Hi guys!

Indlægget jeg vil lave til jer i dag, er mere personligt. Det omhandler min kamp mod min hud.

Jeg har siden 6 klasse indtil for et halvt år siden døjet meget med urenheder. I 6-7 klasse var det ikke så slemt, men endte med at slå helt ud i 8 klasse.. Jeg begyndte at få noget acne lignende på mine kinder og i min pande. Dette var noget, som tog rigtig meget på min selvtillid. Jeg var så ked af, hvordan jeg så ud og prøvede flere gange om dagen at dække min hud til, selvom jeg godt vidste, at det ville gøre det værre...

Jeg prøvede så mange forskellige hudprodukter i håb om, at det ville gå væk. Jeg skiftede min makeup ud, og købte noget som skulle være mere hudvenligt. Men heller intet der hjalp. Det blev værre og værre, og min hud begyndte at gøre så ondt.

Jeg snakkede derfor med min mor, om vi ikke kunne snakke med lægen, hvilket hun bestilte en tid til. Lidt inden jeg skulle op til lægen, skrev jeg til en veninde, som jeg vidste havde døjet med det samme, om hvad hun havde brugt eller fået til sin hud. Hun fortalte, at hun brugte en cremen " Basiron Gel 10% ", hvor det havde taget alle hendes urenheder. Cremen kunne man købe uden at skulle forbi en læge, så det gjorde vi. På meget kort tid, kunne jeg allerede se forandringer! Jeg var så glad. Ikke bare at det havde fortaget sig, men også at min hud ikke skulle svie og gøre ondt mere.

Jeg havde gået med makeup hverdag siden 6 klasse, for at dække min hud, da jeg var flov over, hvordan jeg så ud. Jeg har altid ønsket, at jeg en dag kunne tage i skole, uden at skulle op før for at lægge make up, og kunne have det godt med det.

Cremen var så effektiv, at min hud næsten blev helt fri for urenheder. Hvilket vil sige, at jeg kunne gå i skole uden hud make up, og have det godt. Det var en befrielse, og noget jeg havde set frem til længe.

Jeg startede på cremen for 6 måneder siden, og bruger den stadig den dag i dag. derudover bruger jeg nogle Aloe Vera produkter, som min mor forhandler, hvilket i nok skal komme til at høre mere om på et senere tidspunkt.

Jeg har desværre ingen før billeder til jer, da jeg slettede alt jeg havde, da jeg ikke kunne lide at se på det. Men hvis i har spørgsmål, så skriv endelig til mig på instagram @JULIE_ENGHOLM eller i kommentarfeltet.

Jeg håber, at i har haft en god dag derude!

Kysser

Julie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hi guys!

I morgen slutter min sommerferie efter 7 uger, og jeg skal tilbage i skolen igen. Jeg har samlet nogle billeder, som i kan se nedenunder, omkring hvad jeg har foretaget mig. Jeg har haft en vildt dejlig ferie og det håber jeg også, at i har!


Min ferie startede ud med, at min søster kom på besøg nogle dage.

Josefine og jeg var nede at få rettet, og jeg fik også farvet bryn. Det er heldigvis falmet nu, haha.

Jeg havde nogle dage, hvor jeg var alene hjemme. Min veninde Freya, ( Som i har hørt om før ), kom forbi en forlænget weekend, hvor vi tilbragte noget tid i København og meget tid i vores have om aftenen.

Hyggelige aftener!

I sommerferien her, er jeg også startet i fitness.

Min mor og jeg har været på cykel/gåture. Vi synes simpelthen udsigten er så smuk ud over vandet.

Jeg har været i København for at se min veninde Sofie fra Jylland og hendes veninde Anna. Dagen her har jeg også lavet et blogindlæg omkring som hedder " GENFORENET ", så endelig gå ind og læs mere om dagen.

Min søster var på besøg to gange. Min mor, søster og jeg tog en tur til Hillerød. Vi så frederiksborg slot og var ude at spise. Jeg har også lavet et indlæg og vores dag her som hedder " FAMILIE HYGGE ".

Josefine og jeg var i Lyngby. Læs mere om vores dag her " MIN DAG I SNAPSHOTS ".

Jeg håber, at indlægget har kunne give jer et lille indblik i, hvad jeg har lavet. Jeg har ikke været ude at rejse, da jeg tager afsted til Thailand til december i stedet. Det glæder jeg mig vildt meget til!

Som jeg har skrevet før, og som i kan se, så har min sommerferie primært stået på arbejde og være sammen med mine venner/ veninder og familie. Jeg har i indlægget her valgt at dele de mest spændende ting, som jeg har lavet.

Jeg opdatere dageligt på min instagram: @JULIE_ENGHOLM og snapchat: Julieengholm, så følg endelig med der også!

Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg var i går i Lyngby med min veninde Josefine, og ville derfor lave et blogindlæg til jer, omkring hvad vi har lavet. Jeg har valgt at lave det i snapshots, så det håber jeg, at i ville kunne lide. Læs endelig med!


Vi tog afsted hjemmefra omkring kl. 13, og tog først bussen og derefter toget.

Josefine skulle finde en fødselsdags gave til sin mor, og vi gik derefter ind for at prøve denne hvide nike trøje, som jeg havde kigget efter længe.

Efter noget tid gik vi ind på restaurant " Butterfly " og fik nachos, som smagte sååå godt.

jeg skulle selvfølgelig have nogle outfit billeder, så her ser i det, som jeg havde på i går.

Og her nogle billeder med min nye trøje. Jeg er allerede vildt glad for den. Den er så lækker at have på.

Efter vi havde fået taget outfit billeder, tog vi toget og bussen tilbage mod Farum. Jeg sætter meget pris på dage som disse. Jeg elsker at bruge min tid, sammen med mine veninder. Det er noget, som betyder meget for mig.

Jeg håber, at i kunne lide dagens indlæg, og at i har haft en dejlig dag!

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Min søster tog i sidste uge hjem mod Århus igen, efter vi havde haft sådan nogle hyggelige dage. Hun var på besøg i en uge, så det var vildt dejligt. ugen stod på ren afslapning udover den sidste hele dag hun var her. Inden hun skulle hjem tog min mor, søster og jeg til Hillerød. I Hillerød var vi inde at se frederiksborg slot. Derefter var vi ude at spise på Jensens Bøfhus. Vi havde bestilt bord udenfor, da vejret var rigtig godt.

Jensens bøfhus havde lavet konceptet om, siden vi var der sidst for nogle år siden. Man kunne vælge forret, hovedret og dessert og som personalet sagde, var princeppet, at jo mere man valgte jo billigere bliver det. Maden var vildt god, og det var bedre end vi havde forventet.

Efter vi havde været ude at spise, tog vi derefter en bus og tog hjem mod Farum igen, så alt i alt en dejlig dag og uge.

God aften derude! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg fik den anden dag, denne fine top, som jeg bliver nødt til at dele med jer. Jeg er blevet helt vild med trøjer og kjoler, som går rundt om halsen. Jeg synes, det ser så fint og elegant ud. Den har et vildt lækkert stof, og vildt behagelig at have på.

Det var alt jeg ville dele med jer. De næste to dage står på arbejde, og så håber jeg, at vejret snart bliver bedre, så jeg kan få taget nogle outfit billeder til jer.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg vil i dag lave en " 5 ting i ikke vidste om mig #2 ", da den blev taget rigtig godt imod sidst. Så læs med!

1. Jeg er naiv.

Jeg kan være utrolig naiv. Jeg tror altid på det bedste i mennesker, og stoler lidt for meget på folk, som man ikke burde.

2. Jeg er fan af L.O.C og Suspekt.

L.O.C og Suspekt har jeg hørt i nogle år nu. det startede med at min søster hørte dem, og så begyndte jeg også. Jeg er vild med deres musik, og høre dem altid.

3. Lyse striber i mit hår.

Jeg får lavet lyse striber i mit hår. Jeg fik det første gang lavet for 2,5 år siden. Jeg er vild med, hvor naturligt det ser ud. Min rigtige hårfarve er leverpostej.

4. Vild med smykker!

Smykker synes jeg er vigtigt for et outfit. Jeg synes det er så fint, hvis man har enkelt tøj på, at kunne pifte det op med smykker. 

5. Hawaii pizza

Med det mener jeg, at jeg i flere år altid har bestilt, den samme pizza, hawaii pizza. Jeg bestilte aldrig andet. Dog har jeg de sidste gange prøvet at vælge noget andet, da jeg synes, at nu var det på tide.

Jeg håber i synes det var sjovt at læse med! Ses snart igen.

Kysser

Julie


Likes

Comments

Hi guys!

De seneste dage, har der været stille på bloggen. Det beklager jeg... Grundet der ingen blogindlæg har været ude er, at min søster er på besøg lige nu. Jeg har derfor brugt tiden sammen med hende, og ikke haft tiden, til at sætte mig ned at skrive til jer.

Planen for i går var, at min veninde Josefine og jeg skulle have været til Grøn koncert. Men da vejret slet ikke var med os fra morgen af, stod vi drivvåde, og måtte derfor vende hjem igen. Det var så ærgerligt, men vi ville ikke stå derinde og fryse.

Vi tog derfor på Mcdonalds og spiste i stedet, hehe. Vi var ved at blive sultne efter turen, og det var lige hvad der lå tættest på. Derefter tog jeg hjem, da vi begge var trætte, og skulle ellers bare slappe af resten af dagen.

