Hej bloggen

Undskyld jeg ikke har lagt noget op i lang tid men, jeg har haft påskeferie og har lavet en masse ting.

Jeg har været sammen med nogle venner og veninder.

Så har jeg været til citybois koncert d. 15 April, hvor vi stod i kø i 13 timer for at se dem og efter koncerten mødte vi dem (Mega hyggeligt).

Og i går var jeg til påskefrokost som var pisse hyggeligt, vi fik god mad og jeg var sammen med familien.

Det var lidt om hvad jeg har lavet i påskeferien…

Knus Julie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey...

Igår fyldte jeg 15 år (Mega Fedt). Dagen startede ud med at min mor og lillesøster kom ind og sang for mig. Fik nogle gaver og så komme nogle fra min familie hjem til os fordi vi havde inviteret dem på brunch.

Hen ad dagen var der et par stykker der ringede til mig og min facebook blive bombarderede med hilsner og billeder.

Når men, gæsterne tog hjem og efter det kørte vi til Særslev, hvor der kom flere gæster og der fik jeg en masse fede gaver. Der var vi hele dagen, spiste noget lækkert mad ellers så hyggede jeg bare med min familie.

Det var lidt om min fødselsdag.

Knus

Likes

Comments

Hey bloggen

i fredags som var den 17/3, holdte jeg min 15 års fødselsdagsfest for nogle af mine veninder. Selvom jeg først har fødselsdag den 25/3. De kom kl 17.00 fik drinks, mens jeg fik en masse gode og sjove gaver. Temaet var business. Til forret fik vi avokado mad, hovedret fik vi kød, pomfritter og noget sovs og til dessert fik vi chokolademousse med bær (Mega lækkert). Ellers så hyggede vi, drak lidt, leget nogle lege og var ude og gå et tur. Folk to hjem kl 23.00 mens mine to veninder og jeg hyggede vider. Vi gik i seng omkring kl 02.00 og fik lukket øjnene.

Det var lidt om min fødselsdag.

Knus Julie

Likes

Comments

Hey bloggen…


Idag holdt vi min mors fødselsdag, hun bliver 42 og ser skide godt ud. Min lillesøster og jeg startede med at synge fødselsdagssang og give hende nogle fødselsdagsgaver. Senere kom min mormor, morfar, min papfar og mine søskende og spiste morgenmad (Pisse hyggeligt). Efter det kørte jeg over til min veninde der hedder Ida, fordi vi skulle til dansekonkurrence og jeg skulle køre med hende. Vi skulle danse kl 16.00, og vi kom på en FØRSTE PLADS (Mega fedt). Vi dansede til en sang der hedder team ellers så hyggede vi bare og jeg kørte hjem sammen med Ida da vi var færdig. Da jeg kom hjem havde min familie bestilt pizza fra mammas så det var skide lækkert.

Her var lidt fra min fede og vilde søndag

Knus Julie

Likes

Comments

Hey bloggen!!!

Idag, vil jeg fortælle om da jeg var til Melodi Grand Prix 2017. Det hele startede med at min mor, papfar, mine 2 søskende og jeg kørte til Herning hvor showet skulle være. Vi kom til Herning, hvor vi havde bestilt bord, på en cafe der hed Cosy Cafe som det ligger i det indre Herning. Vi fik bestilt, spiste og eller hyggede vi os bare. Da klokken var omkring 18.00, Kørte vi ud til Jyske Bank Boksen. Det pissede ned men, vi fik bilen sat og gik ellers mod Boksen. Der var sygt Mange mennesker, men der var ikke helt fyldt. Vi fandt vores pladser men, der var 1 time til showet begyndte, så vi gik lidt rundt, købte noget og drikke. 10 minutter Før showet begyndte, skulle vi lave nogle forskellige øvelser for at komme i bedre stemning og det var mega sjovt. Showet begyndte, folk havde det sjovt og vi hyggede os. Da showet var færdigt og vinderen var fundet, Kørte vil ellers bare hjem. Men kl 00.30 da vi sad i bilen ( mine søskende og jeg sov ), gik bilen ud og vi holdte ude i ingen ting. Vi fik ellers bilen ind til side, ringede efter en taxa og vi var hjemme omkring klokken 01.15.

Det var så lidt om min tur til Herning/ Melodi Grand Prix, håber i kunne lide det..!

Knus Julie


Likes

Comments

Hey bloggen!

Som du nok har læst, er jeg en pige på 14 år, bor i Odense og går til dans. Jeg går på privatskole, i 8.Klasse og det er pisse fedt. Jeg har danset siden jeg var helt lille og har gået på nogle forskellige danseskoler. Men nu går jeg på Hips Dance Studies i Odense. Mine Forældre er skilt, som mange andre forældre er. Jeg kan godt lide at være sammen med venner og veninderne. Musik er meget for mig, det er det jeg danser til, jeg lukker mig ind i en slags bobbel når jeg danser og jeg kan være mig selv.

Så Ja, Det var så lidt om mig.

Tak, fordi du læste med og jeg vil nok komme til at opdatere en eller flere gange om ugen.

Knus Julie

Likes

Comments