HVORFOR VELGE KERAMISK- I STEDEN FOR SEMENTFLISER?

Det er bare å innrømme det, fliser er vanskelig å velge! Alle ser jo like ut, og hva er egentlig forskjellen på dem?
Jo nå skal du høre. Det er faktisk veldig viktig å vite hva som utgjør den store forsjellen. Hvert fall når det gjelder keramiske fliser og sementfliser. Det mange ikke er klar over når de kjøper sementfliser er at disse faktisk må vedlikeholdes. Ikke frykt, det er ikke snakk om å sette seg på kne å gnikke hver måned, men sammen med julevasken, må man få gjort det om man ønsker et langvarig forhold!

I vår travle hverdag ønsker vi jo helst lette løsninger og minst mulig vedlikehold. Nå er det heldigvis sånn at de fleste keramiske fliser ligger tett oppmot etterligningsgraden til sementfliser, så man kan neste ikke se forskjell på disse. I tillegg slipper du noen form for vedlikehold da disse aldri skal behandles! Herlig eller hva?

Nå er det ikke sånn at man ikke skal kjøpe sementfliser om man ønsker det, men det er viktig å være klar over hva man kjøper. Ønsker man å vedlikeholde et gulv/vegg og har man tid til dette?

Håper dette var til hjelp!

Flisene er fra Bisazza. For en nærere titt, se her.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Prairie School, Chicago, USA


Back on track etter en lang pause, men nå jobber inspirasjonshjulene i hodet så det står røyk ut av ørene på meg, så ingen fare for at toget stopper nå. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir super gira over å se bilder som dette. Det gir meg virkelig inspirasjon i hverdagen til å tørre å gi det lille ekstra. Det er så viktig å få mye innputt når man jobber med interiør. Det er så enkelt å velge grått når du står i fargehandelen, eller finne ton i ton materialer til hjemmet. Den gang ei sier jeg bare, vi trenger å tørre litt mer!


Ønsker du å lese mer om dette stedet, kan du finne det her.

Likes

Comments

Ruseløkkveien 3, Vikaterrassen, 0251 Oslo

Det er så deilig når interiøret harmonerer som plommen i egget! Radius kan virkelig skape de kuleste rommene og ikke minst skape kule kontraster i form av forskjellige materialer. Du finner stedet i Ruseløkkveien 2 i Oslo.


Likes

Comments

WELCOME TO MY WEBSITE

Mitt navn er Julie, og jeg er 22 år gammel. Jeg er utdannet interiørdesigner og jobber nå hos Bergersen Flis som interiørkonsulent og arkitekt- og prosjektselger. Denne siden er for å uttrykke min lidenskap for design, arkitektur og interiør.

For kontakt kan du sende meg en e-post til julie_berget@hotmail.com

Likes

Comments