Heeeei

I dag kom jeg hjem etter å ha vært over 1 uke på farten. Jeg har vært i Elblag i Polen og flere byer i Nederland i forbindelse med treningssamling og konkurranser.

Da jeg landet i dag og kom ut av flyet var det utrolig surt og kaldt. For å være helt ærlig ville jeg helst bare bestille en flybillett rett til Spania, hehe.

Heldigvis har Morild sendt meg noen fantastiske luer og skjerf :)) De er laget av ull, så de er utrolig gode og varme å ha på seg. Men det som er hel enestående er at det er sydd inn refleks i plaggene. Nå som høsten har kommet og det blir tidlig mørkt er det veldig viktig med refleks! Luer og skjerf er jo noe mange bruker hver dag i høst kulda, så da er det mye enklere å huske refleksen, også er det jo ikke alle reflekser som er så fine, eller lette å få til å matche antrekket, Men med Morlid lue eller skjerf den utfordringen definitivt borte.

Ha en super kveld alle sammen i høstmørket.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Nå har jeg vært på reise i over en uke. Først var vi i Polen forrige helg for å danse konkurranse, så dro jeg videre til Oss i Nederland for å delta trenings camp med landslaget. . Nå er jeg i Almere( også det er i Nederland). Vi kom hit torsdag kveld. I går danset vi Almere Open Latin, på søndag skal vi danse Almere Open Standard. Noe som vil si at idag har vi en fridag. Den benyttet jeg til å se meg litt rundt i Almere. Sjelden vi får anledning til å se så mye når vi reiser rundt. Men i dag hadde vi altså en fridag, slik at vi kunne få sett oss litt rundt

Almere er en ny by den er ikke mer enn 40 år gammel. , derfor er alt veldig morderne. Første bygning i denne byen ble bygget j 1976. Når jeg sier at byen er morderne tuller jeg ikke. De har gratis wifi i hele Almere !! Hvor amazing er ikke det:) Men det som er ennå mer utrolig er at Almere ligger på det som er verdens største landområde utvunnet fra havet. Dvs at hele området som denne byen, med 200 000 innbyggere, ligger på før var havbunn. Da vi satt på en restaurant midt i byen i går, var det en av de jeg var med som hadde en app som måler høyde over havet, den viste minus 2 meter. Det er helt utrolig synets jeg.


Planen videre for idag er egentlig bare å slappe av før imorgen hvor vi skal konkurrere. Vi skal nok ut å spise noe middag i kveld, men ellers ingenting tipper jeg.

Håper dere får en utrolig fin kveld videre!

Klem Julie<3.

Likes

Comments

God morgen!

Håper alt er bra med dere. Denne uka har jeg vært i Spania. Det var utrolig deilig å komme seg ned til varmen. Det regnet og var storm hjemme i Kristiansand. De dagene vi har vært her nede har vi vært på stranda og spilt volleyball og chilla. Vi har vært ved bassenget, trent og i går var jeg faktisk å fikset brynene også måtte jeg klippe tuppene, håret mitt var helt krise. På ettermiddagen i går var vi ute og spiste med noen venner. Det var utrolig koselig og vi fikk et fantastisk bord hvor vi hadde den flotte utsikten. Etter at vi hadde spist dro vi en kjapp tur på kjøpesenteret. Vi skal tilbake dit idag :)))

Likes

Comments

Hei folkens!

Lenge siden sist, håper alt er bra med dere:)

For noen dager siden fikk jeg en utrolig fin kjole i posten, noen av dere har nok sett den på Instagram allerede. Kjolen er fra @jjshouseofficial. jjshouseofficial er en fantastisk nettbutikk hvor de har kjoler i alle farger og fasonger. Der finner dere kjoler som passer til alle anledninger. Både selskapskjoler, bryllupskjoler, brudepikekjoler, ballkjoler, festkjoler osv. Nettsidene er utrolig oversiktlige og brukervennlige! Så dersom det er noen av dere som er på jakt etter en ny kjole, burde dere absolutt ta en titt innom @jjhousesofficial

Ønsker dere en fin dag videre:)

Klem Julie

Likes

Comments

God morgen fra Amsterdam!

Jeg skulle egentlig vært i Tyskland nå, men siden KLM bestemte seg for å kansellere flyet er jeg fortsatt i Amsterdam og her skal jeg bli en stund. Det er 7 timer til neste fly drar, om ikke også det blir kansellert da. Utrolig kipt at dette måtte skje akkurat nå idag. Vi har vært oppe siden 02.30 i natt og er veldig trøtte og slitne. Jeg hadde sett frem til å gå rett i sengs når jeg kom til Tyskland, men det ble en stor endring i planen nå.

Da vi fikk vite at flyet var kansellert er det ikke så mye vi kan gjøre annet en å få booket oss om til et annet fly. Så det gjorde vi. Deretter dro vi opp til KLM loungen for å høre om det var en mulighet for at vi kunne sitter der inne og slappe av de 7 timene nesten 8 vi skulle vente på flyet. Men nei, det kunne vi altså ikke.... Noe jeg syer er utrolig dårlig gjort av de, men jaja det er KLM vi snakker om, så kanskje ikke så rart.

Nå har vi funnet oss en cafe/restaurant vi sitter og spiser frokost på. Maten er veldig god her. Vet ikke helt hva mer som skjer videre, bortsett fra at vi må vente i noen timer. Kanskje jeg tar meg en tur rund her på flyplassen og kikker i butikker.


Likes

Comments

Hei!

Som dere vet dro jeg fra Spania til Kaunas på torsdag. Jeg landet i Kaunas ganske sent, så det eneste vi rakk å gjøre den dagen var å spise. I går startet dagen med trening, senere dro vi til et kjøpesenter, Akropolis, og spiste middag. Der hadde jeg også avtalt å treffe ei utrolig koselig venninne som bor her. Først dro vi på shopping og etter en stund satt vi oss ned og tok en kaffe. Jeg har savnet henne utrolig mye, så det var veldig koselig å se henne igjen.

I dag har vi gjort det samme, vi har trent og spist. Nå ligger hele gjengen rett ut i hver sin seng og chiller før vi skal ned til byen.

I morgen drar vi videre til en annen by i Litauen. Vi skal på en danse camp i Trakai. Det ser jeg veldig frem til.


Ha en fin ettermiddag!


Julie<3

Likes

Comments