Heeei!

I går kveld kom min bestevenninne Elisabeth opp på Hovden, det var så utrolig koselig. Vi koste oss med deilig mat og film når hun kom.

Idag har vi brukt så si hele dagen til å ta bilder. Vi var heldige med været så bildene ble utrolig fine<3

Hva synes dere?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!!!

I går hadde jeg en fantastisk fin dag sammen med familien. Vi hadde besøk av tante, onkel, de 3 kusinene mine, mormor, farmor og vår familie var der også selvfølgelig. Den eneste som manglet var storesøster Victoria som er på utveksling i USA, men vi hadde henne litt på FaceTime slik at ho også ble litt med:)

Dagen min starte med Julefrokost, så så vi på «tre nøtter til askepott». Det er liksom blitt en tradisjon. Vi pyntet bordet, mamma og pappa laget mat, og vi koste oss masse. Jeg pyntet meg og kl.17:00 fikk vi besøk.

Til middag spiste vi ribbe som pappa hadde laget. Det var utrolig godt! Vi hadde riskrem som alltid til dessert:) Hva spiste dere på juleaften?

I dag skal vi på julefrokost til farmor, det kommer til å bli kjempe koselig med masse god mat, igjen. Jeg gleder meg!

Likes

Comments

Hei dere!

I dag starte jeg dagen min med spa:) Jeg fikk besøk av ei venninne tidlig på morgene. Vi lagde smoothie som vi satt og koste oss med i badekaret. Jeg hadde en bath bomb som vi også puttet oppi badekaret, den luket utrolig godt! Vi satt en stund og koste oss og parter i badekaret så dro vi til et senter. Vi fant plutselig ut av vi manglet to julegaver. Men nå er alt i boks og jeg venter familie besøk. Vi skal spise nissegrøt og noe dessert. Det kommer til å bli utrolig koselig!


Nå må jeg løpe og stelle meg!


Kos dere<3

Likes

Comments

Hei!

Da var det endelig julefeire, noe jeg har sett utrolig frem til! Juleferien min startet med en treningsøkt på spicheren idag morges. Det var en utrolig delig måte å starte dagen på. Ei venninne av meg var med å trente, det var gøy:)

Etter vi hadde trent tok vi bussen til byen for å spise lunch. Vi spiste på Joe & the juce, der hadde vi en utrolig god sandwich meg kylling og en smoothie!

Etter lunch gikk vi litt rundt i byen for å handle inn de siste julegavene:)

Nå er jeg på vei hjem og når jeg kommer hjem skal jeg spise noe mat før jeg mest sannsynlig skal ut igjen med venner.

Men dere må ha en utrolig fin juleferie alle sammen!

Julie<3

Likes

Comments

God morgen dere!!

I går ble vi nr 3 i EM i 10-dans! Dette er utrolig stort for oss. Vi har trent mangfoldige timer for dette og det har vært mye blod, svette og tårer. Men endelig får vi det til.

Jeg er så urolig glad og har ikke ord for hva jeg skal si. Dette betyr så utrolig mye for meg.

Jeg vil gjerne takke venner, familie og alle trenere våre som har hjulpet, støttet og heiet på oss! Tusen takk. Dere betyr så utrolig mye.

Jeg vil også takke min egen dansepartner. Vi har vært igjennom utrolig mye sammen både godt og vondt. Men uansett hva som har skjedd har vi stått på og trent hard for å få til dette!!

Tusen takk alle sammen<3

Elsker dere

Likes

Comments

God morgen,

Håper alt går bra med dere!
I dag da jeg sto opp følte jeg med vleidg dårlig... Jeg våknet kl 05, men klarte ikke komme meg ut av senga før i 10-tiden. Veldig typisk at dette skal skje nå rett før EM i 10-dans.

Jeg reiser faktisk til Polen i dag  for å trene to dager før EM. Denne uka har jeg jobbet ekstremt hard slik at jeg skal kunne gi alt når det først gjelder, altså i EM.

