THE LAST DAY OF VACATION

Jeg må innrømme klokken var nærmere 04.00 enn 24.00 på fredag, så to slitne sjeler prøvde å komme seg gjennom gårsdagen på en anstendig måte. Nå er det søndag og jeg nyter siste fridag. Jeg ser på jobbtelefonen at mailen brenner, så jeg kan vel vente meg en hektisk dag i morgen. Men psst. jeg gleder meg! Hverdag sa du?
Det er faktisk helt all right. Planen for kommende uke er 7 timers søvn hver natt, opp å trene før jobb. Ja jøss. Vi får se hvor lenge dét varer. Hei hvor det går!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

PAJAMAS ALL DAY, PLEASE

Selv om hverdagen snart banker på døren, nytes de siste soldagene til det fulle. Dagen i dag blir tilbrakt i solen med sero solfaktor, noen må jo prøve å bli brune før de sier hallo til jobb igjen.. Ellers er det bursdag i byen. For dere som ikke kjenner meg er det byen med stor B. Det er ikke meg dere ser henge rundt på utesteder og rave gatelangs, men hvem vet hva som skjer i kveld. Bursdagen skal hvert fall feires om det så blir hjemreise kl. 12.00 eller 04.00. Au revoir.

Likes

Comments

PLEASE TAKE ME BACK

Det er lov til å drømme seg tilbake? Men nå må jeg prøve å holde snuten fremover. Sommerferien er snart long gone og jobb, hverdag og plikter lusker rett rundt hjørnet. Det har visst ikke blitt noen herlige utenlandsferier på meg i sommer, men sitter allerede å planlegger neste sommers festligheter. Lever for det akkurat nå. Men hei, høsten er ikke så ille? Mange spennende ting står for tur, så som sagt, det er bare å holde snuten fremover.

Likes

Comments

WELCOME TO MY WEBSITE

Bonjour and hello. Welcome to my website. I am a 22 year old interior designer with passion for style, design, architecture and photography. Work as an architect- and project advisor in Oslo. Always open to new challenges and creative inspiration, a reason why i started this website. 


Likes

Comments