Hi guys!

Efterårsferien er slut, og det er tilbage til skolen igen. Jeg har tilbragt min ferie sammen med familie, min veninde og arbejde. Den første weekend af ferien kom min mors kæreste ( Jannick ) og min søster ( Maria ) over, for at fejre Marias fødselsdag. Fredagen som var dagen de kom, tilbragte vi aftenen herhjemme, da vi skulle ud at spise lørdag aften på en kinesisk restaurant, hvilket var så lækkert. På restauranten var der sushi med i buffet. Jeg har aldrig smagt sushi før, men det blev jeg simpelthen nødt til denne gang, haha. Da jeg ikke er så vild med fisk, havde de i stedet nogle med kylling og avokado, som jeg smagte. Jeg blev overrasket over, hvor gode de var, så det er helt klart ikke sidste gang! Maria og Jannick kørte hjem igen søndag eftermiddag, og dette var også dagen, hvor min veninde fra jylland kom på besøg.

Annabelle og jeg havde ikke set hinanden siden maj måned, hvilket er vildt lang tid siden. Det var så godt at se hende igen, da Annabelle også er en af mine bedste veninder, havde jeg savnet hende rigtig meget. Hun var her fra søndag aften til tirsdag eftermiddag. Vi brugte dagene på at hygge os herhjemme, ude at gå ture, og blandt andet også en tur ind til København.

Derudover har jeg arbejdet og ellers bare slappet af. Jeg håber også at i har haft en dejlig ferie!

Kysser

Julie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi guys!

Som jeg nævnte i mit tidligere blogindlæg " 5 ting jeg er ser frem til ", skrev jeg blandt andet om en taske, som jeg lige havde bestilt hjem. Tasken kom hjem 2 dage efter jeg havde bestilt den, og jeg har nu haft den 2 uger. Jeg har været så glad for den lige siden, at jeg modtog den. Jeg har blandt andet brugt den til barnedåb, i weekenderne og på tur med min årgang. Tasken kan indeholde rigtig mange ting, uden at den ser for stor. Jeg er så viiiild med den! haha.

Min taske er fra Paris.dk, og er sat ned fra 950 kr. til 299 kr. Hvilket jeg synes var billigt, når tasken er god kvalitet. Den er desværre udsolgt lige nu, da de køre med store tilbud for tiden. Man kan skrive ind til dem på mail, og høre omkring hvornår de regner med at have den på lager igen, hvis nogen af jer kunne være interesseret i den.

Der er direkte link til tasken her!

https://pariz.dk/collections/mine-favoritter-fie-laursen/products/celina-crossbody-taske-by-pariz?variant=47172946762

God dag.

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Jeg har før lavet de her " 5 ting " bare med info omkring mig. I dag bliver det ikke med info, men derudover 5 ting som jeg ser frem til. Så læs med!

1. Thailand

Som jeg har nævnt før, så rejser jeg til Thailand D. 26 december. Lige nu går vi herhjemme, og glæder os vildt meget. Der er et stykke tid endnu men det bliver så skønt at komme lidt væk, ud at opleve noget og så selvfølgelig sol, varme osv.

2. Weekenden

Jeg ser meget frem til den her weekend, da jeg skal se mine veninder og familie i Jylland og til barnedåb om søndagen.

3. Frisør

Frisøren! Jeg har ikke fået ordnet mit hår længe, så det trænger både til at blive klippet og nogle lyse striber i igen. Jeg mangler stadig at finde en frisør, som jeg vil hen til, men det bliver så lækkert og skulle meget gerne blive inden længe.

4. Min taske

Jeg bestilte i går en taske, som jeg venter på at få hjem. Den vil i helt sikkert også komme til at få at se her på bloggen.

5. Efterårsferien

Efterårsferien bliver bare dejligt. Hvornår kan man ikke bruge ferie? haha. Min ferie skal jeg, som det ser ud nu bruge på at se nogle veninder, som der bor langt væk og så skal vi holde min søsters fødselsdag.

Håber at kunne lide blogindlægget, og håber at i har haft en skøn dag.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg beklager at jeg er så fraværende på bloggen for tiden. Jeg har meget at se til for tiden. Blandt andet skole starten efter ferien, som jeg vil fortælle mere omkring. Jeg vil også gerne fortælle lidt om, hvad jeg går og laver derudover, og ting som jeg ser frem til.