Nå har jeg  fått pakket alt ferdig, også har jeg spist litt frokos så nå føler jeg meg litt bedre heligvis:) Satser på at dette gir seg før lørdag når EM er. 

Jeg skal prøve å oppdatere dere så godt jeg kan mens jeg er ute på reise. Dere kan også føle meg på Snapchat: juliebjerkaas også Instagram: juliebjerkaas

Ha en super fin dag alle sammen!

Snakkes<3

Likes

Comments

Hei,

Idag feirer Vest Agder idrettskrets 100års jubileum!! I forbindelse med feiringen var vi så heldige og bli invitert til å danse på arrangementet. Det var utrolig gøy, og det virket som publikum også synes det var moro, det håper jeg i hvert fall. Jeg vil gjerne benytte anledningen også her på bloggen til å gratulere idrettskretsen med 100 års jubileet.


Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vært på trening, så nå skal jeg hoppe i dusjen ,og så får jeg besøk av bestevenninna mi Sofie!

Dere må ha en fine helg videre <3

Likes

Comments

God morgen!
Idag har jeg hatt en liten shoot med lillesøstera mi Hermine. Det var utrolig gøy! Hun fant frem klær, fant plasser hvor vi skulle ta bilde og alt:) Hun er utrolig flink synes jeg.

Hva synes dere? Her er noen av bildene fra shooten:

Likes

Comments

Sponset

Hei dere!

I dag fikk jeg endelig tid til å dra til frisøren! Har vært så hektisk i det siste, så er enn stund siden jeg var der sist, men nå fikk jeg altså endelig muligheten til å få stripet og klippet håret.

Jeg går selvsagt fremdeles til @Hairdresser_ks. Det er den beste frisøren jeg noen gang har vært hos. Hun er bare så utrolig flink! For dere som bor i Kristiansand eller for dens saks skyld besøker byen og trenger en frisør, så burde dere definitivt dra til henne. Jeg har nesten lyst å si at jeg kan garantere at du kommer til å blir veldig fornøyd etter å ha vært der. Det er i hvertfall jeg!
Følg  ks på insta  her !


Dette ble resultatet av håret mitt! Hva synes dere, jeg er i hvertfall veldig fornøyd<3Dere må ha en super dag videre, nå skal jeg på trening.


Snakkes!

Likes

Comments

God morgen alle sammen, 

nå er jeg på vei til skolen. Morgenen idag startet hos radio sør hvor vi ble intervjuet i iforbildelse med VM plasseringen vår i Moskva:)

Alltid litt spennende med direkte sending, men det gikk bra tror jeg :-)

Ha en super dag alle sammen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God morgen!

Da sitter jeg på flyet på vei hjem fra Moskva, Russland hvor jeg har danset konkurranser i helgen. Vi har deltatt i to Open konkurranser og et VM. Beklager at jeg ikke har fått oppdatert dere underveis, men det har rett og slett gått i ett hele tiden. Vi startet kl.08.00 om morgenen og var ferdige i 23- tiden. Jeg har faktisk ikke trødd utenfor døra til hotellet de dagene jeg har vært der. Dansehallen der konkurransene ble arrangert var vegg i vegg med hotellet, så jeg måtte ikke ut for å komme meg dit.

På torsdag danset vi Open Standard. Det var det ca 240 danse par som stilte, og vi endte opp som nr.26. På fredag var det open Latin, med ca. samme antall par som deltok. Vi endte opp som nr 13. Det er en litt kip plassering i om med at det er rett utenfor semifinalen. Men for all del, vi er veldig fornøyde. Lørdag, altså i går, representerte vi Norge i VM i 10-dans. Det var en fantstisk opplevelse, og vi endte opp med vår beste plassering noen sinne i mesterskap! Vi ble nr 7. og det er et resultat jeg er veldig stolt av. Dette er veldig stort for oss, og noe vi har jobbet utrolig hard for. Jeg er så utrolig fornøyd nå, og ser frem til EM i Warszawa om to uker, hvor jeg håper på like bra resultat:)

Nå sitter jeg på flyet fra Frankfurt og skal fly via Oslo, før jeg kommer meg hjem til Kr.Sand. Jeg kjenner at jeg er utrolig trøtt og sliten etter alle konkurransene i Russland -så skal bli godt å komme hjem og slappe av.

