Alle teppene får du hos Ellos.no

. . .

Jeg synes det er så godt at farger har blitt inn igjen. Ting blir med en gang litt mer personlig om man trekker inn farger i hjemmet. Selv om jeg selv ikke skal handle noen møbler eller interiørting på en stund, er det lov å drømme seg bort litt. Ellos har så mye lekkert på hjemmesiden sin!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

.   .   .

Noe av det jeg liker med helger er å kunne kose seg på morgenkvisten med en kopp kaffe og en god dose med inspirasjon. Drømme meg bort i interiør og planlegge hvordan jeg skal ha det den dagen jeg får mitt eget hus. Jeg ble med andre ord bergtatt da jeg kom over disse bildene. Det som er negativt med å ha studert interiør er at du lærer deg å like nesten alle stiler, så lenge man styler det riktig! Jeg liker det minimalistiske, men gud så lekkert der er når man tar inn gamle skatter som dette. Dere kan se flere bilder her.


Ha en fortsatt god søndag!

Likes

Comments

. . .

God morgen! For noen dager siden kom jeg over en ny nettside jeg gjerne vil tipse dere om. Damene bak de fine illustrasjonene er Isabell Witte og Nikki Taylor. Når det kommer til plakater og bilder, er jeg ganske sær på hva som får pryde veggene mine og ikke, men disse falt jeg pladask for. For det første liker jeg ikke å ha det alle andre har og disse skaper virkelig liv på veggen!

Neste uke tenkte jeg å vise dere hvordan man kan lage kule plakater og decor til veggen uten å måtte ut med en formue. I tillegg får du også satt ditt eget preg på det du henger opp. Så ta gjene en titt innom!


Likes

Comments

.  .  .

Hei! Jeg tenkte å starte helgen med et lite tips som kan utgjøre store underverk i et hjem. Det er vel ikke bare jeg som drømmer om å bo i et herskapelig hus som skal være minst 100 år gammelt. Men det blir nok ikke med det første, så da er det alltid godt med noen fine tips.


"Det er ikke så mye som skal til før du får den lille prikken over ién og får et luksuriøst hjem."

Ett minutt stillhet for alle de de triste og kjedelige veggene der ute som hadde fortjent en liten oppblomstring, om ikke minst et bilde! Dere har sikkert sett lignende vegger før og tenkt at man aldri kan få til denne stilen uten å bo på Frogner eller i et gammlet hus. Men det er her litt kreativitet og en god del lister kommer inn i bildet!
For så enkelt er det. Har man en kjedelig vegg og ønsker den lille prikken over ién, kan man faktisk kjøpe lister og gjøre en ny vegg, gammel. Dette er hvert fall et tips jeg skal ta med meg videre. God helg!
Likes

Comments

Da jeg sist besøkte London bodde vi på det innovative hotellet citizenM. Et hotell jeg med glede kan anbefale til dere som liker det urbane og stilfulle. CitizenM har hoteller rundt om i verden som New York, Amsterdam og Paris, og skal du til London hvorfor ikke besøke stedet! Når jeg mener innovativ er det fordi hotellrommene er bygd på et konspet som gjør at ting skal være enkelt. Hva gjør man egentlig på et hotellrom? Dusje, sove, stelle seg? Nettopp dette har citizenM tatt tak i, og rommene er bygd opp slik at du bare har det aller mest nødvendige. En seng, toalett, dusj og vask utenom "badet". Ja du leste riktig, det er ikke et eget bad på rommet, men dusjen og toalettet er bydt inn i en lysene kube som setter prikken over i´en. Ellers styrer du alt via en Ipad. Moderne ikke sant? Les mer om hotellet her , kanskje vi møtes i loungen en gang. Jeg skal hvert fall tilbake når jeg er i London.
Likes

Comments

Bilde fra wallpaper.com

Etter min mening trenger Norge å lære av andre land når det gjelder interiør. Vi trenger flere slike steder som tar pusten fra oss i det vi setter foten innenfor døren. Interiør som lyser opp og løfter det ellers kjedelige og triste eksteriøret i byene. Bare se på denne baren!


Likes

Comments

​Når pengene ikke strekker til i slutten av måneden, og du drømmer om friske blomster i leiligheten, er det alltids håp bare man bruker kreativiteten og en saks. Jeg er en som godt kunne brukt halve lønnen på nye, friske blomster hver måned, men som tidligere student og dårlig med jobb, må andre løsninger til. Da slår jeg to fluer i en smekk ved å gå  tur samtidig som jeg holder utskikk etter en stilk eller to. Med en enkel vase utgjør det store underverk!

Likes

Comments

Kilde: Wallpaper

Arkitektur har lenge vært noe som interesserer meg, og nysgjerrigheten på faget stiger når jeg ser bilder som dette!
Noe jeg virkelig brenner for er bruk av ulike materialer. Dette gjelder både interiør og eksteriør. Det ser ut som den sterile sykehustrenden begynner å avta (noe som varmer en interiørsjel), nå er det mer fokus på farger og man skal ikke se bort fra at folk begynner å ta i bruk varmere materialer. Thjo hei!

Likes

Comments


Dette er en nettside hvor jeg uttrykker meg gjennom det jeg elsker, nemlig interiør. Mitt navn er Julie Berget og jeg er utdannet interiørdesigner. Hensikten med denne siden er å inspirere dere og videreføre det jeg har lært gjennom bilder, tips og triks. 

​​​​Likes

Comments