Hei folkens!

Endelig etter 12 og en halv time på reise her jeg kommet meg til Budapest. Det var utrolig godt og komme frem. Nå har vi akkurat spist og jeg har fått fikset håret så det er klart til imorgen:) Vi starter kl. 10.00 med latin. Jeg gleder meg utrolig mye! Konkurransen er ferdig tidlig imorgen så om vi orker skal vi dra ut og se byen!

Hva skal dere i helga?

Likes

Comments

Imorgen tidlig drar jeg til Budapest for å delta i en dansekonkurranse. Jeg har aldri vært i Budapest før, så gleder meg kjempemye til å se hvordan det er der. Sjekket faktisk værmeldingen i Budapest, og der sto det at det kom til å bli opp mot 20 grader. Det håper jeg virkelig det blir også. Her i Kristiansand er det 6 grader og regn.

Vi skal danse konkurranse både lørdag og søndag. Standard på lørdag og latin på søndag:) På mandag skal vi være med på en trenings-camp. Det kommer til å bli kjempe gøy! I går fant jeg ut at endel av danse vennene mine også skal til Budapest. Gleder meg til å se de igjen!!

Men nå må jeg løpe på trening

Snakkes

Likes

Comments

Hey!

Håper alt er bra med dere. De siste dagene her har det vært helt vilt hektisk. Jeg føler jeg har løpt rundt som et strikk for å rekke alt. I helga var det som jeg har nevnt i et tidlige blogginnlegg treningshelg. Så da var det bare tid til å trene. På tirsdag hadde jeg mattetentamen. Dermed gikk hele mandagen min gikk til matte. Jeg er så utrolig glad for at mattetentamen er i boks. Må innrømme at matte ikke akkurat et favoritt faget mitt. Nå krysser jeg bare fingrene for å ikke komme opp i matte på eksamen. Hva er/var ditt favoritt fag?

Dagen min i dag skal jeg bruke til å ta bilder, trene, lekser også må jeg jobbe litt med noe spansk greier jeg skal ha prøve i morgen faktisk.

Likes

Comments