Men nå må jeg sette mobilen i flightmode.....

Snakkes<3

Likes

Comments

Sponset innlegg

God morgen!

For noen dager siden fikk meg en ny tannbleking fra Hismile. Det er en tannbleking som er enkel og bruke og så tar utrolig kort tid også før du ser forandring. Altså at tennene har blitt hvitere:) Jeg er utrolig fornøyd med dette produkte og jeg anbefaler alle å teste det ut. Det får iallfall meg til å føle meg mye mer ren og frisk når jeg går ut døra med hvite og fine tenner!


Foto: Jim Leiv Løining

Ønsker du deg dette produktet, klikk her !

Kanskje noen av dere også allerede har testet ut produktet Hismile. Om dere har det, kommenter gjerne deres mening om prosuktet.Ha en fin dag alle sammen, nå må jeg løpe til flyet. Skal til Russland for å danse VM i 10- dans.

Snakkes

Likes

Comments

Hei folkens!

I dag da jeg kom hjem fra skolen, fikk jeg lyst til å endre designet på bloggen. Jeg har aldri gjort det helt selv før, men nå var det jammen med på tide, haha. Da jeg startet hadde jeg null ide hvordan jeg skulle gjøre det, men jeg trykket litt rundt og prøvde å finne ut av hvordan det fungerte. Sånn som dette ble i hvert fall resultatet. Hva synes dere, er det noe jeg burde endre på?

Ha en super fin ettermiddag<3Likes

Comments

innlegget inneholder reklame

Heeeei

I dag kom jeg hjem etter å ha vært over 1 uke på farten. Jeg har vært i Elblag i Polen og flere byer i Nederland i forbindelse med treningssamling og konkurranser.

Da jeg landet i dag og kom ut av flyet var det utrolig surt og kaldt. For å være helt ærlig ville jeg helst bare bestille en flybillett rett til Spania, hehe.

Heldigvis har Morild sendt meg noen fantastiske luer og skjerf :)) De er laget av ull, så de er utrolig gode og varme å ha på seg. Men det som er hel enestående er at det er sydd inn refleks i plaggene. Nå som høsten har kommet og det blir tidlig mørkt er det veldig viktig med refleks! Luer og skjerf er jo noe mange bruker hver dag i høst kulda, så da er det mye enklere å huske refleksen, også er det jo ikke alle reflekser som er så fine, eller lette å få til å matche antrekket, Men med Morlid lue eller skjerf den utfordringen definitivt borte.

Ha en super kveld alle sammen i høstmørket.

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har jeg vært på reise i over en uke. Først var vi i Polen forrige helg for å danse konkurranse, så dro jeg videre til Oss i Nederland for å delta trenings camp med landslaget. . Nå er jeg i Almere( også det er i Nederland). Vi kom hit torsdag kveld. I går danset vi Almere Open Latin, på søndag skal vi danse Almere Open Standard. Noe som vil si at idag har vi en fridag. Den benyttet jeg til å se meg litt rundt i Almere. Sjelden vi får anledning til å se så mye når vi reiser rundt. Men i dag hadde vi altså en fridag, slik at vi kunne få sett oss litt rundt

Almere er en ny by den er ikke mer enn 40 år gammel. , derfor er alt veldig morderne. Første bygning i denne byen ble bygget j 1976. Når jeg sier at byen er morderne tuller jeg ikke. De har gratis wifi i hele Almere !! Hvor amazing er ikke det:) Men det som er ennå mer utrolig er at Almere ligger på det som er verdens største landområde utvunnet fra havet. Dvs at hele området som denne byen, med 200 000 innbyggere, ligger på før var havbunn. Da vi satt på en restaurant midt i byen i går, var det en av de jeg var med som hadde en app som måler høyde over havet, den viste minus 2 meter. Det er helt utrolig synets jeg.


