkoden? Når du begynner å blogge så tenker man liksom at det bare er det å skrive innlegg her og der om ting du selv liker lese om og intresserer deg for, og fine bilder tatt med kameraet! SÅ lenge du har det på plass så ramler lesertallet inn... sånn er det ikke, og jeg har hatt bloggen oppe å gå en stund nå og jeg er langt unna å knekke koden for å få lesere og flere til å like bloggen min! Så for å gjøre det litt lettere da, Hva liker dere å lese om? Og hva vil dere at jeg skal blogge om? Jeg håper på å få noen sponsorer en dag! For spons er jo alltid gøy da, selvom jeg vet at det ikke er alltid like spennende å lese om. Men det gjør det av og til litt lettere å skrive innlegg. Hahah beklager litt kjedelig innlegg, meg jeg har litt skirve sperre nå.... men kommer sterkere tilbake i morgen med en video faktisk så stay tuned!

Nå skal jeg legge meg på senga med hundene og lese til jeg sovner! Over og ut herfra ;)

  • 138 lesere

Likes

Comments

Hei dere! Jeg er en elendig blogger!!?? Sier jeg skal bli flinkere til å oppdatere bloggen men det skjer ikke, nå har jeg heldsigvis en grunn og det er rett og slett det at macen min har blitt litt ødelagt så det er ganske irriterende å sitte å jobbe på den. Også skulle jeg til å poste et innlegg for noen kvelder tilbake, men da jeg skulle legge inn bildene klarte jeg å slette alt jeg hadde skrevet så jeg ble så irritert at jeg bare ga opp alt en stund! Meen nå er jeg tilbake og har kommer innlegget som skulle kommet for leeengesiden

INGRENDIENSER:

1 Pakke Kjøttdeig

1 Gul paprika

1 Gul løk

2 Små fløtekartonger

1 Tskje Mørk buljong (pulver fra Toro)

1 Halvtglass tomatpuree

1 Pose motetmos

2 Dl maccaroni

Først steker du kjøttet i panna og kryddrer med salt og paprikakryder. Deretter har du kjøttet over i en middels stor gryte.

Så bruner du løken i panna, med litt smør i 2-3 min. Mens du venter på løken, kutter du opp paprikaen og har den oppi gryta til kjøttet sammen med fløten og halve glasset med tomatpuree.

Bland så en stor Tskje med mørk kjøttbuljong i gryta.

Kok opp 2 dl med maccaroni og bland det ut med resten av gryta når den er ferdig kokt. Hell selvfølgelig av vannet først! Hahah.

Lag potetmos som anvist på baksiden av posen og fordel gjevnt ut på toppen av gryta.

​Beklager litt dålig bilde, men glemte at ta resultatbilde før jeg begynte å spise (Wusps) Men voiala en god og enkel middag som er like god til lunsj dagen etter! Håper dere tørr å prøve den ut og likte innlegget, så snakkes vi plutselig igjen! 


Over og ut Julie 

Likes

Comments

Virkelig? Hva er det folk tenker med når de har hjerte til å gjøre noe så grotesk og unnskyld ordbruken, men JÆVLIG mot så gode og uskyldige skapninger?!?! Jeg snakker jo selvfølgelig om den forferdelige festivalen som finner sted i Kina i Juni mnd. Yulin festivalen!! Det er en festival som rett og slett går ut på at kineserne tar folka hunder og katter fra hager og i værste tilfelle mens de er på tur?!?! Og oppbevarer de i trange trange stålbur frem til festivalen starter. Og da er det ikke snakk om 2-3 hunder i hvert bur, nei da gjerne 10 stykker av gangen... 


Hovedpoenget med denne festivalen er jo det som virkelig får sinne til å BRUSE i meg og det er at de tar disse uskyldige hundene og kattene og koker dem, jepp du leste riktig de KOKER dem levende!!!! 

Hvis ikke dette er dyreplageri så vet ikke jeg altså! Her er en link som jeg syns alle skal gå inn å skrive under på, for å hjelpe til med å få stoppet denne grusomheten! 


Vi snakkes plutselig igjen! 

Likes

Comments