Hey allesammen!

I dette indlæg vil jeg fortæller jer 5 gode serier på netflix og viaplay!

1. Hart of dixie.
Hart of dixie er en god serie, det handler om en pige som kommer til en lille by, hun støder på mange problemer om kærlighed, og alt muligt andet! Den er lidt piget, men den er god :)


2. New girl.
New girl er en helt vildt god serie! Det er også om en pige som kommer hen til en lejlighed hun skal dele med to drenge. Jeg kan ikke helt huske starten, men det handler ihvertfald om at hun bliver forelsket og at hun prøver forskellige ting. Jeg synes selv den er god, og den er meget humoristisk.


3. The Carrie diaries
The Carrie diaries er helt klart også en af de bedste jeg har set, det er om hende her Carrie som elsker mode. Hvis man har set sex and the city, kan man også se at det er Carrie da hun var lille. Det handler bare om Carrie og hendes liv, og alt det hun går igennem. Og self er der kærlighed i :)


4. Pretty little liars
Helt klart også en klassiker. Det er om 4 piger som engang var 5. Men deres veninde er død, de får så beskeder af en der hedder A og det meste af serien prøver de at finde ud af hvem det er. Der er også meget kærlighed og drama med i, men den er helt klart en god en.

5. Glee.
Glee er helt klart en af mine favoritter. Jeg kan se den igen og igen. Det er om en stor gruppe som elsker at synge og lave musicals. Den er god fordi den er så fangende, og bare er en man skal se hvis man kan lide musik!

Håber i kunne lide indlægget!
Kram Julie :)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey allesammen!

I dette indlæg vil jeg fortælle om mit klasseskift.
Jeg startede på tønderoverbygningskole, til at skulle gå i 7. Så jeg startede i 7.D hvilket jeg ikke havde noget imod. Alle kunne godt snakke sammen, men vi var meget delt op i min klasse. Der var de populære som altid gik sammen, og så kunne alle drenge snakke sammen. Alle pigerne var bare meget delt op, det er også typisk når det er piger. I den gruppe jeg var i bestod vi af 5, så der var tit en der blev holdt udenfor. Vi lærte faktisk ikke så meget i den klasse, det var for det meste bare vi skulle læse en tekst, og så skulle vi svare på spørgsmål.

Da vi så kom i 8. klasse, flyttede en af dem jeg var gruppe med skole, så vi var 4 tilbage. Selvom man er 4 kan man godt føle sig udenfor, og det var så mig der var meget udenfor den gruppe. Det var hårdt for man følte sig for det meste for sig selv. Når der var nogen man skulle være sammen med var jeg ikke så tit sammen med en. Men i slutningen af 8 klasse, begyndte jeg at snakke med en der hedder Rebecca og vi havde det mega sjovt sammen. Men hun skulle så på efterskole når vi skulle i 9 klasse. Det skulle næsten halvdelen af vores klasse, så vores klasse blev splittet op. Jeg havde det ikke så godt med det i starten, så vi skulle så vide hvilken klasse vi skulle ind i. Den dag vi fik af vide hvilken klasse vi skulle ind i var jeg vildt nervøs. Da de sagde mit navn blev jeg glad, for jeg skulle ind i 9.F og den var den klasse jeg havde håbet, ellers skulle det være 9.G det er fra de klasse jeg snakker med flest.

Så kommer vi til 9 klasse. Det er så der jeg går nu. I starten da jeg starter i den, snakker jeg kun med en person som er Ditte, og hendes to veninder som er Sara og Sofie. De tog meget godt imod mig, men der var mange gange hvor man godt kunne føle sig udenfor. Men det er der jo altid, de har jo også et bånd jeg ikke kan bryde.!Men de begyndte at tage mig mere og mere med ind i deres gruppe, hvilket jeg sætter vildt meget pris på. Der er jo nogen gange hvor man skal være tre at det godt kan være lidt svært. Men de sørger altid for at alle i gruppen er med. De er betyder også meget for mig den dag i dag! I klassen har de et mega godt sammenhold, og de tager godt imod en, og det er bare dejligt at de tager imod en med åbne arme!

Så man kan sige at mit klasse skift kun har været postivt, og jeg er glad for jeg er kommet ind i en ny klasse. I må have en god aften og tak fordi i læste med!

Knus Julie!

Likes

Comments

Hej allesammen! Og velkommen til min blog!

Det du kommer til at læse om på denne blog er mit liv, og mine katastrofer. Jeg vil starte med at skrive lidt om mig selv. Jeg er 15 år og går på tønder overbygningskole, i 9.klasse.
Min mor og far er skilt. Min far bor i Jejsing og er gift med en der hedder Marina som kommer fra Ukraine, og de har 2 børn sammen og skal til at have en tredje, de hedder Maksim og Charlotte. Charlotte er 5 år og Maksim er 2 år. Min mor bor i tønder, og er kærester med en som hedder Brian, han har to børn som hedder Oliver og Emilie. Emilie er 7 år og Oliver er 15 år ligesom mig, vi går faktisk også i samme klasse. Jeg har en bror som min mor og far har sammen. Han hedder Philip og er snart 18 år. Så ja jeg har en lidt stor familie, men jeg elsker dem allesammen på hver deres måde.

Men jeg glæder mig til at fortælle meget mere om mit liv og min familie!

Kram Julie

Likes

Comments