Hey bloggen!!!

Jeg er "model", jeg har gået for et modeshow, Fashion Fall 2017. Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer, hvis i nu bor på fyn eller andre steder og hvis i kunne tænke jer at gå catwalk og vise tøj frem. Så kan jeg helt klart anbefale, de carstings og modeshows, Carsttwo og 1st Production holder.

Jeg tog til carstingen med en veninde den 16/9 2017 i Rosengårdscenteret. Jeg havde været til carsting en gang for ca to år siden, men kom desværre ikke med. På det tidspunkt stillede jeg på i Fyns største konfirmandshow og jeg kom ikke med fordi jeg var for høj.

Carstingen startede kl. 11, min veninde og jeg tog derud så vi var der cirka. kl. 12. Jeg var overhovedet ikke nervøs da jeg jo havde været til carsting før. Man startede med at udfylde, et stykke papir hvor man skulle skrive interesser, tøj og sko størrelse, vægt mm. Efter det skulle man have mål sin højde. Til carsting skulle vi også have taget nogle prøvefotos, som så ville blive sat på en "plakat", hvis man kommer med i showet. Efter det skulle man bare vente indtil, der kom nogle flere der havde været til carsting, så man var en gruppe og i grupperne skulle vi gå catwalk. Man skulle gå en catwalk for 1st production chefen som hedder Maria og jeg tror aldrig jeg har mødt sådan et dejligt og sjovt menneske før. Da vi skulle gå catwalk skulle vi gå en normal og en lidt fjollet catwalk hvor man skulle fx danse eller noget. Dagen efter kl 12, fik vi besked om vi var kommet med eller ej. Jeg ringede til min veninde som jeg havde været til carsting med. Vi sad i lidt over to timer og snakkede og venter fordi 1st Production var forsinket. Kl. lidt i 15 kom plakaten op, jeg kiggede kun efter min veninde fordi jeg tænkte, at jeg ikke var kommet med. Men hun var der ikke. Hun råbte ligepludselig du er med også var mit billede på plakaten. Kæft hvor var jeg glad og jeg viste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv.

Mandag den 18/9 og Tirsdag den 19/9 skulle jeg til fotoshoot, det var i skoletiden begge gang så jeg blev nød til at gå fra timen. Jeg cyklede fra odense gågade ud til Rosengårdscenteret hvor det blev afholdt. Da jeg kom skulle jeg hente tøj, med nogle af dem der hjalp til med showet som hedder Christina og Emil. Vi hyggede rigtig meget. Jeg skulle gå med tøj fra Noa Noa, Message og Femilet og det var fint nok. Efter jeg have hentet mit tøj fik jeg sat hår og lagt make up hos Beauty team også gik dagen.

Torsdag d. 28/9 kl. 18 skulle alle os modeller møde hinanden, vi var 66 modeller mellem 3 og 68 År. Vi skulle mødes i Rosengårdscenteret og øver fælles dans og snakke. Men en af mine andre veninder Sofia var også med så vi hang ud sammen. Men selvfølgelig, snakkede vi også med de andre og hyggede os. Vi legede nogle lege OSV og hyggede os. Og sådan var det til kl 19.30, hvor det sluttede. Jeg kom i snak med nogle af de andre og det endte med at vi tog på Mac D og hyggede.

Fredag d 29/9 stod det på generalprøve fra kl 9 til 22, så det var en lang dag. Men det gode ved det var, at man får så mange nye venner og man føler at man har kendt hinanden i 10 år eller noget. Men ja sådan gik den dag. Lørdag 30/9 og søndag d 1/11, var der show. Det gik pisse godt, det var så sjovt, hård og jeg kan sagtens anbefale det.

Hvis i er interesseret i at prøve det skal i bare give 1st production et like på facebook, så i kan blive opdateret og se hvornår der er carsting næste gang.

Tak fordi i læste med!!!

Kys Julie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej bloggen

Undskyld jeg ikke har lagt noget op i lang tid men, jeg har haft påskeferie og har lavet en masse ting.

Jeg har været sammen med nogle venner og veninder.

Så har jeg været til citybois koncert d. 15 April, hvor vi stod i kø i 13 timer for at se dem og efter koncerten mødte vi dem (Mega hyggeligt).

Og i går var jeg til påskefrokost som var pisse hyggeligt, vi fik god mad og jeg var sammen med familien.

Det var lidt om hvad jeg har lavet i påskeferien…

Knus Julie

Likes

Comments

Hey...