Jeg er ved at planlægge nogle outfit, som gerne snart skulle komme op til jer inden længe, så det håber jeg, at i glæder jer til.

Håber at i har haft en god dag derude indtil videre! Vi ses snart igen.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Som i nok ved, hvis i har læst mit indlæg " 10 ting om mig ",at jeg boede i Sverige. Min mormor og morfar har boet derovre i 12 år. Da min mor gerne ville prøve noget nyt, flyttede hun fra midtjylland over til dem i Sverige, indtil hun fandt sig noget andet at bo i. Jeg skulle flytte fra min far, og derfor kom jeg til Sverige at bo, når det var her min mor boede

Min mor fandt arbejde i Farum på Nordsjælland, og kørte dertil hver morgen og hjem, som tog 1,5 time hver vej. Da jeg skulle vælge ny skole, ville jeg ikke gå i Sverige, da jeg hverken kunne sproget, og jeg havde mulighed for, at køre med min mor fra og til Farum, så jeg kunne gå i skole i Danmark.

Jeg kom til at gå i skole i Danmark, og det tog som sagt 1,5 time frem og tilbage. Det hele var noget af en omvæltning, da jeg skulle bo et andet sted og på en ny skole. Jeg var meget nervøs for, hvordan det hele skulle gå, og hvordan folk ville tage imod mig.

Da jeg kom hen på skolen, var folk så søde. Jeg blev taget rigtig godt imod, hvilket var så dejligt. Jeg kom hurtigt ind i klassen, og fik nogle venner herover.

Men det at jeg nu boede i Sverige gjorde også, at jeg selvfølgelig kom langt væk fra mine venner i Jylland. Jeg synes, det var ret hårdt, og det var noget, som jeg skulle vende mig til. Selvom jeg boede langt væk, sørgede vi stadig for at holde kontakten allesammen. Jeg besøgte mine venner så tit jeg kunne i Jylland, hvor jeg var derover en weekend, og sådan fungere det stadig i dag, efter vi er flyttet til Farum.

Efter lidt over et år hvor min mor og jeg havde boet i Sverige, flyttede vi til Farum. Det var vildt dejligt endelig at kunne være så tæt på ens venner, og se dem efter skole når man ville. Jeg bor nu 5 minutter fra min skole, så de 3 timers transport hver dag, har vi heller ikke længere, hvilket passer os helt fint, haha.

Jeg håber at i nød at læse med! Og hvis i har spørgsmål, så skriv dem endelig. God dag derude!

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

På billedet ovenover sidder jeg på ILLUM Rooftop, som ligger midt i København. Jeg er fra midtjylland og flyttet til Nordsjælland, hvilket er noget helt andet. Hvor jeg kommer fra, er der mere stille og rolig. Der er slet ikke så mange mennesker, og der sker ikke nær så meget, som her.

Jeg er vild med København, at der er liv i gaderne og så mange forskelligheder. Sommeren i København er det, som jeg er allermest vild med. De hyggelige caféer, alle mennesker som er ude og for eksempel kongens have, hvor folk ses. Jeg synes det er noget af det hyggeligste.

Det første jeg lagde mærke til, da jeg kom hertil var selvfølgelig deres accent og omvendt. Jeg synes det er sjovt, hvordan vi tit siger vores sætninger på forskellige måder. Det ord, som jeg har fået flest kommentarer på er igr. De gange hvor jeg slår over i mit jyske sprog, spreder det nogle grin på vejen, men det er sjovt nok. Sådan er det jo haha.

Jeg er kommet til Sjælland for at blive. Der er så mange flere muligheder. Med det snakker jeg blandt andet om, oplevelser, gymnasiet, arbejde osv. Jeg synes det er dejligt, at jeg har flere muligheder, når jeg engang skal ud at læse til noget, og derefter i arbejde. Det kan jeg rigtig godt lide.

Kysser

Julie

Likes

Comments

Hi guys!

Jeg kom for lidt tid siden hjem fra København, da jeg har været inde, for at se min savnet veninde Sofie. Sofie er i København et par dage med hendes veninde Anna, og vi aftalte at skulle mødes. Sofie er min " Ferie veninde ", som jeg ikke har set længe, da vi bor nogle timer væk fra hinanden, så det var vildt dejligt, endelig at se hende igen.

Det har været regnvejr hele dagen i dag, så vi gik ind på en Café og satte os. Caféen vi var på hedder Bistro Royal. Vi fik som i ser på billedet nogle pomfritter og en burger. Det var rigtig lækkert, og tiltrængt, da pigerne havde gået rundt i København hele dagen, og vi var meget sultne. Vi fik snakket og hygget, og aftalte at vi meget snart skulle ses igen, som virkelig er noget, jeg ser frem til.

Likes

Comments