Planen videre for idag er egentlig bare å slappe av før imorgen hvor vi skal konkurrere. Vi skal nok ut å spise noe middag i kveld, men ellers ingenting tipper jeg.

Håper dere får en utrolig fin kveld videre!

Klem Julie<3.

Likes

Comments

God morgen!

Håper alt er bra med dere. Denne uka har jeg vært i Spania. Det var utrolig deilig å komme seg ned til varmen. Det regnet og var storm hjemme i Kristiansand. De dagene vi har vært her nede har vi vært på stranda og spilt volleyball og chilla. Vi har vært ved bassenget, trent og i går var jeg faktisk å fikset brynene også måtte jeg klippe tuppene, håret mitt var helt krise. På ettermiddagen i går var vi ute og spiste med noen venner. Det var utrolig koselig og vi fikk et fantastisk bord hvor vi hadde den flotte utsikten. Etter at vi hadde spist dro vi en kjapp tur på kjøpesenteret. Vi skal tilbake dit idag :)))

Likes

Comments

Hei folkens!

Lenge siden sist, håper alt er bra med dere:)

For noen dager siden fikk jeg en utrolig fin kjole i posten, noen av dere har nok sett den på Instagram allerede. Kjolen er fra @jjshouseofficial. jjshouseofficial er en fantastisk nettbutikk hvor de har kjoler i alle farger og fasonger. Der finner dere kjoler som passer til alle anledninger. Både selskapskjoler, bryllupskjoler, brudepikekjoler, ballkjoler, festkjoler osv. Nettsidene er utrolig oversiktlige og brukervennlige! Så dersom det er noen av dere som er på jakt etter en ny kjole, burde dere absolutt ta en titt innom @jjhousesofficial

Ønsker dere en fin dag videre:)

Klem Julie

Likes

Comments

God morgen fra Amsterdam!

Jeg skulle egentlig vært i Tyskland nå, men siden KLM bestemte seg for å kansellere flyet er jeg fortsatt i Amsterdam og her skal jeg bli en stund. Det er 7 timer til neste fly drar, om ikke også det blir kansellert da. Utrolig kipt at dette måtte skje akkurat nå idag. Vi har vært oppe siden 02.30 i natt og er veldig trøtte og slitne. Jeg hadde sett frem til å gå rett i sengs når jeg kom til Tyskland, men det ble en stor endring i planen nå.

Da vi fikk vite at flyet var kansellert er det ikke så mye vi kan gjøre annet en å få booket oss om til et annet fly. Så det gjorde vi. Deretter dro vi opp til KLM loungen for å høre om det var en mulighet for at vi kunne sitter der inne og slappe av de 7 timene nesten 8 vi skulle vente på flyet. Men nei, det kunne vi altså ikke.... Noe jeg syer er utrolig dårlig gjort av de, men jaja det er KLM vi snakker om, så kanskje ikke så rart.

Nå har vi funnet oss en cafe/restaurant vi sitter og spiser frokost på. Maten er veldig god her. Vet ikke helt hva mer som skjer videre, bortsett fra at vi må vente i noen timer. Kanskje jeg tar meg en tur rund her på flyplassen og kikker i butikker.


Likes

Comments

Hei!

Som dere vet dro jeg fra Spania til Kaunas på torsdag. Jeg landet i Kaunas ganske sent, så det eneste vi rakk å gjøre den dagen var å spise. I går startet dagen med trening, senere dro vi til et kjøpesenter, Akropolis, og spiste middag. Der hadde jeg også avtalt å treffe ei utrolig koselig venninne som bor her. Først dro vi på shopping og etter en stund satt vi oss ned og tok en kaffe. Jeg har savnet henne utrolig mye, så det var veldig koselig å se henne igjen.

I dag har vi gjort det samme, vi har trent og spist. Nå ligger hele gjengen rett ut i hver sin seng og chiller før vi skal ned til byen.

I morgen drar vi videre til en annen by i Litauen. Vi skal på en danse camp i Trakai. Det ser jeg veldig frem til.


Ha en fin ettermiddag!


Julie<3

Likes

Comments