Hvad er mine tanker omkring skolestarten? Jeg er som sagt startet i 9 klasse. Jeg vidste godt, at det ville komme til at blive hårdere, da vi har eksamener om ikke så længe igen, og det er selvfølgelig slet ikke som på gym. Men det har overrasket mig, hvor meget vi egentlig får for med hensyn til lektier og afleveringer. Dette er også grunden til, at jeg ikke laver så mange blogindlæg, som jeg gerne vil længere. Jeg har nogle planlagt, som jeg har fortalt om før. Men der vil bare komme perioder, hvor jeg ikke opdatere i et stykke tid, som jeg har gjort nu.

Udover skolen? Udover skolen er jeg begyndt at træne meget igen, og arbejde har jeg selvfølgelig stadig. Jeg har haft nogle gange, hvor der gik alt for lang tid inden jeg kom ned i fitness. Det har jeg været lidt træt af, og har fået lavet om på det, da jeg rigtig godt kan lide at træne, men bare ikke har fået taget mig sammen til at komme afsted.

Denne uge? Mandag og Tirsdag har jeg brugt på afleveringer og fremlæggelser. Jeg har nemlig ikke tiden til lektier rigtig resten af ugen, da jeg skal arbejde onsdag og torsdag. Torsdag aften kommer min veninde Freya, da hun skal noget i København. Jeg har ikke set Freya siden starten af sommerferien, så det glæder jeg mig vildt meget til! Vi tager derefter sammen til Herning ( Midtjylland ) om fredagen. I Jylland skal jeg tilbringe tiden med at se mine venner, da det er længe siden, at jeg har været på besøg, og om søndagen skal min søster og jeg til barnedåb. Så jeg har en masse, som jeg ser frem til, og jeg glæder mig meget.

Jeg vil selvfølgelig prøve at blive bedre til, at skulle opdatere noget mere, for stoppe med blogging gør jeg i hvert fald ikke.

Jeg håber, at i stadig vil følge med! Det ville jeg blive vildt glad for, hvis i ville.

God aften til jer allesammen!

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Min mor havde i mandags fødselsdag, som vi har fejret i weekenden. Min mors kæreste ( Jannick ) og min søster ( Maria ) har været på besøg, så det har været vildt hyggeligt! De kom fredag aften, hvor vi fik nogle drinks og spillet spil. I går kørte vi til Hillerød, da vi skulle ud at spise på Jensens bøfhus, og derefter gik en tur. Om aftenen efter vi havde været ude at spise, hyggede vi herhjemme, og fik slappet af da vi alle var ret trætte. I dag har vi ikke lavet så meget udover at være hjemme. Min mor havde lavet smørrebrød til os alle inden Jannik og Maria kørte hjem mod Jylland i dag.

Da jeg var i Hillerød sidst, fortalte jeg her på bloggen omkring, at jeg havde fået shoppet, og der ville komme outfit billeder op af tøjet. Billederne fik jeg taget i går, da jeg havde det på ud at spise. Kjolen og jakken som jeg købte er begge fra h og m. Kjolen koster 249 kr. og jakken 499 kr. Skoene er også nye. Jeg købte dem for noget tid siden i Bianco til 549 kr.

Jeg håber, at i derude også har haft en skøøøn weekend.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg blev for noget tid siden sponsoreret, som i nok har set, hvis i følger med på instagram Julie_engholm. Jeg blev sponsoreret af CoconutCoal som sælger tandblegnings produkt. De skrev til mig, og spurgte om jeg kunne tænke mig at prøve produktet, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til.

I pakken som jeg modtog, var der en bambus tandbørste og en bøtte med kullet, som jeg skulle børste tænder i. Produktet skal bruges hverdag de første 7 dage og derefter 2-3 gange om ugen. Det er 100% uskadeligt, organisk og vegansk. Der er blandt andet også gratis fragt og levering på 1-2 dage. Jeg har selv brugt det i noget tid og blevet glad for produktet. Jeg vil selvfølgelig give jer en opdatering omkring, hvordan tandblegningen har virket på mig, når jeg har brugt det i en længere periode.

Tandplegningens produktet kan i købes lige her http://coconutcoal.dk/ og koster 199 kr.

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

Jeg vil i dette blogindlæg dele mine august køb, da jeg tænkte det kunne give inspiration eller være sjovt at læse. Så læs endelig med!