Igår fyldte jeg 15 år (Mega Fedt). Dagen startede ud med at min mor og lillesøster kom ind og sang for mig. Fik nogle gaver og så komme nogle fra min familie hjem til os fordi vi havde inviteret dem på brunch.

Hen ad dagen var der et par stykker der ringede til mig og min facebook blive bombarderede med hilsner og billeder.

Når men, gæsterne tog hjem og efter det kørte vi til Særslev, hvor der kom flere gæster og der fik jeg en masse fede gaver. Der var vi hele dagen, spiste noget lækkert mad ellers så hyggede jeg bare med min familie.

Det var lidt om min fødselsdag.

Knus

Likes

Comments

Hey bloggen

i fredags som var den 17/3, holdte jeg min 15 års fødselsdagsfest for nogle af mine veninder. Selvom jeg først har fødselsdag den 25/3. De kom kl 17.00 fik drinks, mens jeg fik en masse gode og sjove gaver. Temaet var business. Til forret fik vi avokado mad, hovedret fik vi kød, pomfritter og noget sovs og til dessert fik vi chokolademousse med bær (Mega lækkert). Ellers så hyggede vi, drak lidt, leget nogle lege og var ude og gå et tur. Folk to hjem kl 23.00 mens mine to veninder og jeg hyggede vider. Vi gik i seng omkring kl 02.00 og fik lukket øjnene.

Det var lidt om min fødselsdag.

Knus Julie

Likes

Comments

Hey bloggen…


Idag holdt vi min mors fødselsdag, hun bliver 42 og ser skide godt ud. Min lillesøster og jeg startede med at synge fødselsdagssang og give hende nogle fødselsdagsgaver. Senere kom min mormor, morfar, min papfar og mine søskende og spiste morgenmad (Pisse hyggeligt). Efter det kørte jeg over til min veninde der hedder Ida, fordi vi skulle til dansekonkurrence og jeg skulle køre med hende. Vi skulle danse kl 16.00, og vi kom på en FØRSTE PLADS (Mega fedt). Vi dansede til en sang der hedder team ellers så hyggede vi bare og jeg kørte hjem sammen med Ida da vi var færdig. Da jeg kom hjem havde min familie bestilt pizza fra mammas så det var skide lækkert.

Her var lidt fra min fede og vilde søndag

Knus Julie

Likes

Comments

Hey bloggen!!!

Idag, vil jeg fortælle om da jeg var til Melodi Grand Prix 2017. Det hele startede med at min mor, papfar, mine 2 søskende og jeg kørte til Herning hvor showet skulle være. Vi kom til Herning, hvor vi havde bestilt bord, på en cafe der hed Cosy Cafe som det ligger i det indre Herning. Vi fik bestilt, spiste og eller hyggede vi os bare. Da klokken var omkring 18.00, Kørte vi ud til Jyske Bank Boksen. Det pissede ned men, vi fik bilen sat og gik ellers mod Boksen. Der var sygt Mange mennesker, men der var ikke helt fyldt. Vi fandt vores pladser men, der var 1 time til showet begyndte, så vi gik lidt rundt, købte noget og drikke. 10 minutter Før showet begyndte, skulle vi lave nogle forskellige øvelser for at komme i bedre stemning og det var mega sjovt. Showet begyndte, folk havde det sjovt og vi hyggede os. Da showet var færdigt og vinderen var fundet, Kørte vil ellers bare hjem. Men kl 00.30 da vi sad i bilen ( mine søskende og jeg sov ), gik bilen ud og vi holdte ude i ingen ting. Vi fik ellers bilen ind til side, ringede efter en taxa og vi var hjemme omkring klokken 01.15.

Det var så lidt om min tur til Herning/ Melodi Grand Prix, håber i kunne lide det..!

Knus Julie


Likes

Comments

Hey bloggen!

Som du nok har læst, er jeg en pige på 14 år, bor i Odense og går til dans. Jeg går på privatskole, i 8.Klasse og det er pisse fedt. Jeg har danset siden jeg var helt lille og har gået på nogle forskellige danseskoler. Men nu går jeg på Hips Dance Studies i Odense. Mine Forældre er skilt, som mange andre forældre er. Jeg kan godt lide at være sammen med venner og veninderne. Musik er meget for mig, det er det jeg danser til, jeg lukker mig ind i en slags bobbel når jeg danser og jeg kan være mig selv.

Så Ja, Det var så lidt om mig.

Tak, fordi du læste med og jeg vil nok komme til at opdatere en eller flere gange om ugen.

Knus Julie

Likes

Comments