I starten af august måned købte jeg min hvide nike trøje, som jeg har delt med jer her og på min instagram.

Nike trøje: https://www.quint.dk/nike/sweatshirts/nswcrew804340-hvid?id=143436-660

Denne måned blev jeg også nødt til at købe nyt makeup, af det jeg som regel bruger til hverdag, da alt var brugt op. Derfor skulle jeg købe en nilens jord foundation, NYX concealer, Nilens jord mascara, L´Oréal mascara ( som jeg også har lavet et blogindlæg omkring under " Mine øjenvipper " ) og så havde jeg brug for en beauty blender, som er fra matas.

nilens jord foundation: https://www.matas.dk/nilens-jord-second-skin-serum-foundation-547

NYX concealer: https://www.matas.dk/nyx-professional-makeup-concealer-wand---fair i farven CW03

Nilens jord mascara: https://www.matas.dk/nilens-jord-mascara-volume-sort-788

L´Oréal mascara: https://www.matas.dk/loreal-false-lash-superstar-x-fiber-mascara

Beauty blender: Kunne jeg desværre ikke finde link til.

Det sidste jeg har købt er fra dagen, da min mor og jeg var i Hillerød. Her købte jeg en bh, kjole og jakke, og alt er fra hm. Dette laver jeg også nogle outfit billeder omkring.

Jakke: http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0522540001.html

Kjole og bh kunne jeg desværre ikke finde link til.

God dag derude! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg lavede i går et blogindlæg omkring min weekend, hvor jeg blandt andet nævnte, at min mor og jeg havde været i Hillerød.

Vi tog hjemmefra omkring kl 10:30, hvor vi tog bus og toget til Hillerød. Vi gik en tur ned ad gågaden, hvor jeg fik shoppet mig en ny jakke og kjole. Efter at have gået rundt besluttede vi os for at finde et sted, hvor vi kunne få noget frokost. Vi satte os ind på café Vivaldi og fik os en frokostbøf. Derefter gik vi videre rundt i forskellige butikker, og senere hen til et sted hvor de solgte is lige ved vandet ( som i kan se på billedet ). Vi var som sagt vildt heldige med vejret, hvilket var skønt. Efter at have spist is, havde vi gået længe rundt, og var ved at være trætte. Vi valgte derfor at tage hjem af mod Farum igen.

I Hillerød havde vi en rigtig hyggelig dag, og jeg tænker, at jeg nok kommer til at smide nogle outfit billeder op med jakken og kjolen på et tidspunkt, for jeg synes simpelthen, at det er ret gode køb, haha.

God aften! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg håber, at i har haft en god mandag derude. Jeg ligger desværre syg i dag men tænkte, at jeg alligevel ville lave et blogindlæg omkring, hvad min weekend har stået på.

FREDAG i fredags var jeg i skole, hvor jeg havde fri kl 14 ( mega lækkert ). Efter skole tog jeg hjem og videre op i fitness. Da jeg var færdig, tænkte jeg, at jeg ville give min mor en lille gave. Derfor tog jeg ned at købte en buket blomster til hende samt skrev et lille kort, da jeg synes, at hun fortjener det som mor. Om fredagen gik jeg ellers tidligt i seng, da jeg var træt og min mor og jeg skulle til Hillerød lørdag morgen.

LØRDAG om lørdagen stod min mor og jeg tidligt op, da vi som sagt skulle til Hillerød. I Hillerød fik vi shoppet, spist frokost og fik en is nede ved vandet. Det var vildt hyggeligt, og vejret var vi heldigvis heldige med. Senere om aftenen var jeg også sammen med en ven som kom forbi.

SØNDAG søndagen stod på afslapning og lækker aftensmad hos vores nabo. Om aftenen begyndte jeg dog at få det dårligt, da jeg havde været forkølet hele dagen.

Udover at have været småsyg om søndagen, har jeg haft en skøn weekend. jeg tænker, at jeg vil lave et mere detaljeret blogindlæg om dagen i Hillerød, og omkring hvad jeg fik købt, hehe.

Vi ses meget snart igen!

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Som nævnt den anden dag, så havde jeg nogle outfit billeder, som snart ville komme op til jer. Dette indlæg omhandler et af de outfit, som er omkring feminine jakkesæt. Jeg synes selv, at de er vildt nice, og også et outfit, som jeg helt klart selv ville gå med! God fredag derude! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments